Şimdi Ara

ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.831
Cevap
21
Favori
443.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grimfandango83

quote:

Orijinalden alıntı: Stranger in the Night

1280*720de de gayet iyi denedim

Bende oyunun başlangıcında daha soygun bölümünün başında donuyor ve atıyor oyundan..
    Ekran kartımı yıllardır güncellemedim onunla alakalı olabilir mi?
    Güncel ekran kartı sürücüsünün linkini paylaşabilir misiniz arkadaşlar?

İlk sayfayı @kemalwebnet arkadaş güncel tutuyomuş bravo kendisine

İlk sayfadaki ekran kartı sürücüsü en günceli midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• grimfandango83 kullanıcısına yanıt
    Ilk sayfadaki driver linkleri hemen hemen günceldir. Çünkü o driverlarin ana sayfasına gidiyor. Yani yeni bir driver varsa o aayfada görünüyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Ilk sayfadaki driver linkleri hemen hemen günceldir. Çünkü o driverlarin ana sayfasına gidiyor. Yani yeni bir driver varsa o aayfada görünüyor zaten.

Teşekkürler yanıtınız için..
    Amdnin sitesinde mobility radeon 5xxx serisi driverı yükledim..Yanında ek bikaç dosya daha yükledi. Bilgisayarı yeniden başlattığında ekran kapkara kaldı. Kapama tuşuna basılı tutup kapadım tekrar açtım yine aynı, ekran karardı.
    Sizce ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: grimfandango83

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Teşekkürler yanıtınız için..
    Amdnin sitesinde mobility radeon 5xxx serisi driverı yükledim..Yanında ek bikaç dosya daha yükledi. Bilgisayarı yeniden başlattığında ekran kapkara kaldı. Kapama tuşuna basılı tutup kapadım tekrar açtım yine aynı, ekran karardı.
    Sizce ne yapabilirim?

Sorun çözüldü.. Yukarıda arkadaşın yazdığı regedit kaydı değiştirme yöntemi çözdü mevzuyu..
    Amdnin sitesinden son sürüm beta driver i indirip kurdum, hatta sitede gta5 için optimize edilmiştir yazyordu. Oyun 800*600 çöxünürlükte gayet akıcıydı. Daha yüksek çöünürlükte denemedim henüz, deneyince yazarım.
    Driverı kurmadan önce mevcut driverı tüm kalıntılarıyla kaldırıp (harddisj,regedit kayıtları,driver sweeper programı kullanarak) öyle kurdum. Mevcutun üstüne direk kurunca sprun çıkarabiliyo, size tavsiyem böyle yapmanız.
    Driverı kaldırıp yenisini kurarkenki yaptıklarımı msait olunca detaylıca yazarım yine

• 800*600'de nasıl oyun oynuosunuz hacılar yav oyun widescreen olmuyor ozman kare şekilden oynuosun onuyu..
  • GTA V i N61jq da çalıştırabilen arkadaşlar direk bilgisayara mı kurdunuz yoksa harddiskten çalıştırabilen var mı ? Ben harddiske yükledim ama oyuna girdikten sonra kapat veriyor, bütün forumları tarayıp bütün çözümleri uyguladım sonuç aynı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChiefMeister

800*600'de nasıl oyun oynuosunuz hacılar yav oyun widescreen olmuyor ozman kare şekilden oynuosun onuyu..

1024*768 de de nerdeyse hiç takılmadan oynanıyor.
    Telefonun usb kablosu takılıyken oynadığımda kabloyu çıkardığımda bende de oluyo kare ekrana küçülme durumu. Oyunu kapatıp açınca düzeliyor. Onun dışında tam ekran oynanıyor.
    Atinin sitesindeki beta driverı yükleyip bir deneyin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimfandango83 -- 20 Mayıs 2015; 0:29:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Envfront

GTA V i N61jq da çalıştırabilen arkadaşlar direk bilgisayara mı kurdunuz yoksa harddiskten çalıştırabilen var mı ? Ben harddiske yükledim ama oyuna girdikten sonra kapat veriyor, bütün forumları tarayıp bütün çözümleri uyguladım sonuç aynı .

Harddiskten oynuyorum. Reloaded torrent..

• Arkadaşlar İstanbul'da kimsede Esata Girişli Notebook'u olan var mı?
    Harici disk takmam gerekiyor çalışıp çalışmadığını öğrenmem için ama kimsede yok
    Kapınıza kadar gelirim sokakta aşağıda beklerim

Kemalwebnet hocam bu konuda bana yardımcı olabilecek kişilerin olduğunu söylemiş, çok teşekkür ediyorum
  • arkadaşlar benim bir sorum olacak denemiş olanlarınız vardır belkide de şu önümüzdeki günlerde çıkacak olan Windows 10 bizim alette düzgün çalışırmı ki? Sorum aslında şu düzgün çalışırmıdan kastım: malum 8.1 de driver sorunları lanet ötesi, peki biz 10 da bu driver sorunlarını yaşayacakmıyız yoksa 8.1 drverları iş görecekmi ?? 10 deneyenler bi yorum atsın hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: atahan1905

arkadaşlar benim bir sorum olacak denemiş olanlarınız vardır belkide de şu önümüzdeki günlerde çıkacak olan Windows 10 bizim alette düzgün çalışırmı ki? Sorum aslında şu düzgün çalışırmıdan kastım: malum 8.1 de driver sorunları lanet ötesi, peki biz 10 da bu driver sorunlarını yaşayacakmıyız yoksa 8.1 drverları iş görecekmi ?? 10 deneyenler bi yorum atsın hele

