Şimdi Ara

ASUS N56VM-VZ Kullanıcıları Paylaşım ve Bilgi Platformu (493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.269
Cevap
76
Favori
498.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Servis kullanıcı hatası diye ilgilenmedi.
    Orjinali çok pahallı.
    Ne tavsiye edersiniz?
  • scorn kullanıcısına yanıt
    hocam işletim sistemini halletim.
    şimdi laptopu servise götürücem daha doğrusu vatan bilgisayara
    batarya sorunundan dolayı. bir de oyun veya başka bir program filan kullanmadan sadece internette dolaşırken sekmeler çoğaldıkça ,youtube'da şarkı filan dinlerken cpu sıcaklığı 50lerden 60-65 derecelere filan çıkıyor fanda son kadame ses filan geliyor. tam bilmiyorum da sıcaklık değerleri normal galiba da fan kendini iyi hissettirmeye başlıyor.
    şimdi benim işlemler fan bakımı bataryası filan toplamda tahmini kaç gün sürer tahmininiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorn

quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil Giresun

Tekrardan sorayım, cihazın fanlarını temizlemek için ne yapabiliriz? Kasayı açmak mümkün değil sanırım. Cihaz bir yıllık, garantisi duruyor. Kompresörle hava mı tutayım, napayım sizce?

Servise verebilirsiniz.
    Süpürge ya da komptesör ile kısa aralıklarla tutup temizleyebilirsiniz.
    Eliniz yatkın ise söküp trmizleyebilirsiniz. İz bırakmazsanız, kırmazsanız servis anlmaz.

Teşekkürler cevabınız için, muhtemelen servise vereceğim.
    Cihazı 13 ay önce aldım, 11 ay daha garantisi var. Fakat faturasını bulamıyorum. Kutunun içinde "notebook garanti kart" duruyor, ama içinde hiçbir şey yazmıyor, ne bir isim, ne de bir tarih. Sadece cihazın modeli ve SN-CN'si etiketlenmiş.
    Şimdi benim garantim geçerli mi, geçersiz mi?

Fanları temizlettirmeyi düşünüyorum, dehşet toz var içinde çünkü muhtemelen. Garanti dahilindeyse ücret alırlar mı? Garanti dahilinde değilse bakarlar mı, ya da ne kadar ücret alırlar? Dışarıda 80 lira istediler Fan temizliği + termal macuna, sizce bu nasıl?

İzmir'deki Asus Yetkili Servisi hakkında bilgisi olan var mı? Birileri cevaplayabilirse çok makbule geçer, teşekkürler.

• Ben geçen gün içini açtım 2 senelik n56vz yi. Ben de açmadan önce dehşet toz vardır diye düşünüyordum çünkü ramlerin üstü bile toz içindeydi. Açtıktan sonra baktım ki işlemcinin hava çıkışlarında çok çok az toz vardı ki temizledikten sonra da sıcaklıklar değişmedi.

Bilgisayarın alt yüzeyinde işlemci fanının doğrudan hava çekebileceği bir delik yok bu yüzden fazla toz toplamıyor olabilir. Sıcaklıklar max. 90 derece civarı ise boşuna para vermeyin derim.
  • Yeşil Giresun kullanıcısına yanıt
    o paraya kesinlikle değmez, siz rahatlıkla temizleyebilirsiniz.

ama garanti nereden çıkışlı olduğuna bakıp internet üzerinden garanti sorgulama yapabilirsiniz, destech bilişim ya da penta olabilir.
    bunun yanında faturaya ya da garanti kağıdına ihtiyaç yok, direk sadece ürün ile servise gidebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNSF

hocam işletim sistemini halletim.
    şimdi laptopu servise götürücem daha doğrusu vatan bilgisayara
    batarya sorunundan dolayı. bir de oyun veya başka bir program filan kullanmadan sadece internette dolaşırken sekmeler çoğaldıkça ,youtube'da şarkı filan dinlerken cpu sıcaklığı 50lerden 60-65 derecelere filan çıkıyor fanda son kadame ses filan geliyor. tam bilmiyorum da sıcaklık değerleri normal galiba da fan kendini iyi hissettirmeye başlıyor.
    şimdi benim işlemler fan bakımı bataryası filan toplamda tahmini kaç gün sürer tahmininiz var mı ?

Değişir, maksimum 20 gün süresi var ama ben şimdiye kadar bi gaftayı geçtiğini görmedim. Hatta üç gün sonra çıktıı da oldu.
    Ama ücretsiz kargo ile direk asus servise gönderirseniz hızlanır hatta direk elden verirseniz en kısa sürer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bugün saat 4gibi vatana teslim ettim umarım en kısa sürede halledilir. sizide yordum sorularımla, cevaplarınız için tekrardan teşekkür ederim.
  • BNSF kullanıcısına yanıt
    Est. ne yaptık. İnşallah kısa sürede hallolur. Zaten yapılacak işlemler kısa, sıra yoksa çabuk biter işi.

