Şimdi Ara

ASUS N56VM-VZ Kullanıcıları Paylaşım ve Bilgi Platformu (495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.269
Cevap
76
Favori
498.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: welowis

Bilgisayarin yazilari acayip kucuk gelmeye basladi, cozunurlugu degistirdigimde de bugulanma gibi degisik bir goruntu buyume orantisiz gibi geliyor gozume. Oneriniz nedir? Ne yapmaliyim? Ayri bir monitor mu alayim?

çözünürlükle oynamayın, ekranın doğal çözünürlüğü 1920*1080 olduğundan farklı çözünürlükte yazıları resimleri vs biraz bulanık görebilirsiniz.

çözünürlüğü değiştirdiğiniz ayarların olduğu pencerede "yazıları ve diğer öğeleri daha büyük veya daha küçük yapın" gibi bir ibare olacak, ona tıklayın. gelen sayfada DPI değerini %125 yada %150 yapabilirsiniz.

• Cok tesekkur ederim deneyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar nerdeyse hiç kullanmadıgım asus n56 vz laptobumu maddi sıkıntımdan ötürü satıyorum almayı dusunenler kesinlikle baksın

1780 Tl sadece
  • Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır Windows 8.1'e geçmek istiyorum, teknik kısımdan çok anlamadığım için sorun çıkmaması için bekledim, şuan geçsem bir sorun yaşar mıyım, önerir misiniz ? Ve işin saçma tarafı yeni bir sürüm çıkıyor deli gibi cebelleşiyoruz uyumlu olsun diye neden tamamen uyumlu bir şekilde çıkmıyor ?
  • arkadaşlar benim sıkıntım usb belleğe kopyalama yaparken 4 mb civarın da kopyalama yapıyor yine bilgisayara atarken de aynı sıkıntı mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richards Covers

arkadaşlar benim sıkıntım usb belleğe kopyalama yaparken 4 mb civarın da kopyalama yapıyor yine bilgisayara atarken de aynı sıkıntı mevcut

Usb'nin marka modeli, versiyonu nedir?

Bende bi tane toshiba, bi tane de sandisk cruiser blade var. Sandisk süründürüyor, aşırı yavaş. Toshiba gene iyi. Usb3.0 harddisklerde ise 50mb üzerinde bile çıkıyor. Başka usb bellek ya da harddisk ile denemekte fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: Richards Covers

arkadaşlar benim sıkıntım usb belleğe kopyalama yaparken 4 mb civarın da kopyalama yapıyor yine bilgisayara atarken de aynı sıkıntı mevcut

usb belleğin okuma / yazma hızı düşüktür, pc ile alakalı olacağını sanmıyorum
  • eski usb belleklerde sıkıntılı atıyor
  • arkadaşlar bu öndeki ışıklardan (pil göstergesi, capslock falan) lamba resmi olan sürekli yanıyor muydu ? Daha önceden yanmıyordu sanki diye hatırlıyorum ama artık sürekli yanıyor, o ne anlama geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon80

Arkadaslar nerdeyse hiç kullanmadıgım asus n56 vz laptobumu maddi sıkıntımdan ötürü satıyorum almayı dusunenler kesinlikle baksın

1780 Tl sadece

hocam pm attım
  • Merhaba arkadaslar bugun itibari ile sarj kablosunun bilgisayara baglanan ucu calismiyor ya da bilgisayarin sarj girisi calismiyor. Onceleri yine temessizlik oluyordu belli pozisyonlarda tutunca sarj ediyordu ama simdi tamamen gitti. Mecbur servise vericem artik. Ayni sikintiyi yasayan arkadaslar var mi yardimci olabilecek?

• SSD takıp format attığımdan beri batarya dayanma süresi 1/3'e indi. Acaba bununla ilgili yapmam/kurmam gereken bir şey var mı? Nasıl eskisi gibi olur?
  • win 8 modellerinde sürücü dvd si çıkıyor mu ?
  • asus n56-vz 12gb ram modeli 2.200 istiyorum iletisim icin 53757560
    sahibinden ilan kodu 175444844
  • Laptopu ilk aldığım zamanki performansı alamıyorum. 2 ay önce takılmayan oyunlar takılmaya başladı. Bilgisayarımı nasıl test edebilirim donanımsal sorun olup olmadıüını anlamak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: absent10

Laptopu ilk aldığım zamanki performansı alamıyorum. 2 ay önce takılmayan oyunlar takılmaya başladı. Bilgisayarımı nasıl test edebilirim donanımsal sorun olup olmadıüını anlamak için?

Bende n56vz kullanıcısı olarak ayni sorundan muzdaribim. + çok ısınmaya başladı, asus servisi fan temizliği için ne kadar ücret talep eder?

• Fifa 14 ü açtım yine 2. maçta takılmalar başladı. Isı değerleri bunlar normal mi?
     ASUS N56VM-VZ Kullanıcıları Paylaşım ve Bilgi Platformu
  • absent10 A kullanıcısına yanıt
    Çok fazla. Ben 90 olunca oyunu kapatıyorum korkup İşlemci kısma uygulayabilirsin diye düşünüyorum.
  • İşlemci kısma işe yarıyor çok işlem gücü istemeyen oyunlarda fifa pes gibi.

Geçen hafta aksa n.stor hdd adaptör almışım bugün 5 dakika da taktım çok kolay oldu harici disk i dışarda kuyruk gibi gezdiriyordum çok güzel oldu tek parça.Blurayi de attım bir kenara cd olayları bitti artık bence.gerekirse takarım.:D
  • Arkadaşlar 250 gb samsung evo ssd aldım. HDD yi çıkaRtıp N56VZ pcme ssd'yi takmak istiyorum. HDD'yi de DVD ROMu çıkartıp oraya alcağım hdd caddy diye bi apartla HDDyi bağlamak istiyorum. SSD ye sıfırdan windows kuracam. Bunu evde ben tek başıma yapabilirim demi ? nelere dikkat etmem lazım. bi de bu uyumludur demi benim asusla ?

• 
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.