Şimdi Ara

Asus N56VZ-S4257H ile igili problemmm acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben başka bir konuya yazmıştım ama çok ilgi toplamadı ve ben de bir konu açmaya karar verdim daha fazla ilgi ve bilgi toplayabilecegim düşüncesi ile. Birkaç tane problemim var N56VZ-S4257H ile ilgili şimdi onları paylaşacağım sizinle umarım bana yardımcı olabilirsiniz.

1)arkadaşlar benim bi problemim var bende de bu leptoptan var ben formatını yüklemesini donanımını teknosada yaptırdım sonra bilgisayar bana geldiğinde açtığımda 3D Photo Viewer diye bi program vardı masa ustunde ona tıkladıgımda birincil ekran kartınız 3D yi desteklemiyor diyodu sonra intel graphics olayını kapattım hep geforce GT 650m kullanıyo artık bılgısayar. acarken de sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır diyorum bakıyorum varsayılan GeForce dogru yaptıgım gibi ama yine de açmıyo teknosaya goturdum sizin bilgisayarda 3D destegi yok ondan acmıyodur dediler ama internette baktım arastırdım var. Neden acmıyor acaba 3d fotografım olmadıgı icin mi bakamıyorum yoksa ek bi cihaz mı lazımdır bunun için GeForce un sitesinden de en son updateini yaptım halbuki yardım ederseniz cok sevinirim teşekkürler.

2)Leptopu aldığımda klavye tuşlarının altında ışıklar vardı videosunda da yanıyodu o ışıklar. Bilgisayarı ilk açtığımda tuşların altındaki bu ışıklar yanıyor önce hemen ama sonra sönüyor bidaha yanmıyor. Yüksek performansa alındığı zaman yanık kalmalı diye biliyordum ben ama başlangıçta yandığının dışında bir daha hiç yanmıyor bu ışıklar bunun nedeni yüksek performans ayarına sahip olmamam olabilir mi?

3)Bide şey sorcam çok konuştum biliyorum ama mesela ben lol oynarken ayarları hep yüksek performans kullanıorm ekran kartında. oyunun içinde de en yüksek grafik kullanıyorum. ama leptop hem biraz fazla ısınıyo hem de fps im sabit değil oyunda. bi 270lere çıkıyo sonra bi anda 60lara düşüyo nedenini anlayabilmiş değilim açıklarsanız çok sevinirim sorularım bu kadar şimdiden çok çok teşekkürler hepinize . Dediğim gibi umarım bana yardımcı olabilirsiniz donanım haber yazarları ve bilgili şahısları sizlere saygım ve sevgim büyüktür

• quote:

Orijinalden alıntı: blizzard_flamers

arkadaşlar ben başka bir konuya yazmıştım ama çok ilgi toplamadı ve ben de bir konu açmaya karar verdim daha fazla ilgi ve bilgi toplayabilecegim düşüncesi ile. Birkaç tane problemim var N56VZ-S4257H ile ilgili şimdi onları paylaşacağım sizinle umarım bana yardımcı olabilirsiniz.

1)arkadaşlar benim bi problemim var bende de bu leptoptan var ben formatını yüklemesini donanımını teknosada yaptırdım sonra bilgisayar bana geldiğinde açtığımda 3D Photo Viewer diye bi program vardı masa ustunde ona tıkladıgımda birincil ekran kartınız 3D yi desteklemiyor diyodu sonra intel graphics olayını kapattım hep geforce GT 650m kullanıyo artık bılgısayar. acarken de sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır diyorum bakıyorum varsayılan GeForce dogru yaptıgım gibi ama yine de açmıyo teknosaya goturdum sizin bilgisayarda 3D destegi yok ondan acmıyodur dediler ama internette baktım arastırdım var. Neden acmıyor acaba 3d fotografım olmadıgı icin mi bakamıyorum yoksa ek bi cihaz mı lazımdır bunun için GeForce un sitesinden de en son updateini yaptım halbuki yardım ederseniz cok sevinirim teşekkürler.

2)Leptopu aldığımda klavye tuşlarının altında ışıklar vardı videosunda da yanıyodu o ışıklar. Bilgisayarı ilk açtığımda tuşların altındaki bu ışıklar yanıyor önce hemen ama sonra sönüyor bidaha yanmıyor. Yüksek performansa alındığı zaman yanık kalmalı diye biliyordum ben ama başlangıçta yandığının dışında bir daha hiç yanmıyor bu ışıklar bunun nedeni yüksek performans ayarına sahip olmamam olabilir mi?

