Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
397.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: likapa_53

Arkadaşlar makina 16 saat şarj oldu yalnız açınca makinayı direk %95 den başladı.Ayrıca gözüken o ki makina enfazla 2,5 saatde şarjı bitecek.Oysa geçen hafta casperin orta sınıf aldığım makinada aynı işlemi yaptım 4 saatde bitmedi pil.
    Oyunda denemedim ama ısı ve ses denen birşey yok.Benim eski makina Delldi kışın odamda peterk yakmıyordum ısıtıcı niyetine kullanıyordk aleti.

ürünü 1 2 defa şarjını bitirip 5 6 saat şarjda bekletin yüzde 100 tam dolmazsa bataryada sorun vardır değiştirmenizi öneririm.
  • Arkadaşlar ses denetimi seçeneklerinden makinaın höparlorunu denedım..sol taraftakı ayet norma veriyo sesi.Ama sağ taraftakınden cızırtı tis sesi gelıyo..Donanımsal bişeymidir yoksa..gerimi yollamam lazım..Bu sorunla karılaşan varmı..Acil yardım..Acayip can sıkıldı daha bir gu oldu makınayı alalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural1967

Arkadaşlar ses denetimi seçeneklerinden makinaın höparlorunu denedım..sol taraftakı ayet norma veriyo sesi.Ama sağ taraftakınden cızırtı tis sesi gelıyo..Donanımsal bişeymidir yoksa..gerimi yollamam lazım..Bu sorunla karılaşan varmı..Acil yardım..Acayip can sıkıldı daha bir gu oldu makınayı alalı

Bende solda çok az cızırtı veriyor bazende hani sebebi şarkılardan hepsinde yapmıyor bu problemi. genel olarak ben ses ayarlarınızı ekolayzerdan Rock a getirdim. Bide subwofer ı 24 bit 96000 hz ses olarak ayarladım. Cızırtı yok denecek kadar az. ( tabi bu son ses yapınca ses kopuyor biraz ondan yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

quote:

Arkadaşlar ses denetimi seçeneklerinden makinaın höparlorunu denedım..sol taraftakı ayet norma veriyo sesi.Ama sağ taraftakınden cızırtı tis sesi gelıyo..Donanımsal bişeymidir yoksa..gerimi yollamam lazım..Bu sorunla karılaşan varmı..Acil yardım..Acayip can sıkıldı daha bir gu oldu makınayı alalı

Bende solda çok az cızırtı veriyor bazende hani sebebi şarkılardan hepsinde yapmıyor bu problemi. genel olarak ben ses ayarlarınızı ekolayzerdan Rock a getirdim. Bide subwofer ı 24 bit 96000 hz ses olarak ayarladım. Cızırtı yok denecek kadar az. ( tabi bu son ses yapınca ses kopuyor biraz ondan yapıyor.

Dediğin ayarları denedim ama yine devam ediyo. Çok rahatsız edici bi cızırtı yok ama.İleride daha artıcağından korkuyorum..Bide son bi saattir bununla uğraşıyorum...Allahım benm elektronıkte hiç şansım olmayacakmı yahuu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

quote:

Dediğin ayarları denedim ama yine devam ediyo. Çok rahatsız edici bi cızırtı yok ama.İleride daha artıcağından korkuyorum..Bide son bi saattir bununla uğraşıyorum...Allahım benm elektronıkte hiç şansım olmayacakmı yahuu

bende bazı şarkılarda çok az derecede yapıyor özellikle tiz çok yüksek olanlarda. eğer tüm şarkıalr videolarda yapıyorsa bunu bir sorun olabilir dediğim gibi.

• ses sürücüsünü tekrar kaldırıp kurabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

ses sürücüsünü tekrar kaldırıp kurabilirmisin

kaldırınca tekrar nerden kurabilirim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

ses sürücüsünü tekrar kaldırıp kurabilirmisin

kaldırınca tekrar nerden kurabilirim..

hocam canını sıkma bütün hepsinde yapmıyorsa bende hiç yok fakat dün tizi yuksek bi sarkı ındırdım denemek ıcın ozaman bı bozulma oldu sesten oluyor o ama cksa her sarkıda fılmde falan yapıyorsa bi göster vatana derim
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Yeni alanlara hayırlı olsun. İki sorum var:
    1.Dün Vatan da gördüm makinayı, sol alt taraf çok ısınmıştı ve makine boştaydı. Isınacak bu makine diye düşünmeden edemedim.
    2.Bu parayı gözden çıkarttıktan sonra Monster'in 2750TL'ye satılan Gameing Laptopları daha mantıklı değil mi? (Ki kanımca özellikleri kıyaslanmaz bile)

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=376143&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

• @MrMerakli

Oyun için en mantıklı fiyat performans açısından tabiki monster alınması lazım, lakin bunla o kıyaslanmaz 2 side farklı kitleye hitap eden laptop(kısacası herşeyi max oynucam diyen kisi asusun bu serisini almaz herhalde),ana sayfada yük altında dereceleri yazıyor makinenin, makine günde 18 saat açık kalıyor boşta iken sıcaklık 50 dereceyi geçmiyor min 39-40 derece max 50derece varıyor sistem boşta iken, oyun filan girildiginde 2-3 saat sonra 70derecelere cıkıyor laptopun sıcaklıgı ki bunlar gayet normal sıcaklıklar..
  • beyler 2 asus arasında kararsızım laptop kullanmakta amacım yeri geldiğinde bf3 mw3 gibi yeni oyunları rahat rahat ısınma derdi olmadan oynamak yeri geldiğinde film izlemek, autocad solid gibi programla çalışma yapmak sizce hangisini almalıyım?

