Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus n56dp 2.el Orjinal Laptop Adaptörü (ANKARA) Satın Al 11 Kasım 2017 16:29 1 1 Asus n56dp 2.el Orjinal Laptop Adaptörü (ANKARA) Uzun lafın kısası: 2. El orjinal, ortalama 5 yıllık ASUS adaptör 50 lira, elden, Ankara.Uzun laf :Merhaba,Benim eskiden bir laptopum vardı, aşağı yukarı 5 yıl önce felan alınmış olan laptopun modelihttps://www.asus.com/us/Laptops/N56DP/specifications/Laptopu satmıyorum. Laptoptan geriye kalan bir harddisk, bir de şarj adaptörü kaldı. Harddiski kendim kullanıyorum. Şarj adaptörü satılık.Adaptör yukarıda attığım linktekiOutput :19 V DC, 4.74 A, 90 WInput :100 -240 V AC, 50/60 Hz universalyazan orjinal laptopla beraber gelen adaptördür. Işığı mavi olanlardandır. Yeşil olanların yerine ya da başka bir adaptörün yerine kullanılabilir mi bir fikrim yok. Yukarıdaki output değerlerine ve giriş in büyüklüğüne göre anlıyorsanız sizin bileceğiniz iş.-Fiyatı 50 liradır.-Eşya 2. eldir ve bol bol kullanılmıştır, eskimiştir, ama çalışmasında hiç bir sıkıntısı yoktur.-Yan tarafında yapıştırılmış barkod kağıdı zamanla yırtıldı gitti.-Kablonun üzerinde kabloyu bağlayacak bir cırt cırt var mıydı yok muydu hatırlayamıyorum ama şu an olmadığı kesin :D-Herhangi bir yerinde temassızlık ve benzeri yok. Almadan evvelde laptopunuzu getirirseniz istediğiniz gibi deneyebilirsiniz. Malum 1 yıldan fazladır bir kenarda duruyor deneyecek bir eşyam yok.-Fatura, garanti vesaire neyin yoktur, ama deneyebilirsiniz, kurcalayabilirsiniz.-Satış sadece Ankara için geçerlidir, elden işlem yapılacaktır, CEPA ya da KENTPARK alışveriş merkezlerinden birinde buluşabiliriz. Çünkü yolum sık sık oralardan geçiyor.Denersiniz, seversiniz, sevmezsiniz. Almak size kalmış.Hakkımda: Düzenli bir donanımhaber kullanıcısı değilim, öğrenciyim, bahsi geçen adaptörle kullandığım laptopla ilgili bir soru sormuşum burda vaktiyle, postumu ve söylenilen tarihleri doğrulaması açısında buraya linkini bırakıyorum, sakın nekrolamayın :Dhttps://forum.donanimhaber.com/amd-islemci-ve-2-belki-1-amd-ekran-karti-sorusu--70238684Bir sorunuz vesaire varsa yorum bırakabilirsiniz. Bu başlığı mail adresinden takip etmeye çalışacağım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus n56dp 2.el Orjinal Laptop Adaptörü (ANKARA)