• cihazlarla -pc bluetooth bağlantısı yapamıyorum bir türlü,eşleşme şifrelerini giriyorum tam cihaz pc ye yüklenecekken hata veriyor çözümü nedir bunun (win 8 .1 kullanıyorum)
  • ekmek arası sakız kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yap et orjinalini al..Daha doğrusu servisin verdiği orjinali.Türkiye'de Bilgisayarla satılan adaptörler bildiğin 2. sınıftı... (550 serisinde değişti galiba) Asus'tan aldığın zaman bilg. beraber gelen adaptörü değil daha yassı olan orjinal Asus adaptörü gönderiyorlar. (En azından bana o geldi)....

Niye bunu öneriyorum..Bir kere ciddi şekilde sağlamlık farkı var..İkincisi batarya ömrü değişti bende..Biraz uzadı yeni adaptörle değiştirince.Yeni adaptör dediğimde şu;

Asus PA-1121 Adaptör

• quote:

Orijinalden alıntı: kijiro

Hocam ne yap et orjinalini al..Daha doğrusu servisin verdiği orjinali.Türkiye'de Bilgisayarla satılan adaptörler bildiğin 2. sınıftı... (550 serisinde değişti galiba) Asus'tan aldığın zaman bilg. beraber gelen adaptörü değil daha yassı olan orjinal Asus adaptörü gönderiyorlar. (En azından bana o geldi)....

Niye bunu öneriyorum..Bir kere ciddi şekilde sağlamlık farkı var..İkincisi batarya ömrü değişti bende..Biraz uzadı yeni adaptörle değiştirince.Yeni adaptör dediğimde şu;

Asus PA-1121 Adaptör

Bunu kastediyorsun herhalde hocam?
    Benim kablosu kopan adaptörüm buydu. Asus'tan yenisi almak istesem yine bunu yollayacaklar herhalde?

• quote:

Orijinalden alıntı: kijiro

Asus PA-1121 Adaptör

Hocam böyle bir muadil var;

www.notebookdepo.com
    Object reference not set to an instance of an object.
    http://www.notebookdepo.com/liteon-19v-6-3a-120w-5-5mm-x-2-5mm-notebook-adaptoru

Özellikleri aynı. Sizce alayım mı?

• kijiro K kullanıcısına yanıt
    Bataryanın süre değişmesini anlamadım, etki etmemesi gerek. Sadece eğer amperi yüksek ise hızlı şarj olur, düşükse yavaş olur hatta laptop atabil çalışmaz. Ama başka etkisi olmaması gerek

• Arkadaşlar merhaba, cihazın bataryası yıprandı garanti kapsamına girer mi bu?
  • Arkadaşlar klavye led ışığının rengini değiştirebilir miyiz?
  • Arkadaslar nerdeyse hiç kullanmadıgım asus n56 vz laptobumu maddi sıkıntımdan ötürü satıyorum almayı dusunenler kesinlikle baksın

http://forum.donanimhaber.com/m_94358986/f_//tm.htm#94358986

şubat 2013 de aldım garantili.çok temiz.hiç bir sıkıntım olmadı çok memnun kaldıgım ve herkeze tavsıye edebılecegım fiyat dengı dıger tum laptoplarla kıyaslanamıcak kadar ustun performasnta bir laptop.soze gerek yok zaten bu başlıkta herkez bu laptopu az çok bılıyor.sıfırına gıdıpte para vermeyın arkadaşlar laptobum çok temiz.ayrıca bır laptop fıyatına 3 şey daha hedıye edıcem lınkı ınceleyınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon80 -- 8 Temmuz 2014; 23:55:09 >
  • benim batarya da hata veriyordu x işareti vardı bataryayı değiştirmenizde yarar olabilir yazısı vardı.birde fazla ısınmadan dolayı götürdüm servisine yarın 1 hafta olacak bugun mesaj atmışlar xxx nolu ürününüzün serviste işlemleri devam etmektedir diye. bakalım bataryaya ne diyecekler.
    isterseniz götürün sizde.
    bugun aldım bilgisayarı pili değiştirmişler ama bana 0 pil gibi gelmedi pil kutbunun olduğu tarafın tabanı tozlu, sanki kullanılmış batarya takmışlar gibi geldi.
    ekranda gözüme değişik küçük geldi.1 hafta gözüm diğer pc ye alıştığı için herhalde :)
  • BNSF kullanıcısına yanıt
    Hwinfo ya da hwmonitor üzerinden cycle okuması yapılabiliyor sanırım, ama totali kaç ya da o değer ne ifade ediyor bilmiyorum. Her pilde çalışmıyor da olabilir.
    Rafta beklerken de tozlanabilir. Asıl önemli olan ilk günkü performansı var mı?

tam olarak takip etmedim yüzdesini de tam hatırlayamadım ama sanırsam %30 seviyesine kadar 2 saatin üzerinde dayandı bana iyi gibi geldi.
  • 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.