Şimdi Ara

||| ASUS N61JA-JX114V ve ASUS N61JA-240DV KULLANICILARI ||| 104 ÜYE (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.847
Cevap
13
Favori
290.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakalım aldığım yere mesaj attım kabul ederlerse 120 ve daha fazlasıyla değiştirebilirim.

Bu arada HDDden SSD ye aktarım için hangi programları kullanacaksınız.
  • meteor88 kullanıcısına yanıt
    Şuan mevcut hdd 320 gb ve dolu sayılır gelen ssd ye win 8 kurmayı düşünüyorum.Kopyalama için forumda konular olması lazım bunlardan biri:http://forum.donanimhaber.com/m_39667216/tm.htm
  • hort olsun bari.kız arkım el koydu vaioda bu konforu yakalayamıyorum dön asusummm
  • Samsung Evo 120gb ssd taktım,asus 21.5" monmitöre bağladım bizim laptop oldu cavar herkese öneririm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

bende çalışmadı

win7 x64 ultimate sp1

Batman de falan performans artışı varmış baya
    Son driverlar neden olmuyor ki

Ekran kartı driver güncelleme sorunu yaşayanlar okusun!!!

Belki biraz geç olacak ama bu sorunu tam 2 senedir çekiyordum artık bıktım denemediğim windows 7 sürümü kalmadı hepsinde aynı ne ekran kartı guncellenebılıyor ne dijital sürücü imzası sorunu bitiyor ne o bitiyor ne bu bitiyor , sureklı sorun vardı makınede.Ilk aldıgımda oyle degıldi catır catır ekran kartı update ını yapıyordu , oynuyorduk oyunları.Geçen windows 8.1 i deniyeyim dedim tek kelimeyle sorunsuz windows 7 kullanırken ekran kartını guncelleyemedıgım ıcın oyunda ultra mode a bıle alamıyordum grafıklerı hata verıyordu.Ayrıca son surum catalyst ıde yuklemıyordu yukleyınce masaustune gelırken sıyah ekranda kalıyordu.Windows 8.1 de boyle bı sıkıntı yok 13.12 kurdum çatır çatır oynuyorum oyunları , update de ettım gereklı drıverları kendı ındırdı.Yalnız catalyst 13.12 yi windows u update etmeden ındırın kurun cunku update ederken otomatık drıver yukledıgı ıcın bıze mobility 5000 surumunu yukluyo ama bız 5700 surumlu olanı kullanıyoruz dolayısıyla en basta update le yukleyınce drıverları benım makıne de sıkıntı oldu arada sırada kendı kendıne kıtlenıyordu sonra reset atınca kalıyordu sıyah ekranda sımdı çok şükür hiç sıkıntı yok.Dijital imza sürücü sorunu felan hepsi bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 5 Nisan 2014; 15:01:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

bende çalışmadı

win7 x64 ultimate sp1

Batman de falan performans artışı varmış baya
    Son driverlar neden olmuyor ki

Ekran kartı driver güncelleme sorunu yaşayanlar okusun!!!

Belki biraz geç olacak ama bu sorunu tam 2 senedir çekiyordum artık bıktım denemediğim windows 7 sürümü kalmadı hepsinde aynı ne ekran kartı guncellenebılıyor ne dijital sürücü imzası sorunu bitiyor ne o bitiyor ne bu bitiyor , sureklı sorun vardı makınede.Ilk aldıgımda oyle degıldi catır catır ekran kartı update ını yapıyordu , oynuyorduk oyunları.Geçen windows 8.1 i deniyeyim dedim tek kelimeyle sorunsuz windows 7 kullanırken ekran kartını guncelleyemedıgım ıcın oyunda ultra mode a bıle alamıyordum grafıklerı hata verıyordu.Ayrıca son surum catalyst ıde yuklemıyordu yukleyınce masaustune gelırken sıyah ekranda kalıyordu.Windows 8.1 de boyle bı sıkıntı yok 13.12 kurdum çatır çatır oynuyorum oyunları , update de ettım gereklı drıverları kendı ındırdı.Yalnız catalyst 13.12 yi windows u update etmeden ındırın kurun cunku update ederken otomatık drıver yukledıgı ıcın bıze mobility 5000 surumunu yukluyo ama bız 5700 surumlu olanı kullanıyoruz dolayısıyla en basta update le yukleyınce drıverları benım makıne de sıkıntı oldu arada sırada kendı kendıne kıtlenıyordu sonra reset atınca kalıyordu sıyah ekranda sımdı çok şükür hiç sıkıntı yok.Dijital imza sürücü sorunu felan hepsi bitti.

