Şimdi Ara

ASUS N56VZ-S4225D Notebook Stoklara gelmiş (önceki model 4220D idi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
11.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PreS06

4GB ram az.16gbli versiyonunu satışa çıkarırlarsa alırım 1 tane.

Edit.Çıkarmışlar ama 3250 lira

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8636

Dün 3250 liradan satışa çıkarmışlardı bugün 2700 liraya çekmişler fiyatı

• @serpantin cevaplar için teşekkürler.

nova ile görüştüm önerdiğiniz model perşembe yada cuma gelecek dediler, inş hayırlısı olur.
  • iki modelde stokta var şuan bakabılırsınız.. Win 8 li modeli de gelmiş ama iki model arasındaki fiyat farkı bıraz fazla geldi bana

Asus N56VZ-S4225D i7-3630QM 2.4Ghz 4GB 1TB 2GB VGA 15.6

http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-N56VZ-S4225D-i7-3630QM-24Ghz-4GB-1TB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu221648.html

Asus N56VZ-S4255H i7-3630QM 2.4Ghz 16GB 1TB 2GB VGA 15.6 Windows 8

http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-N56VZ-S4255H-i7-3630QM-24Ghz-16GB-1TB-2GB-VGA-156-Windows-8-Notebook-pmu221647.html

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsheitan

iki modelde stokta var şuan bakabılırsınız.. Win 8 li modeli de gelmiş ama iki model arasındaki fiyat farkı bıraz fazla geldi bana

Asus N56VZ-S4225D i7-3630QM 2.4Ghz 4GB 1TB 2GB VGA 15.6

http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-N56VZ-S4225D-i7-3630QM-24Ghz-4GB-1TB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu221648.html

Asus N56VZ-S4255H i7-3630QM 2.4Ghz 16GB 1TB 2GB VGA 15.6 Windows 8

http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-N56VZ-S4255H-i7-3630QM-24Ghz-16GB-1TB-2GB-VGA-156-Windows-8-Notebook-pmu221647.html

Arkadaşlar iki cihaz arasında 400 tl fark var

+ Blue-ray +16 gb ram + windows 8

Blue-ray film alıp izleyecek haliniz yok . Ram alıp takarsınız sorun çözülür işlemciyi indirip kurun ne istiyorsanız olay bu kadar basit bu kadar fark vermem ben freedos bekliyordum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VALİ VLAD -- 7 Kasım 2012; 18:18:55 >

• bazı sitelerde 8 gb ram yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: burba

@serpantin cevaplar için teşekkürler.

nova ile görüştüm önerdiğiniz model perşembe yada cuma gelecek dediler, inş hayırlısı olur.

Şuan gelmiş sitede satılıyor ama kritik stok diyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

quote:

@serpantin cevaplar için teşekkürler.

Şuan gelmiş sitede satılıyor ama kritik stok diyorlar..

teşekkürler bilgi için, şuan yurtiçine verdiler benim cihazı inş. hayırlısı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR YENİ MODELLERDE EKRAN PANELLERİ DE DEĞİŞTİ DİKKATLİ OLUN!!!

ASUS N56VZ'NİN ÖNCEKİ 8 GB OLAN MODELLERİNDE PHILIPS-LG EKRAN VAR İDİ, ŞİMDİ SEC314C (SAMSUNG MARKA) OLMUŞ, ARTIK ÖYLE REKLAMLARDA DENİLDİĞİ GİBİ GENİŞ İZLEME AÇILI DEĞİL, SAMSUNG EKRANLAR DÜŞÜK KONTRASTLI VE DAR İZLEME AÇILI OLUYOR.

ALIRKEN PANELİN NE OLDUĞUNU ŞÖYLE ÖĞRENEBİLİRSİNİZ:

DENETİM MASARI -> AYGITLAR -> MONİTOR -> GENELDE SON SEKMEDE BULUNAN DROPDOWN CHOİCE'DAN DONANIM KİMLİKLERİNE BAKIN ORADA PANELİN MODEL KODU VAR. ORADAN MARKASI BELLİ OLUYOR ZATEN.

DİKKAT BU LAPTOBU ÖZELLİKLE RESİM İŞLEMEK, MİMARİ TASARIM VEYA FOTOĞRAF İŞLERİ İÇİN ALMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ VEYA EKRANIN KALİTELİ BİR PANELE SAHİP OLMASINI İSTİYORSANIZ (GÖZ BOZUKLUĞUNUZ VARSA MESELA) SAMSUNG PANELLİ ASUSLARDAN UZAK DURUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmc17

ARKADAŞLAR YENİ MODELLERDE EKRAN PANELLERİ DE DEĞİŞTİ DİKKATLİ OLUN!!!