Ben bunu merak ediyorum doğrusu. Deneyen varsa bilgilendirme yapabilir mi?
  • Microsoft = far right
    ASUS N61jq = far left

koalisyon gözükmüyor.
  • Siyasette her şey mümkün. :)
  • valla windows 10 rezervasyonunu yaptık, şimdilik uyumlu diyor ama en iyi önizleme sürümünü kullananlar bilir
  • Ben denedim 8.1'le aynı. Driver sorunu 8.1 de de yoktu 10 da da olmadı. Tek sorun bilgisayarın donup kalmasıydı onuda çözmüştüm çözümünü de forumda paylaştım. Kısacası sorun yok yükleyebilirsiniz. Ekran kartı driverini aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir diyerek kurdum hatta. (donma sorunu qualcom or athari e8131 den kaynaklı onu devre dışı bırakmanız lazım)
  • MSI afterburner programını kullanarak overclock yaptım. (ekran kartı sürücüm 14.12). Core clock 750mhz Memory 850mhz yaparak windows derecelendirmedesinde 6.7 den 6.8 e çıkardım. Benden başka overclock yapan var mı? Birde memory mhz sini baya bi arttırmıştım görüntü gitti bişeyler oldu bilgisayara hemen kapatıp açtım :D çok arttırmamak gerekiyor :D

Not: Orada 650 mhz yazıyor ama işlem sırasında 750ye kadar çıkıyor mhz boştayken 550 mhz ye kadar da düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _gambit_ -- 14 Haziran 2015; 9:07:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _gambit_

Ben denedim 8.1'le aynı. Driver sorunu 8.1 de de yoktu 10 da da olmadı. Tek sorun bilgisayarın donup kalmasıydı onuda çözmüştüm çözümünü de forumda paylaştım. Kısacası sorun yok yükleyebilirsiniz. Ekran kartı driverini aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir diyerek kurdum hatta. (donma sorunu qualcom or athari e8131 den kaynaklı onu devre dışı bırakmanız lazım)

Bahsettiğiniz donma sorununu ben hala yasıyorum 8.1de. Uzun suredir format atmıyordum cok sıklaşmışti donmalar ama su an yeni format attım durum cok daha iyi fakat ayni sorunu bir kere daha yaşadım açıkcası korkuttu. Yapabilecek başka bisey var mi ? Ethernet iki format oncesi - format sonrası uzun zamandır devredışı

• FinalDesire kullanıcısına yanıt
    Format attıktan hemen sonra r8131'i devre dışı bırakmak lazım. Sonra windows güncelleştirmelerinde onun sürücüsü yükleniyor o yüzden güncelleştirme yaparken ona dikkat etmen gerekir yüklememeli!. Bilgisayar bir kere donunca bir daha ifla olmuyor sürekli donuyor. 2. bir yöntemim daha var, eğer donmalar yeniden başlarsa Aygıt yöneticisinden -Sistem aygıtları- PCI veri yolu yada PCI express bunu kaldırıyorum. Yeniden başladıktan sonra kendisi otomatik olarak PCI veri yolunu kuruyor zaten donma sorunu geçiyor.
    Bence en iyisi windows 7 kullanmak oyunlarda daha performanslı ve daha stabil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gambit_

Format attıktan hemen sonra r8131'i devre dışı bırakmak lazım. Sonra windows güncelleştirmelerinde onun sürücüsü yükleniyor o yüzden güncelleştirme yaparken ona dikkat etmen gerekir yüklememeli!. Bilgisayar bir kere donunca bir daha ifla olmuyor sürekli donuyor. 2. bir yöntemim daha var, eğer donmalar yeniden başlarsa Aygıt yöneticisinden -Sistem aygıtları- PCI veri yolu yada PCI express bunu kaldırıyorum. Yeniden başladıktan sonra kendisi otomatik olarak PCI veri yolunu kuruyor zaten donma sorunu geçiyor.
    Bence en iyisi windows 7 kullanmak oyunlarda daha performanslı ve daha stabil.

windows 7 bu sorunu kesin çözüyor mu?

Bilgisayarı aileme bırakmayı düşünüyorum yeni bir modelle değiştirip onların dayanabilecegini sanmıyorum böyle bir sıkıntı olursa.

XP versem onu da kullanırlar çünkü bir sıkıntı yaşayacaklarını düşünmüyorum :D

• FinalDesire kullanıcısına yanıt
    Windows 7 de bir sorun yok ki zaten bilgisayarı alırken windows 7 ile birlikte geliyor. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Donma takılma sorunun varsa (windows 7 için) fanını temizle, macunu değiştir, format at geçer :D
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.