Şimdi Ara

ASUS N56VZ Mac OSX ML Kurulumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selam arkadaşlar ekran kartı önemli degıl de wireless driveri sorunu düzeldi mi ? Ayrıca benim Windows 7 ile beraber mac kullanabilme şansım nedir n56vz de ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ua_raul kullanıcısına yanıt
    Wireless için çözüm yok. Bir adet usb wifi almanız lazım.
  • bir tane usb wi fi vardı evde onu taktım. aygıt yöneticisinde USB portuna takılı olarak wifi aygıtını görüyor ama ağ kurulumunda wi fi hala pasif görünüyor . Mac OS x konusunda uzman değilim hatta bugün uğraşmaya başladım iş için gerekli olduğu için. bende kurulu olan OS X 10.8.5. Acaba bunu son sürüm olan 10.9 a nasıl yükseltirim? ayrıca aygıt yöneticisinde USB Hub bölümünde Kamera yı da görüyor ama kamera da çalışmıyor. acaba bu problemleri nasıl düzeltebilirim?
  • ua_raul kullanıcısına yanıt
    Bir adet usb wifi almanız lazım derken yanlış ifade ettim sanırım. Mac osx desteği olan usb wifi gerekiyor ve hepsinde mac osx desteği olmuyor.
    Öncelikle işiniz için lazımsa, tavsiyem gerçek bir mac üzerinde çalışmanız. Bu hackintoshlarda ne kadar donanım uyumu olsa da sorunlar çıkabiliyor. Mesele laptopu şarja taktığınız 10 seferin 1'inde bilgisayar donabiliyor ve restart yapmak zorunda kalıyorsunuz. Bu gibi şeyler çalışmanızı gerçekten olumsuz etkileyebilir.

Asus n56vz'ye hangi yöntemle yüklediniz 10.8.5'i ? Normal güncellemeden sonra bazı kext değişikliğiyle sorun çözülebiliyor ama biraz uğraştırıcı. Tavsiyem bilgilerinizi yedekleyip, sıfırdan 10.9 kurulumu yapmanız.
  • yukarıda anlatılan yöntemle kurulumu yaptım. sıfırdan 10.9 kurmak için bir anlatım sayfası bulamadım. acaba bir link var mı kurulumu anlatan?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.