Şimdi Ara

ASUS N56VM-VZ Kullanıcıları Paylaşım ve Bilgi Platformu (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.269
Cevap
76
Favori
498.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu touchpad'i kapatamıyorum.. Yardım edebilecek var mı? ne kısayol tuşları ne donanım ayarlarından kapatamadım bir türlü. internet yazan birkaç şeyi denedim yine olmadı. bi el atın şu işe
  • Geçen sene yaz aylarında teknosadan n56vz 4402 modelini almıştım.

Modeli kullanan arkadaşlar bilirler subwofer cızırtı problemi mevcut bu modellerde.

Bu cızırtıdan dolayı iki defa servise gönderdim ve sorun yok diye geri göndermişlerdi.

Özellikle ankara servisteki çalışanın,
    "nolacak kullanmadığın zaman subwoferı çıkart sesi duymassınız" gibisinden sözleri beni biraz kızdırdı ve gittim tüketici mahkemesine.

Velhasıl şuan sorun yok dedikleri bilgisayarı iade aldılar ve tüm mahkeme masraflarımıda ödemek zorunda kaldılar.

Mahkeme bu sorunu gizli ayıp olarak değerlendirdi.

Duruşma tarihlerinden dolayı iş biraz uzadı ama olsun.

Sonunda zaferle çıktım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetAlp -- 2 Aralık 2014; 12:28:05 >
  • Arkadaşlar merhaba

Asus un i7 16 gb ram 1TB Hdd 2GB GT 650M win8 tr single olan N56VZ modeli mevcut eğer sizlerden birinde bu modelin recorvery diski (Kendinizin ilk aldığında oluşturduğu kurtarma disk imajı) mevcut ise sizden alabilir miyim şimdiden teşekkür ederim (masrafları ben karşılayacağım tabi ki) elinde mevcut olan ve bana bu yardımda bulunacak olan bana özelden mesaj atabilir veya raiderarm@hotmail.com dan ulaşabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escuridao -- 4 Aralık 2014; 11:46:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAlp

Geçen sene yaz aylarında teknosadan n56vz 4402 modelini almıştım.

Modeli kullanan arkadaşlar bilirler subwofer cızırtı problemi mevcut bu modellerde.

Bu cızırtıdan dolayı iki defa servise gönderdim ve sorun yok diye geri göndermişlerdi.

Özellikle ankara servisteki çalışanın,
    "nolacak kullanmadığın zaman subwoferı çıkart sesi duymassınız" gibisinden sözleri beni biraz kızdırdı ve gittim tüketici mahkemesine.

Velhasıl şuan sorun yok dedikleri bilgisayarı iade aldılar ve tüm mahkeme masraflarımıda ödemek zorunda kaldılar.

Mahkeme bu sorunu gizli ayıp olarak değerlendirdi.

Duruşma tarihlerinden dolayı iş biraz uzadı ama olsun.

Sonunda zaferle çıktım :)

Hayırlı olsun.

• selam arkadaşlar yaklaşık 1.5 yıldır kullandığım bilgisayarıma 3-4 ay önce format atarak w8.1 yüklemiştim performans açısından çok met ededen olunca...yalnız 8.1 den mi yoksa başka bi sebepten mi bilemiyorum eskiden dikkat etmemişde olabilirim belki eskidende böyledir ama şöyle bi sorunum var
    [simage] ASUS N56VM-VZ Kullanıcıları Paylaşım ve Bilgi Platformu[/simage]

HDD kullanımı hep %100 lerde %90 larda en ufak işlemlerde bile bir anda %90a çıkıyor ve resmen uçmasını beklediğim pc de dosyalarda gezerken program kullanırken kasmalar meydana geliyor...sdd kart araştırmaya başladım bu yüzden ama sorun neden bilgim yok konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Architect_24 -- 4 Aralık 2014; 16:08:17 >

• Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de mevcut uzun zamandır 8.1 kullanıyorum. bilgisayar kasılıyor bazen. Kasıldığı durumlarda da HDD hep dediğiniz gibi %90-%100 lerde sorunu galiba SSD almak çözecek bende almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escuridao

