Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
397.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ErTeN811

quote:

Orijinalden alıntı: corsario01

quote:

beyler 2 asus arasında kararsızım laptop kullanmakta amacım yeri geldiğinde bf3 mw3 gibi yeni oyunları rahat rahat ısınma derdi olmadan oynamak yeri geldiğinde film izlemek, autocad solid gibi programla çalışma yapmak sizce hangisini almalıyım?

ASUS N53SN-SZ007V

ASUS N55SF

ben n55sf siparişini verdim ve en cok merak ettigim şey bf3 mw3 gibi oyunlarda nası grafik performansı göstericek High özelliklerde . ürün salı günü elimde olucak sanırım gelir gelmez bu oyunlardaki performansı deneyip burda yorum yapıcam

yorumunu bekliyorum.. n53 için ısınma problemi yok diyolar acaba n55 te ısınma sorunu varmı bunu biliyomusun

ya sonuçta i7 işlemci elbet ısınma olucaktır ama kasanında asus oldugunu unutmamak lazım . aynı işlemci lenovo HP acer gibi bi kasada olsa ısınma cok cok daha hissettiricektir kendini . performans istiorsan biraz ısınmayada katlanman lazım

• soğutma sistemi iyi bir leptopta 80-85 aralığı iyidir.dün bf3 oynadım deniyeyim dedim işlemcide max 80 ekran kartında 73 dayandı 1 saatte orada sabit kalır zaten belki 2 derece oynar.seninde görebileceğin sıcaklık olarak bu sıcaklık aralığı iyidir bazıları farklı pc lerde 90 görüyor ben ne kadar yüksek ayarda zorladıysam beceremedim en fazla82 gördüm soğutucu kullanmıyorumgüzelce test ederseniz iyi olur arkadaşlar her kes hem fikir olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 27 Kasım 2011; 19:30:04 >
  • konu ile alakalı değil ama böyle 6 gb ram 2 gb ekran kartı olan 13 veya 14 inç dizüstü niye bulamıyorum arkadaşlar?
  • Arkadaşlar ben bugün ASUS N55SF-S1194V aldım. peki sorum var lütfen cevaplayın. Ben oyun oynamak için aldım öncelikle bunu söyleyeyim.Şimdi bataryada adaptörde prizde taklıyken mi kullanmalıyım.yoksa şarjı fulleyip sadece bataryaylamı ya da sadece adaptörü takıp bataryasız mı kullanmalıyım.makinenin ömrü kısalır mı zararı var mıdır. lütfen yorumlarınızı esirgemeyin kıyamıyorum da makineye. çok masum duruyor Yorumlarınız benim için önemlii
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaykay05

Arkadaşlar ben bugün ASUS N55SF-S1194V aldım. peki sorum var lütfen cevaplayın. Ben oyun oynamak için aldım öncelikle bunu söyleyeyim.Şimdi bataryada adaptörde prizde taklıyken mi kullanmalıyım.yoksa şarjı fulleyip sadece bataryaylamı ya da sadece adaptörü takıp bataryasız mı kullanmalıyım.makinenin ömrü kısalır mı zararı var mıdır. lütfen yorumlarınızı esirgemeyin kıyamıyorum da makineye. çok masum duruyor Yorumlarınız benim için önemlii

oyun oynucagın zaman prize tak bataryanı çıkar öle oyna
  • http://www.notebookcheck.net/Asus-N55SF-S1124V.64054.0.html

ve

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-XPS-17-Notebook-i7-2630QM-GT-555M.51949.0.html

bu iki makina konusunda kararsız kaldım.Test sonuçları olarak ASUS daha iyi görünüyor ama 2 sene boyunca memnun bir şekilde Dell Inspiron 1520 kullandım.En sıcak aylarda en sıcak atölyelerde beni yalnız bırakmadı.Cıkı bile çıkmadı. Bu konuda kararsızım o yüzden.Sıcak ortamdaki performansı nasıldır?Servis imkanı olarak kıyaslarsak değerlendirme nasıl olmalıdır?Mekanik dirençleri bakımından ne söylenebilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: OğuzhanAhan

http://www.notebookcheck.net/Asus-N55SF-S1124V.64054.0.html

ve

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-XPS-17-Notebook-i7-2630QM-GT-555M.51949.0.html

bu iki makina konusunda kararsız kaldım.Test sonuçları olarak ASUS daha iyi görünüyor ama 2 sene boyunca memnun bir şekilde Dell Inspiron 1520 kullandım.En sıcak aylarda en sıcak atölyelerde beni yalnız bırakmadı.Cıkı bile çıkmadı. Bu konuda kararsızım o yüzden.Sıcak ortamdaki performansı nasıldır?Servis imkanı olarak kıyaslarsak değerlendirme nasıl olmalıdır?Mekanik dirençleri bakımından ne söylenebilir?

