Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
396.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denemek lazm ama daha gelismedi oyun ondandi.d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aynı sorun bendede oldu format attım bi değişiklik yok bende lol oynuyorum lole gırdıgımde dırek ekran kararıyo solda renklı karıncalanma oluyo cok nadır gelıyo gıdıyo ama genelde gelmıyo ekran ve cızz dıye tuhaf bır ses gelıyo bılgısayardan . nvdia gt555m sürücusunu kaldırdım yanı oyunu sadece ıntel hd 3000 de actım ama yıne oldu nedır bunun sebebı cozen veya mantklı yorumu olan varmıdır.acaba sarj aletınde guc kısmındamı sorun deneyen vs varmıdır. başka ekrana takan hdmı ıle deneyen varmıdır ?suan ortamım musaıt olmadıgından bunları deneyemedım ben arkadaşlar sımdıden tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzmouz

arkadaşlar aynı sorun bendede oldu format attım bi değişiklik yok bende lol oynuyorum lole gırdıgımde dırek ekran kararıyo solda renklı karıncalanma oluyo cok nadır gelıyo gıdıyo ama genelde gelmıyo ekran ve cızz dıye tuhaf bır ses gelıyo bılgısayardan . nvdia gt555m sürücusunu kaldırdım yanı oyunu sadece ıntel hd 3000 de actım ama yıne oldu nedır bunun sebebı cozen veya mantklı yorumu olan varmıdır.acaba sarj aletınde guc kısmındamı sorun deneyen vs varmıdır. başka ekrana takan hdmı ıle deneyen varmıdır ?suan ortamım musaıt olmadıgından bunları deneyemedım ben arkadaşlar sımdıden tesekkurler.

Dostum sorn chipsete bended ayni sorun vardi buyur bak hatta

Ama bilgin varsa ekran kartini cikar tak temassizlikta oluyor
     Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M)

• koasrmtaanl kullanıcısına yanıt
    kardeşim çok sağol aynı dediğin gibi bire bir problemimiz karıncalanma vs. bende gittim bir bilgisayarcı ile sorun chipsettedir dedi ancak yine bakıp tam tespit ediyolar dedi arızanın nerde oldugunu . 200 lira gibi bişey chipsey değişimi dedi ama işte onlar size tam maliyeti söyler dedi. şimdi benim aklıma takılan bı arkadas burda chipset değişti problem hala devam ediyo dedi. sende artı ekran kartıda mı değşti orayı anlayamadım . ve kaç tl ye yaptrdın arızanı artı ekran kartı değişimi oldugu için 200 tl den daha fazla tuttu muhtemelen ?
  • ve bunlarda anladığm kadarıyla ekran kartı chipsetin üzerinde ve çok pahalı makinelerde yüksek ısılarda o ekran kartları chipsetten ayrılabiliyo. gittiğim servis öle dedi yani temassızlık olsa bile açıp yapabilcek birşey gibi değil yararlı bir bilgi olur belki
  • Lol oynarken özellikle aram ve yeni gelen yükseliş haritasında oyun kitleniyor bilgisayar mavi ekran veriyor. Normal haritada pek rastlamadım ama artık cidden işin tadını tuzunu kaçırdı kaç maçta maç taşırken bi anda pc kitlenmesiyle maçları verdik. Bir de mavi ekran gelince bilgisayarda yine ekran kararması meydana gelmeye başlıyor bi süre sonra düzeliyor. Normal kullanımda eskisi gibi siyah ekrana rastlamasamda oyundaki şu mavi ekran hatası beni benden alıyor. Kaç aydır çözüm aradım durdum ama bi yere varamadım. Önceden yazdığım gibi elden çıkamak gerekiyo artık bu notebooku. Koskoca forumda şu sorunun çözümünü bilen birisi yok mu yahu?
  • ouzmoz dostum aynı sorun bendede var.koasrmtaanl nın resimdeki gösterdiği gibi solda tarafata karıncalanma oluyor ve ekran 2-3 sn.ye gidip tekrar geliyor garantisi bitti leptopun bende servise göndericek gibiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkan2855 senin sorunun büyük ihtimalle eksik bir driverdan kaynaklanıyor. Benim eski laptopdada vardı mavi ekran sorunu driveri eksikmiş yükledikten sonra mavi ekran hatası hiç almamıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oGShan1905 kullanıcısına yanıt
    aynı aynı kardeş karıncalanma filan aynı . dediğim gib yaptırcam muhtemelen 200 tl dedi. chipset değiştirilir dedi adamın dışardan bakışı ama onlar kesin problemi bulur makinelerle dedi.yani çok uğraştım ben yazılımsalmıdır diye ama baya bişey yaptım yazılım değil donanım kesin şuan . furkan mavi ekranda donanımsal bir problem olcağını sanmıyorm o yüksek ihtimal yazılımsal bişeydir.format driver filan kontrol etmelisin . çakışan bazı programlar bilgisayarda olduğunda da aynı problem söz konusu oluyo mavi ekran özellikle antivirüs yani kısaca yazılımsal olarak bilgisayarı bi gözden geçirmeni öneriyorm.
  • ouzmouz O kullanıcısına yanıt
    inşallah 200 lirayla kurtuluruz kardeş ya çokta memnunum laptopdan 2bucuk yıldır hiç bir sıkıntısı yoktu
  • oGShan1905 kullanıcısına yanıt
    aynen haklısın =) bide bu işlerle uğraşırken format filan attım iyice güzelleşti bilgisayar bence güzel bir bilgisayara sahibiz inş. bu sorunu düzeltip sorunsuzca kullanırız tekrardan =)
  • aynen öle kardeşim yarın servise götürcem bakalım ne dicekler yarın gene yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzmouz

