Şimdi Ara

ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.831
Cevap
21
Favori
443.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mac uyumlu bir sistem toplamayı düşünüyorum, o yüzden intel'den başka bir şey olamayacak.

işlemci olarak ben http://www.novabazar.com/Intel-Core-i5-4670-3-4-GHz-6MB-1150p-HD-4600-VGA_238477.html?ref=akakce&v=1.99.8#0buldum ama daha ucuz bir şey de olabilir.
  • Zamanında ne laptoptu ya 3 kere değişim aldım bu laptopta En son i7 verdiler onuda 2 yıl kullandım garantisinin bitmesine 1 ay kala değişim kararı çıkmıştı bana N53sv verdiler onuda bir süre kullanıp satmışım.Sonraları laptop aşkımdan vazgeçtim gidip internet için idare edecek bir laptop aldım.Oyun işinide masaüstüyle halettim çıktım işin içinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Zamanında ne laptoptu ya 3 kere değişim aldım bu laptopta En son i7 verdiler onuda 2 yıl kullandım garantisinin bitmesine 1 ay kala değişim kararı çıkmıştı bana N53sv verdiler onuda bir süre kullanıp satmışım.Sonraları laptop aşkımdan vazgeçtim gidip internet için idare edecek bir laptop aldım.Oyun işinide masaüstüyle halettim çıktım işin içinden

nasıl o kadar değişim almayı başardınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: In-ception

quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Zamanında ne laptoptu ya 3 kere değişim aldım bu laptopta En son i7 verdiler onuda 2 yıl kullandım garantisinin bitmesine 1 ay kala değişim kararı çıkmıştı bana N53sv verdiler onuda bir süre kullanıp satmışım.Sonraları laptop aşkımdan vazgeçtim gidip internet için idare edecek bir laptop aldım.Oyun işinide masaüstüyle halettim çıktım işin içinden

nasıl o kadar değişim almayı başardınız?

İlk seferde ekranın içinde kıl gibi birşey vardı, ikincisinde lenovoya geçtim ekranda beyaz lekeler oluştu, üçüncüde tekrar asusa döndüm i7 olanına.1 yıl civarı sorunsuz kullandım ama garantinin bitmesine yakın touchpad usb ve dvd calışmıyordu ve bana n53sv verdiler.ilk iki seferde sıkıntılar 30 gün içerisinde oldugu için direk değişim çıktı.Son seferde 20 iş günü doldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkdaslar sevabına dvd okuyucunu cıkartıp kullanmayan biri bana verebilir mi? çok dua ederim :) Benim ki okumamaya başladıda.
  • benide gruba alırmısınız bende o leptoptan alıcam 23.de 1000tlye sıfır peki ekran kartı anakarta lehşmlşmş yoksa haricimidir bi açıklarasnız ? sonrada 85xx seirsi takmak mümkünmü
  • rstam20100 R kullanıcısına yanıt
    Bu Laptop eskidi artık 1300 liraya sıfır masaüstü toplarsın performansıda daha fazla olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende umudu şu Amd Gaming Evolved'a bağladım 1-2 sene içinde alıcam ordan puanlarla bi ekran kartı :)) r7 260 mı olur yenisi mi düşer store'a bilinmez.
    Ona göre de ekonomik bi sistem de ayarlıcam, Tavsiyem sizde aynısını yapın.En azından ekran kartına para ödemekten kurtulursunuz.
  • nfs rival yükledim,low da açtım ama kasıyor.oynancak gibi deil.bitmiş bu pc ler artık :)
  • Haxball oynuyorum, Hardware Acceleration açık yağ gibi akıyor.
    PC hala canavar gibi beyler.
  • Hurd@cı kullanıcısına yanıt
    nfs de artık oynanıcak gibi değil, sorun yok bence :)) nerede o Underground 1-2'ler , Most wanted'lar , Carbon'lar. Bildiğin bizim hükümet gibi modifiyeyi yasakladılar.
  • pc 2gün filan önce donmaya başladıydı ısınmalardan filan ,temizliğini yapmış olmama rağmen.
    neyse bu termal macun dalgasını değiştireyim dedim belki düzelir. Hiç yapmadığım şey ama ne yapalım.Neyse işleme başladım , bir de ne göreyim macunu ne biçim taşırtmışlar , garantiye verdiğim zaman teee 2 yıl önce.
    neyse macunu söktüm , yenisini döktüm azıcıcık.Şimdi bi sorun yok.
    Ben böyle servisin
  • 14.7 beta sürümü yayınlanmış bilgisayara format attım şimdi deneyecem umarım siyah ekran problemi giderilmiştir. bu arada windows 8.1 sürümü yükleyen arkadaşlar bu beta sürümünü deneyip hala takılma sorunu yaşıyolarmı bi baksınlar
    edit:win7 home premium siyah ekran sıkıntısı devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wh4t3v3r -- 28 Temmuz 2014; 1:05:35 >
  • wh4t3v3r W kullanıcısına yanıt
    saol kardeş boşuna zamanımı harcamamış oldum bu DY'ler ile.
  • Merhaba 2010 yılından beri asus N61jq modeli kullanıyorum.bir kaç ay evvel hdd badsector nedeniyle arıza oluştu. Tarama programıyla birkısmını düzeltip recovery cd ile yükledim. Arıza tekrarlayınca wd black 7200rpm hdd alıp taktım.aynı recovery cd ile yükleme yaptım.ancak win7 de sıkıntılar çıktı.güncelleme yapmıyor, ms essential yüklemiyor. Bir yerde bir hatamı yapıyorum? Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justplaysam

