Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
397.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "vercenik53" öncelikle teşekkur ederim cevabın için, bu konuyla ilgili şu yaşadıklarımı da anlatsam iyi olacak ;)

Burada daha önce dile getirdiğim bir sıkıntı vardı, laptop battery saving modunda açılırken, masaüstü ekranı gelmeden önce ekranda bir renk kayması oluyordu. Bunun için laptopu vatan geri götürdüm 2 gün kendi servislerinde kaldıktan sonra, ürün değişimini kabul ettiler. O gün ürünü değiştirdim, ve yeni aldığım makinenin kurulumu bittikten sonra daha önce yaşadığım durumu tekrar kontrol ettim aynı sorun bu makinada da oldu, durumu orda kurulumu yapan arkadaslara, müşteri hizmetlerine ve oranın şefine de bildirdim.tekrar müşteri hizmetlerine gittim para iadesi istedim fakat onun için asus teknik servisine gönderilmesi gerektiğini sölediler ben de daha hiç kullannılmamaış bir ürünü teknik servise göndermenin mantıklı olmadıgını düşünüp belki bir sonraki makina da sıkıntısız olur diyerekten ürün değişimi tekrar istedim eksik olmasınlar bu isteğimi de kırmadılar.Bu konuda vatan bilgisayarın ilgi ve alakası daha başka firmalarla yaşadığım sıkıntıları düşünürsek süper denilebilecek seviyede.Fakat bu üründe de aynı sıkıntı cıktı ve ben bu ürünü bu şekilde kabul ettim (ürün o kadar şık ki büyülenip kalıyorsunuz ses konusu da ayrı bir konu ;) )yalnız kendilerinden bu durumu asusa ivedilikle bildirmesini rica ettim. bu arada teşhir ürününde de aynı sıkıntı olup olmadıgını kontrol ettik ve onda da bu artık kronik diyebileceğim sorun vardı. Fakat dün itibariyle yaşadığım prize takılı dolmuyor uyarısından ve her açılışta %98 ile açılmasını da düşünerek, makinenin pilinde problem olacağı şüphesi güçlenmiş bir şekilde ve asus yetkili servise gönderilmesi üzere vatan bilgisayara teslim ettim.bu arada vatan asus a bu konuyu yazılı olarak bildirmiş. Daha önce "serzenişte" nickli arkadaşım bu durumu kendi pc sinde kontrol etmişti fakat onda böyle bir problem olmadığını söylemişti.Bu cihaza sahip arkadaşların bu durumu kontrol etmelerinin kendi pc lerinin sağlığı açısından iyi olacağını düşünüyorum.

• Ben de aldım bu bilgisayardan 4 gün oldu.. Klavyenin sol tarafındaki tuşlar ( ses açma kapama, media center açma vs..) önceden çalışırken bu sabah açtığımda çalışmıyordu.. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR10.5 -- 30 Kasım 2011; 10:25:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker12

"vercenik53" öncelikle teşekkur ederim cevabın için, bu konuyla ilgili şu yaşadıklarımı da anlatsam iyi olacak ;)

Burada daha önce dile getirdiğim bir sıkıntı vardı, laptop battery saving modunda açılırken, masaüstü ekranı gelmeden önce ekranda bir renk kayması oluyordu. Bunun için laptopu vatan geri götürdüm 2 gün kendi servislerinde kaldıktan sonra, ürün değişimini kabul ettiler. O gün ürünü değiştirdim, ve yeni aldığım makinenin kurulumu bittikten sonra daha önce yaşadığım durumu tekrar kontrol ettim aynı sorun bu makinada da oldu, durumu orda kurulumu yapan arkadaslara, müşteri hizmetlerine ve oranın şefine de bildirdim.tekrar müşteri hizmetlerine gittim para iadesi istedim fakat onun için asus teknik servisine gönderilmesi gerektiğini sölediler ben de daha hiç kullannılmamaış bir ürünü teknik servise göndermenin mantıklı olmadıgını düşünüp belki bir sonraki makina da sıkıntısız olur diyerekten ürün değişimi tekrar istedim eksik olmasınlar bu isteğimi de kırmadılar.Bu konuda vatan bilgisayarın ilgi ve alakası daha başka firmalarla yaşadığım sıkıntıları düşünürsek süper denilebilecek seviyede.Fakat bu üründe de aynı sıkıntı cıktı ve ben bu ürünü bu şekilde kabul ettim (ürün o kadar şık ki büyülenip kalıyorsunuz ses konusu da ayrı bir konu ;) )yalnız kendilerinden bu durumu asusa ivedilikle bildirmesini rica ettim. bu arada teşhir ürününde de aynı sıkıntı olup olmadıgını kontrol ettik ve onda da bu artık kronik diyebileceğim sorun vardı. Fakat dün itibariyle yaşadığım prize takılı dolmuyor uyarısından ve her açılışta %98 ile açılmasını da düşünerek, makinenin pilinde problem olacağı şüphesi güçlenmiş bir şekilde ve asus yetkili servise gönderilmesi üzere vatan bilgisayara teslim ettim.bu arada vatan asus a bu konuyu yazılı olarak bildirmiş. Daha önce "serzenişte" nickli arkadaşım bu durumu kendi pc sinde kontrol etmişti fakat onda böyle bir problem olmadığını söylemişti.Bu cihaza sahip arkadaşların bu durumu kontrol etmelerinin kendi pc lerinin sağlığı açısından iyi olacağını düşünüyorum.

