Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
397.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: corsario01

quote:

Orijinalden alıntı: kaykay05

Arkadaşlar ben bugün ASUS N55SF-S1194V aldım. peki sorum var lütfen cevaplayın. Ben oyun oynamak için aldım öncelikle bunu söyleyeyim.Şimdi bataryada adaptörde prizde taklıyken mi kullanmalıyım.yoksa şarjı fulleyip sadece bataryaylamı ya da sadece adaptörü takıp bataryasız mı kullanmalıyım.makinenin ömrü kısalır mı zararı var mıdır. lütfen yorumlarınızı esirgemeyin kıyamıyorum da makineye. çok masum duruyor Yorumlarınız benim için önemlii

oyun oynucagın zaman prize tak bataryanı çıkar öle oyna

Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin, bataryayı çıkartıp sadece prizde notebook kullanmak büyük zararlara neden olabilir. Herhangi bir elektrik kesintisinde bilgisayar tamiri zor bir hale gelebilir(!) Bu yüzden pili çıkartmadan bilgisayarı prizde rahatça kullanın ki sonradan başınız ağrımasın. Batarya takılı olsa da olmasa da zamanla ömrü azalacaktır. Ayrıntılı bilgi:http://non-pasaran.blogspot.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

• Beyler nolur nvidia gt555m ekran kartını kullanamıom.gta 4 benche girince hd3000 yazıo video adaptörüne ve acaip kastırıo.fule alıom herşeyi i7 2670qm nin yüzde ellisini kullanıo. Hd3000 in yüzde 4000 ini kullanıo. Bi de ben gt555 2gb die aldım gta4 resourge memory gibi bise varya orda 53mb dio.entegre ekran kartı için:-( nolur yardım edin grafik işlemciyi falan deistirdim yine olmadı. Dxdiagda da hd family yazıo. Nolur yardım edin arkadaşlar gt555i kullanmak istiom. Aptal entegre hd family nin yüzünden oyunlar kasıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaykay05 -- 29 Kasım 2011; 21:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nq1n

beyler bataryası 1,5 saat falan gidiyor non pasaran 4 saat demişti en düşük ayarlarda sizinki kaç saat gidiyor sorun mu var acaba bende:S

yeni aldıysan pc yi 3-5 kez doldur boşalt yapın tam performanssına ulaşır 4 saat gitmez bu arada o kullanım şekline göre değişir fabrika değeridir ortalama değer 2.5-3 saat gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker12

%96 kullanılabilri,prize takılı dolmuyor uyarısı alıyorum. bir bilen var mıdır sebebini?

fişte kullandığınız aman eğer uzun süre beklettiyseniz örneğin 3-4 gün gibi pil o seviyeye iner.batarya tam doluyken güücü keser ve makine fişten beslenmeye başlar bu dururmda bataryanın takılı olup olmaması aynı şeydir ve kendini harcar.fişe soktuğunuz an kendini pil korumaya aldığından şarz etmez şarzı %90 lara düşürürseniz tekrardan şarza başlar pili haftada 2-3 kez uyarı verenekadar bitirerek şarz etmek pil sağlığı açısından iyidir hücrelerin beslenmesi açısından.
  • hw monitor indirdim kurdum ama ekranakartı kısmını goremiyorum nedendir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: likapa_53

quote:

Orijinalden alıntı: bjklimusti

Arkadaşlar ürün yeni elime ulaştı. Biraz önce açtım daha önce laptopum olmamıştı. Yapmam gereken neler var yardımcı olabilir misiniz?

İlk laptop için açılışı bu makinayla yaptıysan kapanışı nasıl yapacaksın merak ediyorum
    Hayırlı olsun.Güncelleeleri yükle derim ilk olarak.

Valla kapanışı bende merak ediyorum

Sağol kardeş

• quote:

hw monitor indirdim kurdum ama ekranakartı kısmını goremiyorum nedendir acaba ?

optimus olduğu için hw monitör görmeyebiliyor speed fanı kur.nvidia denetim masasında 3d ayarlardan ekran kartı olarak nvidia mı seçili öyleyse eğer bazen görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

hw monitor indirdim kurdum ama ekranakartı kısmını goremiyorum nedendir acaba ?

optimus olduğu için hw monitör görmeyebiliyor speed fanı kur.nvidia denetim masasında 3d ayarlardan ekran kartı olarak nvidia mı seçili öyleyse eğer bazen görmüyor.

teşekkürler :)
  • 3d visionu etkinleştir diyorum ama 3d JPS dosyalarını acmaya calistgmda birincil ekranın adaptörü NVIDIA 3D vision destegine sahip degil hatası alıyorum nasıl cozebilirim bunu ?
  • sürücü hata veriyor kaldır nvidianın sitesinden tekrar kur
  • Akradaslar bu kasadaki hard disk baglantisi sata2 mi sata3 muydu ???

Laptopu aldigimda ssdle beraber alcamda ona gore alayim diyorum. Gerci sata 3 alsam yinede sata2 hizinda calisacaktir egerki baglantisi sata2 ise...??

