Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
397.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Orijinalden alıntı: scorn

quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

bakamıyordum bayadır konuyada gene sorunsallar birikmiş

The Elder Scrolls V Skyrim kurdum biraz oynadım Ayarlar Kök Full Hd oyunu açtıgımda 9-11 fps aldım

Ayarları resimde görüldügü gibi yapınca 25fps(oynanabilir fpsdir) üstünde oynadım

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M)

Dip not: bu makineyi sürekli oyun oynamak için düşünenler, ben Full Hd çözünürlükte kasmadan oynamak istiyorum diyenler bu makineye almaları tavsiye etmiyorum bu oyun laptopu değil arkadaşlar, Program kullanlar(çizm vs...), Film ve müzik gibi multimedia ilgili arkadaşlar bu laptopu seveceklerdir. L

+1, fullhd laptopta kök grafik oyun zor, g53 serisi 768p kullandığına göre gtx560m bile fullde sıkıntı demektir benim için.
    Ama, n53 sahibi biri olarak tüm multimedya keyfimin yanında bir miktar aa dahil fullhd akıcı dirt3 oynayabiliyorsam doğru laptopu almışım demektir :)

3d panel bulunanlarda cozunurluk 768'dir ki 3d'nin fps'i yariya indirdigini dusunursek normal ;)
    Bulunmayanlar fhd olmasi lazim.

oyunları 1080p yerine 720p oynamak istiyorum ne yapmam gerek ? 3d'yide kapamak istiyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: corsario01

quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Orijinalden alıntı: scorn

quote:

bakamıyordum bayadır konuyada gene sorunsallar birikmiş

The Elder Scrolls V Skyrim kurdum biraz oynadım Ayarlar Kök Full Hd oyunu açtıgımda 9-11 fps aldım

Ayarları resimde görüldügü gibi yapınca 25fps(oynanabilir fpsdir) üstünde oynadım

Dip not: bu makineyi sürekli oyun oynamak için düşünenler, ben Full Hd çözünürlükte kasmadan oynamak istiyorum diyenler bu makineye almaları tavsiye etmiyorum bu oyun laptopu değil arkadaşlar, Program kullanlar(çizm vs...), Film ve müzik gibi multimedia ilgili arkadaşlar bu laptopu seveceklerdir. L

+1, fullhd laptopta kök grafik oyun zor, g53 serisi 768p kullandığına göre gtx560m bile fullde sıkıntı demektir benim için.
    Ama, n53 sahibi biri olarak tüm multimedya keyfimin yanında bir miktar aa dahil fullhd akıcı dirt3 oynayabiliyorsam doğru laptopu almışım demektir :)

3d panel bulunanlarda cozunurluk 768'dir ki 3d'nin fps'i yariya indirdigini dusunursek normal ;)
    Bulunmayanlar fhd olmasi lazim.

oyunları 1080p yerine 720p oynamak istiyorum ne yapmam gerek ? 3d'yide kapamak istiyorm

Sizde g53sw/sx mi var yoksa n55sf mi var? Oyun ayarlarindan cozunurlugu secebilirsiniz. N55sf ise zaten 3d yoktur. Ama eger panelin dogal cozunurlugu 1080p ise mumkun oldugunca 1080pde tutun bence, yoksa grafikler daha kotu gorunur camurlanma baslar.

• oyunda video ayarla r bölümünden çözünürlülüğü hd çözünürlülüğe çek 1366x768 zaten bu çözünürlülükte oynayabilirsin.full hd de de kasar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 1 Aralık 2011; 22:51:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk8

arkadaslar wireless aga baglaniyor fakat net erisimi yok diyor geceden beri baglanamiyorum cepten baglaniyor ayni agdan pc den baglanmiyor hicbir ayarla oynamadim geri yuklemde yaptm ama ayni bilen varsa acil yardim netsiz kaldim

ya bi fikri olan yokmu arkadaslar
  • @Hotel California

Ben laptopa 2800 verdim amacım oyun oynamak olsa idi 300 tl ucuza monster alırdım bu seri sadece oyun oynamak için almak isteyenler için monster serisi daha mantıklıdır bunu belirtmek için söyledim lakin ben burada kimse sunu alın yada bunu alın diyemem.

Bu kadar para verip oyunları full detay oynamamak almak isteyen arkadaşlar için üzücü olur diye bilinçlendirmek istiyorum, çünkü bu gamer laptopu değil kutusu ve tanıtımları bile ben multimedia olarak iddaalıyım diyor.
  • quote:

quote:

arkadaslar wireless aga baglaniyor fakat net erisimi yok diyor geceden beri baglanamiyorum cepten baglaniyor ayni agdan pc den baglanmiyor hicbir ayarla oynamadim geri yuklemde yaptm ama ayni bilen varsa acil yardim netsiz kaldim

ya bi fikri olan yokmu arkadaslar

burak wireless sürücüsünü kaldır tekrar yüklehttp://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=3&s=352&m=N55SF&os=&hashedid=W3xGx6dTld9bSFY1

