Şimdi Ara

||| ASUS N61JA-JX114V ve ASUS N61JA-240DV KULLANICILARI ||| 104 ÜYE (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.847
Cevap
13
Favori
290.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkam17

quote:

Orijinalden alıntı: Dying Fetus

quote:

Orijinalden alıntı: erkam17

Benim fandan acayip ses geliyordu Dvd R dvd yazmıyordu sol mouse pad çalışmıyordu. Çamlıcadaki servise götürdüm 1 gün sonra bilgisayarınız yapıldı diye mesaj attılar. Ama o zaman batarya problemini unutmuştum. Şimdi 10 gün kaldı garantinin bitimine yarın batarya için götürcem inşallah garanti kapsamında değiştirirler. Bir testleri varmış kullanıcı hatası mı ürünün kendi hatası mı anlamak için onu yapıyorlarmış.

hocam normal yeşil sanayi kalem pilleri zaten. değiştirmezlerse pilin üzerindeki yazı plaka şeklinde yapıştırılmış. gidersin elektrikçiye bu pillerden var mı dersin hatta o yapar. maksimum masraf 20 tl

Beleşe varken niye 20 TL veriyiim kardeşim Şimdi oyun oynarken felan çıkartıyorum bataryayı.

Servise götürürken belge olarak sadece garanti belgesinin fotokopisini götürmek yeterli

servis sıkıntı yaratırsa diye demiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim Laptop yalan oldu... Faturası kutudaydı, 1 haftasonra oldu mu diye aradım, fatura çıkmadı dediler, Tekrar gönderin dediler, Bimeksten tekrar istedim ve gönderdim, Laptop geri gönderilmiş olabilir dediler, kargoyu aradım, adınıza bi kargo görünmüyor dediler. napıcam ben şimdi?
  • Olabilir derken ne demek istemişler acaba ?
    Bu servisteki elemanların vurdumduymaz konuşmaları insanı katil eder.
    Ankara yada İstanbul gönderdiğinizi farz ediyorum. Bence devamlı taciz edin hocam.
    Bir yandan da merkezlerine mail atın. Durumu izah edin. Koskoca makine kaybolur mu yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Olabilir derken ne demek istemişler acaba ?
    Bu servisteki elemanların vurdumduymaz konuşmaları insanı katil eder.
    Ankara yada İstanbul gönderdiğinizi farz ediyorum. Bence devamlı taciz edin hocam.
    Bir yandan da merkezlerine mail atın. Durumu izah edin. Koskoca makine kaybolur mu yahu

Servis İstanbuldaki hocam...Salı günü aradım, makine çıkışı mı yapıldı, merkeze mi ne gönderilmiş öyle birşey dedi. Kargoya verilmiş olabilir dedi. Kargo gelirse bize tekrar gönderin dediler. Şuan makinenin nerde olduğunu arıyoruz dedi Kargoyu aradım adınıza bir gönderi yok dediler. Servisi bugün arayacaktım biraz geç hatırladım saat 18 olmuş.. Sabah ararım artık. Bu servis işini düzgün yapamıyor galiba, ilk önce içinden faturası çıkmadı dediler halbuki kargocu faturayı kutunun dışına naylon poşete koyup yapıştırmıştı. Bütün kargocuların yaptığı gibi.. yani düşmesi mümkün değildi. Ama neyseki yenisini çıkarttırıp gönderdim maillle. Garantisi geçti ık mık yapıyorlardı az daha dedim garantisinin bitmesine 2 gün kala gönderdim 1 gün kala ulaştı... Şimdi makine yapılmadan gelirse tekrar göndericem... Garantisi bitmiş olmasına rağmen, ilk etapta işlem yapılmadığı için 2. de yapmaları gerekiyor.... Eğer başka yamuk çıkartmadan makine elime ulaşırsa tamam ama yamuk yaparlarsa bir daha asustan birşey almam.

• Servisle konuştum makine şuan apılıyormuş, sanıyorum başka bir birimde yapılıyor (aradığım yer merkez gibi bir yer). Önümüzdeki haftaiçi gelir dedi...
  • Iyi hadi. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar n61ja kullanıyorum ve pc nin garantisi bitti.hard diskin değişmesi gerekio.7200rpm harddisk alıcam.

sormak istediğim soru ise önceki harddisk teki orjinal işletim sistemimi yeni hard disk e nasıl aktarabilirim ??

yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor88

Arkadaşlar n61ja kullanıyorum ve pc nin garantisi bitti.hard diskin değişmesi gerekio.7200rpm harddisk alıcam.

sormak istediğim soru ise önceki harddisk teki orjinal işletim sistemimi yeni hard disk e nasıl aktarabilirim ??

illede fotokopisi olsun diyosan işletim sistemini 3. parti recovery programlarıla recoverysini alıcan :)
    ama dvdye alınan normal recoverylerle (hani ilk aldığımızda aldığımız) de işletim sistemini taşınabilirsin
  • Yav bu servis nasıl iş yapmış anlamadım. Dediklerimi yapmış ama arka kapağı güzel takmamış, neyse bastırdım oturdu... Birde benim oturum açarken kendi adımda ve parolalı bi kullanıcı hesabım vardı, yeni bi administrator hesabı eklemişler ve benim parolayı kaldırmışlar, Şimdi pc yi açarken 2 tane hesap çıkıyor karşıma, Bunların eklediği administrator hesabını nasıl kaldırabilirim. Hesap sil diye çıkmıyor... galiba farklı yöntemleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

