Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
396.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus N55SF i5 işlemcisi kullanıcıyım ilk aldıgımda cok memnundum ama şimdi basit bi oyunlarda bile kasıyor 4 gb ram 2 gb ekran kartım var 4 gb ram almayı düşünüyorum bu laptopa ram alınabiliyor demi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lindsey S

Asus N55SF i5 işlemcisi kullanıcıyım ilk aldıgımda cok memnundum ama şimdi basit bi oyunlarda bile kasıyor 4 gb ram 2 gb ekran kartım var 4 gb ram almayı düşünüyorum bu laptopa ram alınabiliyor demi ?

Ben ilk aldigim zaman direk 4gb ram ekletmistim programlarda yardimci olmasi icin. Takiliyor yani ramin hiz degerlerine bakin ve mumkunse mevcut 4gb in aynisindan yada benzeri bir urun takin aksi taktirde mavi ekran verebiliyor keyfine gore.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    öğlen gittim macun aldım internetten videosunu felan izledm macunlayacam yarın sabah diyorum ramı aldıktan sonra ikisini beraber mi yapsam ? içindeki ram iyimi bide acaba bu seneki oyunların bi kısmını açsın faebook twitterda donmasın yeter ya :D
  • Hocam ben rami kendim takmadim aldigim yere soylemistim onlari halletmisti coktan. Macunlamak icin arka kapagi sokeceksiniz muhtemelen. Ram slotlarinin arkadaki kapaklardan birinden ulasilabilir oldugunu dusunuyorum. Yani ram icin sokmeniz gerekmez muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo2696

Arkadaşlar bende N55SF kullanıcısıyım. Etrafımda çok kablosuz ağ bulunması nedeniyle 2.4ghz bandında verim alamıyorum bu yüzden dual band bir modem alıp 5ghz bandına geçmeyi düşünüyorum. Wifi Kartım Qualcomm Atheros ar9002wb-1ng. N standartında olmasına rağmen bazı modeller 5 ghz desteklemiyor diye bişe okudum. Bu yüzdende laptop 5ghz desteklemiyorsa boşuna para vermek istemiyorum dual band bir modeme . Eğer aynı wifi kartına sahip ve 5ghz bandını kullanan varsa bilgi verebilirse çok memnun olurum. inSSIDer programıylada etrafımda 5ghz kullanan varmı diye bakıyorum hiçbir ağ çıkmıyor ya kullanan yok yada desteklemiyor wifi kartım. Bilgi verirseniz çok memnun olurum . Teşekkürler.

ARKADAŞLAR YARDIM EDİCEK YOK MU YA
  • GTA V alan indirilen oynayan oldumu almayı düşünüyorum sorun yaşarmıyım ?
  • judge1 J kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani mavi ekran sorunu bu pc de kronik bir sorun mu?Arkadaşlar ben bu laptop u 2.el olarak almayı düşünüyorum sizin karşılaştığınız kronik sorunlar var mı?
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Aman kardeşim sakın öyle bir hata yapma çözümü olmayan hatalar veren bir bilgisayara paranı harcama
  • judge1 J kullanıcısına yanıt
    i7 2670qm işlemci, nvidia gt 555m ekran kartı, 1080p ekran subwoofer hoparlörler bu laptop çok cazip geldi bana.Dolar fırladığı için bu donanımdaki laptopların sıfırı 3000 ün üstünde seyrediyor hep.2.elini de 1200 tl ye buldum ama sizin dediğinizden sonra çok kararsız kaldım.2.el Laptop alırken nelere dikkat etmemi hangi testleri yapmamı biliyorum ama 3-5 gün sonra da sizin anlattığınız gibi kronik problemler de çıkabilir.Diğer asus n55sf kullanıcıları da fikir belirtirse çok sevinirim
  • Öncelikle çok mantıklı o fiyata o bilgisayarı alman bugün muadilleri 2500 tl civarı bu bilgisayarın,