• multimedya tuşlarım calısmıyor ne yapmam gerek.driver aradım ama bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: corsario01

multimedya tuşlarım calısmıyor ne yapmam gerek.driver aradım ama bulamadım

Bios guncelle
  • atk driver yok mu? Application olarak da gözükebilir, onu kur düzelir tuşlar.
  • asus n55 sf almayı düşünüyorum vatanda %25 indirim bekliyorum vatandaki bilgisayarda bluray var mı anlamadım ? kasanın touch pad kısmını nedne plastik yapmıslar anladım asus n53 serisi alüminyum daha sık dırıyo sanki =)
  • yaw beyler nolur cevaplayın ben asus n55sf-s1194v aldım.şimdi gta 4 de high a alıom herşeyi. laptop şarjda deilken. batarya var yani sadece. benchmark açıom benchin sonlarına doğru laptop aniden kapanıo.acaba gücü mü yetmio bataryanın nolur cevaplayın ya ekran kartı falan yanmışsa 1 hafta dolmadan deiştirem. tabi her zaman olmuo bu olay ara sıra.kapandıktan sonra da bastığımda açılmıo şarja takıom açılıo sonra şarjdan geri çıkarıom.bi şey olmuyo yine devam ediom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaykay05

yaw beyler nolur cevaplayın ben asus n55sf-s1194v aldım.şimdi gta 4 de high a alıom herşeyi. laptop şarjda deilken. batarya var yani sadece. benchmark açıom benchin sonlarına doğru laptop aniden kapanıo.acaba gücü mü yetmio bataryanın nolur cevaplayın ya ekran kartı falan yanmışsa 1 hafta dolmadan deiştirem. tabi her zaman olmuo bu olay ara sıra.kapandıktan sonra da bastığımda açılmıo şarja takıom açılıo sonra şarjdan geri çıkarıom.bi şey olmuyo yine devam ediom.

Batarya gucsuz kaliyor tabi ki. Nasil beslesin o kadar yuku. Tum parcalar bench'de max. Guc istiyor, gucu alamayinca tak. Yogun guc gerektiren seyleri sadece priz takiliyken yapin. Bir de boyle yaparak pil'in omrune olumsuz katkida bulindunuz.
  • quote:

@Hotel California

Ben laptopa 2800 verdim amacım oyun oynamak olsa idi 300 tl ucuza monster alırdım bu seri sadece oyun oynamak için almak isteyenler için monster serisi daha mantıklıdır bunu belirtmek için söyledim lakin ben burada kimse sunu alın yada bunu alın diyemem.

Bu kadar para verip oyunları full detay oynamamak almak isteyen arkadaşlar için üzücü olur diye bilinçlendirmek istiyorum, çünkü bu gamer laptopu değil kutusu ve tanıtımları bile ben multimedia olarak iddaalıyım diyor.

Bunu alanlarin cogu monster alamadigi icin bunu aliyor aslinda. 2200-2300 tl'de en uygun laptoplardan biri. Ve tabi ki oyun icin aliyorlar.
  • quote:

yaw beyler nolur cevaplayın ben asus n55sf-s1194v aldım.şimdi gta 4 de high a alıom herşeyi. laptop şarjda deilken. batarya var yani sadece. benchmark açıom benchin sonlarına doğru laptop aniden kapanıo.acaba gücü mü yetmio bataryanın nolur cevaplayın ya ekran kartı falan yanmışsa 1 hafta dolmadan deiştirem. tabi her zaman olmuo bu olay ara sıra.kapandıktan sonra da bastığımda açılmıo şarja takıom açılıo sonra şarjdan geri çıkarıom.bi şey olmuyo yine devam ediom.

oyun oyarken şarja tak bırak gta yı ben peste bile donmalar yaşadım bataryada oynanmıyor
  • Arkadaşlar bu laptopda doğru ekran ayarı nasıldır.Aldığımdan beridir düzeltirim diye önemsemedimde kaldı bu böyle.Masaüstünde simgelerin altında yazılar okunmuyor en kötüsü.Yazılar minicik.İlk fotoğrafda olduğu gibi tam geniş sayfa değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likapa_53 -- 2 Aralık 2011; 17:12:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: likapa_53

Arkadaşlar bu laptopda doğru ekran ayarı nasıldır.Aldığımdan beridir düzeltirim diye önemsemedimde kaldı bu böyle.Masaüstünde simgelerin altında yazılar okunmuyor en kötüsü.Yazılar minicik.İlk fotoğrafda olduğu gibi tam geniş sayfa değil.

kardeş ctrl ye basılı tutup mousenin tekerini oynat. bu explorenin yazı boyutunu büyütür. masaüstündeki yazılar içinde şunu yap masaüstünde sol tıkla kişiselleştir-sol altta görüntü(display) var gir.yazı boyutunu orta(medium) al. spr oluo. tabi 1920 ye çekcen çözünürlüğü

• beyler hoparlörden cızırtı geliyor ,sizdede oluyor mu ,
  • ne tür bi cızırtı hep mi gelio yoksa arada bir mi biraz açar mısın??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: likapa_53

Arkadaşlar bu laptopda doğru ekran ayarı nasıldır.Aldığımdan beridir düzeltirim diye önemsemedimde kaldı bu böyle.Masaüstünde simgelerin altında yazılar okunmuyor en kötüsü.Yazılar minicik.İlk fotoğrafda olduğu gibi tam geniş sayfa değil.

kardeş ctrl ye basılı tutup mousenin tekerini oynat. bu explorenin yazı boyutunu büyütür. masaüstündeki yazılar içinde şunu yap masaüstünde sol tıkla kişiselleştir-sol altta görüntü(display) var gir.yazı boyutunu orta(medium) al. spr oluo. tabi 1920 ye çekcen çözünürlüğü

Hocam sağol sayfa yakınlaşıyor ama yazılar yine karınca gibi.Ayrıca kayıt olmuyor o şekilde sayfayı kapayınca başa sayfada gene aynı.
    2.de aynen söylediğiniz yere baktım yazı boyutu orta çözünürlüğü 1920 ye çekecen dediğin bende en yüksek 1920/1080 de şuan.

• assasins revelations oynayan arkadaş varsa performansın nasıl oldugunu yazabilir mi acaba
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.