Bir kere sormuştum diğer bir donanım haber başlığı altında (80 küsür sayfa şu aralar orası), LG panel (15.6 inçte ülkedeki en iyi panel şu sıralar) demişlerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: dmc17
quote:
Peki bu modelde Samsung panel mi var yoksa LG panel mi?
Bir kere sormuştum diğer bir donanım haber başlığı altında (80 küsür sayfa şu aralar orası), LG panel (15.6 inçte ülkedeki en iyi panel şu sıralar) demişlerdi.
Bu modeli bulabilirsem alacağım sizin bahsettiğiniz LG panele sahip model bu sanırım
quote:
Bu modeli bulabilirsem alacağım sizin bahsettiğiniz LG panele sahip model bu sanırım
LGD02D9 model olduğu söylenmişti başka başlıkta, almadan önce teşhirde kontrol edebilme imkanına sahipseniz emin olma açısından daha iyi olur.
bu gün gidip teşhir ürünlerine bakaçağım kontrol etme fırsatım olursa bakarım
N56VZ çok güzel ekran olayına bu kadar takılmayın, dell vs gib markalara 10 basar.
Tüm VZ modelleri mat ekran mı yoksa parlak ekran olanda var mı ?
Merhaba. bir sorum olacak. Bu bilgisayardan almaya niyetliyim. Denk geldim. Bu teknosa da bunun küçük kardeşini
biraz kurcaladım. elimle bir tarttım. Görevli beni bilgilendirirken önemli bir sey gösterdi. Bilgisayarın donanım sekmesinden işlemcinin 32 bit olduğunu. Ben ona 3d max, autocad gibi programlar da kullanabilecegimden bahsetmiştim. Bunu yerine bana 64 bit işlemcili i5 ve 128 bit ekran kartı olan:
Buna bakarak i7 nin sanal çekirdeklerine ve zaten 32 bit oldugu için tam verim alamayacağım 16 gb RAM e fazla para vereceğim gibi bir sürü şey söyledi.
Sizce bu ne kadar doğrudur? Kafam çok karıştı.
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: ozansahin
Hepsi mat ekran ama bazılarının paneli LG bazılarınınki Samsung.Eski model N56VZ-4016V'nin paneli yeni modellere göre daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: PreS06
quote:
Hepsi mat ekran ama bazılarının paneli LG bazılarınınki Samsung.Eski model N56VZ-4016V'nin paneli yeni modellere göre daha iyi
Kalite olarak çok fark var mı peki? yeni çıkanların kasasında bazı sorunların giderildigi söyleniyor, rem 16, işlemcisi 3630qm, windows 8 bu özellikler için ekrandan taviz vermeye deger mi?
quote:
quote:
quote:
Kalite olarak çok fark var mı peki? yeni çıkanların kasasında bazı sorunların giderildigi söyleniyor, rem 16, işlemcisi 3630qm, windows 8 bu özellikler için ekrandan taviz vermeye deger mi?
Ben eski modelini bulursam alacağım 16 gb ram gereksiz şu an için.3630QMn'in de 3610dan fazla bi farkı yok.Kasada ne gibi değişiklikler yapılmış orasını bilmiyorum
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben eski modelini bulursam alacağım 16 gb ram gereksiz şu an için.3630QMn'in de 3610dan fazla bi farkı yok.Kasada ne gibi değişiklikler yapılmış orasını bilmiyorum
kasada değişiklik olduğunu ben de bilmiyodum, bilen varsa açıklayabilirse çok iyi olur.
Arkdaşlar bu üründe hangi panal kullanılmış LG mi? Samsung mu? Bide bu fiyata gayet uygun geldi bana önerir misiniz?
ekrana takılmayın güzel ürün oo
Bu aralar win8'e uygun laptoplar üretilmeye başlandığı için yakın gelecekte laptop ekranları dokunmatik olacak büyük ihtimalle, bazı ultrabooklar oldu bile. 1-2 seneye kadar yaygın olacaklar, beklemeyi düşünenler için söyledim.
quote:
Orijinalden alıntı: ngallagher
Merhaba. bir sorum olacak. Bu bilgisayardan almaya niyetliyim. Denk geldim. Bu teknosa da bunun küçük kardeşini
biraz kurcaladım. elimle bir tarttım. Görevli beni bilgilendirirken önemli bir sey gösterdi. Bilgisayarın donanım sekmesinden işlemcinin 32 bit olduğunu. Ben ona 3d max, autocad gibi programlar da kullanabilecegimden bahsetmiştim. Bunu yerine bana 64 bit işlemcili i5 ve 128 bit ekran kartı olan:
Buna bakarak i7 nin sanal çekirdeklerine ve zaten 32 bit oldugu için tam verim alamayacağım 16 gb RAM e fazla para vereceğim gibi bir sürü şey söyledi.
Teşekkürler.
enteresan. adam kalkıp sana intelin en yeni versiyonlarından biri olan i7 li işlemciyi 32 bit olarak göstermiş. sorsaydın ya kardeş madem 32 bit işlemci nasıl 64 bitlik bir işletim sistemi kurulabiliyor diye. seni resmen keklemiş o eleman. büyük ihtimalle yüklü olan işletim sistemi 32 bit bunu işlemci diye yedirmeye çalışmış
quote:
Orijinalden alıntı: dmc17
Bu aralar win8'e uygun laptoplar üretilmeye başlandığı için yakın gelecekte laptop ekranları dokunmatik olacak büyük ihtimalle, bazı ultrabooklar oldu bile. 1-2 seneye kadar yaygın olacaklar, beklemeyi düşünenler için söyledim.
Haklısın, Windows 7 çıktığında HP dokunmatik ekranlı dizüstüler sürmüştü. Ben Asus'dan önümüzdeki yıl ortalarında N56vz seviyesinde, dokunmatik ekranlı bir bilgisayar bekliyorum, şimdilik 3,5 yıllık n51vf 2,66 ile devam edeceğim, önümüzdeki yıl ortasına çıkan yeni modellere bakarım.
quote:
Orijinalden alıntı: akyildizemre
quote:
Orijinalden alıntı: ngallagher
Teşekkürler.
enteresan. adam kalkıp sana intelin en yeni versiyonlarından biri olan i7 li işlemciyi 32 bit olarak göstermiş. sorsaydın ya kardeş madem 32 bit işlemci nasıl 64 bitlik bir işletim sistemi kurulabiliyor diye. seni resmen keklemiş o eleman. büyük ihtimalle yüklü olan işletim sistemi 32 bit bunu işlemci diye yedirmeye çalışmış
Aletin 64 bit olduguna adım gibi emindim. Bana ekran kartını 32 bit olarak gösterdi. GT650M. O an uyanamadım. Acaba 32 bit diye on board olan ekran kartının 32 bitini mi gösterdi? diye düşünüyorum.
8gb rem, 3610qm işlemci var diger özellikler aynı S4257H ile, blurey mi yoksa dvd mi onu ögrenemedim
çok ucuk fiyatlar teknosada
yeni model samsung paneller daha iyi, sırf eski versiyonu övme saçmalığından geliyor. eski işlemci daha iyi, eski panel daha güzel? kime göre neye göre?