Şimdi Ara

||| ASUS N61JA-JX114V ve ASUS N61JA-240DV KULLANICILARI ||| 104 ÜYE (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.847
Cevap
13
Favori
290.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapabileceğimiz bir şey yok o zaman belki de sade bir windows sürümü ile düzelebilir, denemek gerek :)
  • arkadaşlar asusun vidalarında garanti etiketi yok ama ben yinede sorayım.garanti süresi içinde arkasını açıp temizlerken garanti dışı kalıyormu?

ayrıca laptop içindekini orjinal fandan nasıl bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsubasa.

arkadaşlar asusun vidalarında garanti etiketi yok ama ben yinede sorayım.garanti süresi içinde arkasını açıp temizlerken garanti dışı kalıyormu?

ben açtım temizledim zaten garanti etiketi yok o kapakta
  • Arkadaşlar benim laptopun garantisinin bitmesine 6 gün kaldı. Yarın servise vermeyi planlıyorum.. 2 yıldan beri karşılaştığım tek sorun batarya sorunu. Bataryayı değiştirtcem birde fan temizliği yaptırmak istiyorum. Fan pis mi bilmiyorum ama 2 senedir hiç temizlemedim, dolmuş olabilir...Başka bir sorun yok gibi, sizce başka birşey yaptırmaya, değiştirtmeye filan gerek gördüğünüz şey var mı? Çünkü garantisi biticek, bir daha sorun olursa değiştirtemem, şunuda yaptırt dediğiniz şeyler varsa yazın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

Orijinalden alıntı: Tsubasa.

arkadaşlar asusun vidalarında garanti etiketi yok ama ben yinede sorayım.garanti süresi içinde arkasını açıp temizlerken garanti dışı kalıyormu?

ben açtım temizledim zaten garanti etiketi yok o kapakta

eyvallah kardeşim umarım dediğin gibidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Arkadaşlar benim laptopun garantisinin bitmesine 6 gün kaldı. Yarın servise vermeyi planlıyorum.. 2 yıldan beri karşılaştığım tek sorun batarya sorunu. Bataryayı değiştirtcem birde fan temizliği yaptırmak istiyorum. Fan pis mi bilmiyorum ama 2 senedir hiç temizlemedim, dolmuş olabilir...Başka bir sorun yok gibi, sizce başka birşey yaptırmaya, değiştirtmeye filan gerek gördüğünüz şey var mı? Çünkü garantisi biticek, bir daha sorun olursa değiştirtemem, şunuda yaptırt dediğiniz şeyler varsa yazın...

+1 Ben de haftaya vericem. Benimde 30unda bitiyor vereyim de batarya değişsin diyorum. Arkadaşın dediği gibi öneriler varsa bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Arkadaşlar benim laptopun garantisinin bitmesine 6 gün kaldı. Yarın servise vermeyi planlıyorum.. 2 yıldan beri karşılaştığım tek sorun batarya sorunu. Bataryayı değiştirtcem birde fan temizliği yaptırmak istiyorum. Fan pis mi bilmiyorum ama 2 senedir hiç temizlemedim, dolmuş olabilir...Başka bir sorun yok gibi, sizce başka birşey yaptırmaya, değiştirtmeye filan gerek gördüğünüz şey var mı? Çünkü garantisi biticek, bir daha sorun olursa değiştirtemem, şunuda yaptırt dediğiniz şeyler varsa yazın...

bende mi versem diyorum ama bir sıkıntısı yokken beter etmelerinden korkuyorum.
  • Mouse padin sol tıkına baktırabilirisiniz, menteşelere baktırabilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Mouse padin sol tıkına baktırabilirisiniz, menteşelere baktırabilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar.

Batarya dışında hiçbir sorunum yok aslında. Extra olarak Fan temizlensin yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mouse padin sol tıkına baktırabilirisiniz, menteşelere baktırabilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar.

yazmasanızda listeye genel bir bakım yapıyorlar. gözünüzden kaçan bir hata bile olsa tamir ederler. o konuda asus iyi diyola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

yazmasanızda listeye genel bir bakım yapıyorlar. gözünüzden kaçan bir hata bile olsa tamir ederler. o konuda asus iyi diyola.

