arkadaşlar 3 gün önce aldım bilgisayarı bir kaç sorunum var yardımlarınızı bekliyorum. 1.si windows 8 hiç hoşlanmadım pcye windows 7 kurmak istiyorum ancak içindeki orjinal recovery bölümünü kaybetmek istemiyorum aı recovery burner kurdum recovery bölümü yok diyor aynı şekilde win8 ile kurtarma sürücüsü oluştur dediğimde de bazı dosyalar eksik bu kişisel bilgisayrda kurtarma sürücüsü oluşturamıyoruz mesajı çıkıyor yani ne yaptıysam yedeğimi alamıyorum. recovery bölümünü silmedim öyle bir şey de yok yani. recoveryi silip win 7 kursam ilerde tekrar win 8 istersem orjinal win 8i nasıl kurabilirim tekrar yardımcı olursanız sevinirim
Bilgisayarı başlatırken f9 a bastiginda kurtarma surucunuz vardir. Ayrica disk yonetiminden gizli partition u gorebilirsiniz. Win 8 i sevmediyseniz acronis diye bir program var onunla yedegini alabilirsiniz yada temiz simgle language iso dosyasi bul. Bios a gomulu olan key`i de bir koseye not edin. Iso ile temiz kurulumda lazim olacaktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Begovic
Bilgisayarı başlatırken f9 a bastiginda kurtarma surucunuz vardir. Ayrica disk yonetiminden gizli partition u gorebilirsiniz. Win 8 i sevmediyseniz acronis diye bir program var onunla yedegini alabilirsiniz yada temiz simgle language iso dosyasi bul. Bios a gomulu olan key`i de bir koseye not edin. Iso ile temiz kurulumda lazim olacaktir.
F9 A BASARAK AÇTIĞIMDA EKRANDA MAVİ WİNDOWS LOGOSU ÇIKIYOR AMA HEMEN ARKASINDAN NORMAL WİNDOWS AÇILIYOR KURTARMA İLE İLGİLİ BİRŞEY ÇIKMIYOR DİSK YÖNETİMİNE BAKINCA GİZLİ PARTİTİON VAR YANİ SİLİNME YOK. SANIRIM ACRONİSE BAKACAĞIM BU ARADA BİOSA GÖMÜLÜ KEYİ NASIL GÖREBİLİRİM
quote:
Orijinalden alıntı: bsenocak
quote:
Orijinalden alıntı: Begovic
F9 A BASARAK AÇTIĞIMDA EKRANDA MAVİ WİNDOWS LOGOSU ÇIKIYOR AMA HEMEN ARKASINDAN NORMAL WİNDOWS AÇILIYOR KURTARMA İLE İLGİLİ BİRŞEY ÇIKMIYOR DİSK YÖNETİMİNE BAKINCA GİZLİ PARTİTİON VAR YANİ SİLİNME YOK. SANIRIM ACRONİSE BAKACAĞIM BU ARADA BİOSA GÖMÜLÜ KEYİ NASIL GÖREBİLİRİM
Buradaki linkten programı indirebilirsiniz. Ayrıntılı anlatım için http://8.enpedi.com/2013/01/biosa-gomulu-windows-lisans-anahtar.html Bu adresi ziyaret edebilirsiniz. Silinmemişse bios tan fast boot kapatarak deneyin birde 1 kere bastığınızda olmayabilir açılırken bir kaç kez basın.