Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
396.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 8 ay önce N55SF laptopumun görüntünün gelip gitmesi (1-2 saniye sürüyor ) sorunu vardı, chipset değişimi yaptırmıştım sorun hiç tekrar etmemişti ta ki düne kadar.

görüntü 1-2 saniyeliğine gidip geliyor , bu sorunu kalıcı olarak çözebilen var mı ?
  • Tam bilmiyorum ama win10'a geçince recoverye hiç birşey olmaz çünkü cd/usb den format atmadın. güncellemeyle yüklenecek windows. Format atmaya kalktığında da win7 hp ye geri geçecektir.

Siyah ekran sorununun çözümü malesef yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan2855 -- 15 Temmuz 2015; 18:02:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

Arkadaşlar 8 ay önce N55SF laptopumun görüntünün gelip gitmesi (1-2 saniye sürüyor ) sorunu vardı, chipset değişimi yaptırmıştım sorun hiç tekrar etmemişti ta ki düne kadar.

görüntü 1-2 saniyeliğine gidip geliyor , bu sorunu kalıcı olarak çözebilen var mı ?

bende bu sorun geçen yıl vardı ancak bir süre sonra kendi kendine düzeldi. şimdi de ekran kararmak yerine farklı renk tonlarına girerek kapanmaya başladı. youtube dan video izlerken falan ekranın ortasından kırılmalar oluyor. ben de ne yapacağımı bilmiyorum. tekrar format atmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: unifeel

quote:

Arkadaşlar 8 ay önce N55SF laptopumun görüntünün gelip gitmesi (1-2 saniye sürüyor ) sorunu vardı, chipset değişimi yaptırmıştım sorun hiç tekrar etmemişti ta ki düne kadar.

bende bu sorun geçen yıl vardı ancak bir süre sonra kendi kendine düzeldi. şimdi de ekran kararmak yerine farklı renk tonlarına girerek kapanmaya başladı. youtube dan video izlerken falan ekranın ortasından kırılmalar oluyor. ben de ne yapacağımı bilmiyorum. tekrar format atmayı düşünüyorum

hocam sorun chipset kaynaklanıyor , yaptırmıştım 8 ay falan hiç problem yoktu,ta ki geçen güne kadar, şimdi de bilgisayar açıldıktan sonra 15-20 dakika içinde yapıyor, bilgisayar ısındıktna sonra yapmıyor, büyük ihtimalle chipsette temassızlık var
    format la alakası yok malesef, 2-3 kere attım, sorun devam ediyor,boşuna kendinizi yormayın :(

• quote:

quote:

quote:

hocam sorun chipset kaynaklanıyor , yaptırmıştım 8 ay falan hiç problem yoktu,ta ki geçen güne kadar, şimdi de bilgisayar açıldıktan sonra 15-20 dakika içinde yapıyor, bilgisayar ısındıktna sonra yapmıyor, büyük ihtimalle chipsette temassızlık var
    format la alakası yok malesef, 2-3 kere attım, sorun devam ediyor,boşuna kendinizi yormayın :(

anladım peki chipset değişimi ne kadara mâl oldu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

sıfır chipset değişimi 200 liraya patladı hocam :( 8 ay sorunsuzdu,

• Geçmiş olsun. Sizin gibi bi arkadaş daha yazmıştı tamir ettirdim diye sonra tekrar hatanın devam ettiğini söylemişti. O arkadaştan sonra sende de aynı sorunu görünce tamire götürme fikrinden vazgeçtim. Bu hata kronik tamirle değişimle düzelceğe benzemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ekran gidip gelme sorunu alt tuşuna güç uygulayarak basınca hemen düzeliyo ama sonra tekrar ediyor o kısımdaki sorun herkeste kronik anlaşılan ama asus da çıkıp sorunu kabullenmiyor saolsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sıfır chipset değişimi 200 liraya patladı hocam :( 8 ay sorunsuzdu,

teşekürler bilgiler için ben şimdilik tamire vermedim. lcd tv ye bağlayıp kullanıyorum pc yi. bakalım ne kadar sabredebilicem.

• 2. El olarak n55s serisi alınır mi? Gt555m fena değil. 2 GB ek olarak i7 ve bende eski anakarti bozulan asustaki OCZ SSD 240 gb var onu da taksam isimi gorur heralde. GTA 5 FHD açar mi acaba? 30-40/FPS arası?
    Sizde durumlar nedir?

