Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
397.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vercenik53

sendeki leptopta moralin bozulmasın yazılımda hata mevcut servise gönderip yeni yazılım yükleyebilirler.

hocam bisey sorcam bu dwdleri pc ilk geldigindemi hazirlamak gerekiyo yoksa guncelleme yukseltme herseyi yapiptami hazirlicam? kac dwd gerekir bide format atcagim zaman bu dwdlerimi takcam nasil olcak pek bisey anlamadim da pc yarin geliyor yanlis bisey yapmayalim
  • fark etmez önemli olan hazırlaman recovery programdaki yedekleme bölümünden senden dvdd isteyecek oradan istediğin zaman yapabilirsin ama hemen yapmakta yarar vardır kul yapısı ne olacağı belli olmaz yapmanda yarar var.dvd kapasitesi kaç asus recovery nin bilmiyorum işi sağlama al en az 2-3 cd gerekiyor.birde yukardaki arkadaşla konuştuk pc açılırken asus ekranı geliyor orada f9 tuşuna basarsan recovery kendiliğinden başlar. bazen pcnin açılmasında sıkıntı oluyor o durumda bu dvd leri kullanırsın önlem amaçlı o dvd lere var olan işletim sistemi ve sürücüler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 23 Kasım 2011; 23:31:28 >
  • http://imageshack.us/photo/my-images/819/20111123232447.jpg/
    bende ise boyle gozukuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gx2delete -- 24 Kasım 2011; 0:14:03 >
  • Recovery yaptım ben 1 defa alır almaz. Notebookunuzu açar açmaz f9 a aralıkla hızlıca basın hemen recovery moduna geçiyor bilginize !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

Recovery yaptım ben 1 defa alır almaz. Notebookunuzu açar açmaz f9 a aralıkla hızlıca basın hemen recovery moduna geçiyor bilginize !

format atarken nasil kullancam bunlari sadece c yi formatliyo dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk8

quote:

Recovery yaptım ben 1 defa alır almaz. Notebookunuzu açar açmaz f9 a aralıkla hızlıca basın hemen recovery moduna geçiyor bilginize !

3 menü var birisi sadece c ye format atıyor birisi sürücüyü 2 ye bölüyor sonra c ye atıyor bi tane daha vardı unuttum seçenekler var yani.
  • quote:

quote:

quote:

3 menü var birisi sadece c ye format atıyor birisi sürücüyü 2 ye bölüyor sonra c ye atıyor bi tane daha vardı unuttum seçenekler var yani.

yani dwd leri hazirlamasamda olur pc acilirken yapabiliyoruz format.pc tek c olarak mi geliyor c d mi

• dvd hazırlamasanda olur aynen öyle evet. Ama genede hazırla sakla sen , Valla ona dikkat etmedim ama tek c olarak geliyodu sanırım ya. ama windows 7 nin özelliği var hemen bölebiliyorsun sorun değil o
  • quote:

quote:

quote:

Serzeni$te

Senin dediğin tam da kullanma klavuzundaki seyler. ama bende çıkmıyor öyle bişey. ben F9 a basınca windows 7 yazıyor. Gelişmiş seçenekleri görmek için F8 e basın diyor basıyorum. sonradan en üstte onarma seçeneği var ona basıyorum. gerisi malum.
    http://imageshack.us/photo/my-images/819/20111123232447.jpg/ kendim çektim telefondan bu resmi de. böyle oluyor. ama senin dediğin şekilde birşey hiç gelmiyor

• quote:

dvd hazırlamasanda olur aynen öyle evet. Ama genede hazırla sakla sen , Valla ona dikkat etmedim ama tek c olarak geliyodu sanırım ya. ama windows 7 nin özelliği var hemen bölebiliyorsun sorun değil o

sagolasin insallah yaparim ya onceden ne guzel tak cd yi formatla et bi cd veremiyolar basimiza is cikariyolar yeni yeni
  • quote:

quote:

dvd hazırlamasanda olur aynen öyle evet. Ama genede hazırla sakla sen , Valla ona dikkat etmedim ama tek c olarak geliyodu sanırım ya. ama windows 7 nin özelliği var hemen bölebiliyorsun sorun değil o

sagolasin insallah yaparim ya onceden ne guzel tak cd yi formatla et bi cd veremiyolar basimiza is cikariyolar yeni yeni

ama inan daha iyi bu tek f9 a basıyorsun hiç zor değil yani kendi kuruyor herşeyini.
  • Yaa arkadaslar birkac canli resim falan paylasin yaaa az gozumuz gonlumuz acilsin yeni alanlar icin :D bi bakalim makinaya yaaa hahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

