Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
397.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

quote:

Orijinalden alıntı: skywalker12

serzanişte oncelikle çok teşekkur ederim...peki batery saver modunda çalışırken pilin şarj durumu nedir ya da fiş prizde değildi de mi?? sorunumun batery ayarlarıda olduğu çok açık ama bu yazılımsal mı ya da pilin fiziksel yapısyla mı alakalı ya da normal bir durum mu açıkçası anlayamadım...pc bu olay anında tam açılmadıgından printscreen de yapamıyorum olayı daha iyi ifade etmek adına

yaptığm testte btarya fısınıde cekmistım. Asusun btarya ıcn urettgı yazılım var power batery saving , power high performance bırde entrainment gibi batarya modları arasında gecıs yaparken 1 1.5 sn kararma oluyor. Fakat bu modlar değilde bataryanın normal modları arasında (guc tasarrufu , dengeli, yuksek performans ) gecıs yaparken kararma vs yok hic. Bu modlarıda kontrol edin bi isterseniz

ekranı ona göre ayarlıyo olabilir, mesela film izlerken gerekli gamma, contrast ayarlarını yapıyo olabilir. tabi aynısı oyun, ofis için falan da geçerli

tabi tabi ondan bende bir rahatsızlık yaratmadı. Fakat arkadaş ekran kayması karıncalanmadan bahsetmiş bu normal değil bence değiştirtsin içide rahat etsin sonuçta milyarlarca para veriyoruz bu ürüne.

• quote:

Orijinalden alıntı: brk8

amma sikintili model cikti ya sipariside verdik bakalim bizde ne cikcak sorun :)

Yok inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Yalnız alacaklara ilk tavsiyem görerek alın internetten ürünlerde sıkıntı olursa uğraşma derdi var birde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skywalker12

serzanişte oncelikle çok teşekkur ederim...peki batery saver modunda çalışırken pilin şarj durumu nedir ya da fiş prizde değildi de mi?? sorunumun batery ayarlarıda olduğu çok açık ama bu yazılımsal mı ya da pilin fiziksel yapısyla mı alakalı ya da normal bir durum mu açıkçası anlayamadım...pc bu olay anında tam açılmadıgından printscreen de yapamıyorum olayı daha iyi ifade etmek adına

yaptığm testte btarya fısınıde cekmistım. Asusun btarya ıcn urettgı yazılım var power batery saving , power high performance bırde entrainment gibi batarya modları arasında gecıs yaparken 1 1.5 sn kararma oluyor. Fakat bu modlar değilde bataryanın normal modları arasında (guc tasarrufu , dengeli, yuksek performans ) gecıs yaparken kararma vs yok hic. Bu modlarıda kontrol edin bi isterseniz

ekranı ona göre ayarlıyo olabilir, mesela film izlerken gerekli gamma, contrast ayarlarını yapıyo olabilir. tabi aynısı oyun, ofis için falan da geçerli

tabi tabi ondan bende bir rahatsızlık yaratmadı. Fakat arkadaş ekran kayması karıncalanmadan bahsetmiş bu normal değil bence değiştirtsin içide rahat etsin sonuçta milyarlarca para veriyoruz bu ürüne.

hee, kişiye özel tek bir laptopta oluyorsa o zaman evet değiştirilmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

P1614 3DMarks peki bu puan normal mi

gt555m ekran kartına göre gayet iyi bir sonuç

p1610 aldı bendede performas modunda senin makina benimkini döver
  • çok memnundum ama kıytırık bi subwoofer yüzünden bütün neşem kaçtı. fazla da oynamak istemiyorum aslında ama biraz sağa sola oynatınca jaqı gel-git yapıyor wooferın sesi. önce vatan computere mi gitsem yoksa asus tekniğe mi bilemedim. fikir verebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodyhill

çok memnundum ama kıytırık bi subwoofer yüzünden bütün neşem kaçtı. fazla da oynamak istemiyorum aslında ama biraz sağa sola oynatınca jaqı gel-git yapıyor wooferın sesi. önce vatan computere mi gitsem yoksa asus tekniğe mi bilemedim. fikir verebilecek olan var mı?

