Şimdi Ara

ASUS N56VM-VZ Kullanıcıları Paylaşım ve Bilgi Platformu (500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.269
Cevap
76
Favori
498.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim laptop düştü kasası yamuldu. Alt panel ve üst panelin değişmesi gerekiyor. Menteşede de + bir sorun olabilir ama büyük ihtimal paneller kırık olduğundan menteşe de problemli görünüyor olabilir. Alt panel ve üst panel (kasa) değişimi teknik serviste ne kadara mal olur? Ayrıca teknik servis masrafı taksitlendirilebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bildiginsan

Merhabalar herkese iyi günler dilerim.

Ben asus n56vz sahibiyim. Son 1 2 ayda bilgisayarım aşırı derecede ısınmaya başladı soguk havalarda bile. Garantisi de bitti. Ne yapabilirim? önerisi olan varmı yada aynı sorunu yaşayan?

Fanını temizlet. Özellikle (benim gibi) battaniye koltuk kanepe çekyat gibi şeylerin üzerinde kullanıyorsan o fan tıkanmaya başlıyor.Sonrada ısınıyor bilgisayar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kijiro

quote:

Ben asus n56vz sahibiyim. Son 1 2 ayda bilgisayarım aşırı derecede ısınmaya başladı soguk havalarda bile. Garantisi de bitti. Ne yapabilirim? önerisi olan varmı yada aynı sorunu yaşayan?

Fanını temizlet. Özellikle (benim gibi) battaniye koltuk kanepe çekyat gibi şeylerin üzerinde kullanıyorsan o fan tıkanmaya başlıyor.Sonrada ısınıyor bilgisayar.

herhangi bi bilgisayarcıya götürsem yapabilir değil mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kijiro

quote:

herhangi bi bilgisayarcıya götürsem yapabilir değil mi ?

Tabiki. Lakin garantisi dolmadıysa Servis hariç bir bilgisayarcıya yaptırmak garanti dışı bırakır.Yok eğer dolduysa sıradan bir bilgisayarcı yapabilir.Tavsiyem termal macunuda değiştirtmen.Eğer macunu değiştirteceksen bilgisayarcıların kullandığı sıradan macun olmasın. kaliteli bir macun al onu kullansın bilgisayarcı.

• Richards Covers kullanıcısına yanıt
    gidip servisten rma raporunu alacaksınız, sonra golda gidip yeni bilgisayar isteyeceksiniz. Prosedür böyle maalesef, zira bana değişim kararı çıktığında alınan yer laptop satmayı bırakmıştı. Yine de raporu gönderdim, sipariş geçtiler ve tedarikçiden yeni seri alıp bana gönderdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorn kullanıcısına yanıt
    Asus 10 gün içerisin de rapor göndereceklerini söyledi yeni seri ürün derken hocam asus n56vz serisi yoksa ne verirler bana şimdi
    Piyasada n56 kalmadı bildiğim kadarıyla hatta n550jv bile yok. N550jk verebilirler.
    Ayrıca asus şart değil başka model de alabilmeniz lazım. Ama n550jk güzel makinedir. Haswell i7 işlemcili gtx850m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 2 Mart 2015; 11:05:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arca01

Arkadaşlar benim laptop düştü kasası yamuldu. Alt panel ve üst panelin değişmesi gerekiyor. Menteşede de + bir sorun olabilir ama büyük ihtimal paneller kırık olduğundan menteşe de problemli görünüyor olabilir. Alt panel ve üst panel (kasa) değişimi teknik serviste ne kadara mal olur? Ayrıca teknik servis masrafı taksitlendirilebilir mi?

...
    Benim fatura fiyatı ile arasında 1000 tl fiyat farkı var asus almaktan yanayım ben ama bu fiyat farkını nasıl yaparlar golddan alabileceğim başka düzgün birşey yok gold ile görüştüm bana o fiyata i5 vermekten bahsediyor adamlar
    Dolar kuru ve firmaların abzürd zamları sebepli bu fiyat farkı. ben alırken 2250 civarı olan laptop 3000e inerse süper indirim diye geçiyor.

Gold ile anlaşmaya gideceksiniz, muadili olanı verin diye ısrar edebilirsiniz. Para iadesine giderlerse bunun sizin seçiminiz olduğunu bildirmeyi unutmayın, kaçtıkları yollardan biri de budur. O zaman paranı al deme hakları yok, haklı olan sizsiniz, seçim hakkı sizde. Ama zor ve sinir bozucu işlerdir bunlar, ısrarlar kavgaya döner. Kolay gelsin.

Hocam özveri ile cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim.

