Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
396.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben o sorunu şöyle çözdüm bi deneyin belki sizde de işe yarar. önce windows update sürücü güncellemesini kapatın daha sonra denetim masasından realtek sürücüsünü silin. sonrahttp://www.asus.com/tr/Notebooks/N55SF/HelpDesk_Download/ buradan windows 7 yi seçip ses sekmesi altından sürücüyü indirin kurun düzeliyor ama windows update sürücü güncellemesini mutlaka kapatın yoksa her seferinde sürücüyü son sürüme güncelliyor sorun yeniden oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyaspor -- 13 Ağustos 2015; 20:24:57 >
  • Arkadaşlar benim hiç haberim yoktu bu siyah ekran sorunundan. Windows 10 çıkınca SonicMaster uygulamasını çalıştıramadığımı burada paylaşmak için geldiğimde siyah ekran sorununu gördüm. 24 saat geçmeden benim bilgisayar da ekran git gel yapmaya başladı. Artık burada o da mı gördü anlamadım hemen söktüm bilgisayarı, termal macunu yeniledim, tozunu aldım fanını temizledim. Şu anda ekranla ilgili bir şikayetim yok. Bilgisayarımdan tamamen memnunum. Ama bu temizlik işlemi başkasının bilgisayarında sonuç vermeyebilir. Orasını bilemiyorum. Herkese iyi günler.
  • Windows 10 ile SonicMaster sorunu yaşayanlar Realtek 6.0.1.6413 sürümünü kuruyor ve sorunsuz kullanıyor. Kendim sorunsuz kullanıyorum
  • benim ekran artık sadece siyah değil farklı renk tonları da almaya başladı. notebookun sol alt tarafına 2 tokat atınca kendine geliyo. intel görüntü bağdaştırıcısı çalışmayı durdurdu ve bu sorundan başarılı ile kurtuldu diyo. ne yapıcaz bilmiyorum.
  • selam arkadaşlar bu bilgisayarın i7 olanından bendede var ,
    bilgisayar bıraz geç açılıyordu , WİN 10 a günceledikten sonra
    açılışı normale döndü fakat hata uyarısı vermeye başladı ,

-S6000Rmv modül bulunamadı - diye hata veriyor ,bunu kapatıp devam ediyorum
    başkada bir sıkıntı yok ,fakat can sıkıcı
  • Merhaba beyler. Windows 7 yi Windows 10 a yükseltmeden direk Windows 10 temiz kurulum yaptım ancak şu an ekran kartı sürücüsünde sıkıntı var, puslu gösterdiği yerler oluyor ve uyarı veriyor. Ayrıca FN fonksiyonları ve Multimedya tuşları çalışmıyor. Music Now uygulamasında ses gelmesine rağmen Windows 10 un içerisinde ses gelmiyor, ancak yine Windows 10 içerisinde kulaklıktan ses geliyor.

Var mıdır böyle bir sorun yaşayan ?
  • Bu siyah ekran sorunu bende de var. Ağır programlar çalıştırınca geliyor. İki kere tamire götürdüm birşey bulamadılar.
  • siyah ekran sorunu bende de birkaç haftadır başladı ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
    Genelde bilgisayarı açtıktan sonra yaklaşık 30-40 dakika sonra ekran siyah olup geri geliyor birkaç defa. sonra sorun olmadan 30-40 dakika kadar kullandıktan sonra yine ekran gidip gelmeye başlıyor. gerçekten sinir bozucu bi sorun
  • benim batarya bozulmak üzere arkadaşlar. batarya değiştiren arkadaşlar nerden temin ettiler yeni bataryayı ? yardımcı olur musunuz ?
  • Siyah ekran hatası aldığımda hdmi ile televizyona bağladım bilgisayarı gayet düzgün çalıştı. Siyah ekran gelmedi. Fakat projeksiyon kablosuyla harici monitöre bağladığımda siyah ekran bu ekrana geldi.
  • Selamun aleyküm arkadaşlar. Bende ki siyah ekran hatasını çözdüm. İnternette sorunu araştırmıştım. Bilgisayarın altına basınca ekran geri geliyor demişlerdi. Bende kendi bilgisayarımda denedim hakikaten görüntü geri geliyordu. Bilgisayarın içini açtım. Resimde görünen yer tam oturmamıştı. İyice yerleştirdikten sonra bilgisayarımda ki sorun ortadan kalktı. O kablonun ne işe yaradığını bilmiyorum ama bende ki sorun çözüldü.

• Arkadaşlar ssd taktırmak istiyorum. Bunun için dvd yi sökmek istiyorum. Forumda araştırdığım kadarıyla ekstra dvd yuvasını yırtdışından almışlar. Yurtdışı işine girmek istemiyorum. Ama hangi modeli alacağımı da bilmiyorum. Biraz araştırdım. 9 mm lik var 12 mm lik var Türkiye'de.

http://www.sanalpazar.com/Ozel-Fiyata-Laptop-Dvd-To-Hdd-Kutu-Yuva-Sata__isp21109683 Burda ki 25 tl ye satıyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-ssd-kizak-dvd-to-hdd-ssd-extra-yuva-kutu-caddy-sata-12%2C7-mm-221843204/detay Burdaki 12,7 mm
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-ssd-kizak-dvd-hdd-ssd-extra-yuva-kutu-9.5mm-slm-227036811/detay Bu ise slim 9,5 mm
    http://www.netsiparis.com/akasa-nstor-notebook-slim-sata-optik-surucu-odd-yuvasiyla-uyumlu-25-sata-hdd-kutusu Bu biraz daha kaliteli heralde.

n55 için hangi boyutta almalıyım. Daha önce alan var mı acaba?