Benim son günlerde bilgisayar kendini kapatmaya başladı 2 haftada bir oluyor çok sık değil, bilgisayarı hiç kapatmıyorum 3 senedir, acaba soğutucu ile ilgili mi diye baktığımda cpu sıcaklığı 55 derecelerde geziyor. pilinde sorun olmaya başladı artık kendini sarj etmiyor bazen yüzde 70 de kalır kırmızı ışık yanıp sönüyor acaba batarya dengesiz çalıştığından diye tahmin ediorum, bilemedim.
  • cobra41 C kullanıcısına yanıt
    termal macunu yenilemenizi tavsiye ederim. Daha önce bilgisayarı sökmüşşseniz zor bir olay değil, soğutucuları sökün ve izopropil alkolle temizleyin. Bulamazsanız kolonyalı pamukla etrafa sıçratmadan silin kurulayın. Termal macun olarak bilinmiş markaların macunları büyük bilgisayarcılarda ve zincir elektronik mağazalarda satılıyor (vatan mediamarkt vs gibi) zalman , arctic silver, coolermaster gibi firmaların mallarından bütçenize uyanından alın. Sıvı oje gibi olanlardan değil gres formunda olanından alın. İçinden uygulama spatulası çıkar. Metal kapağı bulunan işlemciye ortasına mercimek-nohut büyüklüğünde sıkın soğutucuyu takın. Ekran kartı işlemcisinin metal kapağı yoktur ve üzerine ince bir tabaka spatula ya da jilet yardımıyla eşit miktarda çok kalın olmayacak şekilde yayın. Tavsiye edilen yöntem budur. Kolay gelsin.
  • dostum anlatımın için çok teşekkürler... sen anlatmadan önce ben pc yi arkadaşımla söküp söylediğin işlemleri yaptım ve sıkıntısızca bilgisayarı topladım. şu an sorun yok gibi ve yaklaşık 2 aydır gayet sağlıklı kullanıyorum
    yalnız geçtiğimiz günlerde bilgisayarın klavyesinde bazı tuşlar bir anda çalışmamaya başladı. ya klavye değişimi gerekiyor ya da sokette vs bir sorun var bir daha açacağız gibime geliyor.
    ayrıca bilgisayarın nvidia ekran kartı devrede değil gibi sanki çünkü ufacık oyunlarda bile kasma yaşıyorum ccleaner da üstte sistem özellikleri yazan yerde ekran kartı sadece intel 3000 olarak görülüyor yani gt555 yazmıyor ama buna rağmen nvidia güncewllemelerini yapıyor bilgisayarımda görüntü bağdaştırıcısı kısmında nvidia ekran kartı gözüküyor ama mesela bilgisayarın her parçasının sıcaklığını gösteren bir program var ona baktığımda da nvidia ekran kartının sıcaklığı sıfır gözüküyor. bakalım biostan intel ekran kartını kapatıp çalıştıracağım sonucu göreceğiz ama klavye sıkıntısından dolayı f2 tuşu bozuk ve biosa giremiyorum harici bir usb klavyeyle deneyip sonucu tekrar yazacağım.

• Makineyi yeniden açıp soketleri kontrol edin, hem klavyeyi hem ekran kartını. Düzgün oturmamış olabilir.
  • arkadaşlar benim pc nin "Y" tuşu kırıldı. nasıl temin edebilirim online olarak sipariş edebileceğim yer var mı veya bilgisayarcı olup elinde olan varsa kargoyla gönderme imkanı var mı?
  • rebelpirate R kullanıcısına yanıt
    dostum nette 30 liraya bütün klavyeyi satıyorlar en temizi al tak
    tek tuş olarak satılacağını düşünmüyorum ama sen yine de bi araştır istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