Merhaba 2010 yılından beri asus N61jq modeli kullanıyorum.bir kaç ay evvel hdd badsector nedeniyle arıza oluştu. Tarama programıyla birkısmını düzeltip recovery cd ile yükledim. Arıza tekrarlayınca wd black 7200rpm hdd alıp taktım.aynı recovery cd ile yükleme yaptım.ancak win7 de sıkıntılar çıktı.güncelleme yapmıyor, ms essential yüklemiyor. Bir yerde bir hatamı yapıyorum? Teşekkür ederim.

Hata recovery dvd'nizdeki windows ile alakalı. Yeni bir windows dvd'si edinin. Recovery değil, temiz bir windows dvd'si olsun, formatlık.
  • İlginize teşekkür ederim. Yanlız aynı recovery cdlerle eski hdd yüklemesinde hiç sorun yaşamamıştım. Sorun yeni hdd ile ilgili olabilirmi. Bios ayarları veya hdd ye lowlevel format atmak gibi bir şeyler denemekte fayda varmıdır. Şimdi asus laptop tüm driverlerını bul yükle ayrı bir sıkıntı olacak gibi..teşekkür ederim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justplaysam

İlginize teşekkür ederim. Yanlız aynı recovery cdlerle eski hdd yüklemesinde hiç sorun yaşamamıştım. Sorun yeni hdd ile ilgili olabilirmi. Bios ayarları veya hdd ye lowlevel format atmak gibi bir şeyler denemekte fayda varmıdır. Şimdi asus laptop tüm driverlerını bul yükle ayrı bir sıkıntı olacak gibi..teşekkür ederim..

Hayır. Sorun yazılımsal.
    Size direkt olarak Win8 kurmanızı öneririm. Kurulumdan sonra sadece 4 driver yüklemeniz yeterli olacaktır.
    Ekran kartı driverlarımız sorunlu çıkıyor ve driver yüklemek ile yüklememek arasında ben bir fark görmedim oyunlarda. O yüzden gerek yok diye düşünüyorum.
    Yüklenmesi gereken 4 driver:
    Webcam
    Hotkey
    Usb3.0
    Touchpad

4 driver bende format sonrası için duruyordu. İndirme linki şurda:
    https://www.dropbox.com/s/zgqzc0rg6q770q1/4%20driver.rar

• quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Hayır. Sorun yazılımsal.
    Size direkt olarak Win8 kurmanızı öneririm. Kurulumdan sonra sadece 4 driver yüklemeniz yeterli olacaktır.
    Ekran kartı driverlarımız sorunlu çıkıyor ve driver yüklemek ile yüklememek arasında ben bir fark görmedim oyunlarda. O yüzden gerek yok diye düşünüyorum.
    Yüklenmesi gereken 4 driver:
    Webcam
    Hotkey
    Usb3.0
    Touchpad