Arkadaşlar merhaba

Asus un i7 16 gb ram 1TB Hdd 2GB GT 650M win8 tr single olan N56VZ modeli mevcut eğer sizlerden birinde bu modelin recorvery diski (Kendinizin ilk aldığında oluşturduğu kurtarma disk imajı) mevcut ise sizden alabilir miyim şimdiden teşekkür ederim (masrafları ben karşılayacağım tabi ki) elinde mevcut olan ve bana bu yardımda bulunacak olan bana özelden mesaj atabilir veya raiderarm@hotmail.com dan ulaşabilir

Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek biri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsln

Aynı sorun bende de mevcut uzun zamandır 8.1 kullanıyorum. bilgisayar kasılıyor bazen. Kasıldığı durumlarda da HDD hep dediğiniz gibi %90-%100 lerde sorunu galiba SSD almak çözecek bende almayı düşünüyorum.

kardeş acaba windows 7 de bu oluyormuydu ben pek dikkat etmemiştim kasmalar olmuyordu çünkü fakat 8.1 de oldu yani :/
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Ben cok uzun zamandır windows8 kullanıyorum bilgisayarı kasınca tıkanıyor. 7 yi hatırlamıyorum
  • quote:

Arkadaşlar merhaba

Arkadaşlar kimsede yokmu 4 dvd sadece istediğim :(
  • quote:

Arkadaşlar merhaba

Ya arkadaşlar kusura bakmayın ,birde bu modeli kullanan kullanıcılarından oluşan bir form konusu burası kimse bu recorvery yedeğini almadı dimi hiçbirinizde de yok zaten birinizden bir cevap gelmedi komik????
  • bluetooth da sorun yaşıyorum driverleri yüklememe rağmen bluetooth ayarlarını açamıyorum yani pc de görünmüyor. win 8.1 yüklü bilgisayarda
  • 1 senedir kullanıyorum cihaz çok iyi sıkıntı yaşatmadı şimdiye kadar(n56vz)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_100393325/f_//tm.htm#100393325

asus n56vz mi satıyorum ilgilenenler bakabilir.
  • Selamaleykum arkadaşlar

Ben notebook(n56vz) um çalışır durumdayken bluray okuyucumu elektrik gelmediği için bir kaç kez çıkarıp taktım. Sıradan bi tamirciye gidip içini açtırdıgımda giriş slotlarının oldugu alanda (board ustunde) beyaz renkte bi patlamanın oldugunu gorduk. İyot patlaması gibi bişeyler soyledi. MAglesef fotograf cekmeyi unutup kapattık cihazı. Tamirci bu işin ustesinden gelemeyecegini soyledi.

Soru 1: Cihaz garantiden çıkmış mıdır?
    Soru 2: Oldu ki garantiden çıktı, bu durumu düzeltecek bir tamirat yapabilecek bir yer varmıdır?
  • Arkadaşlar biraz acil öneri lazım.Klavyeye şarap dökuldu biraz ve klavye sapıttı.Şimdi içini açtım ama klavye kısmına ulaşamıyorum.anakartı çıkardım ama mühurlu bir levha var karşımda?

Özet klavyeye nasıl ulaşıp,temizlerim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu touchpad ne yaptım ne ettiysem stabil çalışmıyor.Elantech driverı yükledim kaldırdım sildim vs. yine de değişen birşey olmuyor.Fn f9 da çalışmıyor diğer hotkeyler çalışmasına rağmen
  • Arkadaşlar Windows en sonunda zorla 8.1 e geçti, bluetooth un 2 driverınıda yükledim asus'un sitesinden ama çalışmıyor. Simge geri geldi ama aygıtları göster dediğimde ekran takılıyor bilgisayar ayarlarına dönüyor. Nasıl çözebilirim ?
  • Arkadaşlar 4gb ekran kartlı n56vz modelini kullanıyorum son zamanlarda online oyunlar oynarken bilgisayar sürekli mavi ekran hatası veriyor ve kendini yeniden başlatıyor. Son olarak da MEMORY_MANAGEMENT hatasını almaya başladım. Araştırdığım kadarıyla sorun ramlerde gibi görünüyor. Servise yollasam ramleri değiştirirler mi veya bu hata başka bir şeyden mi kaynaklı sizce ? Garantimin bitmesine 2 ay kaldı, yorumlarınızı bekliyorum.
  • arkadaşlar n56vm rb71 model asus bilgisayarımı satıyorum ilgilenenler için :http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=101151670
  • 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.