Şimdi Ara

ASUS N61Vn280BD KULLANICILARI KULÜBÜ (174 ÜYE) (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.094
Cevap
14
Favori
276.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gönder servise senlik sorun demezler yapıp gönderirler
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...

2009 yılı Kaım ayında hepsı burada dan aldıgım n61vn280bd model laptobumun bataryası rahmetlık oldu :) bataraya %90 doluy gorunuyor fakat kalan zaman 7 dakıka dıyor zaten
    1 kac dakıka sonra laptop kapanıyor...sanırım batarya bitmiş..sımdı ne yapmam lazım garantı kapsamında mı *? urunun garantısı 2 yıl mı ? suanda bursadayım laptobu hangı servıse gondereyım ? bana bu konularda yardımcı olursanız sevınırım....sımdıden hepınıze tesekkur ederım.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless1905

quote:

Orijinalden alıntı: Cheerful

merhaba arkadaşlar

Bende n61 vn280bd kullanıcılarındanım

DVD kopyalamada problem yaşıyorum.

Kopyalama işlemi başlıyor sonlara doğru DVD cihazından garip garip sesler çıkmaya başlıyor(sanki ıkınıyor ) dolayısıyla kopyalama başarısız oluyor.

Veri doğrulaması yapılamıyor.

CD'ye kopyalanan dosyaları bilgisayara kopyalamaya çalıştığımda birkısmı kopyalanıyor diğerlerinde hata alıyorum....

Ne yapmamı önerirsiniz.

dvd_bluray: slimtype bd e ds4e1s

@*XhsyPhoiDeus* arkadaşımızın dediği gibi servislik bir durum. Bence git.
    Bu arada @*XhsyPhoiDeus* arkadaşımız söylemini değiştirmiş genelde format at derdi ya şimdi servise yönleniriyor galiba
    Bayadır uğramıyordum. Askerliği bitirdik sonunda.1 ay kadar da ben giremedim. Biraz soğuttuk arayı kusura bakmayım...

VAYY hocam, hoşgeldin yav, bitti mi? hadi hayırlı olsun en büyük askker bizim asker

• quote:

Orijinalden alıntı: sublebaaa

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...

2009 yılı Kaım ayında hepsı burada dan aldıgım n61vn280bd model laptobumun bataryası rahmetlık oldu :) bataraya %90 doluy gorunuyor fakat kalan zaman 7 dakıka dıyor zaten
    1 kac dakıka sonra laptop kapanıyor...sanırım batarya bitmiş..sımdı ne yapmam lazım garantı kapsamında mı *? urunun garantısı 2 yıl mı ? suanda bursadayım laptobu hangı servıse gondereyım ? bana bu konularda yardımcı olursanız sevınırım....sımdıden hepınıze tesekkur ederım.....

evet 2 yıl garanti.
    eğer servise gönderecekseniz istanbula göndereceksiniz.
    ama ne derler bilmiyorum, garanti gitmeden gönderin, diğer üyeler de size yardımcı olsunlar bizim başımıza da gelebilir böyle bir durum. hepsiburada'ya mı gönderseniz acaba? onlar da gönderebiliyorlar servise, arası oluyorlar, sormak lazım

• Arkadaşlar pil sorunu bendede çıktı aynı herkesin ki gibi pat die kapanıyor makina garantisi devam etmekte fakat sormak istediğim bir konu var bilgisayar bana lazım servisle görüşülüp sadece pil yollansa değişimi yapılamazmı yani illa benim makinayı mı kargolamam lazım sonucta laptopun altındaki seri numarasını verilse ordan takip edemezlermi acaba?? bu konuda bilgisi olan varmı??
  • Pilin garantisi 2 yıl mı 1 yıl mı? Ben 1 yıl diye biliyorum amayanlış olabilir. Kesin bilgisi olan var mı?
  • ANLAşılan bilgisi olan Yok....
    Servisi arayıp sormak lazım...
  • ürünün bataryası satın alınan tarihten itibaren 24 ay garantilidir.(bu sadece türkiye'de satılan ürünler için geçerlidir) yazıyor garanti kartında
  • arkdaslar bugün sol menteşeden sesler gelmeye başladı.biraz incelediğimde hafif oynadığını gördüm ve ekranı kapattığımda ekranın alt kasaya tam oturmadığını sol tarafın hafif kayık olduğunu farkettim.sol taraf tam üstünü kapatmıyor alt kasanın bir kısmı açıkta kalıyor.bilgisayarımı garantiye göndermeyi düşünüyorum.daha önce böyle bir arıza yüzünden gönderen oldumu?sadece faturasıyla götürmem yeterli olurmu?garanti belgesi var ama kaşesi filan yok ürünü alırken garanti için faturası yeterli demişlerdi.01/2010 tarihinde aldım ürünü.dosyalara yedekleme yapmam gerekir mi sistemle alakalı bir durum yok ama emin olamıyorum.yardımınızı ihtiyacım var cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: batini

arkdaslar bugün sol menteşeden sesler gelmeye başladı.biraz incelediğimde hafif oynadığını gördüm ve ekranı kapattığımda ekranın alt kasaya tam oturmadığını sol tarafın hafif kayık olduğunu farkettim.sol taraf tam üstünü kapatmıyor alt kasanın bir kısmı açıkta kalıyor.bilgisayarımı garantiye göndermeyi düşünüyorum.daha önce böyle bir arıza yüzünden gönderen oldumu?sadece faturasıyla götürmem yeterli olurmu?garanti belgesi var ama kaşesi filan yok ürünü alırken garanti için faturası yeterli demişlerdi.01/2010 tarihinde aldım ürünü.dosyalara yedekleme yapmam gerekir mi sistemle alakalı bir durum yok ama emin olamıyorum.yardımınızı ihtiyacım var cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

siz yedekleyin en iyisi.
    fatura ve boş garanti belgesiyle gönderin.. yokuş yapmazlar umarım..