3)Bide şey sorcam çok konuştum biliyorum ama mesela ben lol oynarken ayarları hep yüksek performans kullanıorm ekran kartında. oyunun içinde de en yüksek grafik kullanıyorum. ama leptop hem biraz fazla ısınıyo hem de fps im sabit değil oyunda. bi 270lere çıkıyo sonra bi anda 60lara düşüyo nedenini anlayabilmiş değilim açıklarsanız çok sevinirim sorularım bu kadar şimdiden çok çok teşekkürler hepinize . Dediğim gibi umarım bana yardımcı olabilirsiniz donanım haber yazarları ve bilgili şahısları sizlere saygım ve sevgim büyüktür

sırayla cevaplayayım
    1.notebooktaki ekran 60hz ve 3d görüntü için 120hz ihtiyaç var eğer 120hz ve üstü bir ekrana bağlasanız onlar açılıyor
    2.fn+f4 kısayoluyla açmayı deneyin eğer yine olmuyorsa linkten işletim sisteminize göre seçip adından "ATKACPI driver and hotkey-related utilities" driverını güncelleyin yine olmazsa internetten "atk hotkey" diye aratıp güncel sürümü deneyin hiçbirisi işe yaramazsa servise götürün.ayrıca ışıkların performansla bir alakası yok sadece ekran parlaklığı olarak ışık değişimi söz konusudur performans ayarlarıyla.
    http://www.asus.com.tr/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N56VZ/#download
    3.oyun oynarken fişten oynayın böylece fps kaybınız olmaz daha iyi oynarsınız ve pilinde ömrünü yememiş olursunuz.
    not:nvidia ayarlarını otomatik yapın böylece hem fazla ısınmamış hemde pildeyken pilin ömrünü uzatırsınız

• tamamdır hepsine dikkat edicem çok çok teşekkür ederim
  • arkadaşlar yine ben ve yine bir problemle karşınızdayım (ne kadar problemli oldu demeyin ) leptopu hdmi kablosu ile beko televizyona bağladıgımda malesef şöyle bir problem oldu, leptopun ekranı televizyonun ekranına sığmadı. televizyona baktığımda aşşağıdaki menü görünmüyo kenarlardan da bazı ikonlar görünmüyo. televizyon ekranında daha yakından gösteriyo yaklasık birer cm kenarlardan daha yakın. Benim leptopumdan olup olmadıgını anlamak icin baska bir leptopla denedim arkadasın hp leptopunu da hdmi ile televizyona bağlayınca onunla da öyle oldu. Biraz konu dışı bir soru oldu ozur dilerim ama cevaplayabilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: blizzard_flamers

arkadaşlar yine ben ve yine bir problemle karşınızdayım (ne kadar problemli oldu demeyin ) leptopu hdmi kablosu ile beko televizyona bağladıgımda malesef şöyle bir problem oldu, leptopun ekranı televizyonun ekranına sığmadı. televizyona baktığımda aşşağıdaki menü görünmüyo kenarlardan da bazı ikonlar görünmüyo. televizyon ekranında daha yakından gösteriyo yaklasık birer cm kenarlardan daha yakın. Benim leptopumdan olup olmadıgını anlamak icin baska bir leptopla denedim arkadasın hp leptopunu da hdmi ile televizyona bağlayınca onunla da öyle oldu. Biraz konu dışı bir soru oldu ozur dilerim ama cevaplayabilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler

sadece televizyona görüntüyü verdiğinizde de sorun varmı ?yani notebook ve televizyonda görüntü olunca çözünürlükler aynı olmadığı için butür sorun oluşturabilir ama sadece televizyonda görüntü varken aynı şekil sorun varsa ve başka notebookta da bunu yapmıyorsa sizin notebook sorunlu ama öbür notebooklada sadece televizyona verince sorun varsa muhtemel televizyonda sorun vardır
    ama sadece televizyona verince sorununuzun düzeleceğinden eminim

• merhaba, bende asus aldım yeni n56vz-s4257 ama 3ds max cok takılıyor. Daha bir ay olmadı alalı ve bana 3ds max icin en iyisi bu diye önerildi. normal daha bir salon cizerken bile cok takılıyor. Bazı forumlarda okudum windows 8 yuzunden olabilicegi yazıyordu. Bilgisayarın özellikleride epey iyi, ama gercekten kafayı yemek üzereyim. Kullandıgım 3ds max free trial kendi sitesinden indirdim. 2013 yükledi. Nolur bilen biri varsa bana yardımcı olsun!!! cok zor durumdayım.
  • Merhaba arkadaşlar

Asus-N56VZ-S4400D modelini aldım.Tahminimce HDD'den gelen bir tık tık sesi var ve bu yüzden bilgisayar açılırken yavaş açılıyor.Bir ara böyle sorunlarla karşılaşan arkadaşların olduğunu görmüştüm.Bunun bir çözümü var mı,yardımcı olursanız sevinirim ?
    Alalı 2 gün oldu. Free-dos olarak aldım ve windows 7 yükledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.