Şimdi Ara

ASUS N61Vn280BD KULLANICILARI KULÜBÜ (174 ÜYE) (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.094
Cevap
14
Favori
276.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler.2 gün önce , geçen yıl hazırladığım recovery cd sini kullanarak eski haline döndürmeyi denedim.Aslında oldu da ama ben recovery cd lerini hazırlarken 4 dvd şeklinde hazırladığım halde , recovery işlemini 4. ve son cd yi kullanarak (diğer kalan 3 tanesini kullanmadan) halledebildim.O nasıl oluyor? İlla bi işlevi vardır heralde degil mi kalan 3 dvd nin...Biyerde bi yanlışlık yapmış olabilir miyim acaba? Şu an herşey normal gibi ama sanki birazcık yavaş çalışıyor laptop...
  • f9 tuşuyla da deneyebilirsin için rahat etmediyse... nasıl yapıldığını hatırlamıyorum forumdan bakabilirsin..
  • Kazasız belasız kullanmaya devam ediyoruz, Allah'a şükür. Bir rahatsızlık yok.
  • Merhaba arkadaşlar,benim bilgisayarımda takılmalar oluyor ara ara, ekran donup kalıyor, birde ses cıkarıyor " vızzzzz " die bu boyle 5 6 sanıye suruyor .. Ne sebep olabilir ki buna ??
  • Servise yollayanlar ürünler kaç günde yapılıyor ortalama?

Benim 2 menteşe de kırıldı yani ekran ayakta duramıyordu artı batarya yarım saat gidiyordu ve fan çok sesli ve titreşimliydi. Servise yolladım 1 hafta oldu haber yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ヤシン

Servise yollayanlar ürünler kaç günde yapılıyor ortalama?

Benim 2 menteşe de kırıldı yani ekran ayakta duramıyordu artı batarya yarım saat gidiyordu ve fan çok sesli ve titreşimliydi. Servise yolladım 1 hafta oldu haber yok.

Önce ne kadara mal olacağını söylerler sanırım, ondan sonra bi 25-30 gün daha beklersin. Asus servis tam bir baş belası.
  • Niye mal olsun canım garantisi vardı
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: «ä«·«ó

Niye mal olsun can©¥m garantisi vard©¥

Kırık menteşeyi, çok sesli fanı ve sınır tanımayan batarya'yı bedava yenileyeceklerini düşünmüyorsun değil mi
    Aralarında bedava yapabilecekleri tek şey, eğer fan bozuk değilse bi temizlerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rageofdynax -- 20 Ağustos 2011; 2:15:39 >
  • Arkadaşlar, yeni recovery yaptığım halde bilgisyarı açarken o hoşgeldiniz yazısı biraz uzun kalıyor ve bi süre simsiyah ekran gözüküyor ( ortada mouse ) :D sizde de böyle bir problem oldu mu ?
  • Yok olmadı yeniden yap istersen ama açılış süren çok uzun değilse kafaya takma bence
  • Hey gidi ya 1.5 sene önce bu forum ne canavardı Özledim doğrusu. 61vn kullanıcıları yaşlandı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkaraaslan

Yok olmadı yeniden yap istersen ama açılış süren çok uzun değilse kafaya takma bence

uzun sayılır ya. yani bu bilgisayarı ilk aldığımda üstünde bi sticker vardı işte bilgisayar çok hızlı açılıyor tarzında bişeydi. Eser yoktu artık bi zaman sonra ama dedim programlardan vs vsdendir de recovery yaptıktan sonra da bi fark olmadı pek. geç açılıyor diyebilirm.
  • asusn61vn 280 bd laptopum
    Slimtype BD E DS4E1S blu-ray oynatıcım var
    bunun için güncel sürücü var mı? bunun yanı sıra yazdırma programı olarak ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirlikont

asusn61vn 280 bd laptopum
    Slimtype BD E DS4E1S blu-ray oynatıcım var
    bunun için güncel sürücü var mı? bunun yanı sıra yazdırma programı olarak ne önerirsiniz?

bildiğim kadarıyla güncel bi sürücü yok ( aynısını kullanıyorum ) varsada çok önemli değildir normal yazırabiliyor okuyabiliyorum sorun yok
    yazdırma programı da yani ne için kullancagına bağlı; müzikse windowsunkini kullanırım veya media player, iso ise nero ya da iso burner die programlar mevcut. full bi nero yükle her istediğini yaparsın

• arkadaşlar 7200 rpm hdd nin maliyeti yaklaşık nedir ? bu cihaz için hangi markayı önerirsiniz bir de perofmansa etkisi var mı ?
  • eski bi laptopumun hddsi boulmuştu ve 7200 lük takıldı. gerçekten güzel bi değişim yaşandı doğrusu. ömrü uzadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

arkadaşlar 7200 rpm hdd nin maliyeti yaklaşık nedir ? bu cihaz için hangi markayı önerirsiniz bir de perofmansa etkisi var mı ?

