Şimdi Ara

ASUS N56VM-VZ Kullanıcıları Paylaşım ve Bilgi Platformu (497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.269
Cevap
76
Favori
498.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klavye ışığı sorunu yaşayan arkadaş var mı? Kasadaki ASUS ışığı yanıyor fakat FN+F3/4 işlevsiz kalıyor, klavye ışıklarım yanmıyor. Çözümü aradım ama bulamadım, bilen arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih_lee

Klavye ışığı sorunu yaşayan arkadaş var mı? Kasadaki ASUS ışığı yanıyor fakat FN+F3/4 işlevsiz kalıyor, klavye ışıklarım yanmıyor. Çözümü aradım ama bulamadım, bilen arkadaş var mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_98474078/tm.htm
    Bu konu buyurun.
  • Beyler klavye ışığının çalışmaması konusunda yardımcı olacak arkadaşlar, "*bilinmezlik* adlı arkadaşın verdiği link altında önerilerini yazarlarsa çok makbule geçer.
  • klavyemin f1 tuşu iç mekanizması kırılmış yerine oturmuyor nereden bulabilirim acaba arkadaşlar :( :( :(
  • bu serinin s4016v verisyonuna sahibim, win7 kurulu olarak gelmişti. win7 varken windows oturum açma esnasında şifre girerken klavye ışığı aktif oluyordu. şu an win8.1 kullanıyorum maalesef artık şifre girerken klavye aydınlatması aktif edilemiyor. regedit üzerinden bi yerden değiştirileceğini tahmin ediyorum ama ne kadar araştırdıysam bulamadım. bu konuda bilgisi olan var mı?
  • İyi günler arkadaşlar. Yaklaşık 6-7 aydır durup dururken çok garip bir şekilde bilgisayarı yeniden başlatamama sorunu yaşıyorum. Yani yeniden başlat dediğimde bilgisayar kapanıyor ondan sonra açık görünüyor fakat ekrana birşey gelmiyor power tuşuna basılı tutup kapatıp tekrar başlatmam gerekiyor. Bir de fan temizliğini tek başımıza nasıl yapacağız fana erişim normal kullanıcı tarafından sağlanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMXX1

İyi günler arkadaşlar. Yaklaşık 6-7 aydır durup dururken çok garip bir şekilde bilgisayarı yeniden başlatamama sorunu yaşıyorum. Yani yeniden başlat dediğimde bilgisayar kapanıyor ondan sonra açık görünüyor fakat ekrana birşey gelmiyor power tuşuna basılı tutup kapatıp tekrar başlatmam gerekiyor. Bir de fan temizliğini tek başımıza nasıl yapacağız fana erişim normal kullanıcı tarafından sağlanabiliyor mu?

Hocam sökmek için önce aşağıdaki videoyu seyredin isterseniz.Eğer zor gelmezse kendiniz sökün.

GenTechPCyoutube
    Asus N56V Disassembly Guide
    http://www.youtube.com/watch?v=VC_GLPNtn2I

• Fana erişim kolay bu modelde. En azından hplerdeki gibi ekranı bile çıkarmak zorunda kalmıyorsunuz. Ama daha önce yapmadıysanız tavsiye etmem. İkinci olarak da bu notebook şu konuda çok iyi tasarlanmış; içeriye toz almama. Bu yüzden tozlanmıyor içi, eğer sökmeye niyetlenen olursa kaliteli bir termal macun alsın ki söktüğüne değip,sıcaklık değerleri arasında fark olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklasik 3 defa söktüm birlestirdim daha önce deneyimimde yoktu sorusu olan sorabilir fan temizliği ve macun hakkında

• N56VZ klavye ışığı yanmayıpta çözebilen arkadaş olursa bana dönerse çok sevinirim. Birkaç mesaj yukarda duruma el atmaya çalıştık ama başaramadık, farklı denemelerde işe yaramadı beklemedeyim arkadaşlar.
  • Arkadaşlar n56vz bilgisayarımın paneli kırıldı daha önce değiştiren, bilgisi olan yada nerden alabilirim tavsiyesi olan var mı?
  • 8.1 e güncelleme yaptım .Sonra bazı uygulamalarda bulanıklık sorunu yaşadığım için bilgisayarımın metin ve diğer öğelerinin çözünürlüğünü değiştirirsem bu sorunu aşarım diye düşündüm ama şuan çok pişmanım .%100,%125 ve %150 diye gidiyor opsiyonlar ve ben %125 yapınca klasörler , yazılar falan gözüme çok küçük geliyor %150 yapıncada çok büyük geliyor .orjinal ayarlara dönmemin bir çaresi var mıdır? Birde sizin bilgisayarlarınızdaki orjinal değer nedir ?

