Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
397.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür bu laptopu kullanıyorm daha bugün ilk defa oyun yükleme fırsatım oldu ve cok eski bir oyun yükledim ( call of duty 2 ) oyunun kendi FPS'si cok düşük 250 bile görmüyor .normalde cok rahat 500FPS alması gerekirken .eski bilgisayarım bu laptopun yarısı etmez ama onda bile 250 alıyordum ben ne yapmam gerek ? NVIDIA denetim masasında görüntü işlemcisi olarak yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seciyorum.extra ayarlardan oyunu secip ondada NVIDIA'yı seciyorum ama hic birşey degismiyor ? batarya mod:high performance
  • arkadaslar derdimi ben mi anlatamiom yoksa siz mi anlamak istemiosunuz? Internet expl. i secip denetim masasasindan giriom explorere optimus testi aciom off yazio nvidia gpuya. Yaw illa resim mi cekmem gerekio intel hd graphics dio video adaptere gt555 dese anlaycam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corsario01

2 gündür bu laptopu kullanıyorm daha bugün ilk defa oyun yükleme fırsatım oldu ve cok eski bir oyun yükledim ( call of duty 2 ) oyunun kendi FPS'si cok düşük 250 bile görmüyor .normalde cok rahat 500FPS alması gerekirken .eski bilgisayarım bu laptopun yarısı etmez ama onda bile 250 alıyordum ben ne yapmam gerek ? NVIDIA denetim masasında görüntü işlemcisi olarak yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seciyorum.extra ayarlardan oyunu secip ondada NVIDIA'yı seciyorum ama hic birşey degismiyor ? batarya mod:high performance

Fps limitlidir yani mesela 60 fps de kilitler bir de prizde degil mi?
  • Merhaba arkadaşlar bu cihazı AutoCad Civil 3D' yi profesyonel anlamda kullanmak için alıcam. Sizce' de uygunmudur ?

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-n55sf-s1194v-n55sf-core-i7-2670qm-2.2ghz-8gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrwbr-2gb-gt555m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57288
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ue-Gazi

Merhaba arkadaşlar bu cihazı AutoCad Civil 3D' yi profesyonel anlamda kullanmak için alıcam. Sizce' de uygunmudur ?

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-n55sf-s1194v-n55sf-core-i7-2670qm-2.2ghz-8gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrwbr-2gb-gt555m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57288

Fiyatının düşmesini bekle.Ben vatandan geçen hata 2.338 TL ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likapa_53 -- 1 Aralık 2011; 9:54:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ue-Gazi

Merhaba arkadaşlar bu cihazı AutoCad Civil 3D' yi profesyonel anlamda kullanmak için alıcam. Sizce' de uygunmudur ?

esc ve delete tuşları hem küçük hemde diğer tuşlara çok yakın olduğu için autocad kullanmak biraz zor oluyor.açıokçası ben daha alışamadım.

• ASUS Product Registration(Ürün kaydı )zırt pırt ekrana çıkıyor.Bundan kurtulmak için kayıt olmayı deniyorum olmuyor.Nasıl kurtulacağız bundan?
  • yaw beyler n55sf-s1194v kullanan arkadaşlar oyunları hangi ayar oynuyorsunuz bide gta hangi ayarda kaç fps alıosunuz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

2 gündür bu laptopu kullanıyorm daha bugün ilk defa oyun yükleme fırsatım oldu ve cok eski bir oyun yükledim ( call of duty 2 ) oyunun kendi FPS'si cok düşük 250 bile görmüyor .normalde cok rahat 500FPS alması gerekirken .eski bilgisayarım bu laptopun yarısı etmez ama onda bile 250 alıyordum ben ne yapmam gerek ? NVIDIA denetim masasında görüntü işlemcisi olarak yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seciyorum.extra ayarlardan oyunu secip ondada NVIDIA'yı seciyorum ama hic birşey degismiyor ? batarya mod:high performance

limit var ama düşük degil ya maxfps 333 yapıyorm normalde cok rahat 500 gormesi gerekirken 250yi zor görüyo

• quote:

Orijinalden alıntı: kaykay05

yaw beyler n55sf-s1194v kullanan arkadaşlar oyunları hangi ayar oynuyorsunuz bide gta hangi ayarda kaç fps alıosunuz???

nası bi ayar kullanabilcegmi bende çözemedim bir türlü gta'yı bırak 6-7 senelik oyunlada bile şuanda berbat performans alıyorm çözemedim bir trlü sorunu
  • quote:

quote:

quote:

limit var ama düşük degil ya maxfps 333 yapıyorm normalde cok rahat 500 gormesi gerekirken 250yi zor görüyo

monitör 60hz iken 250fps ile 500fps arsında bi fark olmaz, hatta 60fps ile 1000fps arsında da bi fark olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: scorn

quote:

quote:

quote:

monitör 60hz iken 250fps ile 500fps arsında bi fark olmaz, hatta 60fps ile 1000fps arsında da bi fark olmaz.

eger bu oyunda ben 500 fps alamıyorsam bf3 de mw3de napıcam

• bakamıyordum bayadır konuyada gene sorunsallar birikmiş

The Elder Scrolls V Skyrim kurdum biraz oynadım Ayarlar Kök Full Hd oyunu açtıgımda 9-11 fps aldım

Ayarları resimde görüldügü gibi yapınca 25fps(oynanabilir fpsdir) üstünde oynadım

