Arkadaşlar yeni almış olduğum win8 yüklü asus n56vz bilgisayarım wireless ile internete girmekte sıkıntı yaratıyor. ilk açıldığında bağlanıyor fakat bir süre sonra kablosuz bağlantı var gözükmesine rağmen internete girmiyor.sonrasında ise kablosuz bağlantı simgesi üzerinde sarı ünlem işareti çıkıyor,bazen kendi kendine bazende bağlantıyı kesip tekrar bağlamadan internete giremiyorum.burada yazan bütün önerileri güncellemeleri denedim fakat olmadı olmadı.bazen heveslendiriyor 15 20 dk bağlantı devam ediyor tamam oldu derken pat diye yine gidiyor.anlayamadım bu sorunu gitti arkadaşlar.bir yol göstericek farklı bir öneri verebilecek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
Bende aldım ama herhangibir problem yok. Teknosa dan mı aldınız ? Direk oraya götürün birşey varsa değiştirsinler
Bu anlık modemden kaynaklanabilir dns hatası verir bende aynı sorunu iş yerindeki modemde enderde olsa yaşıyorum,modemi resetleyince düzeliyor.Sürücüsünü güncelledin mi?
teknosadan aldım bilgisayarı.var bir sorun ama nerede anlayamadım.güncellemede yaptım,zaten günceldi driverleri.kaldırdım tekrar kurdum ama birşey farketmedi.win8den kaynaklı bir problemmi çözemedim aslında.modemdenmi acaba diyorumda bilemiyorum.ilk notebook alışımdı şans işte.aldığım yerdede bir tane vardı zaten.stoklardada kalmamıştır büyük ihtimal.
bugun aldım pc yi herhangi bir problemle karşılaşmadım arkadaşın dedigi gibi modemden olabilir
cm34 kardesim bilgisayarn wireless problemini cözdün mü aynı sorun bende de var arkadasm yanımda inte giriyor ben giremiyrm ama baska bir agda denedik baglandı yani teknosa ya götürsem mi ne yapsam bilemiyorm...
cm34 kardesim bilgisayarn wireless problemini cözdün mü aynı sorun bende de var arkadasm yanımda inte giriyor ben giremiyrm ama baska bir agda denedik baglandı yani teknosa ya götürsem mi ne yapsam bilemiyorm...