Ben de bugün kurcam 8.1 i hocam da birkaç sorum var,
    Ekran kartı driver'ını direk amd'nin sitesinden mi indirdin?
    Diğer driver'larda sıkıntı oldu mu hiç? (Asus'un sitesinden mi indiriyim yoksa Laptop ile verilen CD'den mi yükleyim sizce?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzytr_1905 -- 11 Nisan 2014; 11:35:11 >

• muzzytr_1905 kullanıcısına yanıt
    Dün akşam herşey iyi giderken bi anda oyunun ortasında oyun kitlendi ve o bahsettiğim siyah ekran çıktı gene bilgisayar açılırken tekrar onar yapıp en baştan driverları kurmak zorunda kaldım ben hayatımda bu kadar sıkıntılı laptop görmedim sanki her parçası kronik sorunlu yemin ediyorum kim bilir niye kitlendi makine gene muhemelen ekran kartının sürücüsünden dolayı kitlendi üstelik amd nin kendi sitesinden autodetect le indirmiştim.Şuraya bak en güncel driverları kullanabilelim diye sureklı sıyah ekran verdıgınde 1-2 saat ayırıp onarma ve sürücü yuklemeyle ugrasıyorum.Eski driverlar desen içime sinmiyo windows 7 ye donsem bu seffer guncel surumler yuklenmıyo bı tek asusun sıtesındekı 2010 tarihli bi sürüm var o çalışıyo.ne yapcagımı şaşırdım 1 sene daha kullanayım laptopun tum parçalarını satıp yeni bi laptop alacagım.bi ara upgrade edeyim dedim laptopu ramdir hdd dir vazgectım yaptıgım maliye degmez idare edip yeni laptop alcam.Size tavsiyem her sürücünün guncel versiyonunu kullanmak istiyorsanız windows 8.1 i kurun sonra update etmeden dırekt amd nın sıtesınden autodeect ıle ekran kartının en guncel versiyonunu yukleyın.Ustune de update edın kalan drıverları kendı ındırıp guncellıor zaten .15 gundur sorunsuz kulanıyordum çok ta memnundum laptopumdan ama artık sınırlerım bozulmaya basladı.Laptopun tek artı yönü diğer markalar gibi fazla ısınmaması ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Dün akşam herşey iyi giderken bi anda oyunun ortasında oyun kitlendi ve o bahsettiğim siyah ekran çıktı gene bilgisayar açılırken tekrar onar yapıp en baştan driverları kurmak zorunda kaldım ben hayatımda bu kadar sıkıntılı laptop görmedim sanki her parçası kronik sorunlu yemin ediyorum kim bilir niye kitlendi makine gene muhemelen ekran kartının sürücüsünden dolayı kitlendi üstelik amd nin kendi sitesinden autodetect le indirmiştim.Şuraya bak en güncel driverları kullanabilelim diye sureklı sıyah ekran verdıgınde 1-2 saat ayırıp onarma ve sürücü yuklemeyle ugrasıyorum.Eski driverlar desen içime sinmiyo windows 7 ye donsem bu seffer guncel surumler yuklenmıyo bı tek asusun sıtesındekı 2010 tarihli bi sürüm var o çalışıyo.ne yapcagımı şaşırdım 1 sene daha kullanayım laptopun tum parçalarını satıp yeni bi laptop alacagım.bi ara upgrade edeyim dedim laptopu ramdir hdd dir vazgectım yaptıgım maliye degmez idare edip yeni laptop alcam.Size tavsiyem her sürücünün guncel versiyonunu kullanmak istiyorsanız windows 8.1 i kurun sonra update etmeden dırekt amd nın sıtesınden autodeect ıle ekran kartının en guncel versiyonunu yukleyın.Ustune de update edın kalan drıverları kendı ındırıp guncellıor zaten .15 gundur sorunsuz kulanıyordum çok ta memnundum laptopumdan ama artık sınırlerım bozulmaya basladı.Laptopun tek artı yönü diğer markalar gibi fazla ısınmaması ...

Diğer driver'ları nasıl hallediyorsunuz win8.1 de?
    Camera ve Yukarıdaki tuşları çalıştıramadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzytr_1905

quote:

Diğer driver'ları nasıl hallediyorsunuz win8.1 de?
    Camera ve Yukarıdaki tuşları çalıştıramadım.

windows u güncellediğiniz zaman otomatik yüklüyo zaten halledemediklerinizi de asus un kendi sitesinden indirin.Camerayı otomatik yüklüyo mu bilmiyorum ama kısayol tuşlarını otomatik yuklemıyo ben de update yaptıktan sonra mecbur fn kombinasyonunun çalışması için gereken driverları asus un kendi sitesiinden kurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladım hocam sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzytr_1905

Anladım hocam sağolun.

