Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
397.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zeyth

sıcaklık degerlerinizi yazarsanız sevinirim misal 90 derece geliyormu sıcaklık ?

Değerleri ölçmedim nasıl yapılacağınıda bilmiyorum açıkcası. Program?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk8

quote:

Orijinalden alıntı: vural1967

quote:

quote:

MW3 Ü FULL AYARLARDA TAM ANLAMIYLA OYNANMIYO..DONMALAR OLUYO YER YER. (N55SF-S1194V)

1080p de oynatmaz yada 1080p de medıumda oyna ama 768 e alsan daha ıyı akıcı olur

Biraz da ısınma oldu az denmeyecek kadar...Fan durmadı hiç.Normalmidir.?

hocam bırazsa iyi olmus mw3 son cıkan bı oyun yanı okadar olması cok cok normal ben daha denemdım ama bıraz ısınır yanı sızın i7 galıba bide

Evet i7 ..Umarım normal bi ısıdr.İnş. oyunun kalitesindendir diyelim

• quote:

quote:

sıcaklık degerlerinizi yazarsanız sevinirim misal 90 derece geliyormu sıcaklık ?

Değerleri ölçmedim nasıl yapılacağınıda bilmiyorum açıkcası. Program?

Core Temp, yada everest ultimate ile ölçebilirsiniz degerlerinizi oyun oynarken alt tab yapıp degerlerinize bakabilirsiniz

i7 işlemcinin ısınması doğal, söyle söyleyim net üzerinde oynadım flash oyun 68 derece sıcaklara cıkartıyor bu arada aynı laptopu kullanıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeyth -- 27 Kasım 2011; 0:43:06 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

MW3 Ü FULL AYARLARDA TAM ANLAMIYLA OYNANMIYO..DONMALAR OLUYO YER YER. (N55SF-S1194V)

1080p de oynatmaz yada 1080p de medıumda oyna ama 768 e alsan daha ıyı akıcı olur

Biraz da ısınma oldu az denmeyecek kadar...Fan durmadı hiç.Normalmidir.?

hocam bırazsa iyi olmus mw3 son cıkan bı oyun yanı okadar olması cok cok normal ben daha denemdım ama bıraz ısınır yanı sızın i7 galıba bide

Evet i7 ..Umarım normal bi ısıdr.İnş. oyunun kalitesindendir diyelim

100 dereceye kadar bısey olmaz ya arkadaslar bısey sorcam sarj desarj olayını kac kez yaptınız ben bır kere yaptım su anda pıl takılı yüzdesi normal dusuyor bir bir ama kalan saat bi 2 saat yazıyo bi 1 saat 25 dkka falan yazıyo degısıyo nıye olabılır sızde nasıl

• @brk8

ben hala yapıyorum onu 4-5 kez yapmak lazım ben öyle düsünüyorum en azından bide laptop prize takılı kullanıyorsan sarjını cıkar öyle kullan bataryanın ömrü kısılmaz, yüzde gelirsekde %100 gücte kullanıyorsan 1 saat gider en fazla
  • quote:

@brk8

ben hala yapıyorum onu 4-5 kez yapmak lazım ben öyle düsünüyorum en azından bide laptop prize takılı kullanıyorsan sarjını cıkar öyle kullan bataryanın ömrü kısılmaz, yüzde gelirsekde %100 gücte kullanıyorsan 1 saat gider en fazla

ya ben bır kere yaptım yapıyım bıkac kez daha ozaman .yok zaten pılı takınca sarjı takmıyorum genelde pılsız kullanıyorumda bu desarj olayı ıcın taktım ama bi 2 saat kaldı dıyor bı 1 saat manyakmı ne:D
  • cORE TEMP PROGRAMINDA MODEL OLARAK İ7 2720QM SANDY BRİDGE YAZIYO :s .bENDEKİ 2670
  • quote:

cORE TEMP PROGRAMINDA MODEL OLARAK İ7 2720QM SANDY BRİDGE YAZIYO :s .bENDEKİ 2670

Programin sorunu o sendeki 2670qm. Bir de hwmonitor de kullanabilirson
  • bu core temp programı yuklenmıyor mu cıkınca bulamıyorum bıyerde her seferınde exe dosyasınımı acıyoruz bıde oyunda olcmek ıcın ne yapcaz
  • hw monitör kursan daha iyi olur.oyundayken arka planda program açık olsun 45dk kadar oyna oyunu görev çubuğuna çek gerçek değerleri görürsün.oyundan çıkarak değerleri ölçersen en az 6-7 derece fark eder.gerçek değerleri vermezz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

hw monitör kursan daha iyi olur.oyundayken arka planda program açık olsun 45dk kadar oyna oyunu görev çubuğuna çek gerçek değerleri görürsün.oyundan çıkarak değerleri ölçersen en az 6-7 derece fark eder.gerçek değerleri vermezz.

sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

hw monitör kursan daha iyi olur.oyundayken arka planda program açık olsun 45dk kadar oyna oyunu görev çubuğuna çek gerçek değerleri görürsün.oyundan çıkarak değerleri ölçersen en az 6-7 derece fark eder.gerçek değerleri vermezz.

hocam bısey dıycem ındırdımde yapılandırma ayarları dıye bı dosya gelıyor masaustune o programdan onu baska bıyere yollama ımkanı varmı ya masaustunde durmaması ıcın sılıyorumyıne gelıyor masaustunde bıraz tıtızımde :D
  • unlocker programını kur silebilirsin
  • bencede 1080p'de donmalar olması normal full özelliklerde. mw3 suanda grafik olarak en üst noktadaki oyunlardan birisi sonucta.760p'de denediginde donmaların düzelecegini düşünüyorum bende.
  • Ekran karti nvidia gt555m gayet performansli

Nvidia physx ozelligi var.

Ozaman aktiflestirelim : )

http://www.nvidia.co.uk/object/physx-9.11.1107-driver-uk.html

Indirip kurabilirainiz illaki iyilesme olacktir. Yoksa niye cikarsin boyle biseyi.

Yorumlarida alalim once ve sonrasi gibi. Goruntu kalitei, oyun akisi nebilim rahatlama gibi bise
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

Ekran karti nvidia gt555m gayet performansli

Indirip kurabilirainiz illaki iyilesme olacktir. Yoksa niye cikarsin boyle biseyi.

Yorumlarida alalim once ve sonrasi gibi. Goruntu kalitei, oyun akisi nebilim rahatlama gibi bise

Sıkıntı oluşturmasın. Deneyen varmı daha önce ???

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

Ekran karti nvidia gt555m gayet performansli

Normal driver guncellestirmesinde(kurulumda devre disi birakmazsaniz) zaten physx driver'ini da gunceller ozellikle tekrar yapmaniza gerek yok. Bu arada physx tavsiye etmem cunku gereksiz yere gpu'u somurur dolayisiyla kalite duser. Sonucta daha kotu gorunur.

Bir de 1080p panel kullananlar cozunulugu 768p yapmayin cok daha kotu gorunur, camurlanma denen ortaya cikar. Laptopu her zaman native res. De calistirmaya gayret ediniz gerekirse ayarlari en dusuge cekin

• Hoparlörden hafif cızırtı geliyo..Bu bazen oluyo bzaende hiç duymuyorum sesi.Bazı parçaları dinlerken mesela..Karşılaşan varm? Giderilebilir bir sorunmudur.Ya da benmi sorun zannediyorum
  • @ hotel washington :P

Bence yanlisin bi konuda. Physx kotu gorunmesi icin degildir kucuk veua hereketli parcalarin daha duzgun daga guzel daha gerckci gorunmesini sagliyor physx fizik den gelme... Gpu ya yuk biner evet belko daha fazla zorlanir ve isinacaktir cunku hepsini bi kart halletmeye calisiyor ayni anda.

Ayrica evet driver kurunca da yukleyebilir yanliz bu sfaf physx driverda kurmadigi seyleri bu kurar. Bende ati kart var onda da bu tur driver vardi daha fazla isiniyordu kartim ama mafia 2 de duvarlara atrs edince o dokulen tas parcaciklar daha guzel oluyordu ve yerde kaliyorlardi. Onceden sadece dokukur yere deger degmez kaybolurdu...

Gpu ya zarari hic yoktur sadece fazla yorulur. Olmadi siler gidersiniz Yaani ne var : )
  • Arkadaşlar makina 16 saat şarj oldu yalnız açınca makinayı direk %95 den başladı.Ayrıca gözüken o ki makina enfazla 2,5 saatde şarjı bitecek.Oysa geçen hafta casperin orta sınıf aldığım makinada aynı işlemi yaptım 4 saatde bitmedi pil.
    Oyunda denemedim ama ısı ve ses denen birşey yok.Benim eski makina Delldi kışın odamda peterk yakmıyordum ısıtıcı niyetine kullanıyordk aleti.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.