Arkadaşlar n61ja kullanıyorum ve pc nin garantisi bitti.hard diskin değişmesi gerekio.7200rpm harddisk alıcam.

illede fotokopisi olsun diyosan işletim sistemini 3. parti recovery programlarıla recoverysini alıcan :)
    ama dvdye alınan normal recoverylerle (hani ilk aldığımızda aldığımız) de işletim sistemini taşınabilirsin

cevabın için teşekkür ederim.bu recover programları kullanmayı hiç bilmiyorum.3 parti recovery ne hiç anlamadım :).pc yi ilk aldığımızda dvd lere aldığımız recover lar ile harddiske entegre edebiliyomuyuz ?

• quote:

quote:

quote:

cevabın için teşekkür ederim.bu recover programları kullanmayı hiç bilmiyorum.3 parti recovery ne hiç anlamadım :).pc yi ilk aldığımızda dvd lere aldığımız recover lar ile harddiske entegre edebiliyomuyuz ?

ilk aldığın recoveryler ile sadece işletim sistemini taşırsın pc ilk aldığın gün gibi olur. Bunu istiyosan diğerine hiç girmeyelim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

ilk aldığın recoveryler ile sadece işletim sistemini taşırsın pc ilk aldığın gün gibi olur. Bunu istiyosan diğerine hiç girmeyelim :)

teşekkürler :)

• Beyler şu web cam başka program tarafından kullanılıyor şeklinde hata verme sorununu muhakkak yaşayan vardır, arama yaptı nette'de aradım bulamadım, yardımcı olabilecek var mı? baya sıkıntı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kWo

Beyler şu web cam başka program tarafından kullanılıyor şeklinde hata verme sorununu muhakkak yaşayan vardır, arama yaptı nette'de aradım bulamadım, yardımcı olabilecek var mı? baya sıkıntı oldu.

Uzun zamandır bende aynı sorunu yaşıyorum. Ara ara kafasına göre gidip geliyor webcam ama kalıcı bir çözüm bulamadım. Kısacası harici bir webcame ihtiyaç var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mech.Engineer

quote:

Orijinalden alıntı: kWo

Beyler şu web cam başka program tarafından kullanılıyor şeklinde hata verme sorununu muhakkak yaşayan vardır, arama yaptı nette'de aradım bulamadım, yardımcı olabilecek var mı? baya sıkıntı oldu.

Uzun zamandır bende aynı sorunu yaşıyorum. Ara ara kafasına göre gidip geliyor webcam ama kalıcı bir çözüm bulamadım. Kısacası harici bir webcame ihtiyaç var.

geçen skype açtım çalıştı webcam sonra gitti gene nasip :D
  • aynı sorun bende de var.kafasına göre gelip gidio webcam.gittiği zaman pc yi restart ediorm bazen gelio ama kalıcı bi çözüm yok bende de
  • Arkadaşlar benim pilde gitti sonunda bir garantiye göndereyim diyorum ancak internet üzerinden almıştım hangi yolları izlemem gerekiyor bileniniz varsa benimle paylaşırsa gerçekten teşekkür ederim. Bir de kaç günde geliyor ?

Edit: Birde kutusunun içinden laptopu sabitlemek için beyaz köpük çıkmış mıydı ? Bende yokta çantasıyla beraber göndersem ne olur ?(Hasar almaması için kutunun içinde sabit değil.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Play Hard -- 13 Temmuz 2012; 0:44:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

Arkadaşlar benim pilde gitti sonunda bir garantiye göndereyim diyorum ancak internet üzerinden almıştım hangi yolları izlemem gerekiyor bileniniz varsa benimle paylaşırsa gerçekten teşekkür ederim. Bir de kaç günde geliyor ?

Edit: Birde kutusunun içinden laptopu sabitlemek için beyaz köpük çıkmış mıydı ? Bende yokta çantasıyla beraber göndersem ne olur ?(Hasar almaması için kutunun içinde sabit değil.)

iyi sabitle hocam :)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar benim pilde gitti sonunda bir garantiye göndereyim diyorum ancak internet üzerinden almıştım hangi yolları izlemem gerekiyor bileniniz varsa benimle paylaşırsa gerçekten teşekkür ederim. Bir de kaç günde geliyor ?

Göndermekten vazgeçtim sanırım ya ramazan gelince ne yaparım ben evde otur otur. Neyse zaten hep fişte kullanıyorum pile de pek ihtiyaç yok aslında.

• quote:

quote:

quote:

Göndermekten vazgeçtim sanırım ya ramazan gelince ne yaparım ben evde otur otur. Neyse zaten hep fişte kullanıyorum pile de pek ihtiyaç yok aslında.

valla ben yolladım 2 haftada geldi pil falan değişti işte :D

geçen fanı çıkarıp temizledim mütiş faydası oldu tavsiye ederim :)

• 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.