Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
397.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bloodyhill

kesinlikle firmayı ya da satıcıyı kötülemek gibi bir niyetim yok. ben i72670QM 8gb ram 750hdd 7200rpm olanını kullanıyorum. Bu fiyata alabileceğimin en iyisini aldığıma da eminim. dediğim gibi sadece subwoofer da sorun var(bana özel). ses ve ekran kalitesi beni benden aldı zaten. elder scrolls-skyrim oynuyorum bütün ayarları yükseltip bana mısın demiyor. subwoofer sorununu da vatana gidip çözünce gönül rahatlığıyla kullanacağım makinayı. arkadaşın da söylediği kablosu çok ince. belki ürün bana geldiğinde sorunluydu belki de ben bozdum(hiç sanmıyorum). eğer 3 gün içinde bozduysam benim rezilliğim zaten. "durup dururken seste titremeler ve ilerleyen 3-5 dakika içinde sesin tamamen gitmesi" benden kaynaklı olduğunu hi sanmıyorum. değişim ya da iade işlemini yaptığım zaman, burdaki bütün arkadaşları bilgilendireceğim. sağolsunlar sorunumu dinlediler, fikir sundular. bundan sonrası vatan ve benim aramda. ya mahkemelik oluruz ya da nezih bir şekilde ricamı yerine getirirler.

yıllarca eski makinalarda cirit atıp, ilk defa bir laptop aldığı zman insan biraz seçici oluyor, ufacık da olsa bir sorun yaşamamak istiyor. şu sıkıntıyı eğer 1 sene sonra yaşasaydım, yemin ediyorum size, garanti kapsamında olduğunu bile bile götürmeye çekinirdim. "ufak bir ayrıntı, fazla takılmamak gerekir derdim kendi kendime".

Siz tüketicisiniz tabiki hakkınızı arayacaksınız. Yalnız merak etmeyin o problemi görür görmez size aynı gün içerisinde test edilip size rapor verilecek yeni kutudan 0 ürün alacaksınız. Sadece hoparlör vs değiştirtmeyin 0 kutu yeni ürün alın. Abi bunda birşey yok derserlse madem yok değiştirmek istiyorum 15 gün içinde koşulsuz değişim hakkımı kullanmak istiyorum içime sinmedi demeniz halinde gerekeni yapacaklar. Umarım sorunsuz değiştirirsiniz saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serzeni$te -- 22 Kasım 2011; 21:16:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brk8

quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: noproblem05

Makinanın özellikleri harika ama neden bu kadar çok arıza veriyor makina anlamadım gerçi ben kullanmıyorum o makinayı sizin yorumlarınızı okudum ve makinadan soğuma noktasın geldim

çok arıza derken ? tek bende bir batarya problemi oldu değiştirdim bunda sorun yok. Eğer 2. aldığım üründede bunu sezseydim kimseye aldırmazdım zaten. Birde arkadaşın subwuferında hata varmış kablosu çok ince çok dikkatli kullanmak gerekli onuda vatandan değiştiriyor şimdi. senelerce internetten alışveriş yapmış birisi olarak ( vatan hepsiburada teknosa bimeks ) TAVSİYEM İNTERNETTEN ALMAYIN bu ürünü elinizle test ettirin alın.

hocam niye oyle diyosun ya ben netten siparis verdim:) ama vatandaki gibi 15gun sadecenotebooktada var

Hayırlı olsun i5 limi i7 li olanımı satın aldınız ?

sagolasin hocam i5 6gb ram olandan gelince biraz kafani sisirebilirim :)

hayırlı olsun kapıştırırız artık makinaları heheh. Bu arada makina 6 gb rammi var? onuda ilerde 8 yaparsın ram fiyatları 40 50 lira zaten :) Kingston ram kullanmış asus bu modellerde. 2 gb çıkarıp 4 gb 1333 mhz daha takıp güncellersin ama inan bunada gerek yok bence
    tabi elimden geldiğince yardımcı olmak görevimiz hocam sorabilirsin istediğini

aslinda niyetin 64 ssd takmakti w7 yi ona yuklemek ama tek yuva varmis ama 7200hdd allahtan.kapismazlar ya i7 yi gecmez ram ayni sayilirda islemciden gecer senin ki :)

3 fps fark olacak oyunlarda alt tarafı, inan memnun kalırsın üründen çok hızlı gerçekten. Tam bir multimedia makinası.

