Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
396.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün denedim biraz mavi ekran filan gelmedi. Performansı önemli değil benim oyunu yüksek de çalıştırsın yeter :) Teşekkürler bu arada daha önce bunu denediğimde 650 de filan açmıştım sanırım yine mavi vermişti bu ayarı deneye deneye mi buldunuz?

Yine mavi ekran vermeye başladı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan2855 -- 17 Ekim 2014; 13:57:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan2855

Dün denedim biraz mavi ekran filan gelmedi. Performansı önemli değil benim oyunu yüksek de çalıştırsın yeter :) Teşekkürler bu arada daha önce bunu denediğimde 650 de filan açmıştım sanırım yine mavi vermişti bu ayarı deneye deneye mi buldunuz?

Yine mavi ekran vermeye başladı...

640'da sıkıntı vermiyor bende. Bence bizim gpu'ya yeterli voltaj gitmiyor olabilir. İş çıkışı voltaj artırmayı deneyeceğim. Ama siz ben yapmadan yapmayın. Kart yanabilir. Siz şimdilik 630'a düşürün o zaman. Ben bu sorunu kalıcı çözeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • notebook almayı düşünüorum ne önerirsiniz ?
  • dostlar laptopa win8.1 kurmak istiyorum sonicmaster çalışsın başka bir şey istemiyorum diğerleri halledilir diye düşünüyorum. Şu ses olayını yapabilen var mı?
  • Beyler cihazimin şarj aleti bozuldu bunu nereden temin edebilirim

• herkese selam dostlar

meşhur siyah ekran problemini, yeni ekran kartı alarak çözdüm. şuanlık bir sorun yok. inşallah bir daha olmaz.
  • 46petro kullanıcısına yanıt
    kaça mâl oldu? Servisten mi yaptırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan2855

kaça mâl oldu? Servisten mi yaptırdınız?

200 TL . Mahallemizdeki bir tamircide yaptırdım
  • Şu anda hangi driver'lar yüklü bakabilir misiniz? Nvidia ve Intel için. Windows hangi sürüm? 8.1 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memoties

Şu anda hangi driver'lar yüklü bakabilir misiniz? Nvidia ve Intel için. Windows hangi sürüm? 8.1 mi?

Windows 8.1 Pro

NVİDİA 344.48
    intel 9.17.10.3347
  • Bende ekran kartını değiştirmeyi istiyorum amma yine siyah ekran ve mavi ekranın gelme riskinden dolayı kalkışmadım bu işe, siyah ekran belki gidebilir ama mavi ekran en çok korktuğum hata.(nvkflt.sys)
  • arkadaşlar pes 2015 yükleyenlerde takılma yaşmayanlar yaptıkları ayarları yazabilirmi ?
  • arkadaşlar ben de yaptırdım bilgisayar chipset değişimini 1 ay önce .geldi oynadım filan problem çözülmüş gibiydi sonra oyunlarda günde 2 kez filan 1 saniyeliğine ekran donuyordu(farklı zamanlarda oluyordu bu aralarında saat farkı vardı ) ve bilgisayardan bi zorlanma sesi geliyordu bariz bi şekilde ve bu ses gelirken diğer sesler gidiyordu yani sırf bu donmaya eşlik eden zorlanma sesi geliyordu.bi problem çıkacagını hissettim ama nese dedim bu yeter 3 ay garantisi var zaten . sonra sınavlarım araya girdi bilgisayara hiç bakamadım şimdi yine kullancagım döneme geçtim oyunumu oynarken birden oyundaki bütün renkler karıştı ve müthiş bi ses çıkıyodu bilgisayarda böle patlıcak gibiydi korktum çektim fiişi =). şimdi ekran kartını görmüyor bilgisayar sorun algılandı diyip aygıt yöneticisinde ünlem var. nvidia ya dair hiç bişey yok arayüzde.. hd kartla kullanıyorum şuan tekrar garantisine göndercem büyük ihtimal. çok lanet bi sorun anlayamadıgım bir olay baktım hala net çözümüne ulaşan bi arkadaşımız da yok ... nvdia sürücüsü yüklerken filan şuan öle bi aygıtınız yok gibi bişey diyor kod 43 hatası şuan böyle bir durum içindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzmouz -- 15 Kasım 2014; 14:04:43 >

