Şimdi Ara

Asus N56VZ S4400D 16GB Notebook oyunda ısınma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus N56VZ S4400D- 16GB ram-İ7-3630QM -nvidia gt 650m 128bt 4gb paylaşımsız. özellikleri bu olan bilgisayarı 1 hafta önce aldım. aşağıdaki ısı değerleri oyunda çok fazla geldi. bu normal mi? özellikle sniper gw 2 oynarken ki sıcaklık bilgisayara zarar verir mi ? fan alsam bu sorunu çözebilir miyim? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

normal kullanımda sıcaklık cpu:55 grafik işlemcisi gpu:43 hgst( ne olduğunu bilmiyorum) :36

Sniper Ghost Warrior oynarken sıcaklık cpu:70 grafik işlemcisi gpu:65 hgst :36

Sniper Ghost Warrior 2 oynarken sıcaklık cpu:85 grafik işlemcisi gpu:75 hgst :36

oyunları full ayarlarda oynuyorum ve SGW 2 oynarken çok ısınıyor. bu özellikteki bilgisayarda bu tarz oyunları oynarken bu kadar ısınması normal midir? bilgisayara zarar verir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcarc85 -- 17 Haziran 2013; 15:25:29 >

• Degerler gayet iyi hatta normalin altinda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    Sniper Ghost Warrior 2 oynarken sıcaklık cpu:85 grafik işlemcisi gpu:75 hgst :36 derece

burada 85 dereceyi görüyor.bu ekran kartına yada cpu ya zarar vermez mi? ileride bir yerde sorun çıkartmasın?
  • bencede süper değerlere sahip birde soğutucu kullansanız nerde çalışmıyor gibi oyun oynanabilir

edir abartı
  • İnternette araştırdım yapmıştım ve sıcaklığın 70 üzerinde olası normal olmadığı yazıyor. bu yüzden sormak istedim umarım sorun çıkmaz (buraya güveniyorum ). 85 dereceyi görünce sanki bilgisayar yanacakmış gibi geliyor da.
  • Cpu ekran karti degil islemcidir
    Ve 85 derece de son derece normal
    Hele ki su yaz gununde

• işlemcinizin max sıcaklık derecesi 105 olması gerek buna göre kıyaslarsanız normal sonuç olarak tüm nimetlerinden yararlanıyorsunuz. 105 dereceden sonrasında laptop kendini kapatacaktır zaten artık tüm sistemlerde korumak için bulunan bir yapı bu işlemciye değil de laptop geneline zarar verir sıcaklık esnemeler baş gösterir işlemciden yana bir sıkıntınız olmaz muhtemelen. Endişelenicek bişey olduğunu sanmıyorum..

Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus N56VZ Klavye Led Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar ısındıktan sonra kasmalar takılmalar oluyor mu.
  • Cpu yüksek performansta max değerde mi kullanıyorsun? Eğer öyleyse soğutması şahane demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

Bilgisayar ısındıktan sonra kasmalar takılmalar oluyor mu.

hayır hiç kasma olmuyor ama sıcaklık biraz fazla geldi. asdw tuşlarının yanında sıcaklığı hissediliyor. çok bi zararı yok ama bir yer yakmayayım diye sormuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Cpu yüksek performansta max değerde mi kullanıyorsun? Eğer öyleyse soğutması şahane demektir

yok cpu %10-20 arası değişiyor oyun oynarken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcarc85

quote:

Cpu yüksek performansta max değerde mi kullanıyorsun? Eğer öyleyse soğutması şahane demektir

Yok onu sormuyor
    İslemci guc yonetiminin ayarlariyla hic oynamadiysan arkadasin dedig gibi orda max 100 ayarlidir
    Sen degistirmediysen

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Orijinalden alıntı: arcarc85

quote:

Yok onu sormuyor
    İslemci guc yonetiminin ayarlariyla hic oynamadiysan arkadasin dedig gibi orda max 100 ayarlidir
    Sen degistirmediysen

yok hiç bir şey değiştirmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.