Edit:düzelttim sonunda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 8 Kasım 2014; 11:35:39 >
  • Nvidia gpu sunu çalıştıran oyunlarda bir süre sonra resimdeki hatayı alıyorum.Belli bir düzeni yok.Oyunu açtıktan saatler sonra da olabiliyor bir kaç dakika sonra da.HD400 ile oynadığım oyunlarda bu sıkıntı yok.Nvidia driver ını sildim tekrar yükledim sıkıntı devam ediyor.Windows 8.1 kullanıyorum şu anda.Bu problem hakkında bilgisi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaanna -- 10 Kasım 2014; 18:34:42 >
  • semih_lee S kullanıcısına yanıt
    Meraba hocam benim pcnin ışığı yanmiyordu sonra sürücü sildim ve en son sürücüyü kurdun olmadı sonrasında eski bir sürücü kurdum restart ettim oldu bi deneyin bence ve Asusun sitesindekini once deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnsln

Arkadaşlar n56vz bilgisayarımın paneli kırıldı daha önce değiştiren, bilgisi olan yada nerden alabilirim tavsiyesi olan var mı?

Arkadaşlar ekran sorununu çözdüm gençteknoloji diye bir siteden aldım İstanbul'da tamir işi yapıyorlar galiba. Sağolsunlar dedikleri gibi Samsung 156HT02-B01 aynı kalitede mat ekran yolladılar 275 tl ye aldım. bilgi olarak bulunsun. ilerde ihtiyacı olan olursa diye. iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaanna

Nvidia gpu sunu çalıştıran oyunlarda bir süre sonra resimdeki hatayı alıyorum.Belli bir düzeni yok.Oyunu açtıktan saatler sonra da olabiliyor bir kaç dakika sonra da.HD400 ile oynadığım oyunlarda bu sıkıntı yok.Nvidia driver ını sildim tekrar yükledim sıkıntı devam ediyor.Windows 8.1 kullanıyorum şu anda.Bu problem hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Yok mu bu problemin bir çözümü?Cihazdan soğudum resmen.

• quote:

quote:

Nvidia gpu sunu çalıştıran oyunlarda bir süre sonra resimdeki hatayı alıyorum.Belli bir düzeni yok.Oyunu açtıktan saatler sonra da olabiliyor bir kaç dakika sonra da.HD400 ile oynadığım oyunlarda bu sıkıntı yok.Nvidia driver ını sildim tekrar yükledim sıkıntı devam ediyor.Windows 8.1 kullanıyorum şu anda.Bu problem hakkında bilgisi olan var mı acaba?

asusun sitesindeki sürücü sürümünü denedin mi ? Benim iş yerindeki pc de de aynısı oluyordu sürücü güncelledim daha olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnsln

quote:

quote:

asusun sitesindeki sürücü sürümünü denedin mi ? Benim iş yerindeki pc de de aynısı oluyordu sürücü güncelledim daha olmadı.

Olmadı bir format atıp tekrar dene

• Vaanna kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sistemden nvidia sürücülerini tamamiyle kaldırın yine aynı hatayı alıyorsanız 377.60 sürçüşü size yaramamış demektir yenisi çıkana kadar bir önceki sürücüyü kurun.
  • Daha önce format atmıştım format çözmedi.Windows u güvenli modda başlatıp nvidia ya dair ne varsa temizledim bilgisayardan.Şimdi tekrar kuruyorum bakalım ne olacak

Teşekkürler cevaplarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaanna -- 26 Kasım 2014; 23:39:01 >
  • 
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.