Merhaba Bu iki laptop arasında kaldım. İç mimarlık işlerinde kullanılacak. Tek fark Ekran kartı gibi görünüyor. Dell'de Adaptörle ilgili sıkıntılar varmış o yüzden çekiniyorum. DELL 7577: GeForce GTX1050Ti ASUS N580VD: GeForce GTX1050
dell in adaptörleri şöyle, adaptör anakarta orjinal olduğunu belli eden bir sinyal yolluyor bu sayede laptop tam performansta çalışıyor.
bir sıkıntı olursa 2 sene içerisinde adaptörün değiştirilir, 5 sene içindede parasını verip yeni adaptör alabilirsin.
bende biraz sıkıntılı olabileceğini düşündüm fakat bir laptopu yan sanayi adaptörle çalıştırmak zaten laptopa zarar verebilecek birşey, inan böylesi daha mantıklı.
çok takıntılıysan 5 senenin dolmasına yakın 1-2 adaptör alırsın yedek, sorun hallolmuş olur :) aldığın üründe tabiki her elektronik gibi 2 sene garantili :)
7577 nin malzemesi biraz dandik geldi bana. klavyesi falan tepkisi plastiği sesi beğenmedim. touchpadi ve monitör kapağı da keza dandik. asusun o modelini yakından inceleyemedim ama muhtemelen daha kalitelidir denemek lazım.