Şimdi Ara

ASUS N56VM-VZ Kullanıcıları Paylaşım ve Bilgi Platformu (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.269
Cevap
76
Favori
498.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

N56VZ bilgisayarıma Windows 8.1 kurmuştum bir süre önce, ancak epeydir Asus'un sitesinde Windows 8.1 için olan driverlar eksik gözüküyor. Windows 8 için olanları indirip kurmakta bir sakınca var mıdır ya da başka herhangi bir önerisi olan var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.
  • pc tv bağlantısı yapıyordum fllm izlemek ve ya oyun için,bu gün hdmı bağlantısı bir türlü yapamadım, kabloyu takınca hiç bir hareket olmuyor,hdmı girişinde bir sorun mu var acaba.
  • Arkadaşlar, ben de araştırmalarım sonucu Asus n56vz s4402h 16 gb li modelini aldım. Win8 önyüklü olarak geldi sorum windows 8.1 e ücretsiz güncelleme gösteriyor, fakat okuduğum kadarıyla sürücü problemi ya da uyku moduna geçme problemi yaşayanlar olmuş, şu anki durum itibariyle ne durumdadır? Win 8.1 halihazırda kullanan varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim. Bu arada bilgisayarı güç seçeneklerinden ayarlamama rağmen bende de zaten uyku moduna girmediğini farkettim. Win 8 ile ilgili bir durum mudur bu? Yapmam gereken ekstra bir şey var mıdır?

Bu arada bilgisayarın performansı ve özellikleri bakımından son derece memnunum bir laptopa göre çok iyi gerçekten... 15.6 inch bir notebook a göre normal ağırlıkta olsa da biraz daha hafif olsa iyi olurmuş tabi ki :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 12 Temmuz 2014; 20:32:54 >
  • Kabloyu taktıktan sonra sağdaki panelden Cihazlar / İkinci Ekran / Yalnızca İkinci Ekran yolunu izlediğiniz takdirde sorununuz çözülebilir.
  • arkadaşlar bende asus n56 vz var bi problem oldu ekran değişecek dendi değişti ama sanırım fullhd yerine hd ekrn koymuşlar nerden anlarim ben fullhd mi yoksa hd mi olduğunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çamurşevket kullanıcısına yanıt
    Masaüstüne sağ tıklayın Ekran Çözünürlüğü ne tıkladıktan sonra "1920 x 1080" gelip seçebiliyorsanız sorun yok demektir. Farkedersiniz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: be.amazing

http://rweverything.com/download/ RWPortable güncel sürümünü indirip ACPI / MSDM yolunu izleyerek lisans anahtarınızı öğrenebilirsiniz.

Teşekkürler hocam bu şekilde buldum. Ancak format attığımda serial'i kabul etmiyor bir bilginiz varmıdır konu ile ilgili ?.

Asus'a sorduğumda cihazı gönderirsem recovery kurulumu yaparak ilk haline getirebileceklerini söylediler.
  • Nwnx kullanıcısına yanıt
    Yüklediğiniz Windows sürümünün, ilk haldeki sürüm ile aynı olması gerekir. Yani elinizdeki lisans anahtarı Windows 8 Single Language içinse bilgisayarınıza yine Windows 8 Single Language yüklemelisiniz.
  • beyler elinde orjinal n56 adaptörü olan yazılı tarafının fotografını çekebilir mi?
  • lucadrisx kullanıcısına yanıt
    Aynısından almak için mi soruyorsunuz? 19V 6.32A uygun uçlu adaptör işinizi görür. Üniversal olanlar da var, 120w diye satılanlar (ki 19x6.32'ye tekabül eder) uygundur. İşi sağlama alayım, kalitesine güvenmem derseniz de 150w alabilirsiniz.

• Bilgisayarin yazilari acayip kucuk gelmeye basladi, cozunurlugu degistirdigimde de bugulanma gibi degisik bir goruntu buyume orantisiz gibi geliyor gozume. Oneriniz nedir? Ne yapmaliyim? Ayri bir monitor mu alayim?