hocam yuzde 98 olayı bende ve bı arkadasta da oldu ve duzgun sarj edınce batarya ve sarjla bırlıkte kullanınca gectı keske yollamasaydın o duzelıyor kronik degıl ama diğer renk kayması için bende olmuyor diğer arkadaşlarda baksınlar

• Bu bilgisayardan alıp subwooferini kullanmayan ve satmayı düşünen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR10.5

Ben de aldım bu bilgisayardan 4 gün oldu.. Klavyenin sol tarafındaki tuşlar ( ses açma kapama, media center açma vs..) önceden çalışırken bu sabah açtığımda çalışmıyordu.. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

fn tuşlarının kombinasyoınunu sağlayan atk programı var kaldırıphttp://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=N55SF&p=3&s=352 bu sürücülerden atkyı tekrar kurabilirsin.program hata veriyor olabilir güncelleştirmeleri düzenli yükleyin

• yaw arkadaşlar 285. bilmem neye güncelledim ekran kartını.tmm hoş gta4e girdim 2006mb kullanılabilir dio ama benche girince hd family dio video adaptöre mediumda kasıo.bi türlü beceremedim napcam gt555imi kullanmak istiom.her türlü şeye başvurdum ama olmadı.ben 5 gün önce aldım n55sf-1194v dün windows 7 ultimate 64bite geçtim. format attım yani.driver cdsinden herşeyi yaptım acaba format attığım için mi geçmio. nolur yardım edin.allah belasını versin bu optimusun
  • 3d ayarlarına girdiğinde orada kart seçeneklerinden ziyade birde özelleştirilmiş program var onu oynadığın oyun yap oyunu başlattınmı geçiş yapar
  • bugun vatanbilgisayara gittim inceleme firsatim oldu sesler mukemmel veriyo supbower mi ne onu taktigi zaman sanki bass veriyo ama gercekten guzel
    *klavye zaten biliyorsunuz k harfi tusu bastirinca gocme falan oluyo neyse klavye iyi farkli klavye koysa daha guzel olurdu
    *laptopu dokundugumda izler oluyo tabi bezle silersiniz izler kalmaz
    *ben begendim laptopu alinabilir laptop
  • yaw vercenik yaptım onu da gta4ün konumunu seçtim bu arada son driveri kurdum nvidianın gta4 2006mb gördü gt555i çok mutlu oldum acaip sevindim benche bi girdim video adaptere intel hd graphic dio her şey fullde 30fps verio.kasıo yani nolur yardım edin bu optimusu yapanı............ Anladınız siz.garantiye vercem sırf bundan .daha4gün oldu alalı n55sf s1194v
  • i5 li versiyonu Satürn de indirime girmiş bugün,almayı düşünenler inceleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaykay05

yaw vercenik yaptım onu da gta4ün konumunu seçtim bu arada son driveri kurdum nvidianın gta4 2006mb gördü gt555i çok mutlu oldum acaip sevindim benche bi girdim video adaptere intel hd graphic dio her şey fullde 30fps verio.kasıo yani nolur yardım edin bu optimusu yapanı............ Anladınız siz.garantiye vercem sırf bundan .daha4gün oldu alalı n55sf s1194v

