Şimdi Ara

ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.831
Cevap
21
Favori
443.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    watch dogs ve wolfenstein açılmıyor maalesef 2 sınıde denedım
  • Ben de az önce watch dogs u denedim açılmadı wolfeinstein 1 saate inecek üzüldüm şimdi bu zamana kadar çok iyi idare etmişti bilgisayar. Dark souls 2 için sistem gereksinimlerinde 6xxx ati yazıyor ve çok akıcı çalışıyor yüksek ayarlarda. Watch dogs ve wolfeinstein'da da 6xxx yazıyordu. Biraz uğraşayım çalıştırabilirsem bilgilendiririm.
  • TheCustomizer kullanıcısına yanıt
    boşuna uğraşma hacı ben forumları takip ettim ati kartlara ancak son driver guncellemesıyle wolf çalışıyormus dogs ta bence aynı sorundan dolayı acılmıor yanı drıver guncellememız şart oldu artık
  • dün gece wolfeinstein'ı yükledim ayarları düşürünce gayet stabil çalıştı. Ek birşey yapmadım sadece yükledim, ayarları düşürdüm.
  • beyler bakıyorum herkes amd güncellemesini yapmış bi ben mi yapamadım uygun güncel driveri buluyorum kuruyorum windows başlatılıyor kısmından sonra siyah ekran kalıyor ben hala ATİ nin 2010 da ki ekran kartı driverini kullanmak zorunda kaldım yardımcı olun lütfen
  • Herkese merhaba,

Abimde N61JQ serisi laptop var. ( i7 640 GB HDD'li olan seri. ATI 5470 )

Bir gün format sonrasında ATI'nin sitesinden uygun driverı yüklememize rağmen restart sonrası siyah ekran olması gibi bir sorun başlamıştı. Bir şekilde güvenli modda açıp driver'ları silip tekrar kurup vs. çalıştırmayı başardık makineyi (Win7 64bit)

Ancak bu bilgisayara Windows 8.1 Pro yüklüyoruz. Aynı şekilde en uygun driverı girip sitesinden indiriyoruz, hatta auto detect yaptırıyoruz daha da garanti olsun diye. Ama bir taraftan biz programları kurmaya başlarken ve Windows güncellemeleri yaparken makine KİLİTLENİP KALIYOR. Mavi ekran ya da benzer bir ekran vs değil. O an ekranda ne varsa o şekilde kalıyor. Hatta bazen Windows'a login olamadan, şifre ekranında donup kalıyor.

Daha önce RAM değiştirdim, HDD değiştirdim ama çözemedim bu sorunu.

Bu sorunu daha önce yaşayıp çözen ya da fikri olan arkadaşlardan destek bekliyorum..

Çok teşekkürler.

• Windows un bulduğu driver updateleri sorunlu olabiliyor. Bluetoothmuş, wirelessmış bunları yükletmeyin. Donanım çakışmasından PC nin donması veya bluescreen vermesi bu yüzdendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca oyun performansından memnun olmayanlar elinizdeki cihazı 1000liradan satabilirseniz üstüne 300 lira koyarak tüm oyunları FHD Ultra ayarlarda çalıştıran kasa toplayabilirsiniz.

• Arkadaşlar asus N61jq pc min webcam ini çalıştıramıyorum.ne yapsam olmadı.yardımcı olursanız sevinirim.
  • Ati'nin 13.4'den sonraki güncellemeleri bizim bilgisayarlarımızla (yabancı forumlardan anladığım kadarıyla dell, hp sahipleri de nasibini almış) uyumsuz arkadaşlar. En son uyumlu versiyon 13.4 bildiğim kadarıyla.
  • TheCustomizer kullanıcısına yanıt
    Bu siyah ekran problemini Win7 de şöyle çözdüm ben. Asus sitede verilen driver'ın üzerine son sürüm ATI'yi kurdum. Siyah ekran verdikten sonra güvenli modda başlattım ve aygıt yöneticisinden donanımı kaldır dedim (sürücü dosyalarını silmeden) sonra yeniden başlattım ve siyah ekran sorunu kalmadı.

Ama Win8 deki kilitlenme problemine çözüm bulamadım. Neden kaynaklanıyor hiçbir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolobolo

Herkese merhaba,

Bir gün format sonrasında ATI'nin sitesinden uygun driverı yüklememize rağmen restart sonrası siyah ekran olması gibi bir sorun başlamıştı. Bir şekilde güvenli modda açıp driver'ları silip tekrar kurup vs. çalıştırmayı başardık makineyi (Win7 64bit)

Ancak bu bilgisayara Windows 8.1 Pro yüklüyoruz. Aynı şekilde en uygun driverı girip sitesinden indiriyoruz, hatta auto detect yaptırıyoruz daha da garanti olsun diye. Ama bir taraftan biz programları kurmaya başlarken ve Windows güncellemeleri yaparken makine KİLİTLENİP KALIYOR. Mavi ekran ya da benzer bir ekran vs değil. O an ekranda ne varsa o şekilde kalıyor. Hatta bazen Windows'a login olamadan, şifre ekranında donup kalıyor.

