Arkadaşlar daha 1 hafta önce aldım laptopu fakat anormal birşeyler var. Windows 8 yüklü bilgisayarda fakat dosya kopyalarken veya oyun yüklerken pc adeta donuyor kalıyor. Daha öncesinde samsung laptopum vardı özellikleri bu pc nin 4'te 1'i ama bu kadar donmuyordu. Sorun ne olabilir ?
quote:
Orijinalden alıntı: defectboy
Arkadaşlar daha 1 hafta önce aldım laptopu fakat anormal birşeyler var. Windows 8 yüklü bilgisayarda fakat dosya kopyalarken veya oyun yüklerken pc adeta donuyor kalıyor. Daha öncesinde samsung laptopum vardı özellikleri bu pc nin 4'te 1'i ama bu kadar donmuyordu. Sorun ne olabilir ?
Merhaba bende de S4401H modeli var. Ürünü aldığımda benimde hızı ile alakalı problemlerim vardı. Servise yolladım bir hafta içinde yazılım bios ve driver güncelleyip geri yolladılar şuan iyi durumda. Vakit kaybetmeden servise yollamanızı öneririm.
ALdığım mağazayı aradım ve geri göndermemi istediler kargo ile gönderdim inceleyip gerekirse değiştireceklerini söylediler. Bakalım neler olacak bi farklılık olmazsa servise göndermeyi düşünüyorum. Bu şekilde kullanılmaz çünkü bu bilgisayar.