Arkadaşlar bu laptop'u aldım düşünceleriniz bilgileriniz nelerdir
dostum sen bizesöyleyeceksin nasıl bir ürün olduğunu. Almışsın hayırlı olsun. Özelliklerini önceden incelemiştim. Gayet iyi özellikleri var. İnceleme yaparak burada bizlerle paylaşırsan alacaklara faydalı olur.
bende yarın almayı planlıyorum, özellikleri güzel
quote:
Orijinalden alıntı: kat
dostum sen bizesöyleyeceksin nasıl bir ürün olduğunu. Almışsın hayırlı olsun. Özelliklerini önceden incelemiştim. Gayet iyi özellikleri var. İnceleme yaparak burada bizlerle paylaşırsan alacaklara faydalı olur.
Ya daha önce alanlar filan bilgi verirler belki diye ben daha yeni aldım çok bakamadım yarın bakıcam
arkadaşım bilgisayarın kutusundan ne çıktı acaba? yazabilir misin?
quote:
Orijinalden alıntı: miharbi00
arkadaşım bilgisayarın kutusundan ne çıktı acaba? yazabilir misin?
Dostum laptop pil şarj aleti kullanım kılavuzu tarzı birşey+cd,birde asus mouse kablolu çok küçük geldi bana ama
ürün muhteşem dün şirktemiz tarafından satılan bu ürünü müşterimizin isteği üzerine eskta yazılım istemesi nedeniyle actım kullandım ve hayran kaldım diyebilirim ürün fiyatı 2000 ile 2067 tl arasında fiyatı aşlağıdaki linkten ürün özelliklerini inceliyebilir ve satın alabilirsiniz.
bu üründe aynı özelliklere sahip tek fark optik sürücünün farklı olmasıdır ve ben özellikle bu ürünü müşterilerime tavsiye ediyorum 30-50$ fark var arada yazık günah diyorum...
71 sayfa olamasada inceledim ama cogu kisinin memnunietine karsın bircok kisinin olumsuz yorumlarida war cihaz hakkında.bunu genel olarak ele alıp yorumlayabilecek suanda aleti kullanan arkadaslar warsa cok iyi olur cünkü lenovo y560,acer ethos,asusun farklı modelleri derken kafayı sıyırcm heralde kullanan arkadaslar yorum yapsada bizde artık gidip alsak su laptopu:)
quote:
Orijinalden alıntı: est1907
71 sayfa olamasada inceledim ama cogu kisinin memnunietine karsın bircok kisinin olumsuz yorumlarida war cihaz hakkında.bunu genel olarak ele alıp yorumlayabilecek suanda aleti kullanan arkadaslar warsa cok iyi olur cünkü lenovo y560,acer ethos,asusun farklı modelleri derken kafayı sıyırcm heralde kullanan arkadaslar yorum yapsada bizde artık gidip alsak su laptopu:)
Bence bi magazada gor sonucta icindekiler cogunlukla aynı kasa kalitesine dizaynı klayvesine bi bak Bende N61JQ var cok memnunum parasının karsılıgını veriyor.Ama dedigim gibi sana kalmıs
ben kullanıyorum, şarjının az gitmesi haricinde süper diyebilirim. 1,5 saat gidiyo
ya bu ürün kalmadımı hicbiyerde vatana sordum stokta kalmamıs yılbasinda yeni ürünler gelcek bu modeli satistan kalktı dediler..
Arkadaşlar merhaba. konu birkaç aydır terk edilmiş ama ben bir ilan nedeniyle canlandırmak istedim. 2010 eylülde almış olduğum ve 24 aylık garantisinin sadece 6 ayı geçmiş olan, kusursuz, sorunsuz, dört dörtlük ASUS N61JQ-JX091V notebookumu satıyorum. tüm detaylı bilgileri ilan linklerimden bulabilirsiniz. ilgilenen arkadaşlara duyurulur...