Ve laptoplarda i5 islemci cift cekirdekmis yaa gecen bi arastirma yaptimda. Sadece masa ustulerde 4 cekirdek olabiliyor. Butun mobil i5 islemciler cift cekirdek ve 2 de sanal var yani 4 calisma alani o yuzden gorev yoneticisi 4 grafik gosteriyir... Ama olsun i7 leri cok cok pahali yaa : (
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

Akradaslar bu kasadaki hard disk baglantisi sata2 mi sata3 muydu ???

Laptopu aldigimda ssdle beraber alcamda ona gore alayim diyorum. Gerci sata 3 alsam yinede sata2 hizinda calisacaktir egerki baglantisi sata2 ise...??

Ve laptoplarda i5 islemci cift cekirdekmis yaa gecen bi arastirma yaptimda. Sadece masa ustulerde 4 cekirdek olabiliyor. Butun mobil i5 islemciler cift cekirdek ve 2 de sanal var yani 4 calisma alani o yuzden gorev yoneticisi 4 grafik gosteriyir... Ama olsun i7 leri cok cok pahali yaa : (

i5 islemciler 2 cekirdeklidir dogru ama 2xxxqm oldugu zaman 4 cekirdekli anlamina geliyo 2xxxm olursa 2 cekirdekli anlamina geliyor dikkat etmelisin i5 i7 ayni fakat mhzleri farkli olabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Chipseti HM65 olduğuna göre SATA-III desteği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaykay05

Beyler nolur nvidia gt555m ekran kartını kullanamıom.gta 4 benche girince hd3000 yazıo video adaptörüne ve acaip kastırıo.fule alıom herşeyi i7 2670qm nin yüzde ellisini kullanıo. Hd3000 in yüzde 4000 ini kullanıo. Bi de ben gt555 2gb die aldım gta4 resourge memory gibi bise varya orda 53mb dio.entegre ekran kartı için:-( nolur yardım edin grafik işlemciyi falan deistirdim yine olmadı. Dxdiagda da hd family yazıo. Nolur yardım edin arkadaşlar gt555i kullanmak istiom. Aptal entegre hd family nin yüzünden oyunlar kasıo

Nvidia denetim masasindan yuksek perf. Sectin mi? Bir de orda hangi programin ne ile kullanilacagini secebiliyodun galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangstar69

quote:

i5 islemciler 2 cekirdeklidir dogru ama 2xxxqm oldugu zaman 4 cekirdekli anlamina geliyo 2xxxm olursa 2 cekirdekli anlamina geliyor dikkat etmelisin i5 i7 ayni fakat mhzleri farkli olabiliyor

+ 1967

Evet aynen detayi yada oayin burasini unutmusum yazmaya. İ5 lerde QM islemciler. İkmasi merak konusu biraz cikar mi cikmaz mi fiyati nasil olur. Daha yuksek olacagi kesin.

Ulan eskiden 1.8 ghz islemciler vardi simdi cift cekirdek 2.4 ve 3.0 oluyorlr falan

İ5 alacam karar verilmistir hahaha. Sesli dusundum biraz. Peki bu sata olayi nasil

• aygıt sürücüsünden ekrankartı driverini kaldırmam gerekiren yazılımını sildim sanırım ve suanda driveri dogru indirmeme ragmen tekrar kuramıyorm ne yapmam gerek
  • i5 i7 aynı ama saat hızları mı farklı? Mobil i5lerde quadcore yok diye biliyorum, 2gerçek+2sanal şeklinde dört çekirdek oluyorsa i7lerin bazıları dışında hepsi sekiz çekirdek.

Ama oyunların dört çekirdeğin tamamını kullananı az, haliyle sanal dahi olsa ve ek olarak daha yüksek frekansta çalışmaları ile oyun performansları i5lerin oldukça iyidir.
    i7 diye ısrar etmeye gerek yok. Özellikle oyun amaçlanıyorsa i5 daha serin olarak ayrıca daha avantajlıdır, 200lira civarı daha ucuz olmaları da cabası..
  • quote:

aygıt sürücüsünden ekrankartı driverini kaldırmam gerekiren yazılımını sildim sanırım ve suanda driveri dogru indirmeme ragmen tekrar kuramıyorm ne yapmam gerek

yardım edebilcek var mı
  • quote:

quote:

aygıt sürücüsünden ekrankartı driverini kaldırmam gerekiren yazılımını sildim sanırım ve suanda driveri dogru indirmeme ragmen tekrar kuramıyorm ne yapmam gerek

yardım edebilcek var mı

En basitinden Sistem Geri Yükleme'yi deneyin
  • nvidia denetim masasında grafik işlemciyi yüksek performanslı Nvidia işlemcisi olarak seciyorum uygula diyorum fakat programı kapatıp tekrar actıgımda entegre moduna gectigini görüyorum bu sorunu nasıl kaldırabilirim acaba ??
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.