Şimdi Ara

ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.831
Cevap
21
Favori
443.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekran kartını güncelledim. Yamulmuyorsam son sürüm 15.7.1. i kurdum. Sıkıntı yok. Aygıt yöneticisinde mobility readon hd 5000 gözüküyor.

Siyah ekran sorunuyla karşılaşmadım. isteyen yapsın.

bu arada windows 8.1. kurulu.

hadi selametle
  • windows 10 kurup deneyen oldu mu?
  • Ben dünden bu yana kurmaya çalışıyorum. Boot hatası verdi dün 2 kez bu gün tekrar deniyorum. Sonucu yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stranger in the Night

windows 10 kurup deneyen oldu mu?

Sizde var mı gelişme?
  • Arkadaşlar win10 u yükseltme ile win8.1 üzerine kurdum. Sorunsuz tüm driverları tanıdı. Bilginize.
  • parlaklık ayarlama sorunu var mı hocam güncel sürücüler ile ? gözüm kör olmasın diye win7 ye dönmüştüm 8.1 den :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

parlaklık ayarlama sorunu var mı hocam güncel sürücüler ile ? gözüm kör olmasın diye win7 ye dönmüştüm 8.1 den :)

Öyle bir sorun var. Mesela %25 e alıyorum ekran kararıyor. Garip bir durum. Gerçi driverları tamamlamadım henüz. Birde şarjdan çekince ekran gidiyor. Onu da bulamadım.
  • Anladım hocam teşekkürler... 2 haftaya kadar ISO dan win8.1 keyi ile yükleme gelecekmiş onu bekleyip bir de ben şansımı denerim unifL vs ile kurcalayıp...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bugün 7den geçicem bakalım nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç ayarlarındaki bütün profillerin parlaklığını %100 yapın
  • Arkadaşlar Laptopu hala orijinal Win 7 home premium işletim sistemiyle kullanan arkadaşlar var mı? Donanım değişikliği yapmadan. Ben kullanıyorum ve bana orijinal Windows 10 geldi. C Sürücüsünde ve gizli Klasör içerisinde "$Windows.~BT" Bu isimde bir Klasör oluşturup içerisine 6.227 GB boyutunda işletim sistemini indirdi. Klasörün içerisinde Drivers isminde bir alt klasör var ve sanırım PC donanımıyla ilgili Windows 10 uyumlu sürücüler var içerisinde. Klasörün içerisinde şimdilik 8 adet sürücü var. Devamı gelir mi bilmiyorum. Acaba sizlerde de bu Klasörden var mı? PC lerini kontrol eden arkadaşlar var mı?. Klasör ve Arama özelliklerinden gizli klasörleri göster kutucuğunu işaretlemeden Klasörü göremezsiniz. Bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
  • Bunlar da ekran görüntüleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykalizan -- 31 Temmuz 2015; 4:03:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kavak177

Güç ayarlarındaki bütün profillerin parlaklığını %100 yapın

Sorun nasıl düzeldi bilmiyorum ama şu anda iyi.
  • bugün itibariyle makinayı windows 10a terfi ettirdim. windows 8deki donma sorunu yine oldu, qualcomm ethernet aygıtını devre dışı yapınca hiçbir problem kalmadı. alet resmen uçuyor. bunda ssd kullanıyor olmamın da payı var tabi ki. 5 senelik makina yenilere taş çıkartıyor valla, bi beş sene daha gider =) win 7 kullananlara şiddetle tavsiye ediyorum. bütün driverleri otomatik tanıyor zaten.

• quote:

bugün itibariyle makinayı windows 10a terfi ettirdim. windows 8deki donma sorunu yine oldu, qualcomm ethernet aygıtını devre dışı yapınca hiçbir problem kalmadı. alet resmen uçuyor. bunda ssd kullanıyor olmamın da payı var tabi ki. 5 senelik makina yenilere taş çıkartıyor valla, bi beş sene daha gider =) win 7 kullananlara şiddetle tavsiye ediyorum. bütün driverleri otomatik tanıyor zaten.

Birde kamerası ters gösteriyor. Driverı yenilemek lazım. Ethernet belası da devam ediyor maalesef.
  • Elinde arızalı klavye olan var mı arkadaşlar? Tuşlardan birisi bozuldu. Tuşun altında yer alan plastikten beyaz kilit kırıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

bugün itibariyle makinayı windows 10a terfi ettirdim. windows 8deki donma sorunu yine oldu, qualcomm ethernet aygıtını devre dışı yapınca hiçbir problem kalmadı. alet resmen uçuyor. bunda ssd kullanıyor olmamın da payı var tabi ki. 5 senelik makina yenilere taş çıkartıyor valla, bi beş sene daha gider =) win 7 kullananlara şiddetle tavsiye ediyorum. bütün driverleri otomatik tanıyor zaten.

Birde kamerası ters gösteriyor. Driverı yenilemek lazım. Ethernet belası da devam ediyor maalesef.

ne lanet bi firmaymış bu qualcomm, bi driver güncelleyemediler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

ne lanet bi firmaymış bu qualcomm, bi driver güncelleyemediler

Aynen ya :(

• Merhaba arkadaşlar bende windows 10 terfi ettim çok iyi şuan için sadece fn ve sol üstteki ses tuşlarını tanımadı driverı varmı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.