Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
397.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşar bu bilgisayarda bluray varmı ? vatandaki modelinde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker979

arkdaşar bu bilgisayarda bluray varmı ? vatandaki modelinde ?

vatandaki i7li olanda var ancak aldanmayın sakın 4x Bd rom yani yazmıyor sadece okuyor ve 4x ile çok yavaş olur sonylerin en sevdiğim yanı buray writer koyuyolar
  • Benim laptopun sesinde bi cızırtı var. Vatanın sitesinden almıştım 1 hafta önce. Vatan Notebook'a götürsem yardımcı olurlar mı? Ne yapmam gerekiyo?? Yardım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nq1n

beyler hoparlörden cızırtı geliyor ,sizdede oluyor mu ,

Aynen bende de bi cızırtı var müziklerde çok fazla hissediliyor...Gece gece moralim bozuldu ya...
  • Arkadaşlar bende WD My passport essential 500gb usb3.0 var,N55SF nin usb 3.0 yerine taktım dosya atayım dedim ama 30-32mb/sn den yukarı çıkmadı hız bu nasıl 3.0 anlamadım.Benim bildiğim bu 2.0 ın hızı,hatta az önce masaüstü bilgisayarımdan hdd ye usb 2.0 dan 8 gblık film attım 70 küsür mb/sn lerde atmaya başladı sonra gene 30 küsürlere düştü..neden 10 kat hız görememiş olabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatriotTeam -- 3 Aralık 2011; 0:09:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso614300

Arkadaşlar bende WD My passport essential 500gb usb3.0 var,N55SF nin usb 3.0 yerine taktım dosya atayım dedim ama 30-32mb/sn den yukarı çıkmadı hız bu nasıl 3.0 anlamadım.Benim bildiğim bu 2.0 ın hızı,hatta az önce masaüstü bilgisayarımdan hdd ye usb 2.0 dan 8 gblık film attım 70 küsür mb/sn lerde atmaya başladı sonra gene 30 küsürlere düştü..neden 10 kat hız görememiş olabilirim?

10 kat daha hizli da usb ne kadarini kullanabiliyor, onemli olan o. Her usb'nin farkli okuma yazma degerleri var. O yuzden bazi usb 3.0'ler pahali olurken bazilari ucuz oluyor. Sendeki iyi bir usb modeli ise o zaman daha hizli okur-yazar
  • hangisinin usb modeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaykay05

quote:

Orijinalden alıntı: likapa_53

Arkadaşlar bu laptopda doğru ekran ayarı nasıldır.Aldığımdan beridir düzeltirim diye önemsemedimde kaldı bu böyle.Masaüstünde simgelerin altında yazılar okunmuyor en kötüsü.Yazılar minicik.İlk fotoğrafda olduğu gibi tam geniş sayfa değil.

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M)

kardeş ctrl ye basılı tutup mousenin tekerini oynat. bu explorenin yazı boyutunu büyütür. masaüstündeki yazılar içinde şunu yap masaüstünde sol tıkla kişiselleştir-sol altta görüntü(display) var gir.yazı boyutunu orta(medium) al. spr oluo. tabi 1920 ye çekcen çözünürlüğü

hocam bu olay cok rahatsız ediyor mu bende almayı düşünüyorum bilgisayarı full hd nin farkı cok öyle fazla degilse n53 kasa alabilirim
    ASUS N53SV CORE İ7 2670QM-2.0GHZ-6GB DDR3-640GB-15.6"-DVDRW-2GB GT540M-CAM-BT-W7PRE bu model n55 e göre nasıl ? 300 lira daha ucuz vatanda

• quote:

ne tür bi cızırtı hep mi gelio yoksa arada bir mi biraz açar mısın??

müzik dinlerken youtubedan falan sesi sonuna kadar açıyorum ,ozman oluyor , parçadan parçaya daha belirgin yada daha az olarak geliyor cızırtı.:S bende vatan'dan aldım bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso614300

hangisinin usb modeli?