ASUS N53SN-SZ007V

ASUS N55SF
  • Cevabınız için teşekkür ederim.
  • Yok abi yaa. Erzurumda yeni acilan vatana gittim. Abi bu laptop yok orda yaa. N53 vardi ona baktim. Onun hani bilegimi koydugumuz yer touchpad etrafi aluminyum. Ve diger parcalari plastik. Ve klavyesi boyle yazi yazarken k harfi etrafi falan biraz iceri dogru dogucuyorr. Birazda siddetli basarsan biraz iceri gidiyor iste. N55de de mi oyle ??

Sonra bimekse gittim orda da yoktu bu makina...

Sonra bimekse
  • @MrMerakli

önemli değil nedemek

@LazPacino

n55 klavyesi içine göçmüyor esneme bile söz konusu değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErTeN811

beyler 2 asus arasında kararsızım laptop kullanmakta amacım yeri geldiğinde bf3 mw3 gibi yeni oyunları rahat rahat ısınma derdi olmadan oynamak yeri geldiğinde film izlemek, autocad solid gibi programla çalışma yapmak sizce hangisini almalıyım?

ASUS N53SN-SZ007V

ASUS N55SF

ben n55sf siparişini verdim ve en cok merak ettigim şey bf3 mw3 gibi oyunlarda nası grafik performansı göstericek High özelliklerde . ürün salı günü elimde olucak sanırım gelir gelmez bu oyunlardaki performansı deneyip burda yorum yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

@ hotel washington :P

Bence yanlisin bi konuda. Physx kotu gorunmesi icin degildir kucuk veua hereketli parcalarin daha duzgun daga guzel daha gerckci gorunmesini sagliyor physx fizik den gelme... Gpu ya yuk biner evet belko daha fazla zorlanir ve isinacaktir cunku hepsini bi kart halletmeye calisiyor ayni anda.

Ayrica evet driver kurunca da yukleyebilir yanliz bu sfaf physx driverda kurmadigi seyleri bu kurar. Bende ati kart var onda da bu tur driver vardi daha fazla isiniyordu kartim ama mafia 2 de duvarlara atrs edince o dokulen tas parcaciklar daha guzel oluyordu ve yerde kaliyorlardi. Onceden sadece dokukur yere deger degmez kaybolurdu...

Gpu ya zarari hic yoktur sadece fazla yorulur. Olmadi siler gidersiniz Yaani ne var : )

Zarar veya kayip demedim gereksiz dedim. Gpu'nun gucunu physx'e harcayacaginiza daha iyi ayarlar'a harcayin daha iyi. Physx daha gercekci yapar tabi fakat gpu'a cok biner fps duser, kalite duser. Bu arada silmenize gerek yok, oyundaki ayarlardan kapatin yeter.

• Makinede hic oc deneyen oldu mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Bence yanlisin bi konuda. Physx kotu gorunmesi icin degildir kucuk veua hereketli parcalarin daha duzgun daga guzel daha gerckci gorunmesini sagliyor physx fizik den gelme... Gpu ya yuk biner evet belko daha fazla zorlanir ve isinacaktir cunku hepsini bi kart halletmeye calisiyor ayni anda.

Ayrica evet driver kurunca da yukleyebilir yanliz bu sfaf physx driverda kurmadigi seyleri bu kurar. Bende ati kart var onda da bu tur driver vardi daha fazla isiniyordu kartim ama mafia 2 de duvarlara atrs edince o dokulen tas parcaciklar daha guzel oluyordu ve yerde kaliyorlardi. Onceden sadece dokukur yere deger degmez kaybolurdu...

Gpu ya zarari hic yoktur sadece fazla yorulur. Olmadi siler gidersiniz Yaani ne var : )

Zarar veya kayip demedim gereksiz dedim. Gpu'nun gucunu physx'e harcayacaginiza daha iyi ayarlar'a harcayin daha iyi. Physx daha gercekci yapar tabi fakat gpu'a cok biner fps duser, kalite duser. Bu arada silmenize gerek yok, oyundaki ayarlardan kapatin yeter.

daha iyi ayarlar derken , yapabilcegimiz başka şeyler var mı pyshx dısında??

• quote:

Orijinalden alıntı: corsario01

quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

daha iyi ayarlar derken , yapabilcegimiz başka şeyler var mı pyshx dısında??

Iyi ayarlar derken, oyunlarda daha iyi ayarlar. Mesela;
    Physx ile medium'da oynuyorsaniz physx'siz high'da oynayin daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: corsario01

quote:

Orijinalden alıntı: ErTeN811

beyler 2 asus arasında kararsızım laptop kullanmakta amacım yeri geldiğinde bf3 mw3 gibi yeni oyunları rahat rahat ısınma derdi olmadan oynamak yeri geldiğinde film izlemek, autocad solid gibi programla çalışma yapmak sizce hangisini almalıyım?

ASUS N53SN-SZ007V

ASUS N55SF

ben n55sf siparişini verdim ve en cok merak ettigim şey bf3 mw3 gibi oyunlarda nası grafik performansı göstericek High özelliklerde . ürün salı günü elimde olucak sanırım gelir gelmez bu oyunlardaki performansı deneyip burda yorum yapıcam

yorumunu bekliyorum.. n53 için ısınma problemi yok diyolar acaba n55 te ısınma sorunu varmı bunu biliyomusun

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.