Sana şöyle söyleyim sıfır maliyetle harddisk değiştirmiş oluyorsun. hem de pc yi hızlandırmış oluyorsun. Nasıl oluyor dersen harddisk i aldıktan sonra 20 lira da harddisk kutusu alıyorsun. Laptopdan çıkan harddisk i harici harddisk olarak kullanıyorsun. Böylelikle harici bir harddiskin olmuş oluyor. harici harddiskler de 150 liradan aşağı değil Ama harddisk alacaksan seagate in moentus olanlarından al derim. SSD karışımlı olanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rageofdynax

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: «ä«·«ó

Niye mal olsun can©¥m garantisi vard©¥

Kırık menteşeyi, çok sesli fanı ve sınır tanımayan batarya'yı bedava yenileyeceklerini düşünmüyorsun değil mi
    Aralarında bedava yapabilecekleri tek şey, eğer fan bozuk değilse bi temizlerler.

Hepsini değiştirmişler bugün geldi laptop canavar gibi

• Arkadaşlar anca fırsat buldum bunları yazmak için, bayramdan önce bilgisayarın bozulduğunu düşündüğüm bataryası için Ankara asus servisine gittim daha önce sorunu telefonla anlatmıştım ve en çok endişe ettiğim konu olan format atılması ihtimali " harddiskinizi isterseniz size veririz " demeleri sonucu ortadan kalktı. Yanlız bu oraya gidince öğrendim ki ilk defa yapılmış. Neyse konuya geri döneyim bilgisayarı bırakıp harddiskimi aldım 2 saat sonra farklı bir konu ile ilgili birşey sormak için aradım ki " bataryanız değiştirilecek yetiştirebilirsek yarın teslim edeceğiz" dediler ve ettiler de. Ben bukadar hızlı servis görmedim, 4 ay sonra garantim dolacak ikinci bilgisayarım da da asusu tercih etmiştim heralde bundan sonra kileri de asus alırım . Hem ilgililer hem de arı gibi çalışıyorlar. Asusa teşekkür yazısı yazacağım zaten. Arkadaşlar diğerlerini bilmem ama Ankara asus servisine güvenebilirsiniz bizzat yaşadığım olayı anlatıyorum. Servislerle ilgili kötü yorumlar vardı umarım bu olay servislerle ilgili fikir edinmekte yardımcı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarkaraaslan

Arkadaşlar anca fırsat buldum bunları yazmak için, bayramdan önce bilgisayarın bozulduğunu düşündüğüm bataryası için Ankara asus servisine gittim daha önce sorunu telefonla anlatmıştım ve en çok endişe ettiğim konu olan format atılması ihtimali " harddiskinizi isterseniz size veririz " demeleri sonucu ortadan kalktı. Yanlız bu oraya gidince öğrendim ki ilk defa yapılmış. Neyse konuya geri döneyim bilgisayarı bırakıp harddiskimi aldım 2 saat sonra farklı bir konu ile ilgili birşey sormak için aradım ki " bataryanız değiştirilecek yetiştirebilirsek yarın teslim edeceğiz" dediler ve ettiler de. Ben bukadar hızlı servis görmedim, 4 ay sonra garantim dolacak ikinci bilgisayarım da da asusu tercih etmiştim heralde bundan sonra kileri de asus alırım . Hem ilgililer hem de arı gibi çalışıyorlar. Asusa teşekkür yazısı yazacağım zaten. Arkadaşlar diğerlerini bilmem ama Ankara asus servisine güvenebilirsiniz bizzat yaşadığım olayı anlatıyorum. Servislerle ilgili kötü yorumlar vardı umarım bu olay servislerle ilgili fikir edinmekte yardımcı olur.

ankara daki servisin adresini yazabilir misin. Benim menteede de bir problem var gibi. Çat çut ses geliyor kapağı açıp kaparken....

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.