Sendeki usb modeli ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker979

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: likapa_53

Arkadaşlar bu laptopda doğru ekran ayarı nasıldır.Aldığımdan beridir düzeltirim diye önemsemedimde kaldı bu böyle.Masaüstünde simgelerin altında yazılar okunmuyor en kötüsü.Yazılar minicik.İlk fotoğrafda olduğu gibi tam geniş sayfa değil.

kardeş ctrl ye basılı tutup mousenin tekerini oynat. bu explorenin yazı boyutunu büyütür. masaüstündeki yazılar içinde şunu yap masaüstünde sol tıkla kişiselleştir-sol altta görüntü(display) var gir.yazı boyutunu orta(medium) al. spr oluo. tabi 1920 ye çekcen çözünürlüğü

hocam bu olay cok rahatsız ediyor mu bende almayı düşünüyorum bilgisayarı full hd nin farkı cok öyle fazla degilse n53 kasa alabilirim
    ASUS N53SV CORE İ7 2670QM-2.0GHZ-6GB DDR3-640GB-15.6"-DVDRW-2GB GT540M-CAM-BT-W7PRE bu model n55 e göre nasıl ? 300 lira daha ucuz vatanda

Ekran kartindan dolayi n55sf derim

•  Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M)

yaklaşık 2 saat full özelliklerde assasins revalations ardından sıcaklıklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corsario01

bu sıcaklıkları oyun açıkken baktın değil mi? kapatıp..bakmadın? çünkü cpu usage %10 diyor ki oyun çalışırken %10 olması imkansız..dolayısıyla sıcaklıklar da gerçeği söylemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

bu sıcaklıkları oyun açıkken baktın değil mi? kapatıp..bakmadın? çünkü cpu usage %10 diyor ki oyun çalışırken %10 olması imkansız..dolayısıyla sıcaklıklar da gerçeği söylemiyor

gördügün gibi oyun arkada açık . win+d yapıp baktım max 1derece düşmüştür sıcaklıklar cok fazla oynama olmaz . bf3 high özelliklerdede max 76 oluyo daha 77i görmedim

• 290.36 verde sürümü yüklü ekran bagdastırıcısında .nvidia denetim masasından oyunu sectikten sonra altta cıkan listede yapmam gereken neler var acaba performans için ?
  • arkadaşlar bende 1 hafta önce vatan dan aldım.içinden win 7 cd s çıkmadı.sadece tek bir içinde asus proglarının olduğu cd çıktı.

sizde de durum böylemi
    nasıl olacak win 7 cd siz laptop
    lütfen yardım.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: takololo

arkadaşlar bende 1 hafta önce vatan dan aldım.içinden win 7 cd s çıkmadı.sadece tek bir içinde asus proglarının olduğu cd çıktı.

sizde de durum böylemi
    lütfen yardım.?

aynı bendede sadece asus cdci var
  • beyler şimdi bf3 ü high açan arkadaşlar çözünürlüğü 1920 mi yapıo çünkü kasmaması imkansızda ondan. 1600 yapıosunuz de mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

gördügün gibi oyun arkada açık . win+d yapıp baktım max 1derece düşmüştür sıcaklıklar cok fazla oynama olmaz . bf3 high özelliklerdede max 76 oluyo daha 77i görmedim

Evet ama o zaman niye cpu usage %10'da

• quote:

Orijinalden alıntı: takololo

arkadaşlar bende 1 hafta önce vatan dan aldım.içinden win 7 cd s çıkmadı.sadece tek bir içinde asus proglarının olduğu cd çıktı.

sizde de durum böylemi
    lütfen yardım.?

her yeni laptop bölümünde aynı sorular aynı cevaplar.. yani sorunların çoğu laptopla özel ilgili olmayıp genel sorular..

arkadaşım zaten windows 7 laptoplarda artık içinde geliyor bilgisayarın, cd olarak değil.. windows 7 recoverynin içinde yani.. bu 1-2 yıldır böyle zaten.. nası olacak windows 7 cdsiz laptop orjinal bir soru.. böyle oluyo işte..

youtube dan video açıp son sese getirip cızırtı almalar, bi de bunu soranlar.. git kardeşim bi hd film koy bi mp3 koy kaliteli dene onu.. sonuna kadar höperlörü neden patlatmaya çalışıyosun?... ortalığı inleteceksen al bi ses sistemi.. 2+1 bile paklar..

masaüstünde simgelerin altındaki yazı gözükmüyor diyen arkadaşım.. bunun laptopla ne ilgisi olabilir.. bariz windows ayarı.. ekran görüntüsünü print screen yapacağına fotoğraf çekmişsin, belli zaten ilk bilgisayarın olduğu..

bu ve bunun gibi tonlarca soruyu bu bilgisayara sahip olmadan cevaplayabilirim..

artık sıkıldım şu forumlarda laptop karşılaştırması/bilgisi alacağıma yukardaki gibi saçma sapan laptopla alakasız soruları okumak zorunda kalmaktan.. offf ya..

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.