git gotur hocam icin rahat olsun acaba kabloyami bisey oldu kullanirken durduk yere mi oldu
  • durduk yere oldu. ilk başta git-gel yaptı ses. 3-5 dakika sonra da tamamen gitti. sorun wooferda mı yoksa makina da mı onu da anlayamıyorum ki wooferı başka bir yere takmadan. alalı daha 3 gün oldu bir de teknik servis için makinayı alıp da 2 hafta sonra verirlerse isyan ettirirler vallahi.
  • quote:

durduk yere oldu. ilk başta git-gel yaptı ses. 3-5 dakika sonra da tamamen gitti. sorun wooferda mı yoksa makina da mı onu da anlayamıyorum ki wooferı başka bir yere takmadan. alalı daha 3 gün oldu bir de teknik servis için makinayı alıp da 2 hafta sonra verirlerse isyan ettirirler vallahi.

haklisin da bence wooferdan dir oynayinca geliyor diyorsun vatana gotur derim belki servise gerek kalmaz degistirirler gun icinde baska bi sorunu varmi nasil urun genelde
  • quote:

durduk yere oldu. ilk başta git-gel yaptı ses. 3-5 dakika sonra da tamamen gitti. sorun wooferda mı yoksa makina da mı onu da anlayamıyorum ki wooferı başka bir yere takmadan. alalı daha 3 gün oldu bir de teknik servis için makinayı alıp da 2 hafta sonra verirlerse isyan ettirirler vallahi.

Müşteri memnuniyetinden iade ve değişim işlemleri

Vatan Bilgisayar’dan satın almış olduğunuz ürünleri 15 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin aşağıda yer alan bilgiler doğrultusunda değiştirebilirsiniz:
    • Değiştirmek istediğiniz ürünün satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve orijinal kutusunda kullanılmamış olması gerekmektedir. Ürünün kutusunu açtıysanız; kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir.
    • Ürünle birlikte verilen tüm hediyelerin de kusursuz ve eksiksiz olarak teslim edilmesi zorunludur.
    • Satış faturasının aslı olmadan değişim işlemi yapılamaz.

ÜRÜNÜ ASUS TEKNİK SERVİSE GÖNDERMEYİ TEKLİF EDERLERSE HAYIR DİYİP YUKARIDA YAZAN MADDEYİ BELİRTİN ÜRÜNÜ EKSİKSİZ BİR BİÇİMDE TOPARLAYIP GÖTÜRÜN.

GÖTÜRDÜĞÜNÜZ TAKTİRDE

• Aynı gün içerisinde değişim işlemleriniz sonuçlandırılacaktır.

• Ödediğiniz bedel ileriki alış verişlerinizde kullanabileceğiniz şekilde alışveriş kuponu olarak tarafınıza verilecektir.

Dediklerimi yapmanız yeterli saygılar.

• önce vatana götüreyim o zman. zaten kutusuyla beraber herşey eksiksiz duruyor. haricen hiçbir sorunla karşılaşmadım aksine çok memnunum. yok falan derlerse de geri iade ederim. çok büyük bir sorun değil ama çorbadaki sinek gibi mide bulandırıyor. o kadar para verip sıfır makine alınca, insan kusursuz olmasını istiyor.
  • quote:

önce vatana götüreyim o zman. zaten kutusuyla beraber herşey eksiksiz duruyor. haricen hiçbir sorunla karşılaşmadım aksine çok memnunum. yok falan derlerse de geri iade ederim. çok büyük bir sorun değil ama çorbadaki sinek gibi mide bulandırıyor. o kadar para verip sıfır makine alınca, insan kusursuz olmasını istiyor.

evet kesinlikle asusa filan gönderelim derlerse reddedin. Değiştirmek zorundalar bunda birşey yok derlerse iade isteyin.
  • Makinanın özellikleri harika ama neden bu kadar çok arıza veriyor makina anlamadım gerçi ben kullanmıyorum o makinayı sizin yorumlarınızı okudum ve makinadan soğuma noktasın geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: noproblem05

Makinanın özellikleri harika ama neden bu kadar çok arıza veriyor makina anlamadım gerçi ben kullanmıyorum o makinayı sizin yorumlarınızı okudum ve makinadan soğuma noktasın geldim

çok arıza derken ? tek bende bir batarya problemi oldu değiştirdim bunda sorun yok. Eğer 2. aldığım üründede bunu sezseydim kimseye aldırmazdım zaten. Birde arkadaşın subwuferında hata varmış kablosu çok ince çok dikkatli kullanmak gerekli onuda vatandan değiştiriyor şimdi. senelerce internetten alışveriş yapmış birisi olarak ( vatan hepsiburada teknosa bimeks ) TAVSİYEM İNTERNETTEN ALMAYIN bu ürünü elinizle test ettirin alın.