Rica ederim
  • Win 8.1 aşırı sorunlu.
    Şuan Sandisk Ultra Plus SSD takılı halde Win 7 de açılış hızı 10sn altında. O da masaüstünü görene kadar. Masaüstünü görünce anında kendine geliyor bilgisayar.
    O 5400'lük Scorpio Blue'nun sesi ve sıcaklığı olmadığı için (fan da rahatladı) aşırı sessiz bir sekilde CS:GO oynayabiliyorum. En az 5 sene daha götürür bu laptop beni. Şuan merak ettiğim konu ise cd yerine 2. Hdd yi takmak. Yapan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart bulamadığımdan tamir ettiremedim. benim de canıma tak etti dellin 7537sini aldım. asus yatıyor çantada ilerde bulursam ucuza anakart takar taktırır memlekete yollarım.bizimkiler de desktoptan kurtulur. en azından salondan mutfağa getirip görürebilirler makineyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teshub

anakart bulamadığımdan tamir ettiremedim. benim de canıma tak etti dellin 7537sini aldım. asus yatıyor çantada ilerde bulursam ucuza anakart takar taktırır memlekete yollarım.bizimkiler de desktoptan kurtulur. en azından salondan mutfağa getirip görürebilirler makineyi.

Forumda biri arizalisini satiyordu sanki ama satmis da olabilir.

• Laptopa su kaçtı sanırım dokınmatik yüzey ıslak ve güç tuşuna bastığım hiç tepki vermiyor. Şarja takınca ışığı bile gelmiyor öndeki. Bu kadar masrafın ortasında bu hiç iyi olmadı.
    Sanırım anakartı bozdum yenisi de zor bulunuyor sanırım.
  • ben temmuzdan beri arıyorum anakart 450 tl fiyat çekiyorlar. forumdan birisi 0'ını 300e verecekti adam o gün banlandı şans işte :D
    aliexpressten getirtecektim fakat gümrükçü 2 arkadaşıma sordum %20 vergi ekliyorlar. kurtarmanın yolu var mı diye sordum. ancak dolu zamana denk gelirse kontrolden kurtarırsın dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teshub

ben temmuzdan beri arıyorum anakart 450 tl fiyat çekiyorlar. forumdan birisi 0'ını 300e verecekti adam o gün banlandı şans işte :D
    aliexpressten getirtecektim fakat gümrükçü 2 arkadaşıma sordum %20 vergi ekliyorlar. kurtarmanın yolu var mı diye sordum. ancak dolu zamana denk gelirse kontrolden kurtarırsın dediler.

Yeni laptop almaktansa 450tl vermek cazip geliyor ama kazığın da dik alası. Hocam satıcıya 50$ toy yazdıramıyor muyuz y.dışından kaç tane oyun alıyor millet (ps4 oyunu) gümrüğe takılmadan geliyor.
    Aynı ayarda laptop baktım freedos 1250 civarında seyrediyor.
  • yazdırabilirsin tabii ki ama garantili ve ürün bozuk çıkarsa para iadesi için gerçek değeri önemli. o yüzden almadım ben de. sahibinden.com da 2.el bizim bu makineyi 600 tlye satan vardı kasımda. anakarta o yüzden 450 vermek çok abes geliyor. ben kendime yeni makine aldım dell inspron 7537 modeli 1590a geldi kurun tam düştüğü sıralarda denk getirdim anca. ama bizim makinenin f/p oranına göre tam içime sinmedi fiyat yine de. makine çantasında boş boş yatıyor bulursanız daha ucuza bana da haber ederseniz sevinirim. ünide kardeşim var netbooktan kurtarırım onu. onun netbooku da memlekete yolladım mı bizimkiler de desktoptan kurtulur herkes mutlu olur
  • teshub kullanıcısına yanıt
    Sabah kalktım belki açılır umuduyla bastım açıldı laptop. Sanırım parçalar üzerindeki sıvı kurudu. Birde laptopu sökeyim anakartı çıkarayım dedim çok karmaşık çıkaramadım.
  • quote:

Sabah kalktım belki açılır umuduyla bastım açıldı laptop. Sanırım parçalar üzerindeki sıvı kurudu. Birde laptopu sökeyim anakartı çıkarayım dedim çok karmaşık çıkaramadım.

Kapali bir kutuya pirinc doldur laptopu koy nemini iyice ceksin paslanmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuckuss -- 22 Nisan 2014; 17:50:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.