Şimdi Ara

||| ASUS N61JA-JX114V ve ASUS N61JA-240DV KULLANICILARI ||| 104 ÜYE (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.847
Cevap
13
Favori
290.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • scorpion black sesini hiç duymadım daha :)
  • Bende de aynısı var, çok nadir sesini duyduğum oluyor
    Aslında böyle kısık ve sürekli seslere takıntılıyımdır ama pek sorun yaşamadım şu ana kadar.
  • belki çok sesli değil ama 5400 e göre biraz daha sesli
  • O kadar sesli degil ayrica 5400 Rpm dunyanin en ezik seylerinden biri. Benim Macbook Pro 5400 Rpm, Asus daha hizli calisiyor. Scorpio Black farki.
  • inşallah bi problem çıkmaz
  • SSD kullanmak isteyen varsa laptop sata2 uyumluluğu ile birlikte maksimum 240 mb ları görür ahci etkinleştirip bizzat corsair forge gt denedim.
  • Arkadaslar ekranda karisik renklerin cikmasindan kac kisi muzdarip?
    ve bu sorunun ekran kartindan kaynaklandigini dusunen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djakin79

Arkadaslar ekranda karisik renklerin cikmasindan kac kisi muzdarip?
    ve bu sorunun ekran kartindan kaynaklandigini dusunen?

bende de çıkıyor.

çok rahatsız edici sıklıkta değil.
  • Servisteki adam bu serini arizali oldugunu soyledi ve sonunda 3.kez servise gonderdim..
    Yani urunlerin hepsi arizaliysa biz paramizi bozuk bir bilgisayara vermis oluyoruz. Peki bunu bilen Asus bizi kandirmis olmuyo mu? Yani hukuki bir sorun ortaya cikiyo..

• quote:

Servisteki adam bu serini arizali oldugunu soyledi ve sonunda 3.kez servise gonderdim..
    Yani urunlerin hepsi arizaliysa biz paramizi bozuk bir bilgisayara vermis oluyoruz. Peki bunu bilen Asus bizi kandirmis olmuyo mu? Yani hukuki bir sorun ortaya cikiyo..

ispatlamak önemli.

yazılı olarak beyan etse idi bunu kullanabilirdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Servisteki adam bu serini arizali oldugunu soyledi ve sonunda 3.kez servise gonderdim..

ispatlamak önemli.

2 sene sonra biraz zor artık ama ben memnunum ya genel olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

ispatlamak önemli.

2 sene sonra biraz zor artık ama ben memnunum ya genel olarak

bende memnunum genel manada.

• benim laptopun sol menteşe kırılınca servise gönderdim.ekranın değişmesi gerekiyor dediler.ekran olmayınca iade raporu gönderdiler.sonra bimeksten paramı geri aldım.1ay falan bekledim,uğraştım.şubatta olmuştu bunlar.

• (sıfır)MSI 670 ->
    (sıfır)Tosshiba a300 ->
    (takas)toshiba l655 deneyiminden sonra
    dün itibariyle (takas)Asus N61ja aldım, sesi öncek toshibanın çok üstünde ,
    diğerlerinde zor onyadığım biçok oyun bunda sorunsuz

yanlız 18 WOS convoy oyununu diğerlerinde oynayabildiğim halde bunda çalıştıramadım,
    ha bendki asusun adaptörü bayağı ısınıyor, bu normakli, zararı olurmu acaba
    bilen varsa yardım edebilirse çok makbule geçer...

not: beni de ekleyin gurubunuza ltfn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avci26 -- 6 Haziran 2012; 18:25:02 >
  • ADağtörün ısınması gayet normal bir durum. Herkesinki ısınıyor. Bir zararı olmaz .
  • benim pil de ölüydü 10 gün kala değiştirdiler serviste sağolsunlar :) bunun yanında bilgisayarda başka bir sıkıntı var bence, bilmiyorum en başlarda da varmıydı ama mesela opera olsun firefox olsun 5-10 saniyeliğine kilitleniyor ve sonra düzeliyor. sebebini bulamadım bir türlü, hatta pil değiştirdikten sonra orjinal asus diskleriyle c diskini de sıfırladım ama bir değişiklik yok.geçen haftadan beri de 4 gn ram ilavesiyle kullanıyorum yine de aynı sorunla karşılaşıyorum. çok önemli değil kafamı da takmıyorum ama böyle bir bilgisayarda olmaması gerektiğini düşünüyorum. benzer bir olay ile karşılaşan var mı?
  • Bios şifremi unuttum ve acayip kasmaya başladı.
    İlk aldığımda recovery cdlerini vs esgeçtim temiz bir format attım.
    Yalnız biosa koyduğum şifre beni benden aldı götürdü.
    50 lira civarı fatura çıkıyor.
    acaba nerde daha ucuza yaptırabilirim? (faturasını kutusunu vs gösterebilirim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BuRAk-

benim pil de ölüydü 10 gün kala değiştirdiler serviste sağolsunlar :) bunun yanında bilgisayarda başka bir sıkıntı var bence, bilmiyorum en başlarda da varmıydı ama mesela opera olsun firefox olsun 5-10 saniyeliğine kilitleniyor ve sonra düzeliyor. sebebini bulamadım bir türlü, hatta pil değiştirdikten sonra orjinal asus diskleriyle c diskini de sıfırladım ama bir değişiklik yok.geçen haftadan beri de 4 gn ram ilavesiyle kullanıyorum yine de aynı sorunla karşılaşıyorum. çok önemli değil kafamı da takmıyorum ama böyle bir bilgisayarda olmaması gerektiğini düşünüyorum. benzer bir olay ile karşılaşan var mı?

evet bende de oluyor.
  • Bende de oluyor ve aynı şekilde sebebini bulamadım.
  • opera kullanıyom bende açılışta bi donma bendede oluyor biraz bekleyince açılıp gidiyor 3 4 sn :)
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.