• arkadaşlar ben servise gönderdim. Forumda okuduğum kadar korkunç değil servise göndermek. Bence korkmayın.

Benim bataryada bitme uyarısı vermeden kapanıyordu.Aslında bu benim için sorun değldi. Yukarda sözünü ettğimi gibi DVD kopyalamada sorunum vardı. Bu sorunla gönderdim belki bir etkisi olur diye batarya sorununu ufak bir şekilde yazmıştım.

SONUÇ 4 GÜN SONRA

1. Bilgisayarın içinde çıkan faturada GARANTİ KAPSAMINDA BATARYA-PİL DEĞİŞTİRİLMİŞ. (BENCE ÇOK ÖNEMLİ DEĞİLDİ)
    2. Bilgisayar recover edilmiş.(Buda bana göre gereksizdi sırf bunu yapmasınlar diye göndermeden ben recover yapıp göndermiştim bahane olmasın diye YİNEDE YAPMIŞLAR)
    3. DVD sorununa dair faturaya birşey yazılmamış olmasına rağmen, geldikten sonra bir problem şu an itibariyle yaşamadım. Galiba temizlemişler tozdan dolayı sanırım problem çıkıyormuş. Bilmiyorum şu anda bir kopya yaptım sorun yok. İnşallah böyle devam eder.

• bu arada söylemeyi unuttum önemli bilgileriniz varsa göndermeden yedekleyin. Adamlar recover'i tüm sürücülere yapıyorlar yani hem c hem d'ye. O yüzden herşeyiniz gidebilir. Faturaya da sorumluluğu almayız diye bir ibare koymuşlar. Yedeklemeden göndermeyin derim... Benimkini sıfırlamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkaraaslan

Arkadaşlar autocad kullananlara soruyorum, autocad dosyaları bende sadece simge olarak gözüküyor ne yaptıysam çizimin içeriğini ön izleme şeklinde göstermiyor. sadece simgesi çıkıyor sizde de böyle mi yoksa bende mi eksik birşeyler var? arkadaşta ultimate yüklü onda önizleme şeklinde gözüküyor. Önizlemeden kastım mesela resimler klasöründe simge dediğinizde görmezsiniz ama küçük resimler dediğinizde içeriği görürsünüz ya aynı durum autocad dosyasının içeriğini göremiyorum istediğim çizimi açmadan bulamamak sıkıcı oluyor.

Hala bir cevap veren çıkmadığı için tekrarlıyorum sorumu
  • quote:

quote:

Arkadaşlar autocad kullananlara soruyorum, autocad dosyaları bende sadece simge olarak gözüküyor ne yaptıysam çizimin içeriğini ön izleme şeklinde göstermiyor. sadece simgesi çıkıyor sizde de böyle mi yoksa bende mi eksik birşeyler var? arkadaşta ultimate yüklü onda önizleme şeklinde gözüküyor. Önizlemeden kastım mesela resimler klasöründe simge dediğinizde görmezsiniz ama küçük resimler dediğinizde içeriği görürsünüz ya aynı durum autocad dosyasının içeriğini göremiyorum istediğim çizimi açmadan bulamamak sıkıcı oluyor.

Hala bir cevap veren çıkmadığı için tekrarlıyorum sorumu

hocam autocad kullanan yok sanırım......

• Galiba.. HTC konusu da güzel oldu eline sağlık, takipteyim bi çıksın fiyatı göreyim diye bekliyorum iyi bi fiyatla çıkmazsa yurtdışından getirteceğim.
  • quote:

Galiba.. HTC konusu da güzel oldu eline sağlık, takipteyim bi çıksın fiyatı göreyim diye bekliyorum iyi bi fiyatla çıkmazsa yurtdışından getirteceğim.

fiyat çıktı..
    69*24ay. cepnetli sensation.
  • çok para 1000 lira civarına getirecekler heralde.
  • quote:

çok para 1000 lira civarına getirecekler heralde.

kim? hemen alalım
  • Almanyadan getirecek arkadaşım 1000 liraya yakın olur muhtemelen ama kasım ayında hem ucuzlamış olur hemde belli iyileştirmeler yapılır muhtemelen şu an 450- 500 euro civarında sanırım
  • quote:

Almanyadan getirecek arkadaşım 1000 liraya yakın olur muhtemelen ama kasım ayında hem ucuzlamış olur hemde belli iyileştirmeler yapılır muhtemelen şu an 450- 500 euro civarında sanırım

Ben de isterim
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.