4 driver bende format sonrası için duruyordu. İndirme linki şurda:
    https://www.dropbox.com/s/zgqzc0rg6q770q1/4%20driver.rar

windows 8.1de donma sorunu devam ediyor heralde 8den memnunmusunuz kullanırken nasıl kullanıryosunuz güncelleştirmeleri mi kapatıyosunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: İzleVeÖğren

Merhaba,

Sizin yaşadığınız sorun genelde çift değiştirilebilir ekran kartı kullanan laptoplarda özellikle ati- intel olanlarda görünen bir sorun aslında çözümü çok basit :) anlattıklarımı uygulayın %99.9 sorunsuz yükleme yapabileceksiniz.

çözümü :

1. Öncelikle Windows 8.1 update 1 işletim sistemini laptopunuza temiz bir format ile kurun.
    2. Kurulumu tamamlarken hızlı ayarları kullan seçeneği geldiğinde bu seçeneği seçmeyin
    3. Özel ayarları kullanı seçin ve Windows update ile beraber Windows sürücülerini otamatik olarak yükle seçeneklerini kapatın
    4. denetim masasını açın arama kutusuna windows update yazın. güncelleştirmeleri denetleyin.
    5. güncelleştirmeler den yalnızca intel sürücüsünü kurun. Kesinlikle amd sürücüsünü kurmayın ati güncelleştirmesini gizleyin.(win update kurarsa siyah ekran hatası verir)
    6.http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%208.1%20-%2064#amd-catalyst-packages bu sitedeki sürücüyü indirin ve kurun (‎AMD Driver Autodetect kullanarakta güncel driverı indirebilirsiniz)
    7. işlem başarıyla tamamlanırsa siyah ekran hatası almazsınız
    8. eğer durduk yere update otomatik olarak ati sürücüsünü yüklerse siyah ekranda kalırsınız çözümü ise basittir. bilgisayarı ağ desteği ile güvenli modda başlatın aygıt yöneticisinden atiyi kaldırınhttp://www.wagnardmobile.com/DDU/ bu linkten Display Driver Uninstaller programını indirin program ile sadece ati sürücüsünü temizleyin sistemi yeniden başlatın internet bağlantısını kesin ve indirmiş olduğunuz ati sürücüsünü yükleyin sorun çözülecektir.

Kalan sürücüleri DriverPack Solution full 14.7 indirip bu program aracılığı ile güncellemenizi öneririm

sonuç en güncel işletim sistemi ve sürücülerini sorunsuz şekilde çalıştırabileceksiniz

dip not: eğer isterseniz bu sitedeki intel/ati driverlarınıda kullanmayı deniyebilirsinizhttp://leshcatlabs.net/ (eğer atinin kendi sitesindeki çalışmaz ise bu sitedeki driverları deneyin)

Windows 7 de denemek için şu işlemleri uygulayın :

1.denetim masası girin program ekle/kaldır aracılığı ile ati sürücüsünü ve intel sürücüsünü kaldırın.
    2.bilgisayar açılırken F8 ile güvenli mod da başlatın
    3.aygıt yöneticisinden atiyi kaldırın
    4.http://www.wagnardmobile.com/DDU/ bu linkten Display Driver Uninstaller programını indirin
    5. program ile ati ve intel sürücüsünü temizleyin sistemi yeniden başlatın.
    6. önce winndows updateden intel sürücüsünü yükleyin
    7. sonrahttp://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%207%20-%2064#amd-catalyst-packages ati sürücüsünü yükleyin (‎AMD Driver Autodetect kullanarakta güncel driverı indirebilirsiniz)

bu basamakları uygulayarak yükleme işlemini tamamlamayı deneyin windows 7 de çalışır çalışmaz kesin birşey diyemem.

benim tavsiyem bu dizüstü bilgisayarı Windows 8.1 Update 1 işletim sistemi ile beraber kullanmanızdır.

Arkadaşlar başka bir başlıkta bi arkadaş anlattı ben 1 hafta içinde deneyeceğim olumlu veya olumsuz tekrar yazarım buraya arkadaşın dedikleriyle özellikle 8.1deki takılma sıkıntısı çözülürse 10 numara olur.

• 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.