ASUS N56VZ'NİN ÖNCEKİ 8 GB OLAN MODELLERİNDE PHILIPS-LG EKRAN VAR İDİ, ŞİMDİ SEC314C (SAMSUNG MARKA) OLMUŞ, ARTIK ÖYLE REKLAMLARDA DENİLDİĞİ GİBİ GENİŞ İZLEME AÇILI DEĞİL, SAMSUNG EKRANLAR DÜŞÜK KONTRASTLI VE DAR İZLEME AÇILI OLUYOR.

ALIRKEN PANELİN NE OLDUĞUNU ŞÖYLE ÖĞRENEBİLİRSİNİZ:

DENETİM MASARI -> AYGITLAR -> MONİTOR -> GENELDE SON SEKMEDE BULUNAN DROPDOWN CHOİCE'DAN DONANIM KİMLİKLERİNE BAKIN ORADA PANELİN MODEL KODU VAR. ORADAN MARKASI BELLİ OLUYOR ZATEN.

DİKKAT BU LAPTOBU ÖZELLİKLE RESİM İŞLEMEK, MİMARİ TASARIM VEYA FOTOĞRAF İŞLERİ İÇİN ALMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ VEYA EKRANIN KALİTELİ BİR PANELE SAHİP OLMASINI İSTİYORSANIZ (GÖZ BOZUKLUĞUNUZ VARSA MESELA) SAMSUNG PANELLİ ASUSLARDAN UZAK DURUN.

Yani piyasada olan ya da gelicek bütün n56vz lerde samsung ekranı mı olucak. 16glık modeller için konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stw -- 8 Kasım 2012; 22:57:35 >

• quote:

Yani piyasada olan ya da gelicek bütün n56vz lerde samsung ekranı mı olucak. 16glık modeller için konuşuyorum.

Emin değilim, sanırım 2-4 arası sayıda yeni 16 GB model gelecek. Gördüğüm 1 modeldeydi (teknosada satışa sunulan) söyledim, alırken siz de bakın philips-lg bu sıralar samsungtan daha iyi panel üretiyor.

Ayrıca eğer 8 GB RAM yeter diyorsanız, ve samsung ekranlarla bir sıkıntınız yok ise Samsung chronos 5-9 serilerini (diğer samsung serilerine oranla ekranları daha kaliteli) beklemenizi öneririm. Çok hafifler ve yeterli güçteler, yeni gelenlerde ayrı ekran kartı var.
  • samsung panel hepsine 10 basar, philips panellerde ekran içindeki noktalar belli oluyor gıcık oluyorum samsung da bu yok mesela.
  • quote:

quote:

Emin değilim, sanırım 2-4 arası sayıda yeni 16 GB model gelecek. Gördüğüm 1 modeldeydi (teknosada satışa sunulan) söyledim, alırken siz de bakın philips-lg bu sıralar samsungtan daha iyi panel üretiyor.

Ayrıca eğer 8 GB RAM yeter diyorsanız, ve samsung ekranlarla bir sıkıntınız yok ise Samsung chronos 5-9 serilerini (diğer samsung serilerine oranla ekranları daha kaliteli) beklemenizi öneririm. Çok hafifler ve yeterli güçteler, yeni gelenlerde ayrı ekran kartı var.

geldin ne kafa koydun ne birşey tam almaya karar vermişken nerden çıkardınız bunu arkadaş samsung panelleri nasıl kötü oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sametshn

quote:

quote:

geldin ne kafa koydun ne birşey tam almaya karar vermişken nerden çıkardınız bunu arkadaş samsung panelleri nasıl kötü oluyor

İnanmayın böyle kesinliği kanıtlanmamış söylenti tarzı yaklaşımlara.
    Ayrıca Samsung monitörde ve tv de şuan oldukça kaliteli paneller üretiyor ve dünyada sayılı panel üreticilerinden biridir.
    2007 yılında bu konu ile ilgili bir konu açmıştım burdan bakıp okuyabilirsiniz;

http://forum.donanimhaber.com/m_11733450/tm.htm

• quote:

quote:

Ayrıca Samsung monitörde ve tv de şuan oldukça kaliteli paneller üretiyor ve dünyada sayılı panel üreticilerinden biridir.

Hey Allah'ım yahu, biz yardımcı olalım, insanları doğru yönlendirelim dedik, hemen muhalefete geçtiniz. notebookcheckreview diye yabancı bir site var, orada alıp tüm modelleri inceliyorlar, panel kodlarını ve üreticilerini verip kontrast ve izleme açılarını da söylüyorlar. Bir de birkaç adet rusça site var; oralarda da ayrıntılı bilgiler veriliyor.