Bu sorunu daha önce yaşayıp çözen ya da fikri olan arkadaşlardan destek bekliyorum..

Çok teşekkürler.

bu programla sıcaklık değerini ölçer misin?http://www.gezginler.net/indir/real-temp.html

• quote:

Orijinalden alıntı: NeeHot

quote:

Orijinalden alıntı: bolobolo

Herkese merhaba,

Çok teşekkürler.

bu programla sıcaklık değerini ölçer misin?http://www.gezginler.net/indir/real-temp.html

Dostum, Win7 ye tekrar döndüm. Win7 de sıkıntı yok, donma vs.

Ama Win8 de muhtemelen söylediğin sıcaklık ölçme programını yüklememe dahi izin vermeden kilitlenecektir makine. Çok kısa sürede donuyor..

• wolfenstein oynamadım ama açar arkadaşlar Rage diye bi oyun vardı sanırsam onu açmıştı grafik motoru ona bayaa bi benziyor.
    watchdogs'tan bende ümitli değilim zaten next-gen oyun ve Assassins' Creed IV'den aldığımız rezil Fps de ortada. Ubisoft'tan pek bişey beklemeyin artık.
  • satılık asus n61jq var alacaklar mesaj atsınlar anlaşalım inşallah...
  • Artık kesinlikle söyleyebilrim ki bu bilgisayar öldü. Bugün facebook'ta browserda scrolling yaparken fps düşmesi yaşadım inanır mısınız? Sayfayı aşağı çektiğimde önceki resimden flu bir iz kalmıştı ve sayfanın tepesinde görüntüsü belirmişti. Hatta şuan bu yazıyı yazarken bile yazılar gecikmeli geliyor. Klavye de teklemeye başladı. Ara sıra yanlış karakterler yazıyor.

Artık değiştirelim bence. Var mı tavsiyesi olan ??
  • In-ception kullanıcısına yanıt
    dizüstü mü, masaüstü mü?
  • Merhaba arkadaşlar, bu çetrefilli sorunla çok uğraşmış biri olarak hemen özetliyeyim.

Win 7 de Watchdogs oynamak imkansız çünkü driver update olunca ekran kararıyor, bazı arkadaşlar bu kararmayı ekrana görüntü gelmiyor olarak algılamış ama değil, sadece ekranın yanındaki ledlerin ışıkları kapanıyor. Yani ekranı kararan arkadaş alsın el fenerini ekrana tutsun ekranı görecektir.
    Normalde bu işlemi FN+f7 ile yapıyorduk. Ekranı giden arkadaşlar güvenli kipte açıp yüklü driverı win7 ile gelen stock diver ile değiştirerek düzeltebilirler.
    Veya harici ekran takıp, TV ye bağlayıp ekranı geri alabilirler.

Win 8 de aynı driverı yükleyince ekran ışığını %70 e kadar kısabiliyorsunuz, daha fazla kısarsanız aynı şekilde ekran ledleri kapanıyor. Watchdogs ise başka abuk subuk hatalardan oynanmıyor.

Bu arada Win 8.1 yüklediğinizde ekran kartını yükleyene kadar makina durup dururken donabiliyor, tavsiyem şuan driverı indirip saklamanız, çünkü indirirken de donuyor :D

Win 8.1 in 3 sürümünü denedim en son
    http://kickass.to/windows-8-1-20-in-1-x64-preactivated-v2-office-2013-pro-plus-pack-t8804162.html
    indirdiğim sürümde ekran driverınıda 14.4 kurunca çalıştı.

Şuan watchdogs [R.G. Mechanics] sürümünü oynuyorum. Başlarda baya kasıyor sonra düzeliyor, araçla hızlanınca kasma oluyor.
    Fansız kullanılamaz derecede ısınıyor, neticede oynanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: witcher91

dizüstü mü, masaüstü mü?

Masaüstü için tavsiye alıyım. Dizüstü alırsam alacağım bilgisayar macbook air. Zaten bu n61jq yu da masaüstü gibi kullandım. Pil performansı sıfır, 10dkda kapanıyor. 1800 e kadar ekran dahil tavsiyelere açığım.

• In-ception kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/fx-x6-6350-soket-am3--39ghz-14mb-cache-32nm-islemci.html

hmmm işlemci olarak iyi bir tercih gibi duruyor bir bak istersen.
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.