Yaa arkadaslar birkac canli resim falan paylasin yaaa az gozumuz gonlumuz acilsin yeni alanlar icin :D bi bakalim makinaya yaaa hahah

Katılıyorum,almayı düşünenlere fikir olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

quote:

Orijinalden alıntı: vural1967

Merhabalar.. Vatandan kampanyayla 2500 tl ye sony vpcf23p1e/b modelini aldım..Gecikmeden dolayımıdr nedir bilmiyorum ama pc gelmeden soğumaya başlamıştım..Pc geldi ve kurdum ama daha oyun bile oynamadan pc yi yormadan fan inanılmaz gürültü çıkararak çalışmaya başladı..aynen kutusuna koyduğum gibi geri yolluyorum....Dün teknosaya gittiğimde asusun n55sf-s1278 modelini gördüm.Gerçi taksitli fiyatı 2900 liraya gelıyor ama teknosadakı tanıdık arkadaşın komısyonuyla 2750 tl ye gelıyor.makıne gerçekten çok güzel.. Şimdi sizlere birşey sormak istiyorum asusun n53sn-sz129 modeli mi? yoksa 129 modelının üstüne 300 lira daha verip bu modelımı almalıyım.. Bu gün pc yi almayı düşünüyorum..Artık forumlarda kullanıcı yorumlarını okumaktan da bıktım..Tam bi modele ısınıyorken bir olumsuz yorum gelıyo ve hemen soğuyorum.. Cevap beklıyorum arkadaşlar..300 liralık fark değermi?? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür edeerim.

oyun oynamak istiyorsanız

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=376143&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR 2.750 tl suanki fiyatı

monster bölümünde gayet güzel incelemeleri var kullanıcı yorumları var oyun için en iyi laptop üstüne sitede kendinize özel laptop olusturup sipariş veriyorsunuz.

Tabi oyunda olucak ama..Özellikle 3d tasarım ağırlıklı çalışacagım için.. Bi seçim yapmam lazım ..300 tl farkı hakedermı pc n55sf-s1278v..

• quote:

Yaa arkadaslar birkac canli resim falan paylasin yaaa az gozumuz gonlumuz acilsin yeni alanlar icin :D bi bakalim makinaya yaaa hahah

quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

quote:

Not: daha jelatinlerini çıkarmadım arkayada buzdolabı streçi kullandım 1 ay böyle duracak ne olur ne olmaz. Aceleyle istek üzerine çektim bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serzeni$te -- 24 Kasım 2011; 13:20:48 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

quote:

Not: daha jelatinlerini çıkarmadım arkayada buzdolabı streçi kullandım 1 ay böyle duracak ne olur ne olmaz. Aceleyle istek üzerine çektim bilginize

Eywallah kardes hahah. Canavar canavarr :D
    Yanliz bu ekrandaki aluminyum serit olmasa ve komple parlak siyah cerceve olsa daha hos olurdu bence. Sanki bi fazlalik var irda gibi neyse.

Hem sogutmami kullaniyon yoksa sadece ayakmi ayakta dyrsun diye ?? Bu kasanin sogutmasi ne derece. Hp kadar degildir herhalde :D (isinmada)

• Soğutucuda kullanıyorumda şu anda çalışmıyor oyunlara girdiğimde açıyorum soğutucuyu masaüstündeyken müzik dinlerken vs dereceyi etkilemiyor oyunlarda 3 5 derece düşürüyor akasa everest notebook soğutucu ürün.

40 derece şu anda boşta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serzeni$te -- 24 Kasım 2011; 13:35:12 >
  • Bana gore dort dortluk bi laptop yaa cok sevdim bunu. Her markanin laptopun ardir eksi taraflari ama onlar da tuzu biberi. Sifir hata olan pek yok illaki kullanicinin hosuna gitmeyen veya sinirlendiren bi olay vardir. Ama sorun degil benim icin. Kendimi kilitledim bu makinaya :D insalah benim olacak zamani gelince ve insallah dolar duser.

Kardes allah ariza bise vermesin hayirli olsun. Ama fazla dikat etme. Dikkat ettikce daha fazla geliyir basina hhahaha
  • Mw3 bf3 gibi oyunlari full ayarlarda oynayan varmi kasma vs durumlari oluyormu
  • fhd ekranda oynayamazsın çözünürlülüğü hd çözünürlülüğe (1366x768) çekersen dediğin oyunları 25 fps de ortalama oynatır.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.