Öneri istemişler bende ondan yazdım, yoksa dediğiniz gibi Asus servisi gayet iyiler.
  • buraya tıklayın kingston 4gb ram

arkadaşlar bu adresteki rami (1333MHZ), n61ja 114v laptopa takabilir miyim acaba? 1066 mhz galiba bu modelin uyumlu olur mu?
  • Benim fandan acayip ses geliyordu Dvd R dvd yazmıyordu sol mouse pad çalışmıyordu. Çamlıcadaki servise götürdüm 1 gün sonra bilgisayarınız yapıldı diye mesaj attılar. Ama o zaman batarya problemini unutmuştum. Şimdi 10 gün kaldı garantinin bitimine yarın batarya için götürcem inşallah garanti kapsamında değiştirirler. Bir testleri varmış kullanıcı hatası mı ürünün kendi hatası mı anlamak için onu yapıyorlarmış.
  • Ben servise vereli tam 1 hafta oldu, hiç oldu mu diye mesajda gelmedi... Fatura düzenlenme tarihinin 2. senesine 2 gün kala vermiştim kargoya, 1 gün kala ulaştı yani. garantisinin bitmesine 1 gün kaldı diye yamuk yapmazlar umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkam17

Benim fandan acayip ses geliyordu Dvd R dvd yazmıyordu sol mouse pad çalışmıyordu. Çamlıcadaki servise götürdüm 1 gün sonra bilgisayarınız yapıldı diye mesaj attılar. Ama o zaman batarya problemini unutmuştum. Şimdi 10 gün kaldı garantinin bitimine yarın batarya için götürcem inşallah garanti kapsamında değiştirirler. Bir testleri varmış kullanıcı hatası mı ürünün kendi hatası mı anlamak için onu yapıyorlarmış.

hocam normal yeşil sanayi kalem pilleri zaten. değiştirmezlerse pilin üzerindeki yazı plaka şeklinde yapıştırılmış. gidersin elektrikçiye bu pillerden var mı dersin hatta o yapar. maksimum masraf 20 tl

• Ben de geçen cuma verdim, perşembe alıcam. Pili yazdım,fan temizlensin vs birşeyler söyledim bakalım pili değiştirdiler mi ?
  • pili değiştirdiler ertesi gün iyi servis İstanbuldakilere tavsiyem direk çamlıcadaki servise gitsinler herhangi bi sorun çıktığında
  • Geçen hafta salı günü ups kargoyla servise gönderdim bilgisayarı. Az önce arayım dedim servisi notebookun durumunu öğrenmek için. Garanti belgesi yok, faturası yok dediler bana.. dedim nasıl olmaz, faturasını kutunun içine atmıştım, garanti kağıdı diye ufak bi belge vardı onuda koydum, Salak kargocu benim faturayı kutunun içinden alıp dışına yapıştırmıştı, dedim düşmüştür o zaman. Garanti belgesi diye fotokopili bi kağıt göndermişsin dediler bende içinden ne çıktıysa onları yolladım dedim. (ediT: az önce çantasında garanti belgesi kartını unuttuğumu gördüm) neyseki fatura ile olur dediler. Garantisiz 245 tl ücreti varmış. İstemediğiniz için yapılmadı dedi, bende bana bilgi verilmedi dedim. Garanti kapsamında yapılması için bana faturayı çıkarttırın tekrar gönderin yapalım dediler şimdi onunla uğraşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 21 Haziran 2012; 15:10:57 >

• Bugün almaya gittim, pili halletmişler anakart değişmiş ayet memnunum Kısıklı'daki servise elle teslim edin hemen hallediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dying Fetus

quote:

Orijinalden alıntı: erkam17

Benim fandan acayip ses geliyordu Dvd R dvd yazmıyordu sol mouse pad çalışmıyordu. Çamlıcadaki servise götürdüm 1 gün sonra bilgisayarınız yapıldı diye mesaj attılar. Ama o zaman batarya problemini unutmuştum. Şimdi 10 gün kaldı garantinin bitimine yarın batarya için götürcem inşallah garanti kapsamında değiştirirler. Bir testleri varmış kullanıcı hatası mı ürünün kendi hatası mı anlamak için onu yapıyorlarmış.

hocam normal yeşil sanayi kalem pilleri zaten. değiştirmezlerse pilin üzerindeki yazı plaka şeklinde yapıştırılmış. gidersin elektrikçiye bu pillerden var mı dersin hatta o yapar. maksimum masraf 20 tl

Beleşe varken niye 20 TL veriyiim kardeşim Şimdi oyun oynarken felan çıkartıyorum bataryayı.

Servise götürürken belge olarak sadece garanti belgesinin fotokopisini götürmek yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkam17 -- 22 Haziran 2012; 22:33:03 >

• 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.