Intel graphics'i goruyor ama her sey full'de 30 fps veriyor, o zaman nasil kasmis oluyor? Veya nasil hd graphics de oluyor, celiski var burda veya ben yanlis anladim
  • kardes i7 2670qm 8gb 1333mhz ram 7200rpm 750gb seagate gt555m(sozde optimus yuzunden kullanamiom) her sey fulde 29.92fps neyini anlamadin. Kasmamasi icin en az 50fps sart. Yaw arkadaslar bi seyler buldum bi arkadas da benim gibi tum yollari denemesine ragmen olmamis gpu arasinda gecis optimusun driverleri silinmis ondanmis.biri bana optimusun driverini upload edebilir mi. Belki de ondandir.
  • quote:

kardes i7 2670qm 8gb 1333mhz ram 7200rpm 750gb seagate gt555m(sozde optimus yuzunden kullanamiom) her sey fulde 29.92fps neyini anlamadin. Kasmamasi icin en az 50fps sart. Yaw arkadaslar bi seyler buldum bi arkadas da benim gibi tum yollari denemesine ragmen olmamis gpu arasinda gecis optimusun driverleri silinmis ondanmis.biri bana optimusun driverini upload edebilir mi. Belki de ondandir.

gt555m ekran kartının gücü o kadardır. ayrıca 30fps de oyunun kasması imkansız değer normal yani sorun yok

Onboard hd3000 görse o oyun 10fps den yukarı çıkmaz
  • Beyler asus virtual camera yı çalıştıramıyorum..Açılmıyor. Yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural1967

Beyler asus virtual camera yı çalıştıramıyorum..Açılmıyor. Yardım

sğa altta imge cıkmıyor mu?
  • 30 fps de oyunmu kasar 50 fps kolay gelmesin sana gtx serisi kartların prformansını gösterir olması gerekir.oynadığın oyunada bağlı bf3 ü 50 fps de oynatman için düşükte oynaman gerekir.25-30 fps de oynatıyor aten
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk8

quote:

Orijinalden alıntı: vural1967

Beyler asus virtual camera yı çalıştıramıyorum..Açılmıyor. Yardım

sğa altta imge cıkmıyor mu?

İmge çıkıyo ama açılmıyo..Windows uyumsuzluk algıladı diyo..Son sürümü indirip kurdum.Yine aynı olay. :S
  • sen eskisini iyi kaldırdığına eminmisin eksiklik vardır onda üzerine yeniyi kurduğunda hata verir.her yerden güzelce sürücüyü kaldırdınmı program özelliklerden beş tane nvidia ile ilgili sürüm var onların hepsini kaldır yenisini tekrar kur.corsair arkadaşa aynısı oldu tam olarak kaldırdı yenisini kurdu düzeldi
  • quote:

kardes i7 2670qm 8gb 1333mhz ram 7200rpm 750gb seagate gt555m(sozde optimus yuzunden kullanamiom) her sey fulde 29.92fps neyini anlamadin. Kasmamasi icin en az 50fps sart. Yaw arkadaslar bi seyler buldum bi arkadas da benim gibi tum yollari denemesine ragmen olmamis gpu arasinda gecis optimusun driverleri silinmis ondanmis.biri bana optimusun driverini upload edebilir mi. Belki de ondandir.

Ya gozun asiri secici veya sadece kompleks(yanlis anlama) 30 fps son derece akicidir. Intel kartini kullansaydin su an 4-5 fpslerde gezinirdin.
  • Bu makinada i7 yi ilk kez kullandım.Evde i3 makinada var i5 de var.Bırak i5 ile i7 arasındaki farkı ben 3 ile 7 arasında bir fark göremiyorum.Acaba sınırlı hızda net kullanıyoruz ondanmı?
    8 mbit kaldırmıyor 2 mbit kullanıyoruz.Hız limitin 50 ise herhalde ferraride olsa murat131 de olsa fark etmiyor.
    Geçen haftaya dönsem tereddütsüz i5 işlemci alırdım.Yazdığım gibi i7 kullanmadığım için ben fazla beklentiye girdim.O farka değimez benim geçen haftaki ruh halimde olanlar 300 fazla olsun i7 olsun demeyin.
    Bu eleştirim bu laptopa değil.Makinadan çok memnunum her düşen toza üflüyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.