sıcaklık olarak düşünürsen asusla hic bi makineyi kıyaslama derim ben ,asus her zaman en soguk kasalardan olmuştur

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

soğutma sistemi iyi bir leptopta 80-85 aralığı iyidir.dün bf3 oynadım deniyeyim dedim işlemcide max 80 ekran kartında 73 dayandı 1 saatte orada sabit kalır zaten belki 2 derece oynar.seninde görebileceğin sıcaklık olarak bu sıcaklık aralığı iyidir bazıları farklı pc lerde 90 görüyor ben ne kadar yüksek ayarda zorladıysam beceremedim en fazla82 gördüm soğutucu kullanmıyorumgüzelce test ederseniz iyi olur arkadaşlar her kes hem fikir olsun.

Islemcin i7 mi i5 mi? I5'se normal(belki biraz fazla) i7 ise cok iyi
  • konu ile alakalı değil ama böyle 6 gb ram 2 gb ekran kartı olan 13 veya 14 inç dizüstü niye bulamıyorum arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetvet

konu ile alakalı değil ama böyle 6 gb ram 2 gb ekran kartı olan 13 veya 14 inç dizüstü niye bulamıyorum arkadaşlar?

6 degil de 4 gb ram'li ve 1 gb ekran kartli(onemli olan model zaten vram degil) bulunabilir
  • ben bir türlü ısınamadım 15,6"a. ama 14-13 " çok alternatif yok. neden hep 15,6 tercih ediliyor anlamıyorum. halbuki 14-13 sevenleride düşünmeli firmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetvet

ben bir türlü ısınamadım 15,6"a. ama 14-13 " çok alternatif yok. neden hep 15,6 tercih ediliyor anlamıyorum. halbuki 14-13 sevenleride düşünmeli firmalar

13-14 te oyun için ufak oldugundan olabılır mı ?
  • quote:

quote:

quote:

beyler 2 asus arasında kararsızım laptop kullanmakta amacım yeri geldiğinde bf3 mw3 gibi yeni oyunları rahat rahat ısınma derdi olmadan oynamak yeri geldiğinde film izlemek, autocad solid gibi programla çalışma yapmak sizce hangisini almalıyım?

ASUS N53SN-SZ007V

ASUS N55SF

ben n55sf siparişini verdim ve en cok merak ettigim şey bf3 mw3 gibi oyunlarda nası grafik performansı göstericek High özelliklerde . ürün salı günü elimde olucak sanırım gelir gelmez bu oyunlardaki performansı deneyip burda yorum yapıcam

yorumunu bekliyorum.. n53 için ısınma problemi yok diyolar acaba n55 te ısınma sorunu varmı bunu biliyomusun

kardeşim bugün öğlen aldım vatandan n55sf , bugüne kadar n61jq ve dv7 ve toshiba (hepsi i7 işlemcili ) kullanan biri olarak sana şunu diyorum kesinlikle bu makinede ısınma problemi diye birşey söz konusu değil ,pes 12 full ayarlarda full hd oynadık 6-7 maç ve bir gram ısınma olmadı ,hernekadar ahım şahım bir oyun olmasada pes de diğer makinelerimde hissediyordum ısındığını ısınma oluyordu .ama bu makinede böyle birşey yok garanti ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 3nq1n

quote:

quote:

quote:

ASUS N53SN-SZ007V

ASUS N55SF

kardeşim bugün öğlen aldım vatandan n55sf , bugüne kadar n61jq ve dv7 ve toshiba (hepsi i7 işlemcili ) kullanan biri olarak sana şunu diyorum kesinlikle bu makinede ısınma problemi diye birşey söz konusu değil ,pes 12 full ayarlarda full hd oynadık 6-7 maç ve bir gram ısınma olmadı ,hernekadar ahım şahım bir oyun olmasada pes de diğer makinelerimde hissediyordum ısındığını ısınma oluyordu .ama bu makinede böyle birşey yok garanti ederim :)

bunu söylediğin iyi oldu bu gidişle n55sf alıcam gibi hadi hayırlısı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

quote:

Orijinalden alıntı: likapa_53

Arkadaşlar makina 16 saat şarj oldu yalnız açınca makinayı direk %95 den başladı.Ayrıca gözüken o ki makina enfazla 2,5 saatde şarjı bitecek.Oysa geçen hafta casperin orta sınıf aldığım makinada aynı işlemi yaptım 4 saatde bitmedi pil.
    Oyunda denemedim ama ısı ve ses denen birşey yok.Benim eski makina Delldi kışın odamda peterk yakmıyordum ısıtıcı niyetine kullanıyordk aleti.

