Şimdi Ara

ASUS N61Vn280BD KULLANICILARI KULÜBÜ (174 ÜYE) (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.094
Cevap
14
Favori
276.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdarkaraaslan

Arkadaşlar anca fırsat buldum bunları yazmak için, bayramdan önce bilgisayarın bozulduğunu düşündüğüm bataryası için Ankara asus servisine gittim daha önce sorunu telefonla anlatmıştım ve en çok endişe ettiğim konu olan format atılması ihtimali " harddiskinizi isterseniz size veririz " demeleri sonucu ortadan kalktı. Yanlız bu oraya gidince öğrendim ki ilk defa yapılmış. Neyse konuya geri döneyim bilgisayarı bırakıp harddiskimi aldım 2 saat sonra farklı bir konu ile ilgili birşey sormak için aradım ki " bataryanız değiştirilecek yetiştirebilirsek yarın teslim edeceğiz" dediler ve ettiler de. Ben bukadar hızlı servis görmedim, 4 ay sonra garantim dolacak ikinci bilgisayarım da da asusu tercih etmiştim heralde bundan sonra kileri de asus alırım . Hem ilgililer hem de arı gibi çalışıyorlar. Asusa teşekkür yazısı yazacağım zaten. Arkadaşlar diğerlerini bilmem ama Ankara asus servisine güvenebilirsiniz bizzat yaşadığım olayı anlatıyorum. Servislerle ilgili kötü yorumlar vardı umarım bu olay servislerle ilgili fikir edinmekte yardımcı olur.

Ben de laptopu öyle bir halde yollamıştım ki savaştan çıkmış gibiydi. 2 menteşe kırık haliyle ekran durmuyordu, fandan inanılmaz bir ses geliyordu, batarya 20 dakika gidiyordu falan. Hepsini yapmışlar bayram tatili girince teslim sürem uzadı ama yine de çok memnunum.

Logitech'in servisine bir ürün yollamıştım kutuyu açmadan geri yollamışlar:) Asus servisi gerçekten iyiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ヤシン

quote:

Orijinalden alıntı: rageofdynax

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: «ä«·«ó

Niye mal olsun can©¥m garantisi vard©¥

Kırık menteşeyi, çok sesli fanı ve sınır tanımayan batarya'yı bedava yenileyeceklerini düşünmüyorsun değil mi
    Aralarında bedava yapabilecekleri tek şey, eğer fan bozuk değilse bi temizlerler.

Hepsini değiştirmişler bugün geldi laptop canavar gibi

Valla helal olsun, kısmetliymişsin :D Bayram hediyesi vermişler

• ASUS SERVİS: Cevizlidere caddesi 61/A oması lazım ama telefonla tam adres alıp gönderirseniz daha iyi olur. Ben tarifle gittiğim için adresi tam bilmiyorum.
  • Bataryanın ilk zamanlarındaki gibi verimli olmaması durumunda garanti kapsamı sayesinde ücretsiz değiştiriyorlar mı ?

Bir de ek olarak, gitarımı laptopa bağlayınca doğal olarak seste gecikme sorunu vs vs yapıyor. işte guitarrig gibi programlarda da pek verim alamadım. Harici bi ses kartı alıcam m audio gibi daha mütevazi :) hiç deneyeniniz oldu mu yani sorunsuz çalışır mı ? çünkü verim alıp almama biraz d laptoptan laptopa değişiyor ama srs premium artık her ne kadar işe yarar bilmiyorum da farklı laptoplara göre ses kalitesi bariz şekilde iyi..
  • Ek olarak soracagğım diğer soru da, portlardan birine usb takarken, kullanılan 2.0 değil daha hızlı işlem yapmak için 2.0 a takın gbi bi uyarı veriyor.. Kalan 2 usb girişinede taksam aynı sonucu alıyorum anlamadığım peki hangisi 2.0 usb girişi :S
  • Arkadaşlar Laptopu Logitech Z 5500e bağlamayı deneyenler oldu mu?Nasıl Bağladınız?
  • Bu grubun il üyelerindenim..yaklaşık 2 sene oldu laptopu alalı..garanti süresi bitmesine 2 ay kala pc dağıldı resmen..birden bire menteşenin biri kırıldı..klavyenin tırnakları tutmuyor haliyle de klavye yerinden çıkıyordu..ve pc aşırı ısındığından fanın yüzeyindeki plastik ızgaralar tek tek eriyerek koptu..tam bir hafta önce izmirdeki servise elden teslim ettim pc yi..istanbula göndereceklerini söylediler..sizlere sorum şu olacak..sizce benim pc yi toplayacaklar mı?eski haline getirip tamiri olacak mıdır?yoksa olası bi telefon gelip bana açılan masraftan mı bahsedecek istanbuldaki teknik servis?burada yazdığım tüm sorunlar hallolur mu ki deneyimleriniz benimle paylaşın arkadaşlar:) selamlar:)
  • arkadaslarr yardımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuLL__MaNiAc

Arkadaşlar Laptopu Logitech Z 5500e bağlamayı deneyenler oldu mu?Nasıl Bağladınız?

giriş kısmından bahsedersen belki yardımcı olabilirim..ben de ses sistemi kullanıyorum pc de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cresy