• Merhaba arkadaşlar benim N56VZ bilgisayarım var. Yaklaşık 1.5 sene önce aldım. Şimdiye kadar hiçbir sorun yoktu ancak 2 haftadır şöyle bir sorunum var ekranın alt kısmında bir dalgalanma farkettim özellikle de sorunu daha iyi anlayabilmek için powerpointten sayfa rengini açık gri yapıp tam ekran yapınca çok hafif bir dalgalanma göze çarpıyor ekranın alt tarafında ama onun dışında film izlerken nette gezerken vs kesinlikle fark edilmiyor. Sizce sorun panelden mi kaynaklanıyor yoksa format atsam düzelir mi? Eğer panelden kaynaklı ise daha garantim dolmadı bedava panel değişimi yaparlar mı?
  • Arkadaşlar ssd ve ram alıcam bu sefer kararlıyım , tavsiyeleriniz var mı ? direkt link varsa atabiirmisiniz
    http://www.hepsiburada.com/liste/kingston-valueram-8gb-1333mhz-ddr3-notebook-ram-kvr1333d3s9-8g/productDetails.aspx?productId=bd300034&categoryId=47 bu ram mesela nasildir ?

bide laptopun tam sürümünü nereden ögrenebilirim ? N56V yazıyor sadece üzerinde 16 gb ram destekliyor diye hatırlıyorum boşuna almayalım .

• Arkadaşlar bilgisayarıma kurtarma bölüntüsünü kullanarak format atacağım. Windows’u sadece birinci bölüntüye kurma işleminde ''D'' diskine dokunulmuyor değil mi? Sadece işletim sisteminin kurulu olduğu ''C'' diskine kurulum yapılıyor, ''D'' diskindeki veriler aynen kalıyor şeklinde anladım da ben, doğru mudur? Daha iyi anlaşılması için ekran görüntüsü de koyuyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Not: Kullanım kılavuzunun kurtarma bölüntüsü ile ilgili bölümünü arka planda bilerek açık bıraktım.

ASUS N56VM-VZ Kullanıcıları Paylaşım ve Bilgi Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnaSua -- 21 Temmuz 2014; 5:58:32 >

• Arkadaşalar merhaba; ASUS N56VZ laptobumun recovery yanlışlıkla sildim.Bana gönderebilecek olan var mı?Yardımlarınızı acil bekliyorum.Saygılarımla;
  • DnaSua kullanıcısına yanıt
    Hocam kurtarma bölüntüsü ile cihazınızı sıfırlarken size sorar, tüm bölüntüleri mi yoksa sadece Windows'un kurulu olduğu bölüntüyü mi sileyim gibisinden, tüm aşamaları dikkatlice okuyup ilerlerseniz sorun yaşamazsınız. Ancak her ihtimale karşı verilerinizin yedeğini tutmak iyidir.
  • Arkadaşlar n56vz yi alalı 1.5 yıl oldu. Batarya artık 30 dk da bitiyor ve uyarı vermeden bilgisayar kendini kapatıyor uykuya beklemeye fln almıyor. Garanti bataryayı değiştirir mi? Daha kötü olmasını mı beklemeliyim?
    Teşekkürler.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Paylaştığım ekran görüntüsünde görüldüğü gibi Windows'un kurulu olmadığı yerel disk ''D'' için de birincil bölüm isimledirilmesi yapıldığı için ben de birinci bölüntüyü silerken acaba yerel disk ''D''yi de siler mi diye düşündüm. Ancak dediğiniz gibi düşünüyorum ben de, teşekkür ederim tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

Arkadaşlar ssd ve ram alıcam bu sefer kararlıyım , tavsiyeleriniz var mı ? direkt link varsa atabiirmisiniz
    http://www.hepsiburada.com/liste/kingston-valueram-8gb-1333mhz-ddr3-notebook-ram-kvr1333d3s9-8g/productDetails.aspx?productId=bd300034&categoryId=47 bu ram mesela nasildir ?

bide laptopun tam sürümünü nereden ögrenebilirim ? N56V yazıyor sadece üzerinde 16 gb ram destekliyor diye hatırlıyorum boşuna almayalım .

16 ram takabilirsin 1600mhz al

http://www.hepsiburada.com/liste/kingston-8gb-1600mhz-ddr3-notebook-sodimm-ram-kvr16s11-8/productDetails.aspx?productId=bd301528&categoryId=47

Uyumludur dimi bu bizim makineyle ? Ssd de onerirmisin 128 gb yeterli

• Merhaba n56vz de fifa 14 ve pes 13 te full hd çözünürlükte oynarken 5-6 dakika sonra takılmaya başlıyor fps düşüşü oluyor ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu.Aynı sorunu yaşayan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.