• Evet arkadaşlar size naçizhane edindiğim tecrübelerimi aktarayım. Bende n55sf sahibi birisi olarak 1 haftadır laptobu modifiye etmekle meşgulüm(tabii nekadar modifiye denirse) bu süreçte gerek yazılımasal gerek donanımsal tecrübelerimi aktaracağım.
    İlk olarak donanımsal olarak bilgisayarın içerisine çakılı gelen hdd yi söküp yerine samsung 850 evo ssd aldım. Eski hddyi cdrom iptali yaparak cd srücüsünün olduğu yere bağladım. Bunun için gerekli aparatı forum içerisinde araştırma yaparak bulabilirsiniz. Ssd yi ise laptobun ana bağlantısına bağladım. Özetlemek gerekirse ssd almamak pişmalıktır! Pc yeniden doğöuş gibi resmen :)
    Yazılımsal olarak ise vista 7 8 8.1 ve 10 olmak üzere bütün varyasyonları denedim. Ve edindiğim kanı bu bilgisayarın tüm özelliklerini sorunsuz bir şekilde kullanmak için tek çıkar yolun 7 olduğunakarar verdim. Şuan bilgisayarın tek eksiği pil. Bayaryası ölmüş durumda birde onu yenilersem sanırım 0 bir makina sahibi olacağım.
    Özetle hemen ssd alın ve sorunsuz bir windows 7 kurun. Hızı oerformans ve özelliklerin keyfini çıkarın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baki547 B kullanıcısına yanıt
    http://urun.n11.com/diger/akasa-nstor-notebook-slim-sata-optik-surucu-uyumlu-hdd-kutusu-P12652021 Ben bunu aldım sorunsuz montajı oldu tavsiye ederim.

• Teşekkürler...
  • baki547 B kullanıcısına yanıt
    Bende de siyah ekran sorunu var ekranın altına bastırınca tekrar geliyor görüntü ama bilgisayarı açtığımda sizin gösterdiğiniz kablonun bende olmadığını gördüm seriler mi farklı acaba

• merdümgiriz kullanıcısına yanıt
    Bende ekranın altında değil touchpad in altına basınca geliyordu. Touchpad'in altında kalan uzun iki vidalı yer var. Onun altında kalan yerde bende. Bilgisayarımın modeli n55sf. Farklı model mi onu bilemiyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurcaglar

Evet arkadaşlar size naçizhane edindiğim tecrübelerimi aktarayım. Bende n55sf sahibi birisi olarak 1 haftadır laptobu modifiye etmekle meşgulüm(tabii nekadar modifiye denirse) bu süreçte gerek yazılımasal gerek donanımsal tecrübelerimi aktaracağım.
    İlk olarak donanımsal olarak bilgisayarın içerisine çakılı gelen hdd yi söküp yerine samsung 850 evo ssd aldım. Eski hddyi cdrom iptali yaparak cd srücüsünün olduğu yere bağladım. Bunun için gerekli aparatı forum içerisinde araştırma yaparak bulabilirsiniz. Ssd yi ise laptobun ana bağlantısına bağladım. Özetlemek gerekirse ssd almamak pişmalıktır! Pc yeniden doğöuş gibi resmen :)
    Yazılımsal olarak ise vista 7 8 8.1 ve 10 olmak üzere bütün varyasyonları denedim. Ve edindiğim kanı bu bilgisayarın tüm özelliklerini sorunsuz bir şekilde kullanmak için tek çıkar yolun 7 olduğunakarar verdim. Şuan bilgisayarın tek eksiği pil. Bayaryası ölmüş durumda birde onu yenilersem sanırım 0 bir makina sahibi olacağım.
    Özetle hemen ssd alın ve sorunsuz bir windows 7 kurun. Hızı oerformans ve özelliklerin keyfini çıkarın!

Aynı parçaları almışız. Ben de windows 10 kurdum ama ses sorunları vs yüzünden geri windows7 ye döndüm. 850 evo ile süper oldu makine. Silverstone un ssd odd setini aldım hepsiburadadan tam uydu tavsiye ederim alacak arkadaşlara. Uefi kurulum yaptım geri düzeltene kadar mahvoldum. Windows 7 den şaşmayın derim.

• win 8 de sonic master çalıştırabilen var mı ?
  • Obama_TR kullanıcısına yanıt
    Bu driver ile çalışması lazım. Bende windows 8 varken bu driverla çalışıyordu.

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Drivers/Audio2/Audio_Realtek_SM_Win7_64_Z6016413.zip
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.