Şimdi Ara

||| ASUS N61JA-JX114V ve ASUS N61JA-240DV KULLANICILARI ||| 104 ÜYE (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.847
Cevap
13
Favori
290.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

Arkadaşlar ekran kartının güncellemeleri geldikçe hep yaparım ama yeni güncelleme geldi 13.9 .. güncellemeyi yapmaya kalktığımda bu ekranda kararma normalde her güncellemede oluyor sonra tekrar eskisine döner bilirsiniz ama bu sefer benimkisi siyah ekranda kalıyor ve görüntü geri gelmiyor..bilgisayarı kapatıp açıyorum yine ekrana görüntü gelmiyor..system recovery den bi önceye döndürdüğümde tekrar normale dönüyorum..nedendir acaba sorun...aynısını yaşayan varmı ?

Hocam bi önceki güncellemede benim led aydınlatma gitti gelmedi, pc yi yeniden başlattım düzelmişti. İçimden bi ses son güncellemeyi yapma dedi :D
    muhtemelen led aydınlatma çalışmıyor tekrar kurmayı denedin mi?

led aydınlatma ekransa ekran gidiyor gelmiyor geriye karanlık :) sonra bende system recover dan bi önceki zamana geri getirdim o şekilde düzeldi..sonra driveri tekrar kurayım dedim aynı sorunu yine yaşadım...arkasından yeni eski zamana geri getirdim :D bu güncelleme bizim bilgisayar için sorun sanırım ama şimdiye kadar olan bütün güncellemeleri yaptım hiç sorun çıkmamıştı ilk defa oluyor böyle

Hocam aklıma geldi sen driveri kurarken eskisini kaldırıyor musun yoksa üstüne mi kuruyorsun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ekran kartının güncellemeleri geldikçe hep yaparım ama yeni güncelleme geldi 13.9 .. güncellemeyi yapmaya kalktığımda bu ekranda kararma normalde her güncellemede oluyor sonra tekrar eskisine döner bilirsiniz ama bu sefer benimkisi siyah ekranda kalıyor ve görüntü geri gelmiyor..bilgisayarı kapatıp açıyorum yine ekrana görüntü gelmiyor..system recovery den bi önceye döndürdüğümde tekrar normale dönüyorum..nedendir acaba sorun...aynısını yaşayan varmı ?

Hocam bi önceki güncellemede benim led aydınlatma gitti gelmedi, pc yi yeniden başlattım düzelmişti. İçimden bi ses son güncellemeyi yapma dedi :D

led aydınlatma ekransa ekran gidiyor gelmiyor geriye karanlık :) sonra bende system recover dan bi önceki zamana geri getirdim o şekilde düzeldi..sonra driveri tekrar kurayım dedim aynı sorunu yine yaşadım...arkasından yeni eski zamana geri getirdim :D bu güncelleme bizim bilgisayar için sorun sanırım ama şimdiye kadar olan bütün güncellemeleri yaptım hiç sorun çıkmamıştı ilk defa oluyor böyle

Hocam aklıma geldi sen driveri kurarken eskisini kaldırıyor musun yoksa üstüne mi kuruyorsun?

üstüne kuruyorum hep

• benimde başıma geldi ne yaptı isem led arka ışık yanmadı hocam son çıkan 13.9-13.10b1/2 de ben de mecburen 13.4 e geri döndüm sorunsuz kullanıyorum şimdiden
    size tavsiyem
    http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx
    linkteki araçla herşeyi temizleyin bilgisayarı yeniden başlatın ve 13.4 yükleyin sonra tekrar yeniden başlatın hiçbir sorununuz olmayacaktır... Belki kurulurken ekran ışığı tekrar gelmeyebilir ama yeniden başlatınca sorun kalmıyor... Bir de en son sorunsuz kullandığınız driver ı yazar mısınız hocam...
    bir de ben driver ları artık sadece şuradan indirmeye karar verdim...
    http://www.guru3d.com/files_categories/videocards_ati_catalyst_vista_win_7.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

üstüne kuruyorum hep

Kaldırıp kursak sorun geçer mi acaba?

@Led Zeppelin hocam bende 13.4 kurulu zaten hiç denemedim son yazılımı kurmayı :)