dostum anlatımın için çok teşekkürler... sen anlatmadan önce ben pc yi arkadaşımla söküp söylediğin işlemleri yaptım ve sıkıntısızca bilgisayarı topladım. şu an sorun yok gibi ve yaklaşık 2 aydır gayet sağlıklı kullanıyorum
    yalnız geçtiğimiz günlerde bilgisayarın klavyesinde bazı tuşlar bir anda çalışmamaya başladı. ya klavye değişimi gerekiyor ya da sokette vs bir sorun var bir daha açacağız gibime geliyor.
    ayrıca bilgisayarın nvidia ekran kartı devrede değil gibi sanki çünkü ufacık oyunlarda bile kasma yaşıyorum ccleaner da üstte sistem özellikleri yazan yerde ekran kartı sadece intel 3000 olarak görülüyor yani gt555 yazmıyor ama buna rağmen nvidia güncewllemelerini yapıyor bilgisayarımda görüntü bağdaştırıcısı kısmında nvidia ekran kartı gözüküyor ama mesela bilgisayarın her parçasının sıcaklığını gösteren bir program var ona baktığımda da nvidia ekran kartının sıcaklığı sıfır gözüküyor. bakalım biostan intel ekran kartını kapatıp çalıştıracağım sonucu göreceğiz ama klavye sıkıntısından dolayı f2 tuşu bozuk ve biosa giremiyorum harici bir usb klavyeyle deneyip sonucu tekrar yazacağım.

Ccleaner otimus ile alakalı dosyaların silinmesine sebep oluyor. Şu anda GT555m devre dışı kalmış durumda sizin cihazınızda.

Bazen tırnaklar mı şişiyor neden bilinmez tuşlar sertleşip basmayabiliyor. Bir kaç defa sert bastırdım ve y harfim düzeldi.

Soketini de kontrol etmenize fayda var.

CCleaner sorununun tek çözümü de format atmak.

• Evomania kullanıcısına yanıt
    çözüm önerin için teşekkürler hocam Dün akşam forumlardan birinde nvidia inspector adında bir program indirip bazı ayarlar yapıldığında sürekli gt555 in çalışacağı yönünde bir bilgi vardı ben de programı indirip söylenen ayarlamaları yaptım ve pes2015 e girdim
    önceden ufak takılmalarla oynamaya çalıştığım oyunu pürüssüz bir şekilde oynattığını gördüm
    bilmiyorum yeni indirdiğim programla alakalı mıdır ama işe yaradı gibi görünüyor şu anda.
    zaten artık bilgisdayarın format zamanı da geldi. Netmahal diye saçma bir site ana sayfa olarak kaldı değişmiyor ve değiştireyim derken internet explorer ın dosyasını mı sildim nedir şimdi o da açılmıyor ayrıca win10 u da merak ettiğim için sınavların bitmesini bekliyorum bir format atacağım :D
  • quote:

dostum nette 30 liraya bütün klavyeyi satıyorlar en temizi al tak
    tek tuş olarak satılacağını düşünmüyorum ama sen yine de bi araştır istersen.

nerde satılıyor hocam.
  • Sahibindende satıyorlar n55sf klavye yaz çıkıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

çözüm önerin için teşekkürler hocam Dün akşam forumlardan birinde nvidia inspector adında bir program indirip bazı ayarlar yapıldığında sürekli gt555 in çalışacağı yönünde bir bilgi vardı ben de programı indirip söylenen ayarlamaları yaptım ve pes2015 e girdim
    önceden ufak takılmalarla oynamaya çalıştığım oyunu pürüssüz bir şekilde oynattığını gördüm
    bilmiyorum yeni indirdiğim programla alakalı mıdır ama işe yaradı gibi görünüyor şu anda.
    zaten artık bilgisdayarın format zamanı da geldi. Netmahal diye saçma bir site ana sayfa olarak kaldı değişmiyor ve değiştireyim derken internet explorer ın dosyasını mı sildim nedir şimdi o da açılmıyor ayrıca win10 u da merak ettiğim için sınavların bitmesini bekliyorum bir format atacağım :D

nvidia ayarlarına girdiğinizde işaretlediğim alanı seçerseniz ekran kartı aktif olduğunda sağ altta bildirim alanında hangi proğramlarda çalıştığını size gösterir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazzzem -- 17 Haziran 2015; 11:53:49 >

• 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.