• quote:

amma sikintili model cikti ya sipariside verdik bakalim bizde ne cikcak sorun :)

ne olur ne olmaz diye değişimde veya ilk 1 ay bozulursa vs iadede sıkıntı olmasın çizik vs olmasın diye kasanın en parlak çizilmeye lekeye müsait alanı ekran arkası bölümünü buzdolabı streciyle kapladım 1 ay böyle kullanıcam

şu anda ürüne sahip olan arkadaşlar subwofer ayarlarını yaptınızmı ? ses kalitesini 24 bit 96000 hz kalitesine getireceksiniz. Net baslı ses için ekolayzerı rocka getirmenizi tavsiye ederim.

AYARLARI YAPTIKTAN SONRA :

720p de dinleyin buda benden size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serzeni$te -- 22 Kasım 2011; 21:39:53 >

• quote:

quote:

amma sikintili model cikti ya sipariside verdik bakalim bizde ne cikcak sorun :)

ne olur ne olmaz diye değişimde veya ilk 1 ay bozulursa vs iadede sıkıntı olmasın çizik vs olmasın diye kasanın en parlak çizilmeye lekeye müsait alanı ekran arkası bölümünü buzdolabı streciyle kapladım 1 ay böyle kullanıcam

hehehe deepfrezee de koy islemci sogusun :) arkasinda jelatin yokmuydu ki soktun mu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Makinanın özellikleri harika ama neden bu kadar çok arıza veriyor makina anlamadım gerçi ben kullanmıyorum o makinayı sizin yorumlarınızı okudum ve makinadan soğuma noktasın geldim

çok arıza derken ? tek bende bir batarya problemi oldu değiştirdim bunda sorun yok. Eğer 2. aldığım üründede bunu sezseydim kimseye aldırmazdım zaten. Birde arkadaşın subwuferında hata varmış kablosu çok ince çok dikkatli kullanmak gerekli onuda vatandan değiştiriyor şimdi. senelerce internetten alışveriş yapmış birisi olarak ( vatan hepsiburada teknosa bimeks ) TAVSİYEM İNTERNETTEN ALMAYIN bu ürünü elinizle test ettirin alın.

hocam niye oyle diyosun ya ben netten siparis verdim:) ama vatandaki gibi 15gun sadecenotebooktada var

Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerinizde kullanırsınız inşallah

• quote:

quote:

quote:

hehehe deepfrezee de koy islemci sogusun :) arkasinda jelatin yokmuydu ki soktun mu

malesef arkasına koymamışlar arkası çok güzel ama işte dediğim gibi inanılmaz leke alıyor streçledim karizma duruyor sadece ekranın ön kasasına jelatin koymuşlar alt kasadada yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tesekkurler darisi basiniza insallah sorun cikmaz artik kimsede bu urune yakismiyor cidden karizma bisey :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tesekkurler darisi basiniza insallah sorun cikmaz artik kimsede bu urune yakismiyor cidden karizma bisey :)

Sorun çıkması bence hiçbr firmaya yakışmıyor adamlar o kadar özeniyor test ediyorlar sonra piyasaya bir sürüyorlar şikayet üstüne şikayet, en azından marka sorumluları yine katil olmuyor

• quote:

quote:

şu anda ürüne sahip olan arkadaşlar subwofer ayarlarını yaptınızmı ? ses kalitesini 24 bit 96000 hz kalitesine getireceksiniz. Net baslı ses için ekolayzerı rocka getirmenizi tavsiye ederim.

ses kalitesini 24 bit 96000 hz böyle yapmanın nasıl bir yararı olur? bu hoparlörün çıkaramayacağı şekilde sesler çıkarmaya çalışıp, ömrünü kısaltmaz mı? aynı ayarı eski r510'da yapabiliyorum da, yaptığımda herhangi kalitede artış hissetmemiştim.

• Ben Asus N55SF-S1194F ile Sony Vaio VPC-F23S1E (http://www.btsony.com/asp/product/1391/Sony-Vaio-Notebook-VPC-F23S1E-B-Core-i7-Blu-ray-Yazici-Full-HD-Canta-ve-HDMI-Kablo-Hediyeli) arasında kaldım. İşlemci ve ram aynı. Sony'de artı olarak Blu-Ray yazıcı ve 16.4 ekran var. Asus'ta ise ekran kartı daha iyi (Sony 540; Asus 555). Fiyat olarak Sony yaklaşık 400 TL daha pahalı. Hangisi tercih edilmeli sizce?

Bir de Sony PS3 ile uzaktan klavye gibi kullanılabiliyormuş. Yani bu laptopla PS3 oyunları (Oblivion ya da Demon Souls gibi) PC oyunları gibi klavye mouse kullanarak oynanabiliyor demek mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanbee

Ben Asus N55SF-S1194F ile Sony Vaio VPC-F23S1E (http://www.btsony.com/asp/product/1391/Sony-Vaio-Notebook-VPC-F23S1E-B-Core-i7-Blu-ray-Yazici-Full-HD-Canta-ve-HDMI-Kablo-Hediyeli) arasında kaldım. İşlemci ve ram aynı. Sony'de artı olarak Blu-Ray yazıcı ve 16.4 ekran var. Asus'ta ise ekran kartı daha iyi (Sony 540; Asus 555). Fiyat olarak Sony yaklaşık 400 TL daha pahalı. Hangisi tercih edilmeli sizce?