ürünü 1 2 defa şarjını bitirip 5 6 saat şarjda bekletin yüzde 100 tam dolmazsa bataryada sorun vardır değiştirmenizi öneririm.

Evet 6 saat şarj ettim bu sefer 100 den başladı 3 saatden geri saydı bu sefer.2-3 denemeden sonra herhalde 5 saate çıkaracağız pilin ömrünü :)
    Bu arada sizde de multimedia tuşları geç algılıyormu?Ben ses kapamaya basıyorum(mute) 3-4 sn sonra kapatıyor.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar makina 16 saat şarj oldu yalnız açınca makinayı direk %95 den başladı.Ayrıca gözüken o ki makina enfazla 2,5 saatde şarjı bitecek.Oysa geçen hafta casperin orta sınıf aldığım makinada aynı işlemi yaptım 4 saatde bitmedi pil.
    Oyunda denemedim ama ısı ve ses denen birşey yok.Benim eski makina Delldi kışın odamda peterk yakmıyordum ısıtıcı niyetine kullanıyordk aleti.

ürünü 1 2 defa şarjını bitirip 5 6 saat şarjda bekletin yüzde 100 tam dolmazsa bataryada sorun vardır değiştirmenizi öneririm.

Evet 6 saat şarj ettim bu sefer 100 den başladı 3 saatden geri saydı bu sefer.2-3 denemeden sonra herhalde 5 saate çıkaracağız pilin ömrünü :)
    Bu arada sizde de multimedia tuşları geç algılıyormu?Ben ses kapamaya basıyorum(mute) 3-4 sn sonra kapatıyor.

hayr bende 1 sn max hemen modları değişiyor

• quote:

quote:

quote:

multimedia tuşları bende geç algılamıyor , nvidia'dan grafik işlemciyi 'iyüksek performanslıseçtin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: 3nq1n

quote:

quote:

quote:

multimedia tuşları bende geç algılamıyor , nvidia'dan grafik işlemciyi 'iyüksek performanslıseçtin mi

Yok hocam nasıl seçeceğim?
    EDİT
    Tamam hallettim tşkl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likapa_53 -- 27 Kasım 2011; 23:10:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

soğutma sistemi iyi bir leptopta 80-85 aralığı iyidir.dün bf3 oynadım deniyeyim dedim işlemcide max 80 ekran kartında 73 dayandı 1 saatte orada sabit kalır zaten belki 2 derece oynar.seninde görebileceğin sıcaklık olarak bu sıcaklık aralığı iyidir bazıları farklı pc lerde 90 görüyor ben ne kadar yüksek ayarda zorladıysam beceremedim en fazla82 gördüm soğutucu kullanmıyorumgüzelce test ederseniz iyi olur arkadaşlar her kes hem fikir olsun.

Islemcin i7 mi i5 mi? I5'se normal(belki biraz fazla) i7 ise cok iyi

benimki imzamdaki leptop öyle deme i5 35 watla çalışıyor diye 80 fazla diyorsun max ta normaldir.kaldıki birçok i7 leptop test ettim 80-85 aralığıydı dereceler genelde bu normaldir.i5 te saatlrce oyna bazı pc lerde dediğim sıcaklıkları hatta 90 gören var bu leptopun soğutmasıylada alakalı leptop 1 saatte ısınacağı kadar ısınır ondan sonra sabitleniyor zaten sabitlenmezse sıkıntı vardır. 4 saatte olsa aynı derecededir.i7 de 90 ve üzerini normal diyenler var doğru değil intel sıcaklık barajı olarak 100 veriyor zaten 90 da çalışan işlemci uzun ömürlü olmaz fazla oyun oynayan biri için.i5 olsun i7 olsun bf 3 gibi bir oyunda grafiksel olarak normal şartlarda zorlanır ama ben şahzen test ettim bekleiğim gibide zorlamadı imzamdaki leptopla full ayarda oynadım sıkılmadan çünkü takılam vs olsa adam sıkılır önceki leptopumu bu yüzden satmıştım.alt çözünürlülükte oynamam fullu neyse odur netliği görecek oyun oynayan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 27 Kasım 2011; 23:55:10 >

• arkadaslar pcyi kapalı sarj ediyorum yüzde yüz doluyor sıkıntı yok orda prize takılıyken acıp baktım 12 saat sarj ettıkten sonra sonra kapadım fısten cektım actım bıkac saat sonra yuzde 98 den baslıyor neden olabılır kapalıyken durdugu yerde bosaltırmı kendını yada pc acılırken mı kullanıyor yuzde 2 ? birde kalan saat bi 2 saat bi 1saat 45 dk bi 2saat 30 dkka oluyor ne alaka sızdede oylemı bı fıkrı olan varmı yoksa vatana goturcem yarın
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.