Bugün asus ile görüştüm işimi gold ile halletmem gerektiğini söyledi öncelikli tercihim ürün değişimi olacaktır. Son secenek olarak para iadesi isteyeceğim gold bana taksit ile almışsın taksit taksit kredi kartına yatar dedi avukat arkadaş ile görüştüm borcunun tamamını ödemişsin hepsini vermek zorundalar dedi. Bakalım sürec nasıl işleyecek 1 aydır git gel uğraşıyorum...
  • Beyler Elinde N56VZ S4255H Modelinin Recovery Cd si olan var mı ? İstanbul içi Özellikle Gelip Elden Alabilmek için. 1 Sene Önce Hdd Arıza Yaptı Gönderdim Servise Hdd Değiştirdiler. Geçen Hafta Fabrika Ayarlarına Bi Döndüreyim Dedim Rec Bölümü Yok. 2013 de Hdd Değiştirdiklerinden Ötürü Rec. Bölümünü Hdd e Atmamışlar. Aradım Servisi Garantisi Bittiğinden Ötürü Ücrete Tabi Diyorlar. Yardımcı Olabilecek Bir Arkadaşımız Var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_GuNeS -- 4 Mart 2015; 17:03:22 >
  • Arkadaşlar ürünüm asusdan değişim raporu almıştır n56vz ve bugün raporu golda gönderdim ürün değişimi için ellerin de aynı ürün yoksa hangi ürünü gönderirler bu konu hakkında bilgisi olan varmı
  • Muadili varsa onu gönderirler yoksa üst modelini göndermek zorundalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_GuNeS -- 4 Mart 2015; 17:02:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZuLeYMaNo

Beyler Elinde N56VZ S4255H Modelinin Recovery Cd si olan var mı ? İstanbul içi Özellikle Gelip Elden Alabilmek için. 1 Sene Önce Hdd Arıza Yaptı Gönderdim Servise Hdd Değiştirdiler. Geçen Hafta Fabrika Ayarlarına Bi Döndüreyim Dedim Rec Bölümü Yok. 2013 de Hdd Değiştirdiklerinden Ötürü Rec. Bölümünü Hdd e Atmamışlar. Aradım Servisi Garantisi Bittiğinden Ötürü Ücrete Tabi Diyorlar. Yardımcı Olabilecek Bir Arkadaşımız Var mı ?

Hangi işletim sistemini istiyorsun?

Eğer Windows 8.1 istiyorsan recovery CD'sine gerek yok. Windows'un kendi sitesinden Windows 8.1 single language sürümünü indir bir CD ye yada usb belleğe yazıp temiz format at.Diğer programları (klavye ışığı için gerekenler gibi) Asus'un sitesinden indir.Sadece işine yarayacakları indirip kurarsın olur biter.

Böylece daha temiz ve stabil bir işletim sistemine sahip olursun.

Windows 8.1 indirme linki:

Asus N56vz driver ve programları:http://www.asus.com/tr/Notebooks_Ultrabooks/N56VZ/HelpDesk_Download/

Bu bilgisayarın bir çok diriver ve programı windows 8 başlığı altında.Önce 8.1'e bak işine yarayanları indir.Eksikleri windows 8 olarak seç oradan indir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kijiro -- 5 Mart 2015; 18:57:44 >

• Eywallah dostum tşk ederim bilgilendirme için.
  • n56vz alt üst kasa lazım üst kasa klavye hariç... Servis gönderir mi ya da başka birisinden bulabilir miyim
  • arca01 kullanıcısına yanıt
    aynı sıkıntıyı bende yaşamıştım 2013 yılında.yaklaşık Alt panel ve üst panel komple değişti.450 lira masraf çıkmıştı ancak teknik servisin masrafları taksitlendireceğini pek sanmıyorum.Ben havale yoluyla ödemiştim.
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere ürünüm değişim almıştı gold şimdi asus n56vz serisi olmadığı için para veya çek vermek istiyor sürekli bende aynı paraya o ürünü alamayacağımı biliyorum üç gündür sinir bozucu görüşmeler devam etti dün bana K555LN-XO079H modelini 600 tl fark ödeyerek alabileceğimi söylediler kabul etmedim bugün en sonunda hakem heyeti ile görüştüm ve son olarak asus ile yeniden temasa geçtim N550JK üst modelini talep ettiğimi oluşan fiyat farkını istemeniz durumun da hakem heyetine başvuruda bulunacağimi bildirdim. Bakalım sonuç bekliyorum yine sizlerle paylaşacağım

• Dun gece usb hdd den win7 yukledim nasil oldugunu bilmiyorum ama yanpis dil secmisim galiba ki sanmiyorum kullanici adi sordugu yerde klavye anlamsiz karakterler basmaya basladi akabinde ben de tekrar vios dan usb hdd sectim f10 a bastim kapanis o kapanis bir daha ekrana hicbir sekilde goruntu gelmedi.guc dugnesine basiyorum klavye isigi yaniyor, hdd calisiyor ama ekrana hic bir sekilde isik ya da yazi gelmiyor. Var mi fikri olan antep de ogrenciyim. Ankara ya mi yollamam gerek?

• 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.