Bir de Sony PS3 ile uzaktan klavye gibi kullanılabiliyormuş. Yani bu laptopla PS3 oyunları (Oblivion ya da Demon Souls gibi) PC oyunları gibi klavye mouse kullanarak oynanabiliyor demek mi bu?

Bahsettiğiniz linki inceledim 2 fark var hard disk 750 gb ama 5400 rpm sony de asusta 7200 rpm. Ayrıca ekran kartı farkı kalitesi baya farkeder gt 540 a göre 555m çok daha performanslı. bide full hd ekran destekleyen sony için 540m komik duruyor. Tavsiyem asus. Birde 400 tl fazla tek + sı blueray writer sanırım performans olarak asus daha iyi.

2. sorunu bilgim olmadığı için cevaplayamayacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: khanbee

Ben Asus N55SF-S1194F ile Sony Vaio VPC-F23S1E (http://www.btsony.com/asp/product/1391/Sony-Vaio-Notebook-VPC-F23S1E-B-Core-i7-Blu-ray-Yazici-Full-HD-Canta-ve-HDMI-Kablo-Hediyeli) arasında kaldım. İşlemci ve ram aynı. Sony'de artı olarak Blu-Ray yazıcı ve 16.4 ekran var. Asus'ta ise ekran kartı daha iyi (Sony 540; Asus 555). Fiyat olarak Sony yaklaşık 400 TL daha pahalı. Hangisi tercih edilmeli sizce?

evet aynen oyle uzaktan kullanabiliyosun bi ara sony i baya incelemistim fakat ekran karti orta sinif asus ust sinif bi kart ve sony nin kasasi cok kaba tabi tercih meselesi bende sony den donen biri olarak n55 diyorum arta kalan parayada ssd alirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodyhill

kesinlikle firmayı ya da satıcıyı kötülemek gibi bir niyetim yok. ben i72670QM 8gb ram 750hdd 7200rpm olanını kullanıyorum. Bu fiyata alabileceğimin en iyisini aldığıma da eminim. dediğim gibi sadece subwoofer da sorun var(bana özel). ses ve ekran kalitesi beni benden aldı zaten. elder scrolls-skyrim oynuyorum bütün ayarları yükseltip bana mısın demiyor. subwoofer sorununu da vatana gidip çözünce gönül rahatlığıyla kullanacağım makinayı. arkadaşın da söylediği kablosu çok ince. belki ürün bana geldiğinde sorunluydu belki de ben bozdum(hiç sanmıyorum). eğer 3 gün içinde bozduysam benim rezilliğim zaten. "durup dururken seste titremeler ve ilerleyen 3-5 dakika içinde sesin tamamen gitmesi" benden kaynaklı olduğunu hi sanmıyorum. değişim ya da iade işlemini yaptığım zaman, burdaki bütün arkadaşları bilgilendireceğim. sağolsunlar sorunumu dinlediler, fikir sundular. bundan sonrası vatan ve benim aramda. ya mahkemelik oluruz ya da nezih bir şekilde ricamı yerine getirirler.

yıllarca eski makinalarda cirit atıp, ilk defa bir laptop aldığı zman insan biraz seçici oluyor, ufacık da olsa bir sorun yaşamamak istiyor. şu sıkıntıyı eğer 1 sene sonra yaşasaydım, yemin ediyorum size, garanti kapsamında olduğunu bile bile götürmeye çekinirdim. "ufak bir ayrıntı, fazla takılmamak gerekir derdim kendi kendime".

aynı makine bendede var sormak istedim oyun oynarken cpu ve grafik kartınız sıcaklık değerlerini paylasabilirmisiniz ?

bide arkadaşlar ben wakfu diye bir oyun oynuyorum net üzerinden

sistem gereksimleride bu
    CPU: Pentium ® 2Ghz or Dual Core
    RAM: 512MB
    VGA: NVidia: GeForce 3 and +,
    Ati: 9200 and +

http://gamesystemrequirements.com/
    HDD: about 300MB
    Network: Internet : Cable, ADSL 128k and +, ISDN

Lakin oyun cok birşey istemiyor ama işlemci sıcaklık degerleri 75 kadar yükselebiliyor bu normal mi? bide oyun grafikleri kasıyor oda bugün başladı

