Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
396.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sürücü çakışması olabilir,kablosuz ve Ethernet sürücüsünü asus sitesinden setup olarak indirin bilgisayardaki bu sürücüleri komple kaldırıp yeniden kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 16 Ekim 2015; 0:31:46 >
  • şimdi anladım. sorunum tam olarak, laptopun wifi sinin çekmemesi, laptopu yan odaya götürsem bile internet çekmiyor. böyle bir sorunum yoktu. o meşhur siyah ekran sorunu için laptopu servise götürmüştüm, siyah ekran sorunu gitti, bu geldi. yarın tekrar servise geri götüreceğim muhtemelen laptopun içini açtıklarında wifi ile ilgili bir sıkıntı oldu.

edit: evet sorun bir kablonun çıkmasıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sernor -- 16 Ekim 2015; 17:00:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unifeel

Kimsenin bataryası bozulmadı mı arkadaşlar ?? Orjinal batarya nerden bulabilirim ?

Batarya bulabildiniz mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 da ne gibi sorunlar yaşadınız? Bende tüm özellikler çalışıyor sadece bir bildirim gelirse seste anlık cızırdama oluşuyor
    Yaşadığınız sorunları paylaşırsanız sevinirim

• Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    asus'a mail attım orijinal batarya için 240 lira dediler. eski bataryam şimdilik fena değil, yıpranma oranı %70' lerde. yakın zamanda alırım ama orijinal batarya, ikinci kalite batarya almak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeel -- 2 Kasım 2015; 0:18:27 >
  • unifeel kullanıcısına yanıt
    Aslında benim batarya 3saat üzeri kullanım sunuyor fakat yine de yedek olması güzel olurdu pahalı olmasaydı
    Bu arada Windows 10 mu kullanıyorsunuz birkaç kişi sorun yaşadığını söylemiş ama ben hala bir sorun göremedim

windows 7 ultimate kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeel -- 2 Kasım 2015; 0:50:06 >
  • Gençler mrblar...aynı sorunla karşılaşan veye bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...n55sf sx236v model... oyunları 555m harici ekran kartıyla açınca 15-20 dk. sonra pc kapanıp açılıyor..entegre kartta 1 sorun olmuyor..driver hep güncel..neden olabilir? bataryada ölmek üzere,15-20 dk. gidiyor..
  • Beni bataryanın %8 ömrü gitmişti. Geçen benim oğlan fişi takmadan pilde oyun oynayıp bataryayı 0 a kadar kullanmış ve aşınma oranı anında %22 ye yükseldi.
    Ses kartını hiç bir şekilde adam gibi çalıştıramadım. Ayrıca Subwoofer da hiç çalışmadı. Belki ileride düzelir. Sırf Windows 10 rezervasyonu onaylansın diye kurdum.
  • Hocam bende sorunsuz çalışıyor subwoofer seste sorun yok gibi

• O zaman sürücüleri düzelttiler demek ki. Neyse ben memnunum windows7 den yenilere alışamadım bir türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: akdenizd

Gençler mrblar...aynı sorunla karşılaşan veye bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...n55sf sx236v model... oyunları 555m harici ekran kartıyla açınca 15-20 dk. sonra pc kapanıp açılıyor..entegre kartta 1 sorun olmuyor..driver hep güncel..neden olabilir? bataryada ölmek üzere,15-20 dk. gidiyor..

bilgisi olan yok muuu? aynı sıkıntıyla karşılaşan dostlar yardım lütfen.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdenizd -- 16 Aralık 2015; 14:02:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Windows 10 da ne gibi sorunlar yaşadınız? Bende tüm özellikler çalışıyor sadece bir bildirim gelirse seste anlık cızırdama oluşuyor

Windows 10 da bilgisayardan ses geliyor mu ? Sesini bir türlü çalıştıramayıp 7 ye geri dönmüştüm ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

quote:

Windows 10 da ne gibi sorunlar yaşadınız? Bende tüm özellikler çalışıyor sadece bir bildirim gelirse seste anlık cızırdama oluşuyor

Windows 10 da bilgisayardan ses geliyor mu ? Sesini bir türlü çalıştıramayıp 7 ye geri dönmüştüm ben.

seste sorun yok realtek sürücüsünün win 7 sürümünü asusun sitesinden asus n55sf driver larından en eski sürümü indirin sorun kalmıyor
    buyrun link de burada
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Drivers/Audio/Realtek/Audio_Realtek_Win7_64_Z6016397.zip

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

quote:

seste sorun yok realtek sürücüsünün win 7 sürümünü asusun sitesinden asus n55sf driver larından en eski sürümü indirin sorun kalmıyor
    buyrun link de burada
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Drivers/Audio/Realtek/Audio_Realtek_Win7_64_Z6016397.zip

Tamam deneyeceğim. Teşekkür ederim.

• İnternettten Retro marka batarya aldım yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum yaklaşık 2 saate yakın idare ediyor batary save modunda yalnız bir defa da yüzde 90 larda şarj kaldı, bazende yüzde 10-15 da kapanıyor. Fiyatı 85 TL orjinali sordum servise 240 TL şimdilik geçiçi olarak idare eder maalesef bu fiyata bu kadar oluyor, malzeme çin malı, patlamadığı sürece sıkıntı yok,
  • 2011 yılında almıştım 4 yıldır sorunsuz kullandım.Dün açmaya çalıştığımda ekran hiç gelmedi, defalarca denedim ama ekrana hiç görüntü gelmiyor.Ön tarafda bulunan led ışıklar normal bir şekilde yanıyor(güç,WiFi,HD'de) sadece görüntü yok.Başına gelen oldumu hiç,servise göndermeden yapabileceğim birşey varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahinbey1 kullanıcısına yanıt
    ilk olarak hdmi kablonuz vs varsa bilgisayarı bir tv ye falan bağlamayı deneyin bakalım görüntü gelecek mi diye. Bu şekilde sorunun bilgisayarda mı ekranda mı olduğu belli olacaktır

sonra duruma göre ya bilgisayar tamircisine gideceksiniz ya da eliniz yatkınsa ve sıkıntı ekrandaysa soketleri vs kontrol etmek amacıyla bilgisayarın içini açacaksınız.
  • 2011 kasımda almıştım

hala kullanıyorum maşallah bi sorun çıkartmadı.

4 yıldır fanı tozlanmıştır ama yinede içerisini açmadım bu şekilde devam
  • 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.