Şimdi Ara

ASUS N56VM-VZ Kullanıcıları Paylaşım ve Bilgi Platformu (503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.269
Cevap
76
Favori
498.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha önce hiç laptop sökmedim, pc aşırı ısınmaya başladı. sanırım fan toz doldu, temizlemek için açmaya yeltenmek istiyorum ama basit midir? temizleyenler yorum yapabilirler mi?
  • beyler laptopa win 8.1 64 sürümü kurdum bütün fn fonksiyonları çalışıyor bir tek klavye ışığı yanmıyor uzun zamandır araştırıyorum denemediğim yöntem kalmadı atk paketlerini güncelledim lütfen yardımcı olun model n56vm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bildiginsan

arkadaşlar daha önce hiç laptop sökmedim, pc aşırı ısınmaya başladı. sanırım fan toz doldu, temizlemek için açmaya yeltenmek istiyorum ama basit midir? temizleyenler yorum yapabilirler mi?

birde soğutucu takınca '' hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi çözüm '' hatası veriyor ve 5-10 dakika sonra kendiliğinden kapanıyor. ne yapabilirim?
  • bildiginsan kullanıcısına yanıt
    Makinenizde ısınma mevcut soğutucunuz toz dolmuş muhtemelen termal macunu da kurumuştur böyle bir makineye etki etmez ve kapanır.Usb çıkışınız soğutucuya yeterli gücü vermiyordur bu hatayı veriyordur.Temizlik yapmanız şart fanı temizlemekle kalmayın işlemci ver ekran kartı çipine de termal macun sürün.Youtube'de video'lar vardır onlara bakabilirsiniz
  • arkadaşlar merhaba ben bilgisayarı temizlemek için açtım ancak videoda kaçırdığım bir yer varmış ve açarken hoparlörün anarkarta bağlı olan kablosu anakarttan koptu nerede ve nasıl tamir olur bilgisayar hastanesine götürdüğümde bana anakartı parçalamışsınız dedi ancak başka bir problem yok bilgisayarda herşey sorunsuz çalışıyor başka bir forumda da tv tamircisi halleder diye bir yorum geldi yardımcı olabilecek varmı çözüm bu olabilir mi biraz tereddüt ediyorum açıkçası
  • carlstr C kullanıcısına yanıt
    Bağlantı yerinden bakırı soyup lehimler işi bilen. Bilmeyen de anakartı değiştir der.
    Kabloyu uzun tutup bir ucunu anakarta lehimlersiniz, bir ucunu da kopan kabloya soketle takar bi kenara sıkıştırırsınız kabloyu. Abartılacak bi durum yok, tamircilerin çoğu maalesef dolandırıcı.

Bilgisayarcı değil de elektronikçiye gidin derim, onlar yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim cevap için
  • Asus N56VZ model laptopum var. Bir gün ethernet kablosu portta sıkışmıştı bende sert bir şekilde çekmiştim portu ve birşeyleri kırdım içerde. Sanırım kablonun içeri girdiğinde sıkışık durması ve connectionı engellememesi için yapılmış küçük bi tutamaçı kırmıştım. Patex le halletmiştim. Ama 1 sene sonra, yani bugün aynı şey yine oldu. Yine sinirlenip çektim ve kırıldı yine. Bende tekrar pattexledim ama bu sefer sanırım tutmuyor artık. Portu yenileme gibi bir şansım var mı? Şimdiden teşekkür ederim
  • Arkadaşlar müthiş bir bilgisayar ya. SSD yükseltmesi yaptıktan sonra çoğu sıfır laptoptan daha hızlı oldu üç yıllık laptop. Kasası da taş gibiymiş. Hala her oyunu oynuyorum, ağır render alabiliyorum. Normal kullanımda da gayet hızlı. Maşallah diyelim. Teşekkürler Asus.
  • arkadaşlar touchpad driver konusunda sıkıntı yaşıyorum.Touchpad bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.Hangi driverı yüklediysem tam randıman alamadım.
  • Üst kasanın vida baglantı yerleri kırılmış klavyede iyice kötü oldu ucuza nerden alabilirim

• Merhaba arkadaşlar.ASUS N56VZ s4037v dizüstü bilgisayarımın ekranı zarar gördü.Değişmesi gerekiyor.Garanti süresi ise doldu bilgisayarımın. Aradığım bilgisayar tamircileri hep farklı fiyatlar söylediler.Açıkçası güvenemiyorum bu konuda başkalarına.Diyorum ki ekranı kendim alıp takayım.Panel alırken dikkat etmem gerekneler nelerdir bu durumda?Ve hangi model panel alacağım?

Not:Ankara'dayım.Alabileceğim,önerdiğiniz bir yer varsa yazarsanız sevinirim.

İyi günler.
  • asus n56vz nin DVDRW sürücünün kalınlığı 9.5 mu 12.7 mi?
  • trashopolis kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    12.7mm boyutlarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: scorn

Merhaba,
    12.7mm boyutlarında.

cok tesekkür ederim
  • Arkadaşlar merhaba laptopta bir problem var beyaz renkleri açık mavi gösteriyor gamma ayarlarında problem var muhtemelen yada ben öyle sanıyorum ayarlarını yaptığımda tekrar aynı şekilde kalmaya devam ediyor bu sorun donanımsal olabilir mi ?
  • carlstr C kullanıcısına yanıt
    nvidia'dan yapıyorsanız belki kaydetmiyor olabilir.
    windows renk ayarlaması var, belki o işinizi görür. windows başlarken bir kaç saniye içerisinde rengin ayarladığınız şekle döndüğünü göreceksiniz.

kardeşim kullanmakta, bir kaç denemeden sonra tatminkar renkler elde edebildik. tabi ips olmadığı için ne kadar uğraşılsa da tam gerçeğe ulaşamıyor.
  • Beyler bataryanın normal kapasitesi 57720 mWh 2 yıla yakın hep fişte durduğu için 19835 mWh düşmüş bugünde ss deki gibi uyarı vermeye başladı kalibrasyon falanmı yapayım ?

ASUS N56VM-VZ Kullanıcıları Paylaşım ve Bilgi Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutt453 -- 11 Temmuz 2015; 23:22:03 >
  • Umutt453 kullanıcısına yanıt
    Cidd yıpranma var sizde %60 altına düştüğünde pili değiştirmeniz yararlı olabilir uyarısı verir bu saatten sonra kalibrasyon çok fazla bir değişiklik oluşturmaz ama yine de yapın batterycare programını kurun kendiliğinden pili kalibre edebilir kurulu bulunsun yıpranmayı geciktirir 2 senede bu kadar yıpratmışsınız düzenli kullanmadınız herhalde ben bu uyarıyı 4 sen doldurduğunda aldım.
  • Windows 10 kurdum çok güzel oldu ama klavye ışıklarını yapamadım :( yapabilen var mı ya da uğraşan

Edit: Eski windows 8 sürücülerini kurdum oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comma -- 2 Ağustos 2015; 14:36:36 >
  • 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.