• ısınmanın bir nedenide sadece oyun değil kullandığın tarayıcının işlemci kullanması bağlantı dururmundan dolayı takılma ve zorlanmalar bunları hesaba kat birde bu durum işlemciyi zorlayabilir.normal savaş oyunları deneyin crysis bf serisi mw serisi gibi o zamn daha sağlıklı bilgiler edinebiliriz.online oyunda okadar sıcaklık olmaması gerekir.en kısa zamanda oyun testlerinizi bekliyoruz arkadaşlar 3dmark6 ve 11 skorları güzel
  • arkadaşlar Asus n55 sf nin i5 li modeli mi yoksa media markt ta hp nin i7-2670 işlemcili 6gb bellek hd6770-2gb ekrankartlı modeli var indirimde 1999 tl ye hangisini tercih etmeliyim. hp ye güvenebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

quote:

ses kalitesini 24 bit 96000 hz böyle yapmanın nasıl bir yararı olur? bu hoparlörün çıkaramayacağı şekilde sesler çıkarmaya çalışıp, ömrünü kısaltmaz mı? aynı ayarı eski r510'da yapabiliyorum da, yaptığımda herhangi kalitede artış hissetmemiştim.

kendi kullanma kılavuzunda yazıyor bunu ben demiyorum yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: kcmann

arkadaşlar Asus n55 sf nin i5 li modeli mi yoksa media markt ta hp nin i7-2670 işlemcili 6gb bellek hd6770-2gb ekrankartlı modeli var indirimde 1999 tl ye hangisini tercih etmeliyim. hp ye güvenebilirmiyim

hp nin i5 lisi arkadasimda vardi felaket ses cikariyo oyunlarda ve isiniyo i7 yi sen dusun artik hp sayfasina da bak belli halletmislerdir isinma sorununu
  • Merhabalar.. Vatandan kampanyayla 2500 tl ye sony vpcf23p1e/b modelini aldım..Gecikmeden dolayımıdr nedir bilmiyorum ama pc gelmeden soğumaya başlamıştım..Pc geldi ve kurdum ama daha oyun bile oynamadan pc yi yormadan fan inanılmaz gürültü çıkararak çalışmaya başladı..aynen kutusuna koyduğum gibi geri yolluyorum....Dün teknosaya gittiğimde asusun n55sf-s1278 modelini gördüm.Gerçi taksitli fiyatı 2900 liraya gelıyor ama teknosadakı tanıdık arkadaşın komısyonuyla 2750 tl ye gelıyor.makıne gerçekten çok güzel.. Şimdi sizlere birşey sormak istiyorum asusun n53sn-sz129 modeli mi? yoksa 129 modelının üstüne 300 lira daha verip bu modelımı almalıyım.. Bu gün pc yi almayı düşünüyorum..Artık forumlarda kullanıcı yorumlarını okumaktan da bıktım..Tam bi modele ısınıyorken bir olumsuz yorum gelıyo ve hemen soğuyorum.. Cevap beklıyorum arkadaşlar..300 liralık fark değermi?? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür edeerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kcmann

arkadaşlar Asus n55 sf nin i5 li modeli mi yoksa media markt ta hp nin i7-2670 işlemcili 6gb bellek hd6770-2gb ekrankartlı modeli var indirimde 1999 tl ye hangisini tercih etmeliyim. hp ye güvenebilirmiyim

hp nin i5 lisi arkadasimda vardi felaket ses cikariyo oyunlarda ve isiniyo i7 yi sen dusun artik hp sayfasina da bak belli halletmislerdir isinma sorununu

dv6 6020et kullandım, çok feci ses çıkarmıyor. Ama asus n53 gibi değil, ıslık çalıyor sanki hp.
    Sıcaklık değerleri asus'la benzer ama üst yüzeyi ısıttığı için sıcaklığı hissediyorsunuz oyunlarda.
    6770 iyi karttır, gt550-555 civarıdır ama optimus olayı olmadığı için benim daha çok hoşuma gitmişti hp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 23 Kasım 2011; 11:58:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

ısınmanın bir nedenide sadece oyun değil kullandığın tarayıcının işlemci kullanması bağlantı dururmundan dolayı takılma ve zorlanmalar bunları hesaba kat birde bu durum işlemciyi zorlayabilir.normal savaş oyunları deneyin crysis bf serisi mw serisi gibi o zamn daha sağlıklı bilgiler edinebiliriz.online oyunda okadar sıcaklık olmaması gerekir.en kısa zamanda oyun testlerinizi bekliyoruz arkadaşlar 3dmark6 ve 11 skorları güzel

oyunları bugün indireceğim geriye kalan testleride yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.