Buralardaki tüm verilerden çıkan sonuçlar son 2 senede çıkan Chronos 7 serisi samsungların (15.6 inç olanların) ekranları düşük kontrastlı ve dar izleme açılı. Sadece Chronos 9 series ekranları iyi özelliklere sahip.

Asus da yeni modelinde (sadece teknosada satılan N56VZ-S4257H modeli için söylüyorum bu arada yanıltmayım) samsung ekran kullanmış ve asus n56vz önceki serisini de inceleyen biri olarak kontrast düşüklüğü ve izleme açısı darlığı bariz şekilde belli oluyor. Samsung'un iyi ve geniş ölçekli bir panel üreticisi olduğunu ben de biliyorum, fakat paneller için modelden modele fark var. Kimi zaman ucuza mal etmek için dandik üretim yapıyorlar, bu tür modellere karşı uyanık olun diyorum. Türkiye'deki çoğu insan laptop alırken ekranına pek önem vermiyor, daha çok işlemci ekran kartı ram harddisk-ssd takılıyor. Fakat mantıken tüketici seçimleri gittikçe üreticilerin seçimlerini belirlemeli. Şu an mesela Amerika'daki samsung ve asuslar en kaliteli panellere sahipler. Türkiye'ye o modeller gelmiyor bile. Dandik laptoplara paranızı kaptırmayın. Bilinçli tüketici olun, hatta gidip sorun; niye iyi marka olsa da dandik modelleri (ekran açısından) geliyor diye. Aynı özelliklere sahip yurtdışındaki laptopların ekranları daha kaliteli oluyor.

• Konu önemli. Kesinlikle takip...
  • yarın yazarım benim panelin ne olduğunu, benim için çok sorun değil gerçi görüntü kaliteli olduktan sonra...
  • quote:

yarın yazarım benim panelin ne olduğunu, benim için çok sorun değil gerçi görüntü kaliteli olduktan sonra...

hocam bilgisayarın tam modeli ne yenimi aldınız bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

Hey Allah'ım yahu, biz yardımcı olalım, insanları doğru yönlendirelim dedik, hemen muhalefete geçtiniz. notebookcheckreview diye yabancı bir site var, orada alıp tüm modelleri inceliyorlar, panel kodlarını ve üreticilerini verip kontrast ve izleme açılarını da söylüyorlar. Bir de birkaç adet rusça site var; oralarda da ayrıntılı bilgiler veriliyor.

Buralardaki tüm verilerden çıkan sonuçlar son 2 senede çıkan Chronos 7 serisi samsungların (15.6 inç olanların) ekranları düşük kontrastlı ve dar izleme açılı. Sadece Chronos 9 series ekranları iyi özelliklere sahip.

Asus da yeni modelinde (sadece teknosada satılan N56VZ-S4257H modeli için söylüyorum bu arada yanıltmayım) samsung ekran kullanmış ve asus n56vz önceki serisini de inceleyen biri olarak kontrast düşüklüğü ve izleme açısı darlığı bariz şekilde belli oluyor. Samsung'un iyi ve geniş ölçekli bir panel üreticisi olduğunu ben de biliyorum, fakat paneller için modelden modele fark var. Kimi zaman ucuza mal etmek için dandik üretim yapıyorlar, bu tür modellere karşı uyanık olun diyorum. Türkiye'deki çoğu insan laptop alırken ekranına pek önem vermiyor, daha çok işlemci ekran kartı ram harddisk-ssd takılıyor. Fakat mantıken tüketici seçimleri gittikçe üreticilerin seçimlerini belirlemeli. Şu an mesela Amerika'daki samsung ve asuslar en kaliteli panellere sahipler. Türkiye'ye o modeller gelmiyor bile. Dandik laptoplara paranızı kaptırmayın. Bilinçli tüketici olun, hatta gidip sorun; niye iyi marka olsa da dandik modelleri (ekran açısından) geliyor diye. Aynı özelliklere sahip yurtdışındaki laptopların ekranları daha kaliteli oluyor.

Bilgiyi paylaştığın için teşekkürler.Ekran/görüntü kalitesi benim için 1. kriter durumunda senin bu doğrultuda önerebileceğim başka modeller var mı acaba?

• quote:

yarın yazarım benim panelin ne olduğunu, benim için çok sorun değil gerçi görüntü kaliteli olduktan sonra...

Hocam hangi modeli aldınız siz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PreS06

quote:

Hocam hangi modeli aldınız siz?

s4255h'ı aldım 16gb ram, blu-ray rw olan model.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.