Şimdi Ara

Asus N56VZ ile MSI GE70 arasında kaldım, kafayı yiyeceğim, bi el atın lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI GE70 ve Asus N56VZ kullanıcılarının yardımına acil ihtiyacım var Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...

Kullanım amacım; grafik tasarım programları (Corel, Photoshop), film izleme ve internet... Tasarım yaparken kasılmasın, ısınmasın, internette gezerken de teklemesin, hızlı olsun istiyorum... Bütçe 2.000-2.500 TL... Oyun merakım hiç olmadı ama belki bir gün oynayacağım tutar

10 gündür notebook bakıyorum. Tam alacağım notebooku araştırmalarım sonucu tespit ettim (N56VZ-4257) derken bugün Hızlıal'ın MSI kampanyasını gördüm ve hiç aklımda olmayan MSI GE70 i araştırmaya başladım.

Özelliklere gelince ikisi de i7-3630QM işlemcili, ikisi de Full HD, ekran kartları GT 650M...
    Asus N56'nın kasasına bayılıyorum, MSI kasasını ise resimlerde gördüm, açıkçası çok hoşuma gitmedi.
    HDD Asus 1 tb 5400 rpm - MSI 750 gb 7200 rpm
    Ekran Asus 15,6" - MSI 17,3"
    Asus Windows 8 - MSI Freedos
    Fiyatlara gelince;
    Asus Teknosada 2970 liraya satılıyor ama turuncu indirimlerde 2365 liraya düşüyor. (Aralık ayında her hafta sonu fiyatı 2.365 liraya düşmüştü, bu haftasonu alayım dedim, bana inat fiyatı düşürmediler )
    MSI Hızlıal'da Freedosu 2379 tl, Windows 8'lisi 2599

Tüm bu özellikleri göz önüne alırsak Asus şık aliminyum kasası açısından, MSI ise 17,3" ekranı açısından bana cazip geliyor.
    Asusun kalitesi ortada. MSI ile ilgili (kasa-servis vs...) tecrübem ve bilgim yok, bu konuda fikri ve tecrübesi olanların yorumları benim için çok önemli...

• bende ikisi arasında kaldım , mağazada ikisini yanyana görünce kararım asus oldu ....

fazla bi özellik farklı yok zaten...
  • Kesinlikle msi. Birincisi ekran kartı msi'de gddr5, asustaki ise ddr3. Yani msi oyunda her türlü alır. İkincisi ge70'deki ekran boyutu daha büyük. Yüksek çözünürlükte yazı okuyamama sorunu ortadan kalkar ve oyunlarda görsel şölen yaşarsınız. Üçüncüsü ise hdd msi'de daha performaslı. 5400rpm niye koyuyorlar notebooklara hala anlamış değilim. Kasa olayına gelirsek burada asus biraz üstün. Ama kasa elinde kalacak demek değil. Bununla ilgili bir sözüm var: Kasa isterse suntadan olsun, iş kullanıcıda biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

bende ikisi arasında kaldım , mağazada ikisini yanyana görünce kararım asus oldu ....

fazla bi özellik farklı yok zaten...

Nerde gordugunuzu merak ettim msi hicbiryerde yok butun istanbulu aradim msi bizde yok diyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartları arasında ddr5 veya ddr3 olmasının pekde farkı yok ama grafik ve çizim programlarında kullnacağınız için msi ge70'i önerim ekranı daha büyük fhd çözünürlülükte sorun yaşamazsınız ama 15'' ekranda bu sıkıntıları yaşama durumunuz olabilir bunu çizim programlarını kullnan arkadaşların tecrübeleri her nekadar bazıları idare ediyorum sıkıntı olmuyor desede çoğunluk büyük ekrandan yana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.