Bu grubun il üyelerindenim..yaklaşık 2 sene oldu laptopu alalı..garanti süresi bitmesine 2 ay kala pc dağıldı resmen..birden bire menteşenin biri kırıldı..klavyenin tırnakları tutmuyor haliyle de klavye yerinden çıkıyordu..ve pc aşırı ısındığından fanın yüzeyindeki plastik ızgaralar tek tek eriyerek koptu..tam bir hafta önce izmirdeki servise elden teslim ettim pc yi..istanbula göndereceklerini söylediler..sizlere sorum şu olacak..sizce benim pc yi toplayacaklar mı?eski haline getirip tamiri olacak mıdır?yoksa olası bi telefon gelip bana açılan masraftan mı bahsedecek istanbuldaki teknik servis?burada yazdığım tüm sorunlar hallolur mu ki deneyimleriniz benimle paylaşın arkadaşlar:) selamlar:)

Garantisi devam eden ürünü yaparlar mutlaka, sizin hatanız yoksa ki yok gibi duruyor hallederler diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Bu grubun il üyelerindenim..yaklaşık 2 sene oldu laptopu alalı..garanti süresi bitmesine 2 ay kala pc dağıldı resmen..birden bire menteşenin biri kırıldı..klavyenin tırnakları tutmuyor haliyle de klavye yerinden çıkıyordu..ve pc aşırı ısındığından fanın yüzeyindeki plastik ızgaralar tek tek eriyerek koptu..tam bir hafta önce izmirdeki servise elden teslim ettim pc yi..istanbula göndereceklerini söylediler..sizlere sorum şu olacak..sizce benim pc yi toplayacaklar mı?eski haline getirip tamiri olacak mıdır?yoksa olası bi telefon gelip bana açılan masraftan mı bahsedecek istanbuldaki teknik servis?burada yazdığım tüm sorunlar hallolur mu ki deneyimleriniz benimle paylaşın arkadaşlar:) selamlar:)

Garantisi devam eden ürünü yaparlar mutlaka, sizin hatanız yoksa ki yok gibi duruyor hallederler diye düşünüyorum.

istanbula göndermekle ii mi yaptım peki??herkes ankaradaki servisin daha ii oldugunu söylüyor..ayrıca daha beni servisten bilgilendirme amaçlı arayan da yok..tam bir hafta geçti..

• Ankara servisini gözüyle görmüş biri olarak keşke oraya gönderseydiniz diyeceğim ama istanbulda belki aynıdır. Asus kendi servirsini oluşturmuş galiba.
  • quote:

Ankara servisini gözüyle görmüş biri olarak keşke oraya gönderseydiniz diyeceğim ama istanbulda belki aynıdır. Asus kendi servirsini oluşturmuş galiba.

evet servis sistemi değişmiş artık..ups kargoyla deil aracı bir firmayla istanbul merkeze gönderiliyor cihazlar..benim isteğim ürün değişimi ya da para iadesi umarım 30 günü geçirirler
  • burası ölmüş artık ya kimse yok piyasada:) hey gidi günler 2009da böle miydik grup ilk açıldığında takip edemiordum yazıları :):)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Laptopu Logitech Z 5500e bağlamayı deneyenler oldu mu?Nasıl Bağladınız?

giriş kısmından bahsedersen belki yardımcı olabilirim..ben de ses sistemi kullanıyorum pc de..

Giriş Kısmı Derken Neyi Kastetiğini Anlamadım Dostum:/ Sen Nasıl Bi Distem Kullanıyosun Pcde Harici Ses Kartı Kullanmadan Mı Bağladın?
  • quote:

quote:

quote:

Giriş Kısmı Derken Neyi Kastetiğini Anlamadım Dostum:/ Sen Nasıl Bi Distem Kullanıyosun Pcde Harici Ses Kartı Kullanmadan Mı Bağladın?

giriş derken 3 kablo çıkışı yok mu senin ses sisteminde__?ben kulaklık cıkısından baglıorum direk sistemi?

• Evet Bende Öyle Denedim Z5500ü Ses Alamadım Siz De De Z5500 Varsa Hangi Bağlantı Tipini Kullandınız? Z5500 ün Yanında Verilen 3 Renkli Kabloyla Mı Bağladınız?
  • quote:

Evet Bende Öyle Denedim Z5500ü Ses Alamadım Siz De De Z5500 Varsa Hangi Bağlantı Tipini Kullandınız? Z5500 ün Yanında Verilen 3 Renkli Kabloyla Mı Bağladınız?

3 renkli kabloyu tek bir kulaklık çıkışına dönüştüren ara soketten almalısınız..ben öyle kullanıyorum..zaten başka türlü ses alamazsınız ne pc den ne de cihazdan
  • Tamam Dostum Teşekkür Ederim
  • benim masaüstünde batarya simgesinde kırmızı bir çarpı çıktı. bataryanın değiştirilmesi yararlı olabilir falan diye. garantinn bitmesine de 5 ay kaldı. göndersem değişirler mi acaba bataryayı? ve bir de laptobu düşürmüştüm. kasanın köşesinde birazcık ezilme ve ekranın kenarında da kucuk bir açılma var. bununla da ilgilenirler mi? ve ücret isterler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jawhlan -- 18 Eylül 2011; 3:35:53 >
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.