• Hocam amd uninstall utility ile kaldırdım herşeyi sonra 13.4 kurdum normal kullanıyorum tam herşeyi ile...
    Aynı adımları tekrarlayıp 13.9 kurdum olmadı en baştan veya üstüne kurmayı deneyerekten... Yeni stabil bir güncelleme çıkana kadar en iyisi 13.4te kalmak... Benim şu an işim gücüm olmadığı için sabahtan akşama kadar driver indirip denedim en son sürüm sorunsuz çalışan 13.4 olduğunu tespit ettim kendi bilgisayarımda... bir de yeni driver larda gıcık olduğum bir konu var sürekli zaten önceden kurulu olmasına framework 4.5 ve microsoft visual redist C++ 2012 yüklemesi... Neyse lafın kısası amd uninstall ile veya 13.4 ün üstüne kurmaya çalıştığımda da driver lar sıkıntı yarattı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam amd uninstall utility ile kaldırdım herşeyi sonra 13.4 kurdum normal kullanıyorum tam herşeyi ile...
    Aynı adımları tekrarlayıp 13.9 kurdum olmadı en baştan veya üstüne kurmayı deneyerekten... Yeni stabil bir güncelleme çıkana kadar en iyisi 13.4te kalmak... Benim şu an işim gücüm olmadığı için sabahtan akşama kadar driver indirip denedim en son sürüm sorunsuz çalışan 13.4 olduğunu tespit ettim kendi bilgisayarımda... bir de yeni driver larda gıcık olduğum bir konu var sürekli zaten önceden kurulu olmasına framework 4.5 ve microsoft visual redist C++ 2012 yüklemesi... Neyse lafın kısası amd uninstall ile veya 13.4 ün üstüne kurmaya çalıştığımda da driver lar sıkıntı yarattı...

Anladım hocam yeni driverlar gelsin bakalım nasıl olacak yoksa eski kartlara uyumsuz yazılım yaparak desteği kesiyor mu amd?

• Yok hocam öyle birşey yeni kartlarda da sıkıntı var, yani yeni kartlara da desteği kesiyorlar anlaşılan
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    O zaman yazılımcıların beceriksizliği, gözlerimizi yeni driverlara dikelim :)
  • Aynen hocam, mesela kardeşimin hp notebook unda sadece içinde yüklü gelen driver varken sorunsuz kullanabiliyor hiç güncelleme yapamıyor birçok sorun çıkardığından yeni güncellemeler, yine biz şanslıyız 13.4 ü sorunsuz kullanabiliyoruz...
    Neyse çok konuştum İyi forumlar hocam...
  • Gençler 13.11 Beta kuran var mı?
  • bende çalışmadı

win7 x64 ultimate sp1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 28 Ekim 2013; 12:49:25 >
  • quote:

bende çalışmadı

win7 x64 ultimate sp1

Batman de falan performans artışı varmış baya
    Son driverlar neden olmuyor ki
  • Valla ben de tam bilmiyorum hocam, illa win8 e geçirtecekler insanı... Bir de sebebini bilmiyorum pes 13 oynarken oyun simge durumuna küçülmeye başladı... Çözümünü de bulamadım sorun ekran kartıyla mı yoksa başka birşey ile mi ilgili bilmiyorum...
  • Konun hala güncel olması güzel. KAç sene olmuş açalı :) Ben de bugün formatladım. Yeni batarya alıcam batarya bitti :)
  • bu modeller için windows 8.1 mi windows 7 mi daha performanslı olur arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sb_turan

bu modeller için windows 8.1 mi windows 7 mi daha performanslı olur arkadaşlar?

Sana kalmış ben 8.1 falan kurmadım 7 gayet yeterli benim için :D
  • sb_turan kullanıcısına yanıt
    Ben kurdum br hafta zor dayandım tekrar win7 ye döndüm... Hiç bir şey doğru düzgün çalışmıyordu, ekran parlaklığı vs. Bir de windows 8.1 os hataları var tabiki de... Admin yetkim olmasına rağmen masaüstündeki simgeleri bile değiştiremiyordum... Sürücü yükleyemiyordum bir süre kullandıktan sonra... Buraya da win 8.1 i düzgün çalıştıran varsa fikir almaya gelmiştim ama sanırsamm yok
  • quote:

Ben kurdum br hafta zor dayandım tekrar win7 ye döndüm... Hiç bir şey doğru düzgün çalışmıyordu, ekran parlaklığı vs. Bir de windows 8.1 os hataları var tabiki de... Admin yetkim olmasına rağmen masaüstündeki simgeleri bile değiştiremiyordum... Sürücü yükleyemiyordum bir süre kullandıktan sonra... Buraya da win 8.1 i düzgün çalıştıran varsa fikir almaya gelmiştim ama sanırsamm yok

bende düzgün çalışıyor. Bilgisayarla birlikte gelen cd'deki windows 7 driverlarını kurdum. Açılış hızı biraz az bir de ekran parlaklığını yarıdan aza indirdiğinde ekran direk kapanıyor. onun dışında oyunlarda vs. bir sıkıntı yaşamadım. Sadece windows 7 deki performasnı hatırlayamadım :). muhtemelen daha hızlı açılıp kapanıyordu.

• sb_turan kullanıcısına yanıt
    Tek artısı amd nin yeni driver ları sorunsuz kuruluyordu... Sistem bir süre sonra sapıtmasa kullanırdım ama olmadı bir türlü zaten kullandığım Kaspersky Internet Sec. 2013 de uyumsuz olunca direk vazgeçtim ama Kis 2014 sorunsuz çalışıyor... Yeni sürümü bekliyorum win8.1 için...
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.