• quote:

quote:

Makinanın özellikleri harika ama neden bu kadar çok arıza veriyor makina anlamadım gerçi ben kullanmıyorum o makinayı sizin yorumlarınızı okudum ve makinadan soğuma noktasın geldim

çok arıza derken ? tek bende bir batarya problemi oldu değiştirdim bunda sorun yok. Eğer 2. aldığım üründede bunu sezseydim kimseye aldırmazdım zaten. Birde arkadaşın subwuferında hata varmış kablosu çok ince çok dikkatli kullanmak gerekli onuda vatandan değiştiriyor şimdi. senelerce internetten alışveriş yapmış birisi olarak ( vatan hepsiburada teknosa bimeks ) TAVSİYEM İNTERNETTEN ALMAYIN bu ürünü elinizle test ettirin alın.

Haklısınız pahalı ürünleri görerek almak en mantıklısı

• quote:

quote:

hocam niye oyle diyosun ya ben netten siparis verdim:) ama vatandaki gibi 15gun sadecenotebooktada var

• quote:

quote:

quote:

hocam niye oyle diyosun ya ben netten siparis verdim:) ama vatandaki gibi 15gun sadecenotebooktada var

Hayırlı olsun i5 limi i7 li olanımı satın aldınız ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

sagolasin hocam i5 6gb ram olandan gelince biraz kafani sisirebilirim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun kapıştırırız artık makinaları heheh. Bu arada makina 6 gb rammi var? onuda ilerde 8 yaparsın ram fiyatları 40 50 lira zaten :) Kingston ram kullanmış asus bu modellerde. 2 gb çıkarıp 4 gb 1333 mhz daha takıp güncellersin ama inan bunada gerek yok bence
    tabi elimden geldiğince yardımcı olmak görevimiz hocam sorabilirsin istediğini

• kesinlikle firmayı ya da satıcıyı kötülemek gibi bir niyetim yok. ben i72670QM 8gb ram 750hdd 7200rpm olanını kullanıyorum. Bu fiyata alabileceğimin en iyisini aldığıma da eminim. dediğim gibi sadece subwoofer da sorun var(bana özel). ses ve ekran kalitesi beni benden aldı zaten. elder scrolls-skyrim oynuyorum bütün ayarları yükseltip bana mısın demiyor. subwoofer sorununu da vatana gidip çözünce gönül rahatlığıyla kullanacağım makinayı. arkadaşın da söylediği kablosu çok ince. belki ürün bana geldiğinde sorunluydu belki de ben bozdum(hiç sanmıyorum). eğer 3 gün içinde bozduysam benim rezilliğim zaten. "durup dururken seste titremeler ve ilerleyen 3-5 dakika içinde sesin tamamen gitmesi" benden kaynaklı olduğunu hi sanmıyorum. değişim ya da iade işlemini yaptığım zaman, burdaki bütün arkadaşları bilgilendireceğim. sağolsunlar sorunumu dinlediler, fikir sundular. bundan sonrası vatan ve benim aramda. ya mahkemelik oluruz ya da nezih bir şekilde ricamı yerine getirirler.

yıllarca eski makinalarda cirit atıp, ilk defa bir laptop aldığı zman insan biraz seçici oluyor, ufacık da olsa bir sorun yaşamamak istiyor. şu sıkıntıyı eğer 1 sene sonra yaşasaydım, yemin ediyorum size, garanti kapsamında olduğunu bile bile götürmeye çekinirdim. "ufak bir ayrıntı, fazla takılmamak gerekir derdim kendi kendime".

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun kapıştırırız artık makinaları heheh. Bu arada makina 6 gb rammi var? onuda ilerde 8 yaparsın ram fiyatları 40 50 lira zaten :) Kingston ram kullanmış asus bu modellerde. 2 gb çıkarıp 4 gb 1333 mhz daha takıp güncellersin ama inan bunada gerek yok bence
    tabi elimden geldiğince yardımcı olmak görevimiz hocam sorabilirsin istediğini

aslinda niyetin 64 ssd takmakti w7 yi ona yuklemek ama tek yuva varmis ama 7200hdd allahtan.kapismazlar ya i7 yi gecmez ram ayni sayilirda islemciden gecer senin ki :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.