Dip not: bu makineyi sürekli oyun oynamak için düşünenler, ben Full Hd çözünürlükte kasmadan oynamak istiyorum diyenler bu makineye almaları tavsiye etmiyorum bu oyun laptopu değil arkadaşlar, Program kullanlar(çizm vs...), Film ve müzik gibi multimedia ilgili arkadaşlar bu laptopu seveceklerdir. L

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eger bu oyunda ben 500 fps alamıyorsam bf3 de mw3de napıcam

yapacak birşey yok :) her ne kadar oyun laptopları dışında en iyi ekran kartına sahip olsa da küçük bir kasa içindeki adaptör ile çalışan bir makinanın grafik birimi, haliyle masaüstü adaşına göre yarım perfrmans belki verir.
    Fakat zaten dediğin oyunlar masaüstünde gtx570 civarı fullhd akıcı oynatıyor, zaten zor oyunlar haliyle notebooktan ekstrem performans beklemek ayıp olur :) ama biraz grafik kısarak tatminkar oyun sağlayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

bakamıyordum bayadır konuyada gene sorunsallar birikmiş

The Elder Scrolls V Skyrim kurdum biraz oynadım Ayarlar Kök Full Hd oyunu açtıgımda 9-11 fps aldım

Ayarları resimde görüldügü gibi yapınca 25fps(oynanabilir fpsdir) üstünde oynadım

Dip not: bu makineyi sürekli oyun oynamak için düşünenler, ben Full Hd çözünürlükte kasmadan oynamak istiyorum diyenler bu makineye almaları tavsiye etmiyorum bu oyun laptopu değil arkadaşlar, Program kullanlar(çizm vs...), Film ve müzik gibi multimedia ilgili arkadaşlar bu laptopu seveceklerdir. L

+1, fullhd laptopta kök grafik oyun zor, g53 serisi 768p kullandığına göre gtx560m bile fullde sıkıntı demektir benim için.
    Ama, n53 sahibi biri olarak tüm multimedya keyfimin yanında bir miktar aa dahil fullhd akıcı dirt3 oynayabiliyorsam doğru laptopu almışım demektir :)

• arkadaslar wireless aga baglaniyor fakat net erisimi yok diyor geceden beri baglanamiyorum cepten baglaniyor ayni agdan pc den baglanmiyor hicbir ayarla oynamadim geri yuklemde yaptm ama ayni bilen varsa acil yardim netsiz kaldim
  • Bende N55SF-S1194V yi aldım yanına logitech m235 kablosuz fare ve eyeq su geçirmez çanta aldım.Laptop u 2370 liraya aldım vatandan.Bugün BF3 ü kurdum ve hem ultra hemde highda bir çok sahneyi denedim.Subwoofer ale hakikaten bir başka oluyor,genel ses sistemi hakikaten çok iyi.Makina acayip kalite kokuyor zaten.High gayet akıcı oynatıyor ama ultrada hafif kasmaya başlıyor.Benim C2Duo lu 4850 li 4gb ddr2 1066mhz li masaüstü bilgisayarımda highda daha çok kasma yapıyor mesela. GT555M 128 bit. Keşke GDDR5 ve 192bit olsaydı tadından yenmezmiş valla.Tek anlamadığım kısmı,bunların hangi modelinde anten takma yeri açık? Kutunun üstünde tv tuner yazıyo ama sağ taraftaki subwoofer takılan yerinde yanındaki anten yeri bende kapalı,ne iş anlamadım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatriotTeam -- 1 Aralık 2011; 22:12:06 >
  • quote:

quote:

+1, fullhd laptopta kök grafik oyun zor, g53 serisi 768p kullandığına göre gtx560m bile fullde sıkıntı demektir benim için.
    Ama, n53 sahibi biri olarak tüm multimedya keyfimin yanında bir miktar aa dahil fullhd akıcı dirt3 oynayabiliyorsam doğru laptopu almışım demektir :)

3d panel bulunanlarda cozunurluk 768'dir ki 3d'nin fps'i yariya indirdigini dusunursek normal ;)
    Bulunmayanlar fhd olmasi lazim.

• quote:

Oyle demeyin bir suru kisi bunu oyun oynamak icin aliyor. 1000 liraya bile oyun laptopu alanlar var. Amac her zaman oyun oynamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: iso614300

Bende N55SF-S1194V yi aldım yanına logitech m235 kablosuz fare ve eyeq su geçirmez çanta aldım.Laptop u 2370 liraya aldım vatandan.Bugün BF3 ü kurdum ve hem ultra hemde highda bir çok sahneyi denedim.Subwoofer ale hakikaten bir başka oluyor,genel ses sistemi hakikaten çok iyi.Makina acayip kalite kokuyor zaten.High gayet akıcı oynatıyor ama ultrada hafif kasmaya başlıyor.Benim C2Duo lu 4850 li 4gb ddr2 1066mhz li masaüstü bilgisayarımda highda daha çok kasma yapıyor mesela. GT555M 128 bit. Keşke GDDR5 ve 192bit olsaydı tadından yenmezmiş valla.Tek anlamadığım kısmı,bunların hangi modelinde anten takma yeri açık? Kutunun üstünde tv tuner yazıyo ama sağ taraftaki subwoofer takılan yerinde yanındaki anten yeri bende kapalı,ne iş anlamadım??

maus+çanta+laptopu vatanda toplam 2370 tlyemi aldın?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.