Şimdi Ara

||| ASUS N61JA-JX114V ve ASUS N61JA-240DV KULLANICILARI ||| 104 ÜYE (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.847
Cevap
13
Favori
290.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O degil de laptoplarimiz suan 1000 lira ustu laptoplarla esdegerde. 1700 gibi bir fiyatla almamiza ragmen cok deger kaybetmemis olmamasi cok iyi. Suan bunun gibi f/p orani bir notebook var mi acep?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muzzytr_1905 kullanıcısına yanıt
    z500 ler var i5+gt645 1300 civarı hocam... ben i3 ünü 1270 e almıştım mesela bu notebook un...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

z500 ler var i5+gt645 1300 civarı hocam... ben i3 ünü 1270 e almıştım mesela bu notebook un...

Lenovo dmi onun markasi? Asus gibi sogutma sistemi iyi olsun diyordum :)

• muzzytr_1905 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam sorun yaşayan duymadım ama yine de anakonusuna bakmak lazım... Ama bizim bilgisayar lenovo daki y serisine denk geliyor sanırsam, daha üst düzey olana...
  • Arkadaşlar Windows 8.1 ve Asustek sitesindeki win 7 driverlarla gayet mutluyum. Fn tuşu çalışmasa da gayet hızlı bir işletim sistemi üretilmiş durumda. SSD de düşünmeye başladım.
  • 8.1 var şu anda ama parlaklığı %60 ın altına indirince ledler kapanıyor komple kararıyor. Acaba problem 8.1 den mi Inverter mı göçtü?
  • Arkadaşlar ben formattan sonra aldığımdan beridir ekran kartı dışında hiç driver kurmuyorum.

Bizim işlemcinin bütün çekirdekleri kullanılıyor mudur driversız? İlla yüklemem gerek driver var mı hız için?
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Laptopla birlikte gelen dvd içinde driverlar olması gerekiyor onların hepsini kuruyorum ayrıca ekran kartı en son driver ile güncelliyorum o şekilde hiç sorun yaşamadım.Yaklaşık 6 ay önce yavaşlama ve fanından ses geldiğini farkettim fanı açıp temizledim sorun düzeldi.Win 7 x64 kullanıyorum uzun süredir format atmıyorum.Laptopla ilgili tek sıkıntım ekran kapağındaki mandallardan biri kırılıp çıktı demir var içerisinde tek tarafı kırık kullanıyorum.Laptoptan ayrılamadığım için teknik servise veremedim :)
    Windows 8.1 e geçtim driver sorunu yaşamadım çok beğendim win 8 i tavsiye ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manwë -- 12 Ocak 2014; 16:47:07 >
  • 13.12 driver kuran var mı?
  • SSD taktım ve windows 7 kurdum. Kapanma 5 sn, açılma 10 sn sürüyor. Kaspersky yüklü. Bilgisayar bir harika oldu. Tavsiye ederim arkadaşlar imkanınız varsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

SSD taktım ve windows 7 kurdum. Kapanma 5 sn, açılma 10 sn sürüyor. Kaspersky yüklü. Bilgisayar bir harika oldu. Tavsiye ederim arkadaşlar imkanınız varsa.

Hocam amd'nin son driverını kurdun mu? 13.12
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

SSD taktım ve windows 7 kurdum. Kapanma 5 sn, açılma 10 sn sürüyor. Kaspersky yüklü. Bilgisayar bir harika oldu. Tavsiye ederim arkadaşlar imkanınız varsa.

Hocam amd'nin son driverını kurdun mu? 13.12

Yok hocam, asustek üzerinden kurdum, sıkıntısız

• N61ja ekran lazım duyan bilen var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

N61ja ekran lazım duyan bilen var mı.

gittigidiyor da varsa vardır yoksa yabancı sitelerden bak. Eski model artık bulmak zor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

N61ja ekran lazım duyan bilen var mı.

gittigidiyor da varsa vardır yoksa yabancı sitelerden bak. Eski model artık bulmak zor.

Kasa halinde satacağım 300tl veremem bir ekrana.

• Benim dvd-rom arızalandı çıkarıp oraya hdd'yi takayım, mevcut hdd yuvasına da 120 gb ssd alıp onu da sistem hddsi yapayım diye düşünüyorum. Topic 200 sayfa olmuş tamamını okuyamadım, kusuruma bakmayın bu işlemi yapan oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wouow -- 31 Ocak 2014; 15:56:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wouow

Benim dvd-rom arızalandı çıkarıp oraya hdd'yi takayım, mevcut hdd yuvasına da 120 gb ssd alıp onu da sistem hddsi yapayım diye düşünüyorum. Topic 200 sayfa olmuş tamamını okuyamadım, kusuruma bakmayın bu işlemi yapan oldu mu

böyle yapan hatırlamıyorum ama yapsan sorun çıkmaz herhalde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wouow

Benim dvd-rom arızalandı çıkarıp oraya hdd'yi takayım, mevcut hdd yuvasına da 120 gb ssd alıp onu da sistem hddsi yapayım diye düşünüyorum. Topic 200 sayfa olmuş tamamını okuyamadım, kusuruma bakmayın bu işlemi yapan oldu mu

böyle yapan hatırlamıyorum ama yapsan sorun çıkmaz herhalde

cevabınız için teşekkür ederim. aslında sormak istediğim optik sürücü yerine takılacak hdd yuvası ile ilgiliydi önceki mesajda yazmamışım. buraya uyumlu hdd yuvası bulan oldu mu

• quote:

13.12 driver kuran var mı?

ben kurmuştum yine ekran karardı :D tekrar geçmiş aldım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

quote:

13.12 driver kuran var mı?

ben kurmuştum yine ekran karardı :D tekrar geçmiş aldım :D

Tüh be bizim ekranlar neden kararıyor
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.