kardeşim çok sağol aynı dediğin gibi bire bir problemimiz karıncalanma vs. bende gittim bir bilgisayarcı ile sorun chipsettedir dedi ancak yine bakıp tam tespit ediyolar dedi arızanın nerde oldugunu . 200 lira gibi bişey chipsey değişimi dedi ama işte onlar size tam maliyeti söyler dedi. şimdi benim aklıma takılan bı arkadas burda chipset değişti problem hala devam ediyo dedi. sende artı ekran kartıda mı değşti orayı anlayamadım . ve kaç tl ye yaptrdın arızanı artı ekran kartı değişimi oldugu için 200 tl den daha fazla tuttu muhtemelen ?

Chipsetti bendeki muhtelen 140 tl ye batman dan yaptirmdm ama ben
    Bide 3 ay garanti verdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: oGShan1905

Furkan2855 senin sorunun büyük ihtimalle eksik bir driverdan kaynaklanıyor. Benim eski laptopdada vardı mavi ekran sorunu driveri eksikmiş yükledikten sonra mavi ekran hatası hiç almamıştım

hangi driver mesela? Sadece bi oyunda böyle atıyor. Bir de eskiler yâd etmek için arada knighta girerdim onda da böyle oluyor. Genelde online oyunlarda böyle sorunlarla karsılasıyorum offlineda bi sıkıntı çıkmıyor

2 tane driverım güncel değilmiş, biri ses kartı diğeri de 5mb lık bi güncellemeydi. ses kartını güncellemedim çünkü ses kesiliyor güncelleyince. Neyse düzelmiş mi diye deniyeyim dedim sorun yine aynı bu sefer ard arda geldi. Kitleniyor bilgisayar. Sanırım nvidia ile alakalı tab tusum çalışmadığından oyunu da kapatamıyorum. Biliyorum oyunu kapatınca altta league of legends nvidia sürücüsüne erişimi engellendi diye bi hata vericek. Önceden bazı oyunlarda böyle diyordu. Sanırım sorun bunla alakalı. Mavi ekran geliyor yine değişen bişe yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan2855 -- 18 Eylül 2014; 12:02:33 >

• Arkadaşlar Merhaba,

Yorumlarınızı okudum. Sanırım bendeki de aynı sorundan kaynaklanıyor. Ama ben oyun oynamıyorum. Asus N55SF-S1194V laptopum var. 2 buçuk yıldır maşallah hiçbir sorunu olmadı çok işime yaradı. Ama 1 ay önce şimşek çaktı. Ondan sonra laptop görüntü bir geliyor bir gidiyor. Kendiliğinden oluyor. Bazen mavi ekran veriyor. Yeniden başlıyor. Bazen de Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyor. Karıncalanma falan oluyor. Şimşekten sonra masaüstü pc'de aynısı oldu. Ekran çizgi çizgi gösteriyordu. Donuyordu. Yeniden başlatıyorum bu seferde görüntü gelmiyordu. Neyse Asus laptopumu garantisi bittiği için açtım harddisk, ram hepsini çıkarıp taktım yerlerini değiştirdim olmadı. Tek ram taktım yine aynı. İçini açmaya çalıştım anakartı beceremedim. Daha sonra Asus'u aradım ve onlara yolladım 3 gün sonra aradılar anakart arızalanmış dediler bende ücret ne kadar dedim 770 TL dediler bende çok fazladır dedim ödemedim ücreti laptopum dün geldi işte recovery atmışlar. O da bir işe yaramamış Teleservice'den geldi.

Yani bu iş chipsetten mi ekran kartından mı nedir anlamadım. Boş yere kargo parası verdim 38 TL yolladığımda. Neyapmam lazım yardımcı olur musunuz? Videosunu bile çekebilirim sorunu göstermek için.

• Erdinç Çelik kullanıcısına yanıt
    Vidyo çekmenize gerek yok burda aynı sorun var :http://www.youtube.com/watch?v=NobMOFBaUzE

1.35'e alırsanız o aralarda başlıyor sorun, hepimizin yaşadığı sorun o heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memoties

Vidyo çekmenize gerek yok burda aynı sorun var :http://www.youtube.com/watch?v=NobMOFBaUzE

Evet benimde ekran öyle gidip geliyor. Ama sol tarafında karıncalanma olmuyor. Bir de bazen gidip geldikten sonra görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diyor.
  • Eski günlerime tekrar döndüm masaüstünde takılırken bile ekran çıldırıyor :(

Çare Macbook
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç Çelik

quote:

Orijinalden alıntı: Memoties

Evet benimde ekran öyle gidip geliyor. Ama sol tarafında karıncalanma olmuyor. Bir de bazen gidip geldikten sonra görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diyor.

http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/77955

şu sürücüyü kurup dener misiniz .GeForce 344.11 Driver

• Arkadaşlar sizlerle konuştuktan sonra 1 haftadır ekranımda sorun yok. Kendilğinden düzeldi bu nasıl bir şeydir :)
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.