• Arkadaşlar bu kernel sorunu nedir neden olur bilen var mı oyun oynarken mesela dota felan beni masaüstü ne atıyor oyun arka planda devam ediyor ama ben oyuna giremiyorum biraz daha zorlasam mavi ekran verip kapanıyor bunun sebebini bilen var mı ?
  • Sorun artık kesin olarak nvidia.Denetim masası 3d ayarlarında mozillayı nvidia ile çalıştır dediğimde ve herhangi bir video açtığımda bu videodaki "http://www.youtube.com/watch?v=NobMOFBaUzE" hataların birebir aynısını alıyorum ama ayarları entegre grafiğe getirdiğimde sorun yok.Nvkflt.sys zaten hala çözümsüz
  • Merhaba arkadaşlar, bende de N55sf s1194v modeli laptop var. Bu sayfaya uzun zamandır bakmıyordum. Geçenlerde Alien İsolation oynarken bilgisayarın aşırı ısınmasından ve kasılmasından dolayı servise göndereyim dedim ama garantisinin 1 yıl önce bittiğini fark edince :) içini açıp fanını temizlemeye karar verdim. Bilgisayarın içini elim de yatkın olduğundan açarak anakart da dahil olmak üzere komple söktüm. Ekran kartı anakarta lehimli değil ama sadece değişebilir tipte yani daha iyisini takalım gibi bir seçeneğimiz yok daha önce de tartışılmıştı. Herneyse gördüm ki hem işlemci hem de ekran kartının soğutucularını sökünce fabrikanın sürmüş olduğu termal iletken macunların taş gibi tıkır tıkır kuruduğunu gözlemledim. Tabi bu haliyle düzgün bir soğutma beklenemezdi. Güzelce %99 saflıkta izopropil alkol ile temizledikten sonra işlemci ve gpu çekirdeklerine Arctic Silver 5 termal pasta sürdüm. Üretici Arctic silver ın mobil i7 ve kapaksız gpu larda "spread" yani yayma metodunu uygulayın diyor. Aynen öyle yaptım. AS5 kapasitif bir macun olduğundan ramlere ve ekran kartının güç entegrelerine gelen soğutucu kısımlarına yine kaliteli bir termal macun olan OCZ Freeze sürdüm. Daha önceden 100 dereceyi geçip thermal throttling e giren işlemcim şimdi ekran kartıyla birlikte idle 43 derece ve tam yükte 85 derece. Deneyin sorunlarınızı büyük ihtimalle çözecek.

• Malesef aldığımız hatalar ısınma kaynaklı değil bilgisayar normal yükteyken bile ekran gidip geliyor daha oyunun ilk sahnesinde nvkflt.sys hatası veriyor belliki donanımsal olarak kronik bir arıza var ve bu yüzden hala kimse çözüme ulaşamadı.Asus n55 serisi bariz hatalı üretim
  • Demek ki benimkini hatalı üretmemişler. Hatta bir kere verzalit katlanır masaya abanınca masa kapandı ve bilgisayar ekran açık vaziyette çalışırken yere düştü. Bir iki ufak sıyrıkla atlattı. Aynı şeyi top gibi zıplayan subwoofer için söyleyemiyorum. Bu arada işlemcinin içindeki HD Graphics 3000 sürücüsünü güncelleyip sorunu çözdüğünü iddia edenler var.
  • Sorun çözülüyor ama bi müddet sonra tekrar başlıyor. Ben şuanda herşeyi onboard kartla hallediyorum. Şimdi tekrar güncellemeye kalksam veya içini açsam bozulcak diye korkuyorum açıkcası. nitehawk'ın dediği gibi sıcaklığın düşmesi için termal macunu yenilicem istanbula gittiğimde. En azından performansı artar laptop'un. Nvkflt.sys hatasına zaten ne desem az bu hata yüzünden nvidiayla oyun oynadığımda 10 dakka olmadan mavi ekran geliyor bu yüzdende nvidia kartıyla oyun oynamıyorum. Çözümü donanımsal, ne yapsam çözemedim bi ara çözülür gibi oldu tekrar nüksetti demekki kronik bi hata bu tüm asus n55sf kullanıcıları bundan şikayetçi.
  • Daha önceden bir kaç laptop daha açmışlığım var. En zor sökülen hp dv2000 kadar zor olmasa da çok da kolay değil içini açmak. Daha önce k52 asus, 2 değişik sony vaio açtım. Zorluğu normal denilebilir.

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.