Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
397.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HoyaCarnosa

Bu cihazın klavyesini neden beğenmiyorsunuz ? Muhtemelen hiç dokunmadan netten sipariş verecem . Sürprizle karşılaşmayalım

çok engin tuşlar alışamadım hala. tek sebep bu kasa kalitesini belli ediyor sağlamlık konusunda sıkıntısı yok.

Ürünü test ediyorum hala bataryası 2.5 saatte doluyor sıkıntı olmadı bu üründe şükür.
  • test yapılcak programların linki verebilirmisin indiriyim teste tabi sokalım pcyi
  • http://forum.donanimhaber.com/m_27974106/tm.htm bu konu başlığında toplanmış bakabilirsin
  • @verencik53 teşekkür ederim hemen bakıyorum.
  • simdi vatandan ciktim urun cok guzel klavyede cok hosuma gitti acip baktim sesine cizirti duymadim umarim kimsede sorun cikmaz ses gayet hos ust kata ciktim tanitim vidyosunu acmistim ses yukari geliyordu ekranda guzel kronik bi sorun olmazsa alincak en iyi urun sonyden bikez daha sogudum o kasa nedir oyle hp zaten alinmaz alacaklar hic beklemesin
  • ya bu benim 720p bench testimde bir hatta var gibi

http://3dmark.com/3dm11/2230638?page=%2F3dm11%2F2230638%3Fkey%3DZBKkFITb5p4dnEdaFzzvNQ&show_ads=true&requestIpAddressCountryCode=TR

yada ben bilmiyorum ilk defa test yaptıgım icin test sırasında fpsler cok düsük görünüyordu bilir kisi bi açıklarsa sevinirim

tüm gücte calıstırdım bide bu sonucu verdi

http://3dmark.com/3dm11/2230673?page=%2F3dm11%2F2230673%3Fkey%3DmqMb2UdEzeXcZ33epBMJug&show_ads=true&requestIpAddressCountryCode=TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeyth -- 21 Kasım 2011; 13:50:03 >

• normal seviye görünüyor 3dmark11 ağır testtir sanal çözünürlülük olarak ultra ayarları baz alıyor.dediğin hd çözünürlülükteki skorları 3dmark6 da görebilirsinhttp://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html buradan bakabilirsin ortalama performansını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 21 Kasım 2011; 14:04:36 >
  • P1614 3DMarks peki bu puan normal mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

P1614 3DMarks peki bu puan normal mi

gt555m ekran kartına göre gayet iyi bir sonuç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

ya bu benim 720p bench testimde bir hatta var gibi

http://3dmark.com/3dm11/2230638?page=%2F3dm11%2F2230638%3Fkey%3DZBKkFITb5p4dnEdaFzzvNQ&show_ads=true&requestIpAddressCountryCode=TR

yada ben bilmiyorum ilk defa test yaptıgım icin test sırasında fpsler cok düsük görünüyordu bilir kisi bi açıklarsa sevinirim

tüm gücte calıstırdım bide bu sonucu verdi

http://3dmark.com/3dm11/2230673?page=%2F3dm11%2F2230673%3Fkey%3DmqMb2UdEzeXcZ33epBMJug&show_ads=true&requestIpAddressCountryCode=TR

Tum guc derken? Laptop ile ilgili bir sey mi?

• lost ne oldu sende 3dmark11 düşükmüydü. tekrar tes edebilirsin fark eder ben öyle yaptım en basitinden 3dmark6 da bile 200 puan fark yaptı.n55 serisinin işlemcisi 2670 olduğu için oradan biraz fark edebilir senin pcnle.tümgüçle kastı tam performans modu hemde fişe takılı yüksek performans verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 21 Kasım 2011; 15:22:24 >
  • 3dmark06 yapabilir misiniz? Cogu testler 3dmark06 ile yapilmis da ondan.
  • @ThE LoSt

cevap için teşekkür derim

@Hotel California

Tüm güç dedim high performance modu

dedigim gibi bu test programları ilk defa deniyorum hiç denemiştim testlerde fps oranları 25 cok altında oldugundan bilgilerineze danışmak istedim, birde benim sormak istedim laptopun kutusundan 1 tane cd cıktı bende

+ olarak

cok temiz güzel bir ses veriyor bundan cok memnunun laptopun şarjıda gayet güzel gidiyor 3-4 saatir nette geziyorum video filan izledim şimdi bitti,
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

lost ne oldu sende 3dmark11 düşükmüydü. tekrar tes edebilirsin fark eder ben öyle yaptım en basitinden 3dmark6 da bile 200 puan fark yaptı.n55 serisinin işlemcisi 2670 olduğu için oradan biraz fark edebilir senin pcnle.tümgüçle kastı tam performans modu hemde fişe takılı yüksek performans verir.

11 testi Cuda dan oldukça iyi yararlanıyor y570 teki modelin cuda çekirdeği 96 asusun ki ise 144 burdan avantajı yakalıyor zaten ayrıca seninde dediğin gibi İşlemci 200mhz de olsa daha hızlı bir işlemci bununda etkisi olacaktır fakat iş oyuna gelince Bellek bant genişliği farkı kapatıp iki kartta birbirine denk sonuçlar verecektir.

Arkadaştan ayrıca 3d mark Vantage - 06 ve unigine heaven testi istiyorum ve yanında güncel bir kaç oyun testi

Ayrıca testleri tekrarlamama gerek yok Tüm testler stabil koşullarda en uç performansı gösteriyorlar daha üstüne çıkan varsa buyursun paylaşsın

• arkadaslar belki ônceki sayfalarda bu konu gecmıstır ama asusun bu urunu çok ısınıyormus diye duydum eger ısı testi yapan arkadaslar warsa cevap werebılermı acaba. Sımdıden teşekkurler.
  • kim söyledi öyle ciddi ısınma sorunu bildiren olmadı yada ısındığını söyleyenler kaç derecelerden bahsediyor.alan arkadaşlarda detaylı test yayınlamadılar bir türlü etrafımda alan olsada ben yayımlasam:)
  • bitek asus degil i7 ler sicak olur genelde ama rahatsiz edecek bi sicaklik yok asusta. arkadaslar i5 li modele hem hdd yi kullanip hemde 64 gb ssd takabilirmiyim bos yeri varmi acaba cevap bekliyorum yardimci olun i5+ssd aklima yatti
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk8

bitek asus degil i7 ler sicak olur genelde ama rahatsiz edecek bi sicaklik yok asusta. arkadaslar i5 li modele hem hdd yi kullanip hemde 64 gb ssd takabilirmiyim bos yeri varmi acaba cevap bekliyorum yardimci olun i5+ssd aklima yatti

Oyun testi 60 65 dereceyi gördü maximum, boşta 38 39 derece şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk8

bitek asus degil i7 ler sicak olur genelde ama rahatsiz edecek bi sicaklik yok asusta. arkadaslar i5 li modele hem hdd yi kullanip hemde 64 gb ssd takabilirmiyim bos yeri varmi acaba cevap bekliyorum yardimci olun i5+ssd aklima yatti

ssd takılabilir sorun olmaz.takarsan i7 den aşağıya kalmaz performansı çok fark ediyor.
  • iyibir test için ağır oyunları yarım saat 45 dk oynanıldığı zamn ulaşabileceği max sıcaklıklara ulaşabilir oyunda kısa süremi durdun 65 derece normal uzun süre kal sıcaklıklar 80-85 leri bulabilir. bu sıcaklıklar max sıcaklıklar için özellikle i7 ler için normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 21 Kasım 2011; 17:26:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.