Matlab, Adobe programlarını ve oyun için almayı dusunuyorum ama oyunu pek oynamiyorum. Yine de önemli oyun performansı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unnamed Human! -- 26 Temmuz 2015; 10:38:51 >
  • Bu n55sde siyah ekran sorunu var hocam bi süre sonra durmak bilmiyor yorumları okursan sürekli bu sorun hakkında konusuluyor. İmkanım olabilsede elden çıkarabilsem gözüyle bakıyorum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan2855 -- 26 Temmuz 2015; 20:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan2855

Bu n55sde siyah ekran sorunu var hocam bi süre sonra durmak bilmiyor yorumları okursan sürekli bu sorun hakkında konusuluyor. İmkanım olabilsede elden çıkarabilsem gözüyle bakıyorum yani.

Hadi ya. Cep telefonundan bakıyorum diğer sayfalara bakmadim pek. O zaman iptal..

• Windows 10'a geçmek isteyen arkadaşlar. Az önce denedim windows 10'u, fakat ses için Asus Sonic Master uygulamasını yükleyemedim. Uyumluluk seçeneğinden windows 7, 8, 8.1 hepsini denedim fakat yüklenmedi. Ben de şu anda Windows 8.1'e geri dönüyorum. Eğer bu sorunu çözüp paylaşan olursabiz de Windows 10 kullanırız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gx2delete

Windows 10'a geçmek isteyen arkadaşlar. Az önce denedim windows 10'u, fakat ses için Asus Sonic Master uygulamasını yükleyemedim. Uyumluluk seçeneğinden windows 7, 8, 8.1 hepsini denedim fakat yüklenmedi. Ben de şu anda Windows 8.1'e geri dönüyorum. Eğer bu sorunu çözüp paylaşan olursabiz de Windows 10 kullanırız.

Bende çok uğraştım ama olmuyor. Çözüm bulan varsa yazabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gx2delete

Windows 10'a geçmek isteyen arkadaşlar. Az önce denedim windows 10'u, fakat ses için Asus Sonic Master uygulamasını yükleyemedim. Uyumluluk seçeneğinden windows 7, 8, 8.1 hepsini denedim fakat yüklenmedi. Ben de şu anda Windows 8.1'e geri dönüyorum. Eğer bu sorunu çözüp paylaşan olursabiz de Windows 10 kullanırız.

sorun bilgisayardan ses gelmemesi mi yoksa sonic master yükleme mi
  • Sup3rNatural kullanıcısına yanıt
    Önce bilgisayardan da ses gelmiyordu fakat düzeldi. Sanırım nvidia yüzünden ses gidip geliyor. Fakat Sonic Master uygulamasını yükleyemedim. Sonic Master yazılımı yüklü olmadığı için subwoofer da çalışmıyor.
    Windows 7'yi 10'a yükselteyim diye şimdi tekrar yükledim Windows 10'u fakat yok gene sonic master.
  • arkadaşlar N55SF'in blurayli ve 750 GB 7200 rpm hdd li olan modelin, harddiskinin modelini söylebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 46petro -- 8 Ağustos 2015; 23:54:47 >
  • gx2delete G kullanıcısına yanıt
    ben de dün win 10 a güncelledim bilgisayarımı ve ses gelmemey başladı. İşin tuhafı kulaklıktan ses geliyor fakat kulaklığı çıkarttığım zaman ses gelmiyor.
    u bilgisayarı aldığıma pişman oldum ya
    ilk 1-2 sene güzel gidiyordu sonra hdd sıkıntı çıkarttı sonra ısınma sorunu termal macun değişimi sonra klavyenin bazı tuşları çalışmamaya başladı milletteki çipset sorunu bende de çıkar mı acaba diye korkular sardı ve en son hoperlor sıkıntısı...
    büyük konuşmak istemiyorum ama bundan sonra alacağım bilgisayar asla asus olmayacak gibi gözüküyor.
  • Windows 10 da benim de hoparlörden ses gelmiyor. Kulaklıkla ve harici 2+1 ses sistemiyle beraber ses geliyor ama.
  • quote:

arkadaşlar N55SF'in blurayli ve 750 GB 7200 rpm hdd li olan modelin, harddiskinin modelini söylebilir misiniz

Seagate momentus sanırım hocam.
     Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gx2delete -- 13 Ağustos 2015; 0:05:50 >
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.